Влез

View Full Version : Как да й покажа, че я обичам и я искам

uRAGE
04-14-2017, 18:18
Здравейте ! Ситуацията ми е много, ама много тегава и съм разбит. Наскоро приятелката ми скъса с мен, а ходехме от година.Тя е още така в пубертета, но много си я обичам и тя е единствения човек който ме прави истински щастлив.След като скъса с мен просто рухнах, психически, физически, емоционално и т.н. Исках и още искам да си я върна и от тогава правех кви ли не глупости с който я отблъснах повече.В момента ми говори някви неща дет направо ми се иска да се довърша като- не те обичам повече; нямам чувства към теб;мразя те; голям си идиот и т.н. обаче аз не и вярвам щото се изтърва, че чака да и докажа, че я обичам и че я искам, но аз всеки ден и казвам, че я обичам че ми липсва ужасно много че съм развалина без нея(даже плаках пред нея в началото :\\) и й напомням за времето прекарано заедно, спомените амаа никва файда...та моля ви кажете ми.. какво по дяволите да направя за да й докажа, че адски много я обичам и че не мога ама наистина не мога без нея. Правил съм й и преди подаръци, тя не е материалистка, не се кефи на такива неща, та ПЛС ХАЛП <3

NomNomNom
04-14-2017, 18:33
1. спри да я търсиш без да казваш и дума повече
2. всичко, което правиш, не е мъжко, направо е обсебващо и неприятно

an7raks
04-14-2017, 18:35
Няма смисъл от такива гимнастики, момче. Тя чакала да й покажеш, че я обичаш, а тя ти показва, че не те иска... Звучи ли ти смислено да се бориш за човек, който не само не се бори за теб, но и те отхвърля? Помисли адекватно какво тя е готова да направи за теб(очевидно нищо), че ти да си стъпваш на врата да й доказваш, каквото и да е.
Знам, че няма да ме послушаш и ще продължиш да се занимаваш докато сам не се усетиш, така че приятно ти представление! :)

uRAGE
04-14-2017, 19:14
1. спри да я търсиш без да казваш и дума повече
2. всичко, което правиш, не е мъжко, направо е обсебващо и неприятно

Първата стратегия въобще не върши работа, защото тя така повече си мисли, че не ч обичам и че ми е все тая за нея

Няма смисъл от такива гимнастики, момче. Тя чакала да й покажеш, че я обичаш, а тя ти показва, че не те иска... Звучи ли ти смислено да се бориш за човек, който не само не се бори за теб, но и те отхвърля? Помисли адекватно какво тя е готова да направи за теб(очевидно нищо), че ти да си стъпваш на врата да й доказваш, каквото и да е.
Знам, че няма да ме послушаш и ще продължиш да се занимаваш докато сам не се усетиш, така че приятно ти представление! :)

Знам, осъзнавам го, но кво да направя.. ако беше някаква случайна нямаше да пиша тук за съвет.И тя не е готова да мръдне пръст за мен, защото твърди, че аз съм виновен за всичко.. което на 40% си е вярно и съм и се извинявал и бяха големи циркове

an7raks
04-14-2017, 19:35
И кое й е специалното, след като не би си мръднала пръста за теб? Това последното не можеш и няма да го промениш, каквото и да правиш. Просто или (вече) не те обича, или си е такава и е свикнала да не прави нищо за никого. Дори да се съберете, винаги ти ще си виновният, а тя ще е готова да си ходи. Не си струва, ако ще да е златна мацката, а тя едва ли е такава.
Пий една бира и си намери момиче, което също да полага усилия да е с теб, вместо само ти да се пънеш. ;)

nnnneeelly
04-14-2017, 21:35
Всеки прави своите крачки в една връзка, не е нужно ти да правиш нейните. Историята ти е подобна като с бившия ми. Година и повече се мъчих да си го върна, сам дойде, след като вече бях с друг, ама все пак твърде късно. Остави я да прави каквото си е наумила, нейн проблем, а ти се радвай на живота.

Jack_Reacher
04-14-2017, 21:35
обсебен си от един парцал
не се занимавай повече с тая