PDA

View Full Version : Тя ме заряза заради друг?

ElwiZZ
04-13-2017, 04:27
Здравейте приятел,пиша ви в 7;19 ,защото не мога да заспя.Преди точно 10 часа приятелката ми ме заряза ,заряза ме заради ДРУГ,добре не е толкова лошо да ме зареже просто ей така,заряза ме заради друг и най ме заболя,защото ми каза че съм и станал отвратителен,не изпитва нищо към мен,съжалява че сме били заедно,каза ми да се разкарам от живота и ЗАВИНАГИ,да спра да я търса,да и пиша,дори ми каза че вече съм мъртъв за нея.... заболя ме много,едвам сдържах сълзите ми,но успях по не знам какъв начин... Ходехме 7 месеца и утре правихме 8 месеца ,заеба ме като куче,дадох и всичко,живя вкъщи 2 месеца ,защото беше скарана с тяхните и след като се оправиха тя ме заряза по НАЙ гадния начин.. чувствам се ужасно ,27 цигари изпуших за 10 часа и не мога да я забравя,въпреки лошите и думи които каза,аз се надявам да се върне при мен,тя ми гарантира че няма да се върне при мен,аз и повтарях че ще осъзнае грешката си ,но тя каза че съм мъртъв за нея и че няма да има нищо общо с мен,било я е срам,гнус и какво ли не,просто живота ми се обърна на 180 градуса,мисля да се хвърля от блока в който живея и без това е 14 етажен,на никого няма да липсвам ,нашите ме изоставиха на 16,сега съм на 25,работя като програмист и нямам никак малка заплата,но така се случи че живота ми е обърнат нагоре с краката...да се самоубия ли ? Какво да правя ?

inewton
04-13-2017, 05:28
Човек се ражда сам и умира сам, осъзнай го. Какво ще правиш между раждането и смъртта няма значение, началото и края са сигурни. Животът е като контурен интеграл.

NomNomNom
04-13-2017, 05:32
момчее, стегни се, това е само мъничка дупка, нялколко месеца, очакват те светли неща

прави това, което си искал, обаче не си могълзаради нея

Soichiro
04-13-2017, 07:12
Наистина ли искаш да се върне при теб човек, който ти е наговорил такива неща и е постъпил така с теб?

Pug_306
04-13-2017, 09:11
Като ти гледам начина на писане - ти със сигурност си някакъв умрял трол, не може човек на 25 и уж програмист да пише като второкласник, че даже и по зле !!! Добре е направила, че те е зарязала !

Jack_Reacher
04-13-2017, 11:28
чудо голямо
и аз мисля че е по-добре че те е зарязала...

по-добре за теб!

an7raks
04-13-2017, 17:38
момчее, стегни се, това е само мъничка дупка...
Право в десятката! :D

RapExotic
04-23-2017, 17:07
Къде си спал 8 месеца, че не си видял са каква шаврантия ходиш?

NomNomNom
04-23-2017, 17:14
Право в десятката! :D

Ахаха хахахахаха ахаххахаха охахах

LoadRunner
04-23-2017, 20:18
щом си е изтрил профила все едно е някой трол
ама поне да беше казал какво е направил че да "ужасен, миризлив, миндил" както го е описала приятелката
все е имало нещо
ако е нямало видима причина, то е ясно, момиче с психични проблеми
случва се доста често