View Full Version : Св. Валентин
Zeratolbg
02-10-2017, 15:12
Здравейте! От два дена се чудя и мая дали да подаря нещо на момичето което ми стои в главата дори след раздялата ни, виждаме се с нея от време на време.. Идва св. Валентин и реших да се допитам до вас, какво бихте направили? Имам предвид да си правя ли труда или ..
Не. Щом сте се разделили, не ѝ подарявай нищо.
gabriella22
02-10-2017, 16:01
Не и подарявай нищо ;)
Zeratolbg
02-10-2017, 17:36
Значи ще се правя на тъъъпп хихи
Zeratolbg
02-10-2017, 17:50
Стани ми гадже за всети валентин
anonimna:D
02-11-2017, 12:07
Ако искаш да си я върнеш, направи нещо мило за нея. Каквото ще и се хареса. Иначе недей. И да, защо искаш точно на свети валентин. Никога не съм го разбирала, не е наш празник, все едно да празнувам циганската нова година :D
Жил дьо Ре
02-11-2017, 14:36
Ако искаш да си я върнеш, направи нещо мило за нея. Каквото ще и се хареса. Иначе недей. И да, защо искаш точно на свети валентин. Никога не съм го разбирала, не е наш празник, все едно да празнувам циганската нова година :D
Отдаване на почит към светите мъченици и отстояването на християнски традиции и морал. Празник, който е зачетен още през пет век е глупаво да биде отречен от най-различни деноминации.
Да не говорим, че в България има много католици от най-различни места, дори цели католически села, тъй че донякъде си е и "наш".
sladura89
02-11-2017, 14:57
Здравейте! От два дена се чудя и мая дали да подаря нещо на момичето което ми стои в главата дори след раздялата ни, виждаме се с нея от време на време.. Идва св. Валентин и реших да се допитам до вас, какво бихте направили? Имам предвид да си правя ли труда или ..
След като не сте заедно къде е смисъла, а и изобщо тези измислици на 14 февруари, поне аз не ги празнувам! Пък всеки сам си решава! :)
sladura89
02-11-2017, 14:58
По интересното е защо празнуваме католическото Рождество Христово, след като сме православна държава! :)
sladura89
02-11-2017, 14:59
Отдаване на почит към светите мъченици и отстояването на християнски традиции и морал. Празник, който е зачетен още през пет век е глупаво да биде отречен от най-различни деноминации.
Да не говорим, че в България има много католици от най-различни места, дори цели католически села, тъй че донякъде си е и "наш".
Абе то и аз съм католик, ама не празнувам такива неща, според мен това си е простотия! :)
празнува се на 10.02 не на 14.02
divergent
02-11-2017, 15:27
Ако искаш да си я прибираш, го направи. Ако сте запазили само приятелски отношения и искаш да го подариш само защото си го измислил и е яко, недей, защото ще изглежда като жалък опит да си я върнеш.
Zeratolbg
02-11-2017, 16:20
Ами разбиранията са ми такива, незнам хах.. Все пак бяхме заедно известно време :/
оф този св валентин, как не ви омръзна
Zeratolbg
02-11-2017, 16:21
Ами да, приятелски отношения за в момента
Zeratolbg
02-11-2017, 16:23
За пръв път смярам да прая подарък, св. Валентин ще е до 12 на обед, а след тва Трифон хехе
Ако искаш да си я върнеш си хвани по-яка мацка за гадже. Ако имаш късмет ще изревнува.
sladura89
02-11-2017, 20:57
Ако искаш да си я върнеш си хвани по-яка мацка за гадже. Ако имаш късмет ще изревнува.
+1 макар, че не е правилно да използваш другия човек само за да накараш бившия/бившата да ревнува не е честно спрямо човека, който използваш, освен ако той не знае и само се правите на двойка да видите какво ще се случи или за да ти помогне иначе е кофти! :)
sladura89
02-11-2017, 20:59
Електра и Dreamwalker ми приличат на един и същ човек, пишат подобни коментари звучащи някакси хем саркастично, хем негативно, хем не знам още какво, ама ми се струват с еднакво писане! :)
Значи ще се правя на тъъъпп хихи
Мисля, че няма да ти се наложи да се правиш.
Zeratolbg
02-13-2017, 07:12
Hahaha doobre
dimitar_ak
02-13-2017, 08:08
Не сте заедно. Няма да е уместно да и правиш подарък
Zeratolbg
02-13-2017, 08:27
..
Zeratolbg
02-13-2017, 08:29
И аз така си мисля ;)