View Full Version : Има нещо което ме дразни в нея и тя пак продължава да го прави?
Зарибявам се с едно момиче, всичко е окей, разговорите вървят, харесвам я, много е готина, абе пасваме си...
но има едно нещо което ме дразни в нея.. Говорим си с часове по телефона и по месинджъра, но понякога нз какво и става и не вдига като и звъня аз, не отговаря и винаги има оправдание: Не е чула телефона, в час е, има работа, говори с майка си...
Независимо когато и да ми е звъннала и отговарям или и вдигам и казвам,че след минутка две ще поговорим ако съм зает..., а аз като и звънна значи винаги нещо намира причина да не вдигне..(естествено понякога вдига, но от 10 обаждания най много на 4-5 да вдигне)
Най-ми е приятно като ме е събуждала рано рано и я чуя и ми става мега готиното, а аз като реша да я събудя.. Отговаря: Мразя да ме събуждат по телефона :D ЕЙ мамка му :D
Мразя когато не ми вдигат телефона изнервям се и не само към нея а попринцип... Да ли съм голям инат аз и трябва да спра и да го приема това и да не обръщам внимание ;) Амм много ме кефи това момиче и веднага ми минава.... :Х
То е ясно,че никой и никога не може да е 24/7 на тела, ам все пак..
В теб е проблемът.
Не си ѝ майка/баща/дете, че да ѝ държиш сметка за това, че не ти вдига. А дори и те нямат толкова право, освен ако не е звънене на пожар за нещо спешно. Остави я да диша и сама да решава кога ѝ се говори с теб.
10 обаждания на ден дори бих ги сметнала за тормоз. Get a life и не я обсебвай.
belphegor
05-06-2017, 14:17
Брооо
Не бъди обсебващ. Кво ти пука?
Може да има 1000 причини да не ти вдига и не е твоя работа кви са. Може да сере и да не иска да чуеш как пльокват разни неща в тоалетната чиния в тоя момент. Или да е някъде сред хора и да не иска да си приказвате. Или да прави свирки или един куп неща. Не ти вдига - ок, продължаваш да правиш квото си правил и като се сетиш и звънкаш пак или тя ти звънка.
А не ми ти вдига - дай ся да мисля цял ден защо не ми вдига и да пиша във форума и да се оплача на приятелите си.
NomNomNom
05-07-2017, 08:03
Обсебващо е , да
Има ли причина така да се вкопчваш
Necrologist
05-07-2017, 08:28
Намери си някоя, която работи в кол център.
ProgrammingIsMyLife
05-07-2017, 08:49
Намери си някоя, която работи в кол център.
аххахааха, това искрено ме развесели!
NomNomNom
05-07-2017, 11:05
И аз паднах :Д
Ако си си намерил няква такава като мен, където нито обича да говори по телефона, нито пък да я тормозиш по двеста пъти на ден, за да я питаш кво прави, скоро ще те блокира. Звъниш и като не вдигне, чакаш час-два и пак. Ако пак не вдигне, заебаваш - може наистина да не може в момента точно да си говори празни приказки. Като и звънне телефона докато сте заедно, на всеки ли вдига и веднага ли го прави?
Все тая, няма вече значение.. благодаря за отговорите прав съм си бил, тя просто е една лигла, и не съм прекалявал никога със звъненето, а винаги съм искал наистина просто да и направя хубаво.. Майната и!
Бахти обсебващия тип ....
aurissaaaaa
05-09-2017, 09:10
Кво му е обсебващото е пичове. Елементарно възпитание е да върнеш разговора някой ако те е търсил.
Аз не го правя единствено ако не желая да разговарям с даден човек, съответно такъв извод бих си извадил ако потърся някого и не ми върне разговора до края на деня.
NomNomNom
05-09-2017, 09:21
Кво му е обсебващото е пичове. Елементарно възпитание е да върнеш разговора някой ако те е търсил.
Аз не го правя единствено ако не желая да разговарям с даден човек, съответно такъв извод бих си извадил ако потърся някого и не ми върне разговора до края на деня.
(естествено понякога вдига, но от 10 обаждания най много на 4-5 да вдигне)
Ако е на ден ...
aurissaaaaa
05-09-2017, 11:44
аа да :д рофл моя грешка
Chrysothemis
05-10-2017, 10:21
Зарибявам се с едно момиче, всичко е окей, разговорите вървят, харесвам я, много е готина, абе пасваме си...
но има едно нещо което ме дразни в нея.. Говорим си с часове по телефона и по месинджъра, но понякога нз какво и става и не вдига като и звъня аз, не отговаря и винаги има оправдание: Не е чула телефона, в час е, има работа, говори с майка си...
Независимо когато и да ми е звъннала и отговарям или и вдигам и казвам,че след минутка две ще поговорим ако съм зает..., а аз като и звънна значи винаги нещо намира причина да не вдигне..(естествено понякога вдига, но от 10 обаждания най много на 4-5 да вдигне)
Най-ми е приятно като ме е събуждала рано рано и я чуя и ми става мега готиното, а аз като реша да я събудя.. Отговаря: Мразя да ме събуждат по телефона :D ЕЙ мамка му :D
Мразя когато не ми вдигат телефона изнервям се и не само към нея а попринцип... Да ли съм голям инат аз и трябва да спра и да го приема това и да не обръщам внимание ;) Амм много ме кефи това момиче и веднага ми минава.... :Х
То е ясно,че никой и никога не може да е 24/7 на тела, ам все пак..
http://img.pandawhale.com/post-52653-Trading-Places-Eddie-Murphy-wt-rPuc.gif
Една джунгла ти трябва.