View Full Version : Уай дафак
prosto_chovek
03-15-2017, 20:53
От известно време ме гложди една екзистенциална мисъл, по - скоро въпрос.
Защо, когато един мъж иде до непозната жена и й предложи да правят секс или й каже, че е супер готина ей така от нищото (не говорим за случая, когато жената има партньор), се счита за простащина и обида и жените се сърдят? Всички мъже, които познавам, аз в това число, ако дойде някоя готина и ни каже същото, ще го приемем като комплимент. Какво обидно има, драги дами, да дойде някой и да се пробва, ако очевидно ви намира за привлекателна и защо жените обичат да се правят, че не се ебат/не серат и прочее?
NomNomNom
03-15-2017, 21:02
представи си курорт, примерно слънчака
и си тръгнал към конкретен ресторант
а пред всяко заведение по пътя има викач и те "навива"
на първите 1-2 се усмихваш учтиво и казваш не, благодаря
после става досадно
LoadRunner
03-15-2017, 21:02
според мен това не е вярно а зависи от моментното настроение на повечето ХОРА не само жени
никога не трябва да забравяме че "твоето настроение не е моето настроение"
NomNomNom
03-15-2017, 21:04
вече, ако не търсиш конкретен ресторант, зависи колко си гладен
падат критериите
ако си много гладен, може да отидеш и до макдонълдс, но това със сигурност би било единичен случай
skandalno_vkusen
03-15-2017, 21:15
Пичовете са прави, също така е защото вагината има по-голяма власт над члена. А властта е отговорност.. понякога и обърква. И точно поради тази власт повече членове са привлечени към вагината отколкото обратното и това доставя на жените едно изобилие, в което плуват. Което както споменаха по-горе на жените им става достадно и оттам тръгват често на контра. И те имат мъжкото в тях, просто по-рядко сме свидетели на него. Демек по-рядко атакуват мъже... и когато го правят, някак шансът им за успеваемост е по-голям. Разбира се говорим за някаква обща картинка, в микро светът на ситуациите се срещат всички варианти и развои. Както и много жени се справят персонално с тази отговорност по-различен начин от други. Но ти не позволявай това устройство на света да се превърне в болка за теб.
Защото са жени!
Ще си помисли, че я мислиш за лека жена и най-малкото, ще ти обърне един шамар.
Нещата не стоят точно така при нас, ако жена предложи директен секс на мъж "тази жена, ще да е лека жена" мъжа не би отказал, ако е някакъв на когото не му е вървяло със жените.
Ако мъжа си има партньорка и някаква незнайна жена му предложи директен секс, нормалната реакция е отказ от страна на мъжа, след което веднага ще си помисли, че обекта който си предлага услугите има проблем със нормалните връзки.
Извода е: Не нормалния полов живот е опасен. Жената иска да бъде единствената, за теб.
Iphigenia
03-16-2017, 10:38
Всички мъже, които познавам, аз в това число, ако дойде някоя готина и ни каже същото, ще го приемем като комплимент.
Ако логиката ви е "харесвам всяка, която ме харесва", нямате проблеми.
Ама казваш "готина", забележи. Ако не е готина, кво праим?
prosto_chovek
03-16-2017, 19:56
Най - малкото ще го приема като комплимент и смелост, а не като простащина?
Iphigenia
03-16-2017, 19:58
Най - малкото ще го приема като комплимент и смелост, а не като простащина?
Ама ако е готина. Това ще рече, че имаш претенции към външния вид на момичето, защото очевидно това е най-важното за теб.
А когато момичето има някакви претенции, пускате такива теми. :D
Iphigenia
03-16-2017, 20:01
И откъде знаеш, че се сърди, може да е изплашена. Откъде да те знае какъв маняк си. Или не си. Ми няма как да знае, тя не те познава. Не всеки е длъжен да ви обръща внимание, не става дума само за жените, виждаш, че ако се опиташ да спираш рандом хора на улицата и да им предлагаш някакви неща, ще получаваш само странни погледи и от жени, и от мъже.
prosto_chovek
03-16-2017, 20:16
Ама ако е готина. Това ще рече, че имаш претенции към външния вид на момичето, защото очевидно това е най-важното за теб.
А когато момичето има някакви претенции, пускате такива теми. :D
Външният вид, естествено, е важен и естествено е първото, което те привлича у един човек. Тази тема не е по конкретен случай, а принципно. Примерно обаче, виж следната ситуация - Плаза в Студентски (чисто хипотетично), влизаш, гледаш момичето се разцепва, облякла се е като за нощна смяна след това на изхода за Самоков откъм околовръстното, мята гюбеци, друса цици във видимо нетрезво състояние, отидеш да я офертираш без нищо да й правиш, забие ти шамар и те изкара простак, боклук, келеш и прочее. Примерно.
представи си курорт, примерно слънчака
и си тръгнал към конкретен ресторант
а пред всяко заведение по пътя има викач и те "навива"
на първите 1-2 се усмихваш учтиво и казваш не, благодаря
после става досадно
<3
Не, че се хвалим, но... Се хвалим.
Iphigenia
03-17-2017, 10:15
Плаза в Студентски (чисто хипотетично), влизаш, гледаш момичето се разцепва, облякла се е като за нощна смяна след това на изхода за Самоков откъм околовръстното, мята гюбеци, друса цици във видимо нетрезво състояние, отидеш да я офертираш без нищо да й правиш, забие ти шамар и те изкара простак, боклук, келеш и прочее. Примерно.
Хахахахахахахаха, представих си го
RapExotic
03-17-2017, 10:41
Всичко е до подхода и до първото впечетление, което оставяш като си отвориш устата пред нея. Разбира се и до човека и до конкретната ситуация, но това чак на втори план.
Ако искаш да имаш успех със заговарянето на случайни момичета трябва да си много гъвкав и интуитивен, да знаеш как да подходиш към съответното момиче, да следиш реакциите и, и според това да вземаш решение как да продължиш разговора или съответно да се оттеглиш. Не може примерно да подходиш с фраза от рода на "Оо маце, кво стаа?" към момиче в дискотеката, което е на 3 чаши уиски и към момиче, което примерно се прибира от работа и с нетърпение чака рейса за да се прибере при приятеля си и да очакваш и от двете една и съща позитивна реакция.
belphegor
03-17-2017, 20:03
Ако дойде при мен непозната мацка и ми каже директно, че иска да правим секс, ще е доста съмнително. В смисъл аз по-скоро бих я отблъснал.
Не я знам коя е каква е, луда ли е, иска да си върне на гаджето си или нещо такова.
Ако ми го каже момиче от обкръжението ми - пак ще ми е доста странно ако се познаваме от много време.
Иначе в някои ситуации и доста директен съм бил без да се е счело за простащина. Ама не можеш да и кажеш "виж мацко аре да са ибем" на семейна вечеря. Не можеш да го кажеш и на всяка жена. Можеш да го кажеш на Мими Свирката в селската кръчма като сте пияни.
Но да речем избереш Ентелектуален подход и и обясниш " значи млади сме готини сме, кефиш ме би било яко ей така да си правим секс". Ако звучи все едно ѝ предлагаш договор за застраховка няма да стане - дори да ти се кефи - тва ше я отблъсне. Ама ако сте се запознали скоро, усещаш че си се кефите взаимно, както казват хората "има игра", побарвате си се има Канекшън както казват хамериканците в дадена подходяща ситуация може да ѝ го предложиш директно и да е ок.
Ама по-важното е ситуацията, обстановката, подтекста отколкото думите и това колко логично е и как няма нищо лошо вие двамата да си попипате гениталиите и да обмените телесни течности.
LoadRunner
03-17-2017, 20:49
И откъде знаеш, че се сърди, може да е изплашена. Откъде да те знае какъв маняк си. Или не си. Ми няма как да знае, тя не те познава. Не всеки е длъжен да ви обръща внимание, не става дума само за жените, виждаш, че ако се опиташ да спираш рандом хора на улицата и да им предлагаш някакви неща, ще получаваш само странни погледи и от жени, и от мъже.
странни тука си единствено ти дебеланко
естествено че външния вид е важен при случайни запознанства
особено улични
все пак заговаряме уличнци