View Full Version : момче
Здравейте!
Може ли да ми дадете съвет?
Преди няколко месеца се запознах с едно момче. Той е супер мил и много хубав. Писахме си няколко дена, а после излязохме. След това обаче разбрах, че той си е писал и с друго момиче докато си е писал и с мен. Когато излязохме, ами всъщност не беше нищо особено, но беше хубаво. Аз тогава не го харесвах и не исках нищо сериозно, но сега осъзнавам, че може би все пак съм имала някакви чувства към него. За съжаление, може би от почти месец, не си пишем. Той е с 3 години по- голям от мен. Много искам да си го върна. Плс дайте съвети.
sladura89
05-15-2017, 09:57
Ми нормално е да си пише човека, даже се очудвам, че само с още едно момиче, може да си пише някой и с 20 момичета, защото шанса да му вържат е къде, къде по-малък от колкото, ако момиче си пише с момче, нейният шанс е в пъти по-голям стига да е красива де, ама и да не е пак ще си намери някой!!!
RapExotic
05-15-2017, 11:12
След това обаче разбрах, че той си е писал и с друго момиче докато си е писал и с мен...... Аз тогава не го харесвах и не исках нищо сериозно
Не разбирам за какво разигравате момчетата по този начин?
donna791
05-15-2017, 11:22
ами според мен е нормално да си пише и с друга, при условие, че се познавате само от няколко дена. АМИ ЩОМ СТЕ СПРЕЛИ ДА СИ ПИШЕТЕ ВСИЧКО СЕ ПРЕЦАКВА, АМА МОЙЕ И ДА НЕ ТЕ Е ЗАБРАВИЛ.. ПИШИ МУ ОТНОВО.. А ВЪЗРАСТТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ :)
sladura89
05-15-2017, 13:46
Не разбирам за какво разигравате момчетата по този начин?
+1 Може да им харесва да ни разиграват знам ли ги???
ОК Обаче той продължава де се държи с мен по- супер милия начин а принципно той не се държи така с всички. Писах му и се разбрахме да излезем и на следващия ден го видях с друго момиче да се разхождат.
Тогава се познавахме само от 3 дни и аз разбрах от приятели, че ме харесва, те ми показаха чатовете си с него. И за това в началото го харесвах само като приятел и нищо повече
nachossr
05-16-2017, 19:06
Като цяло не му е забранено на момчето да излиза и с други момичета, ако не е във връзка :D Просто излезте и му сподели какво мислиш и как се чувстваш спрямо него.
да обаче ако харесваш някой не трябва ли да се съсредоточиш върху него ,а не върху милион други
nachossr
05-16-2017, 19:42
До колкото прочетох в началото не си била заинтересована и има период от време, в който не сте комуникирали и явно момчето просто не вижда смисъл в това да чака.
LudiqZaek
05-16-2017, 21:00
да обаче ако харесваш някой не трябва ли да се съсредоточиш върху него ,а не върху милион други
Никъде не си написала, че те е харесвал, а пък и ти не можеш да му забраниш да си има приятелки. Отделно (поне аз) винаги си оставям "вратички" ако с едната не стане другата е на линия.