Влез

View Full Version : Винаги ли трябва момчетата да направят първата стъпка?

NoIdeaDude
04-20-2017, 20:47
Според вас трябва ли винаги момчето да предлага на момичето , което харесва да излезнат някъде , да й пише първи или да й каже какво чувства към нея и т.н? Вмомента съм в дилема какво да правя..харесвам момиче , но и двамата сме супер срамежливи и никой не знае какво мисли другия за него :D Излизаме заедно в компания (няколко пъти и само двамата) , говорим си през повечето време и се смее на шегите ми колкото и да са тъпи... и се чудя да й кажа ли просто какво имам към нея или да изчакам за някъкви намеци , за да видя дали наистина има нещо?

anonymous908491
04-20-2017, 20:53
ти не си говорил с нея ли, освен общите приказки в компания

Djenka
04-20-2017, 21:56
Давай

NoIdeaDude
04-21-2017, 05:21
ти не си говорил с нея ли, освен общите приказки в компания

Говорил съм с нея и като сме излизали само с нея двамата

inewton
04-21-2017, 05:56
Пакани я да дойде с теб на църква. Ако направи това значи е готова на всичко за теб.

RapExotic
04-23-2017, 16:13
Започни да и говориш за други момичета. Покажи и, че си поне малко разгонен.

anonymous908491
04-23-2017, 16:14
Пакани я да дойде с теб на църква. Ако направи това значи е готова на всичко за теб.

ако в петък 13 е готова да отиде с него на гробището, значи тогава би направила всичко

sladura89
04-24-2017, 08:02
и се смее на шегите ми колкото и да са тъпи

Не че имам много опит, но това според мен е знак, че те харесва, поне така съм чувал! :)

sladura89
04-24-2017, 08:05
Колкото до първата стъпка според мен, който има интерес към другия е хубаво да го покаже, а не да си трае и да чака другия да направи първата стъпка, защото той може и идея да си няма, че дадено момиче го харесва! Така, че е напълно нормално и момичетата да правят първа стъпка или защо не и двамата, някак си по-честно ми се струва така, не е справедливо винаги момчетата да са длъжни да правят първата стъпка!

NoIdeaDude
04-24-2017, 12:14
Колкото до първата стъпка според мен, който има интерес към другия е хубаво да го покаже, а не да си трае и да чака другия да направи първата стъпка, защото той може и идея да си няма, че дадено момиче го харесва! Така, че е напълно нормално и момичетата да правят първа стъпка или защо не и двамата, някак си по-честно ми се струва така, не е справедливо винаги момчетата да са длъжни да правят първата стъпка!

Мерси за не-тролското мнение :D

Iphigenia
04-24-2017, 12:53
Не.

pandabear
04-24-2017, 14:29
Абе не знам колко момчетата правят винаги първата стъпка. Но на мен в последните 4 години само веднъж ми се случи т'ва "винаги". Може и аз да съм счупена де. Никога не изключвам този вариант.
Просто действай, без да чакаш :) Намеците не са особено добър вариант.

Ospi
05-01-2017, 17:35
По принцип момчето прави първата стъпка, но момичето подсказва и като са на една вълна става яко.

tori
05-01-2017, 18:28
Абе не знам колко момчетата правят винаги първата стъпка. Но на мен в последните 4 години само веднъж ми се случи т'ва "винаги". Може и аз да съм счупена де. Никога не изключвам този вариант.
Просто действай, без да чакаш :) Намеците не са особено добър вариант.
+10000000
За сумати време и общо три връзки (третата я мъча в момента и е млада), само единия беше наясно, че ме иска и си ме цунка пръв. Останалите двама си признават, че ако не съм била аз да им се метна на вратовете или да ги изнасиля, нямало да направят крачка в каквато и да е посока.

sladura89
05-01-2017, 19:30
+10000000
За сумати време и общо три връзки (третата я мъча в момента и е млада), само единия беше наясно, че ме иска и си ме цунка пръв. Останалите двама си признават, че ако не съм била аз да им се метна на вратовете или да ги изнасиля, нямало да направят крачка в каквато и да е посока.

Мхм къде ги тия момичета дето да се мятат още не съм срещал такива, пък не знам! :)