PDA

View Full Version : Супер , мега объркан...

NoIdeaDude
05-10-2017, 14:50
Здравейте!
Объркан съм тотално...Запознах се с момиче,почнахме да излизаме с компания ( няколко пъти и сами) и дойде момента и й казах ,че я харесвам при което тя ми отвърна: Ох харесвам те , но вмомента съм объркана и не знам какво да ти отговоря , не искам да ти давам празни надежди и така нататък(това се случи преди 2-3 седмици). Сега нещата са следните : Излизаме пак в компанията , непрекъснато се смее на нещата , които казвам като шеги ( колкото и тъпи да са те) , няколко пъти вече ме вика до училището й , за да излезем след това из квартала и т.н. , НО това ме обърква още повече - Уж не е сигурна и не иска да ми дава празни надежди , а когато сме заедно се смее непрекъснато и пуска някой друг признак , че не съм й безразличен...Какво мислите ? Friendzoned или все още има надежда?

EDIT: Забравих да споменя ,че е казвала на приятелките си ,че отначало ме е харесвала , а сега не знае - но пак казвам ,че се държи така все едно има нещо още.

belphegor
05-10-2017, 22:56
Ми жена е, нормално е да е объркана. :D
Ташака настрана - момичетата, особено в тая възраст(училище?) наистина не знаят. Не е лудо влюбена в тебе, но ти си или забавен по начин който я гъделичка или си симпатяга. И да ти кажа повечето момичета ше са така. Твоята работа в случая е да наклониш везната. Според мен - дефинитли нот френдзоунд йет, но ако не направиш нищо натам отиват нещата.

Са кво точно да направиш е дълга и широка и е 1 часа така че си лягам.

angelche3
05-10-2017, 23:00
"Запознах се с момиче,почнахме да излизаме с компания ( няколко пъти и сами) и дойде момента и й казах ,че я харесвам"

При мен стана същото.. само че след като и казах че я харесвам да не ти казвам как ме отряза.

Rakshy
05-10-2017, 23:33
следващия път като се видите ѝ захапи ухото

да знае кой е по-силния

курвите обичат да ги мачкат/хапят по ушите/унижават публично

https://media.tenor.co/images/0edd53dd2110147b786329c2e24fb1d0/tenor.gif

п.с.

https://media.tenor.co/images/07726677f80a0c597a8dc41d2d546ea9/tenor.gif

RapExotic
05-11-2017, 01:10
Пикла, не се надявай на празно.

При мен стана същото.. само че след като и казах че я харесвам да не ти казвам как ме отряза.

Нов татус?

NoIdeaDude
05-11-2017, 05:27
Ми жена е, нормално е да е объркана. :D
Ташака настрана - момичетата, особено в тая възраст(училище?) наистина не знаят. Не е лудо влюбена в тебе, но ти си или забавен по начин който я гъделичка или си симпатяга. И да ти кажа повечето момичета ше са така. Твоята работа в случая е да наклониш везната. Според мен - дефинитли нот френдзоунд йет, но ако не направиш нищо натам отиват нещата.

Са кво точно да направиш е дълга и широка и е 1 часа така че си лягам.

Чакам да се събудиш тогава :D

angelche3
05-11-2017, 17:47
Пикла, не се надявай на празно.

Нов татус?

С маркера за 2 лева дето го зех. Бива си го иначе... опитах се да сваля тая мацка с тоя татос но не стана деба.

GuardianAngel
05-11-2017, 19:39
Братле трябва да запомниш едно важно нещо за жените...те обичат ВНИМАНИЕТО,под всякакъв тип, но това което също трябва да знаеш е че когато едно момиче наистина те харесва ти го разбираш..ти просто ще усетиш че те иска.Тея заигравки са, ако няма друг..ти да си и насреща...повечето момичета, които казват така имат друг основен обект на желанията.

Общо взето си играе с теб.... не си хаби времето