Влез

View Full Version : Какво е нужно за да сме привлекателни за момичетата???

sladura89
05-07-2017, 14:09
Искам да попитам какво е нужно за да сме привлекателни за момичетата! Каква визия или характер трябва да притежаваме, защото забелязвам, че някои са като магнит за мадамите и не могат даже да се отърват от тях! А други не се радват на вниманието на нито едно момиче, не знам на какво се дължи този факт, но явно има някаква причина да е така!???
Явно за това има и толкова нещастни хора, защото енергията и сексуалната енергия не е разпределена някакси балансирано!

Ospi
05-07-2017, 15:24
Не знам аз не ги привличам :D

Предполагам че е до човек. Например химията се усеща и често е взаимна, ако намирам някоя за привлекателна, често става така че и тя намира мен за привлекателен. Но на човек повечето са му безразлични, което е нормално. Също зависи дали си пасвате като характер, това също привлича. А магнитите за мацки... Не ги знам, аз не съм такъв.

NoIdeaDude
05-07-2017, 15:30
Брато какво да ти кажа...
Имам приятели ,които се държат супер зле с момичетата и не са кой знае колко красиви и буквално момиче след момиче ги въртят и не им пука ( а мацките ,с които се хващат са красиви,умни и т.н)
Имам приятели , които се държат супер добре с момичетата(отделят от времето си за тях , правят хубави неща абе личи си ,че им пука за момичето и нищо - винаги отивам във Friend Zone-a вкл. и аз :D)

corbV2
05-07-2017, 15:44
На първо място не трябва да си мелодраматичен и мрънкащ.

NomNomNom
05-07-2017, 17:56
^уверен, дат ис ал
И донякъде категоричен

deitona22
05-07-2017, 20:48
Я,Стифлър и нова тема :D
Очаквах да е в другия раздел,където пускаш обикновенно :D

И за да не е спам--->
На тоя въпроса женските от форума трябва да ти отговорят.
Мисля че всяка една ще ти даде различен отговор.

KREED
05-08-2017, 11:19
http://s.tamasha.ir/statics/video_poster/33365_0_default_1274x640.jpg

sladura89
05-08-2017, 12:25
http://s.tamasha.ir/statics/video_poster/33365_0_default_1274x640.jpg

Имам предвит да те харесат теб, а не парите ти! Те тия златотърсачките се хващат и със 70-80 годишни само заради парите, но това не значи и че обичат тези, с които са се хванали! :)

sladura89
05-08-2017, 12:26
Я,Стифлър и нова тема :D
Очаквах да е в другия раздел,където пускаш обикновенно :D

И за да не е спам--->
На тоя въпроса женските от форума трябва да ти отговорят.
Мисля че всяка една ще ти даде различен отговор.

Този път реших да сменя раздела! :)

sladura89
05-08-2017, 12:26
Брато какво да ти кажа...
Имам приятели ,които се държат супер зле с момичетата и не са кой знае колко красиви и буквално момиче след момиче ги въртят и не им пука ( а мацките ,с които се хващат са красиви,умни и т.н)
Имам приятели , които се държат супер добре с момичетата(отделят от времето си за тях , правят хубави неща абе личи си ,че им пука за момичето и нищо - винаги отивам във Friend Zone-a вкл. и аз :D)

И аз така съм забелязъл и ми е много странно защо е така!???
http://prikachi.com/images.php?images/815/9115815J.jpg

П.П. И аз все в тая тъпа френд зона попадам!

sladura89
05-08-2017, 12:28
Може би за да свалям мадамите и аз трябва да се държа гадно и брутално, ама като не ми идва от вътре какво да направя!????????

Chrysothemis
05-08-2017, 15:38
Спри да мислиш за момичета и се концентрирай върху себе си.

NoIdeaDude
05-08-2017, 16:25
Може би за да свалям мадамите и аз трябва да се държа гадно и брутално, ама като не ми идва от вътре какво да направя!????????

Аз пък съм си мислил да не би да им обръщам твърде много внимание?

Supermassive____
05-08-2017, 17:14
Само разходи и тревоги покрай тия женки. По-добре сам с гол пищов в ръка, като пич.

anonymous908491
05-08-2017, 19:32
ама като не ми идва от вътре какво да направя!????????

ижектирай си тестостерон в задника, проста овца

Jack_Reacher
05-08-2017, 19:54
Може би за да свалям мадамите и аз трябва да се държа гадно и брутално, ама като не ми идва от вътре какво да направя!????????като сваляш някоя не бъди прекалено сериозен и демонстрирай самочувствие,
а не да си мрънкащ и отчаян

LudiqZaek
05-08-2017, 20:15
Като ти гледам мненията във форума и темите, не си имал много момичета, опитай се да си хванеш някоя курва, те най-много ще те научат на любов и любовен живот. При мен точно така стана, влюбваш се в 1 курва, разбива ти сърцето и не ти пука за никоя. Мина доста време от тогава и честно да ти кажа не съм най оборотния, но не съм оставал сам от тогава, просто не ми пука, не трябва да се държиш гадно с тях, просто се дръж пренебрежително и не очаквай нищо от никой. Защото аз очаквах с дадената курва да продължи много дълго и да си останеме заедно, обаче ми развя средния си пръст пред лицето ми и от тогава не очаквам нищо, ама тва не означава да си мълчиш и да ги гледаш. Обикновенните свалки или знаци за закачки, говори им нещо, намигвай им, усмихвай се, но никога не очаквай нищо :)

sladura89
05-09-2017, 01:08
Като ти гледам мненията във форума и темите, не си имал много момичета, опитай се да си хванеш някоя курва, те най-много ще те научат на любов и любовен живот. При мен точно така стана, влюбваш се в 1 курва, разбива ти сърцето и не ти пука за никоя. Мина доста време от тогава и честно да ти кажа не съм най оборотния, но не съм оставал сам от тогава, просто не ми пука, не трябва да се държиш гадно с тях, просто се дръж пренебрежително и не очаквай нищо от никой. Защото аз очаквах с дадената курва да продължи много дълго и да си останеме заедно, обаче ми развя средния си пръст пред лицето ми и от тогава не очаквам нищо, ама тва не означава да си мълчиш и да ги гледаш. Обикновенните свалки или знаци за закачки, говори им нещо, намигвай им, усмихвай се, но никога не очаквай нищо :)

Благодаря за съвета! Да определено не съм имал много приятелки и опита ми в свалките е приблизително равен на 0!
Ще видим, ама къде да я намеря тая където да ми разбие сърцето не знам! :)

Supermassive____
05-09-2017, 10:28
Благодаря за съвета! Да определено не съм имал много приятелки и опита ми в свалките е приблизително равен на 0!

http://www.alo.bg/obiavi/zapoznanstva-eskort/kompanyonki-eskort/?region_id=22 Тука брат :D

sladura89
05-09-2017, 10:51
http://www.alo.bg/obiavi/zapoznanstva-eskort/kompanyonki-eskort/?region_id=22 Тука брат :D

Защо си мислиш, че с тези изобщо мога да имам връзка те гледат на теб като на клиент или купувач, а не като на мъж!???
Така, че нищо няма как да се получи от там!

corbV2
05-09-2017, 11:27
Трябва да се държиш така, все едно още 5 мадами те чакат и можеш да си, с която решиш. Имаш опции и не ти пука дали конкретната ще те отреже. Най-добре да е истина ;д, ама идеята е просто да не ти пука. Жените харесват харесвани мъже, а не отчаяни натегачи, които се вкопчват в тях, защото нямат други опции. Не трябва да ги издигаш на пиедестал и да им показваш, че ги поставяш над себе си. Трябва да си вярваш и да имаш самочувствие, и това да е видно.

LudiqZaek
05-09-2017, 11:55

То като почнеш да се занивамаш с момичета сама ще си дойде, а не да се чудиш кво да и кажеш и какво не говори и каквото си искаш само не и простотии. Просто се научи да си по отпуснат и да флиртуваш повечко с тях, прави им закачливи комплименти.

sladura89
05-09-2017, 13:39
Трябва да се държиш така, все едно още 5 мадами те чакат и можеш да си, с която решиш. Имаш опции и не ти пука дали конкретната ще те отреже. Най-добре да е истина ;д, ама идеята е просто да не ти пука. Жените харесват харесвани мъже, а не отчаяни натегачи, които се вкопчват в тях, защото нямат други опции. Не трябва да ги издигаш на пиедестал и да им показваш, че ги поставяш над себе си. Трябва да си вярваш и да имаш самочувствие, и това да е видно.

+1

sladura89
05-09-2017, 13:46
Благодаря много за съветите! :)

KREED
05-09-2017, 15:40
Аре, тигре, отивай на лов за курви.

belphegor
05-09-2017, 22:37
Бах мааааму
Сладура89, наборе, аз не съм некой играч/ебач, но имам опит и имам приятели, с които сме обсъждали кво що.
Твърдението "момичетата не харесват добри мили, момчета, а задници" е доста криво.
Много от тия 'добри' момчета се правят на милички и добри към момичето, обаче имат задни мисли за това как ше и скъсат гащичките. Момичетата обикновено лесно виждат, че някой има задни мисли, че не е искрен, че се прави нещо. И тва е което не харесват. Като казвам "задни мисли" нямам предвид, че е нещо лошо да искаш да я наебеш. Лошото е да се преструваш.
Другото е, че в старинието си да са добри и милички, те решават и да скрият фактЪТ, че имат пенис и намеренията си да го използват. И кво си казва момичето като види такъв? "Я, тоз не ще да ме ебе, дай да сме си приятелки тогава". Тя не си го казва така естествено, това става на по-дълбоки слоеве от съзнанието. И после момчето се чуди кво стана, шо съм във френд зоната. А къде да си батенце? Ти показа ли си истинските намерения от самото начало или реши, че като и станеш приятелка, чак тогава ше я наебеш? И кво става после? Или се реве и се оплаква, че тя си хванала за гадже някав "тъпанар" или се почва "оф тая ква е курва", "тая само ме използва, а се ебе с друг" и т.н. и точно там е същината на "добрите" момчета.
А тоя "тъпанар", който ти ебе момичето може да е или да не е тъпанар, но със сигурност е дал да се разбере от начало, кво иска.

sladura89
05-10-2017, 07:38
Мхм ясно, ама тъпото е, че незнам как да и покажа примерно, че искам да я еба! Дори и да имам такива намерения явно не знам как да ги покажа, аз съм такъв човек, че и трудно си изразявам чувствата и за това, често не ме разбират!

belphegor
05-10-2017, 21:24
Добре де за кво си говорите като се запознаеш с някое момиче? В смисъл аз като кажа нещо от типа на "хайде да излезем да пийнем по нещо" съм убеден, че им става ясно какъв ми е интереса.

sladura89
05-11-2017, 00:00
Добре де за кво си говорите като се запознаеш с някое момиче? В смисъл аз като кажа нещо от типа на "хайде да излезем да пийнем по нещо" съм убеден, че им става ясно какъв ми е интереса.

Ами общи приказки, от къде е, с какво се занимава, какви неща харесва, какви песни, филми, какво прави в свободното си време и т.н. в крайна сметка до никъде не се стига! А пък от сайт за запознанства да излезнеш с някоя на кафе, това само в съня ти може да се случи, защото те дори не искат да ти отговорят, а пък какво остана на кафе да излезнат!

belphegor
05-11-2017, 16:45
Че аз излизам от време на време с мацки от тиндер. В смисъл някои наистина са в тиндер само за да убиват време докато клечат на тоалетната чиния, ама повечето търсят нещо там - било то секс или връзка или ддз.

Като говоря с момичета мн мразя разговорът да е в стил интервю - от къде си, кво работиш а у. Затова не задавам такива въпроси и мен лично на тоя етап не ме интересува нито кви песни нито кви филми харесва нито има ли сестри братя и т.н. Това според мен са неща, които разбираш за момиче, с което си спал и искаш връзка с нея и то не в разговор-интервю, а в продължението на някаква цялостна комуникация.
В тиндера примерно момичетата мн обичат да задават тия въпроси - откъде си с кво се занимаваш и аз отговарям обикновено на 1-2 и после за да не стане на интервю прекъсвам тая работа. Казвам нещо от типа на " много въпроси задаваш" и повеждам разговора в посоката която ме интересува. Ако е в тиндер обикновено ме интересува да се видим на живо. Шото не искам да си губя времето да си пиша с някво момиче и после да я видя на живо след 1 месец и да се окаже, че е качила 10 кила откакто си е качила снимките или нещо такова.
Ако си приказвам наживо и съм видял, че ме привлича мацката просто се лигавя - избягвам сериозни теми. Ако тя каже нещо кофти или сериозно - ок, но не чопля в тая тема.
Жените обичат да им говориш глупости.
Жените обичат по някоя друга простотийка, стига да го казваш/правиш знаейки, че е простотийка.
Карай го лежерно, не му мисли толкова.

nachossr
05-11-2017, 19:57
Много е относително как по-точно искаш да се харесаш на жена. Ако е за един път просто опитай да флиртуваш с дадената жена, ако и тя има намерения като твоите ще отвърне на флирта. Мога да ти кажа нещо, което мен лично много ме отблъсква е мъж, който прекалено много говори, толкова много, че не оставя момичето малко да поговори :D а относно да се харесаш на жена на някакво по-друго ниво си зависи вече от жената. Най-важното е да не се преструваш, че си някой, който не си. Фалша се усеща много лесно и бързо ще станеш обект на подигравки.

inewton
05-11-2017, 20:00
трудно си изразявам чувствата и за това, често не ме разбират!

Аутист ли си?

sladura89
05-11-2017, 23:47
Аутист ли си?

Не, има там нещо наречи го Бог, наречи го енергия! :) ;)

sladura89
05-11-2017, 23:51
Много е относително как по-точно искаш да се харесаш на жена. Ако е за един път просто опитай да флиртуваш с дадената жена, ако и тя има намерения като твоите ще отвърне на флирта. Мога да ти кажа нещо, което мен лично много ме отблъсква е мъж, който прекалено много говори, толкова много, че не оставя момичето малко да поговори :D а относно да се харесаш на жена на някакво по-друго ниво си зависи вече от жената. Най-важното е да не се преструваш, че си някой, който не си. Фалша се усеща много лесно и бързо ще станеш обект на подигравки.

Принципно може за един път, а може и за повече пъти, но без някакви сериозни намерения, проблема е, че и идея си нямам как да флиртувам!!! Аз не съм особено приказлив, в повечето случаи хич не знам какво да кажа! Не ме гледайте, че тук пиша егати и романите, в смисъл като съм с някоя мадама зациклям и понякога нищо не ми идва какво да кажа, а и тя не казва и обикновено било на живо или пък в чата се получава едно кофти мълчание, та за това не бих казал, че съм от тия с паразитното говорене, те са дразнещи независимо мъже или жени са от тях не можеш да вземеш думата! Аз не се преструвам, но обикновено не умея да изразявам чувствата си, а и ако се притесня явно започвам да се държа по-различно от колкото обикновено и явно може да си мислят, че нещо се преструвам!
П.П. Друго нещо, което забелязвам примерно във ФБ да кажем винаги аз първи започвам да пиша на момичетата, а те никога не започват първи, а понякога и не отговарят, което ме навежда на мисълта, че явно нямат интерес към мен!

sladura89
05-11-2017, 23:56
Че аз излизам от време на време с мацки от тиндер. В смисъл някои наистина са в тиндер само за да убиват време докато клечат на тоалетната чиния, ама повечето търсят нещо там - било то секс или връзка или ддз.

Като говоря с момичета мн мразя разговорът да е в стил интервю - от къде си, кво работиш а у. Затова не задавам такива въпроси и мен лично на тоя етап не ме интересува нито кви песни нито кви филми харесва нито има ли сестри братя и т.н. Това според мен са неща, които разбираш за момиче, с което си спал и искаш връзка с нея и то не в разговор-интервю, а в продължението на някаква цялостна комуникация.
В тиндера примерно момичетата мн обичат да задават тия въпроси - откъде си с кво се занимаваш и аз отговарям обикновено на 1-2 и после за да не стане на интервю прекъсвам тая работа. Казвам нещо от типа на " много въпроси задаваш" и повеждам разговора в посоката която ме интересува. Ако е в тиндер обикновено ме интересува да се видим на живо. Шото не искам да си губя времето да си пиша с някво момиче и после да я видя на живо след 1 месец и да се окаже, че е качила 10 кила откакто си е качила снимките или нещо такова.
Ако си приказвам наживо и съм видял, че ме привлича мацката просто се лигавя - избягвам сериозни теми. Ако тя каже нещо кофти или сериозно - ок, но не чопля в тая тема.
Жените обичат да им говориш глупости.
Жените обичат по някоя друга простотийка, стига да го казваш/правиш знаейки, че е простотийка.
Карай го лежерно, не му мисли толкова.

Много интересно, че поне някой забърсва нещо от сайтове за запознанства, интересно ми е как изобщо се стига до разговор и как ти отговарят на писмата, защото аз какво ли не съм пробвал и никакъв отговор обикновено не получавам, или ако има отговор той е някакъв за отказ примерно, но това се случва рядко! Макар, че този сайт където го казваш не го знам!

nachossr
05-12-2017, 07:22
Принципно може за един път, а може и за повече пъти, но без някакви сериозни намерения, проблема е, че и идея си нямам как да флиртувам!!! Аз не съм особено приказлив, в повечето случаи хич не знам какво да кажа! Не ме гледайте, че тук пиша егати и романите, в смисъл като съм с някоя мадама зациклям и понякога нищо не ми идва какво да кажа, а и тя не казва и обикновено било на живо или пък в чата се получава едно кофти мълчание, та за това не бих казал, че съм от тия с паразитното говорене, те са дразнещи независимо мъже или жени са от тях не можеш да вземеш думата! Аз не се преструвам, но обикновено не умея да изразявам чувствата си, а и ако се притесня явно започвам да се държа по-различно от колкото обикновено и явно може да си мислят, че нещо се преструвам!
П.П. Друго нещо, което забелязвам примерно във ФБ да кажем винаги аз първи започвам да пиша на момичетата, а те никога не започват първи, а понякога и не отговарят, което ме навежда на мисълта, че явно нямат интерес към мен!

Да не мислиш, че само момичетата го правят :D и на мен ми се е случвало винаги аз да пиша първа, но след втория/третия път тегля чертата, защото наистина е проява на безинтерес. Имаш ли приятелка момиче? Може с нея да поговориш. Иначе за кофти мълчанието и при мен е проблем. Нещото, което момче личномен може да ме разприказва е, ако ме разсмее. Гледай я в очите. Намерете някаква обща тема на разговор, нещо което и двамата обичате и можете да говорите за това 24/7. Веднъж разприказвате ли се няма спирачка :D

NomNomNom
05-12-2017, 07:22
Че аз излизам от време на време с мацки от тиндер. В смисъл някои наистина са в тиндер само за да убиват време докато клечат на тоалетната чиния, ама повечето търсят нещо там - било то секс или връзка или
Аз съм от някоите, дето само убиват време, но миналия уикенд се изкефих на един и излязохме - беше написал, че не търси секс, ако щем да вярваме - пичовско звучеше, на фона на повечето хора, дето само се изкарват перфектни там и си изреждат всичките "уникални интереси" - yoga, foodie, music, sports, traveling 6'6", "good vibes only"
И снимки колко интересен начин на живот водят- на вс с интересен живот суайпвам в ляво, мн ми е edgy

Исках да кажа, че в тиндер less is more, защото има пренасищани от перфектни хора по описания и снимки

^^^^ иначе това за въпросите, аз никога не питам за работата, мисля, че е много чувствителна тема у нас + дори тез, дето го играят големи, не ги питам нарочно, да не си мислят, че имат допълнителни точки за пари

sladura89
05-12-2017, 08:00
Да не мислиш, че само момичетата го правят :D и на мен ми се е случвало винаги аз да пиша първа, но след втория/третия път тегля чертата, защото наистина е проява на безинтерес. Имаш ли приятелка момиче? Може с нея да поговориш. Иначе за кофти мълчанието и при мен е проблем. Нещото, което момче личномен може да ме разприказва е, ако ме разсмее. Гледай я в очите. Намерете някаква обща тема на разговор, нещо което и двамата обичате и можете да говорите за това 24/7. Веднъж разприказвате ли се няма спирачка :D

Имам приятелки момичета макар и на последно време много да не се чувам с тях, дори веднъж си спомням, че и с братовчедка ми бях говорил на тази тема! Проблема е, че с всички си оставаме само приятели, което е кофтито в случая! Е да хубаво е да намерим обща тема за разговор стига да имаме такава! Понякога ми се получава да разсмея някой, стига обаче да ми дойде някоя простотия и да не съм се нещо сдухал! Иначе интересен разговор се заформи между нас като гледам! :)

nachossr
05-12-2017, 13:59
Виждаш ли, че не е кой знае колко трудно :D

Archer!
05-12-2017, 15:30
Аз пък се чудя какво е нужно да не сме привлекателни?

sladura89
05-12-2017, 20:49
Виждаш ли, че не е кой знае колко трудно :D

Да, ама някои хора те предразполагат, а други не! Някои само мълчат и само ти трябва да говориш, от някои пък не можеш да вземеш думата, а трябва да е 50 на 50 или поне 60 на 40 да има баланс! Но и не забравяй, че трябва да намерят обща тема, в случая сме намерили! Но както се казва дори да си говорим 2 дена с някое момиче, няма гаранция, че няма да си попадна във френд зоната както става обикновено!

sladura89
05-12-2017, 20:50
Аз пък се чудя какво е нужно да не сме привлекателни?

Ам, аре да си разменим тогава местата и двамата ще сме доволни мисля! :)

nachossr
05-12-2017, 21:00
Да, ама някои хора те предразполагат, а други не! Някои само мълчат и само ти трябва да говориш, от някои пък не можеш да вземеш думата, а трябва да е 50 на 50 или поне 60 на 40 да има баланс! Но и не забравяй, че трябва да намерят обща тема, в случая сме намерили! Но както се казва дори да си говорим 2 дена с някое момиче, няма гаранция, че няма да си попадна във френд зоната както става обикновено!

Пускаш се по течението. От известно време се чудя дали просто до толкова ме е страх да съм сама, че бих се задоволила на каквото и да е само за да не съм сама. Не мисля, че трябва да се впрягаме толкова относно връзки с противоположния пол, а трябва да ги оставим естествено да се развиват. Вярвам, че за всеки има по някого, който е отреден да ти пасва идеално. Така, че не си го слагай толкова на сърце. Трябва да сме просто търпеливи и като усетим, Човека ще знаем какво да правим и да не хо пускаме.

belphegor
05-12-2017, 22:39
NomNomNom все повече ме кефи :)
Снощи излязох на тиндер среща.
Ако някой се вълнува преди тиндер срещата разговора беше (гледам в момента кво сме си писали):
на 8 май:
АЗ: Здрастти кво става в (града където е тя, аз пътувам натам, бяхме се мачнали предната седмица, но не ѝ бях писал)
ТЯ: *Праща ми гифче на някав пич дето се полива с кафе*
АЗ: Супер. Предполагам, че е полезно за кожата
Тя:ХАХА къде си?
АЗ: Пътувам към (Града), сега не мога да се поливам с кафе, но ще го пробвам по-късно
ТЯ: Какво ше правиш тук. Тук ли живееш? Откъде си?
АЗ: Не, не живея в (), Задаваш много въпроси, а аз не знам нищо за теб
ТЯ:Хах, сигурно защото питаш ттвърде малко. Какво искаш да знаеш?
АЗ: Какво искам да знам? Искам да знам дали си навита да излезем да пийнем по някое време през седмицата?
ТЯ:Smooth :)
После някв неща от типа на докога съм там, казах ѝ, че ще я остав тя да избере място, щото аз не познавам града. И че аз на нейно място бих избрал нещо близо до нас. И че ако ше ме води в някоя дупка поне да е дупка с характер.
На следващия ден си говорим малко за времето кво е гадно и че ако остане такова няма да ходя никъде с нея.
В сряда ми прати да си избера от 4 барчета и аз избрах, естествено, най-близкото до мястото където бях отседнал. И после си разменихме номерата.
Видяхме се вчера - хубаво момиче на моите години. Пихме по бира, поцелувахме се, понатискахме се и така.
Като цяло тя задаваше много въпроси, което улеснява, защото ми се случва понякога просто да ми е толкова безлично и безинтересно що за живот води това същество, че ми става трудно да водя small talk. В такива моменти си правя някви бъзици просто. Това с бъзиците се случи и вчера след нейните въпроси, шото както писах по-рано, омръзнало ми е да обяснявам на различни хора имам ли братя и сестри и откъде съм и кво правя на работа.

Сладура89 - за тия дето само си мълчат - шото има и такива: Говори им глупости. Избъзикай ги, че не можеш да земеш думата от тях, питай ги неща от типа на "кво харесваш в един мъж", "как би се почувствала ако дойде при тебе нахална лесбийка и почне нагло да ти се натиска" . Кажи им, че харесваш жени с огромни задници просто да има някъв бъзз там, без да е интервю.

sladura89
05-12-2017, 23:21
Пускаш се по течението. От известно време се чудя дали просто до толкова ме е страх да съм сама, че бих се задоволила на каквото и да е само за да не съм сама. Не мисля, че трябва да се впрягаме толкова относно връзки с противоположния пол, а трябва да ги оставим естествено да се развиват. Вярвам, че за всеки има по някого, който е отреден да ти пасва идеално. Така, че не си го слагай толкова на сърце. Трябва да сме просто търпеливи и като усетим, Човека ще знаем какво да правим и да не хо пускаме.

Аз по принцип съм зодия риби и именно аз знам най-добре как да се пускам по течението! Мхм тази грешка няма да я повторя да тръгна с която и да е за да не съм сам, правил съм я и няма повече! По-добре сам отколкото с неподходящия човек! То за всеки си има някой, който е отреден, но въпросът е дали ще го срещнем и защо, ако е така има много хора, които цял живот си остават сами и не срещат този човек!??? Другият въпрос е сред няколко милиарда души дали ще го намериш и дали изобщо е от България или някоя друга страна!? :)

sladura89
05-12-2017, 23:28
<<belphegor>> Благодаря ти за споделеното вероятно ще ми е от полза ще видя какво и колко ще запомня, но знам че то все пак трябва да си идва от вътре просто трябва да се науча на основните неща! Ако някой следи сериала "Не така брат" от там също има какво да се научи, но там вече става въпрос за сериозни връзки! :)

sladura89
05-12-2017, 23:38
Видях какво е това тиндер, нещо като hotornot, обаче май е само за телефон! :)

anonymous908491
05-13-2017, 09:44
Ако някой следи сериала "Не така брат" от там също има какво да се научи, но там вече става въпрос за сериозни връзки! :)

господ на някои дава, на други взима, а с теб само се е избъзикал

LudiqZaek
05-13-2017, 21:54
Да, ама някои хора те предразполагат, а други не!
Предишното ми мнение ми беше, че не оставам сам. И точно вчера гаджето ми скъса с мен. Отидох на купон и за 2 часа намерих нова. Не трябва изобщо да мислиш, стреляш първото, което ти хрумне. Момичетата дойдоха на купона по-късно, връщаха се от заведение. Викнах момичето, което ми хареса да потанцува с мен и с всички останали, защото ми беше странно как всички танцуваме само те седят. Изправих я и докато танцувахме я бъзиках с първото нещо, което ми хрумна - " ти така ли танцуваш в (даденото заведение от което се дойде), я малко по смело" и тя се разсмя и оттам тя започна малко по-малко да се отпуска и да бъде сигурна, че няма да я изям, дотук добре следмалко я хванах за ханша и започнах да си танцувам с нея и всичко останало до края на вечерта. Давам ти само пример с част от случката, да видиш че изобщо не е трудно, просто не трябва да мислиш какво говориш, да не те интересува, момичета бол.
Предложението ми за връзка на първото ми гадже беше, когато бях пиян на задник. Алкохола отплита езика пробвай го ако ходиш на купони, обаче не до такава степен да повръщаш, например изпий 3 на екс изчакай малко и може да те хване, тогава няма да ти пука особено какви ги говориш и всичко е по-лесно.

nachossr
05-13-2017, 22:56
Предишното ми мнение ми беше, че не оставам сам. И точно вчера гаджето ми скъса с мен. Отидох на купон и за 2 часа намерих нова. Не трябва изобщо да мислиш, стреляш първото, което ти хрумне. Момичетата дойдоха на купона по-късно, връщаха се от заведение. Викнах момичето, което ми хареса да потанцува с мен и с всички останали, защото ми беше странно как всички танцуваме само те седят. Изправих я и докато танцувахме я бъзиках с първото нещо, което ми хрумна - " ти така ли танцуваш в (даденото заведение от което се дойде), я малко по смело" и тя се разсмя и оттам тя започна малко по-малко да се отпуска и да бъде сигурна, че няма да я изям, дотук добре следмалко я хванах за ханша и започнах да си танцувам с нея и всичко останало до края на вечерта. Давам ти само пример с част от случката, да видиш че изобщо не е трудно, просто не трябва да мислиш какво говориш, да не те интересува, момичета бол.
Предложението ми за връзка на първото ми гадже беше, когато бях пиян на задник. Алкохола отплита езика пробвай го ако ходиш на купони, обаче не до такава степен да повръщаш, например изпий 3 на екс изчакай малко и може да те хване, тогава няма да ти пука особено какви ги говориш и всичко е по-лесно.

Абе винаги съм се чудела защо като приключи една връзка, без значение дали момчето е скъсало с момичето, или обратното, вие веднага търсите нещо като заместител ли не знам как да го нарека. Винаги ми е било интересно да разбера гледната ви точка относно това :D

DarkTemplar
05-13-2017, 23:49
Абе винаги съм се чудела защо като приключи една връзка, без значение дали момчето е скъсало с момичето, или обратното, вие веднага търсите нещо като заместител ли не знам как да го нарека. Винаги ми е било интересно да разбера гледната ви точка относно това :D
Ако се отнася за мъжете, не всички търсят. Тези, които го правят, смятат, че "клин клин избива", но тази тактика не сработва при всички.

LudiqZaek
05-15-2017, 20:58

Аз не използвам "заместител", просто ми е кеф да съм с момичета. Не ме интересува че тая и оная са ме скъсали или аз съм ги скъсал, живота продължава, в бъдеще не се знае дали ще имам толкова жени, така че сега е момента да си живея и да се забавлявам както на мен ми е добре (и на дадено момиче, което е с мен де). Някои момичета започват много насериозно да взимат нещата, не че и аз не бях от заблудените, обаче на тия мойте години кви сериозни работи в днешно време, всяка почна да се ебава с чуствата ми, защото съм добричък и им угаждам, и реших да го променя просто. Не може някакви никаквици да се бъзикат с мене, не се оставям. Даже на някои бивши съм им го връщал много лошо, така че да им разваля рождения ден, но няма значение "карма".

nachossr
05-16-2017, 18:37
Аз не използвам "заместител", просто ми е кеф да съм с момичета. Не ме интересува че тая и оная са ме скъсали или аз съм ги скъсал, живота продължава, в бъдеще не се знае дали ще имам толкова жени, така че сега е момента да си живея и да се забавлявам както на мен ми е добре (и на дадено момиче, което е с мен де). Някои момичета започват много насериозно да взимат нещата, не че и аз не бях от заблудените, обаче на тия мойте години кви сериозни работи в днешно време, всяка почна да се ебава с чуствата ми, защото съм добричък и им угаждам, и реших да го променя просто. Не може някакви никаквици да се бъзикат с мене, не се оставям. Даже на някои бивши съм им го връщал много лошо, така че да им разваля рождения ден, но няма значение "карма".

Да де, ама примерно, ако е било някоя по-сериозна връзка не ви ли се иска примерно някакво време да осъзнаете какво става, да анализирате, да видите грешки и просто да прекарате някакво известно време сами? Дори и просто почивка от връзките да е.

NomNomNom
05-16-2017, 18:43
Ако се отнася за мъжете, не всички търсят. Тези, които го правят, смятат, че "клин клин избива", но тази тактика не сработва при всички.

Сякаш сработва до един момент само, докато наистина не изживееш нещо "дълбоко", после никакъв клин не помага

sladura89
05-16-2017, 18:55
Да де, ама примерно, ако е било някоя по-сериозна връзка не ви ли се иска примерно някакво време да осъзнаете какво става, да анализирате, да видите грешки и просто да прекарате някакво известно време сами? Дори и просто почивка от връзките да е.

Аз след последната ми по-сериозна връзка такава почивка му ударих, че все още съм си сам минаха може би 2 години и повече, но аз и не търся връзка за момента, проблема е, че и това което търся и него не намирам!!!

LudiqZaek
05-16-2017, 20:54

Аз по-сериозна връзка от месец не съм имал, момичето, с което исках нещо сериозно ме лъжеше както си иска и накрая ме прееба, от тогава си мисля, че няма смисъл да се обвързвам сериозно, ако има сериозно момиче усещам и съм напълно сериозен, даже не си пиша с никоя, но повечето не са и ми е през оная работа дали ше скъсаме или не, дали в мене е грешката или не, радвам и се, тя ми се радва и тва е. На тия години е рядко да намериш нещо за по-дълго.

nachossr
05-16-2017, 20:59
Аз по-сериозна връзка от месец не съм имал, момичето, с което исках нещо сериозно ме лъжеше както си иска и накрая ме прееба, от тогава си мисля, че няма смисъл да се обвързвам сериозно, ако има сериозно момиче усещам и съм напълно сериозен, даже не си пиша с никоя, но повечето не са и ми е през оная работа дали ше скъсаме или не, дали в мене е грешката или не, радвам и се, тя ми се радва и тва е. На тия години е рядко да намериш нещо за по-дълго.

Разбирам

DarkTemplar
05-16-2017, 21:37
Сякаш сработва до един момент само, докато наистина не изживееш нещо "дълбоко", после никакъв клин не помага
Точно. Дълбокото се лекува само с друго дълбоко, като човек първо преминава през чистилището на разочарованието и душевните терзания и (само)анализи.

Stef0
05-17-2017, 16:41
LudiqZaek, Пускай се точно така напред, а отношенията сами ще се развият в най-правилната посока. Гледай да си печен в отношенията и разнообразявай с някви хобита и спорт.

Free Soul
05-20-2017, 08:09
Въпроса е едно момче да знае как да говори с едно момиче. А не на втората дума след, като са се запознали, да я пита дали си има гадже или нещо от сорта, това е досадно.

sladura89
05-20-2017, 12:49
Въпроса е едно момче да знае как да говори с едно момиче. А не на втората дума след, като са се запознали, да я пита дали си има гадже или нещо от сорта, това е досадно.

И като само си говорите накрая ставате като най-добри "приятелки" необяснимо защо и нищо повече не се случва между вас??!!!

Free Soul
05-20-2017, 13:38
Много зависи. И ако един мъж не знае, как да общува с една жена, няма да бъде нито приятел, нито гадже с нея.

Necrologist
05-20-2017, 15:29
И като само си говорите накрая ставате като най-добри "приятелки" необяснимо защо и нищо повече не се случва между вас??!!!

Мн ясно, че ще станете "най-добри приятелки" ако някой друг, по-як от теб и прави намеци.
Не си последния мъж на света.

Ospi
05-20-2017, 16:04
На теб не ти трябва да бъдеш играч, защото не искаш да бъдеш такъв и съответно не си. Няма нищо истинско в тоя вид привличане, а само първично и повърхностно. Ако искаш дълбочина трябва да намериш човека, а когато стане ще го усетиш и няма да мислиш кое как защо и тн, макар че понякога пак не се получава. Наскоро мислех, че намерих една мацка за мен точно, усетих го вътрешно. Запознахме се, нещата потръгнаха точно както ти казвам и накрая едни филми едно чудо... Язък.
Общо взето искаш нещо, което всъщност не искаш. Филма ти бих казал е, че си си втълпил че мацките не ти връзват и затова искаш да станеш играч.

Начос, явно някои хора са свикнали да бъдат обвързани. Аз съм на обратния принцип - занимавам се с някоя само ако си заслужава.

MultiVitamin
05-20-2017, 17:50
Братле звучиш ми като планктона от Spongebob :D

sladura89
05-20-2017, 18:01
На теб не ти трябва да бъдеш играч, защото не искаш да бъдеш такъв и съответно не си. Няма нищо истинско в тоя вид привличане, а само първично и повърхностно. Ако искаш дълбочина трябва да намериш човека, а когато стане ще го усетиш и няма да мислиш кое как защо и тн, макар че понякога пак не се получава. Наскоро мислех, че намерих една мацка за мен точно, усетих го вътрешно. Запознахме се, нещата потръгнаха точно както ти казвам и накрая едни филми едно чудо... Язък.
Общо взето искаш нещо, което всъщност не искаш. Филма ти бих казал е, че си си втълпил че мацките не ти връзват и затова искаш да станеш играч.

Начос, явно някои хора са свикнали да бъдат обвързани. Аз съм на обратния принцип - занимавам се с някоя само ако си заслужава.

Аз не си втълпявам, просто гледам фактите, а те за съжаление са такива! И както съм казвал и преди не търся нищо сериозно, е ако е писано може да се случи и сериозно, ама мал шанс!!! :)

Ospi
05-21-2017, 00:03
Да но живота се променя и фактите също, принципно и ти ще се промениш но на практика ще бъдеш същия човек. Ще ти се случат нови неща, които ще променят вижданията ти за себе си

sladura89
05-21-2017, 19:47
Да но живота се променя и фактите също, принципно и ти ще се промениш но на практика ще бъдеш същия човек. Ще ти се случат нови неща, които ще променят вижданията ти за себе си

Ем времето ще покаже! :)