PDA

View Full Version : Не издържах..

Mask283
05-15-2017, 18:44
Днес изпращахме 12 клас...натъжих се гледайки ги как просто са минали през тои училищен период и пристъпван към друг..осъзнах, че по същият начин бе и при мен..много хора са идвали в живота ми и по същия начин са си тръгвали..Някои ми липсват, а на други не им помня дори и имената или лицата, защото явно не са си стрували токова, въпреки, че някога ми е пукало за тях. Може би това ми бе проблема - прекалено много ми пукаше..и заради това бях наивна и глупава..
Един единствен човек, който бе в живота ми за една моя кратка безкрайност..кратка, незабравима и красива, въпреки всичко... Мина повече от една година и четири месеца от както се разделихме и малко по-малко откакто си писахме за последно, но аз така и не мога да го забравя.. Липсва ми, много..Не беше първа прелест, не беше и някой нацепен батка, беше и беден и богат, беше мил и груб, беше и не беше много неща, но си беше той..Точно това му бе специалното...Бяхме повече приятели, отколкото гаджета, ядосваше ме когато бях наивна и загрижена за хората, дори когато ме лъжеха, ядосваше се, че съм толкова наивна до глупост чак, пазеше ме, като по-голям брат, обичаше ме, като родител. С него просто можех да разговарям, не знам как, но просто го правих...Той винаги ми помагаше, дори когато той имаше нужда от помощ. Правеше се на безчувствен, но когато направих един съвсем малък жест към него, той бе усмихнат, като малко дете, цялата болка в очите му сякаш се бе изпарила за миг. Страхувах се да го погледна в очите, заради цялата натрупана болка, ярост и разочарование, губих се в погледа му. Когато ме прегърнеше, чувствах топлина, нежност и уют, когато ме целунеше, чувствах, че сякаш съществуваме само ние, пеперудите просто прелитаха не в стомаха ми, а в цялото ми тяло, гласът му, усмивката му, топлината, загрижеността, лоялността, всичко това ми липсва. Само пред мен е разкривал неща, които пред друг не е, а аз така и не можах да му се доверя, така и не осъзнавах дали наистина ме обича и дали аз наистина го обичам. Той се страхуваше да обича и да бъде обичан, защото това бе най-голямата му сила и слабост едновременно..А аз се страхувах д му се доверя, защото мислях, че така ще го загубя, но всъщност, като не му се доверих го изгубих и точно когато го изгубих осъзнах, че не е било приятелство или просто любов, това бе нещо много по-силно, по-здраво и необикновено, не знам какво беше но знам, че връзката ни бе някак специална. Бях му споменала, че ще е първото ми и последно гадже, явно няма да е наистина последното но се съмнявам, че някога с друг ще имам такъв тип взаимоотношение, като със този човек...Той, просто си беше той, интелигентен и невинен, нуждаещ се просто от малко топлота. Бяхме много различни и двамата го знаехме, знаехме и че няма да се получи, но и знаехме, че и двамата запълвахме празнотите в себе и и знам, че въпреки всичко, нито аз, нито той някога ще забавим това, каквото и да е било то..
Просто...липсва ми..не искам да го забравя, колкото и да ми го повтарят..
Да, ако някой изобщо го прочете:благодаря,, въпреки, че надали на някой у пука, както и да е..Лека вечер.

inewton
05-15-2017, 18:52
Защо не се съберете отново? Защо изобщо се разделихте?

Necrologist
05-15-2017, 20:10
Добра изповед. Нищо друго не мога да ти кажа освен, че човек се учи от грешките си.

Free Soul
05-16-2017, 07:02
..

Dark Sunny
05-16-2017, 18:34
Защо не се съберете отново? Защо изобщо се разделихте?

Разделихме се, защото бяхме прекалено слаби за да бъдем заедно. От една страна аз бях дете и го предадох, от друга страна, той не искаше да си провалям живота, а знаеше, че бъдем ли заедно ще го направя, та аз го правих. Писах му веднъж, той не ми отвърна, но ми отговори по неговия си начин. Той мисли за мен и аз за него, но явно просто не трябва да сме заедно..
(пиша от друг профил, защото забравих паролата а другия, честно казано - не мислех, че отново ще вляза тук)

Dark Sunny
05-16-2017, 18:36
Добра изповед. Нищо друго не мога да ти кажа освен, че човек се учи от грешките си.

Би трябвало, но лошото е, че човек ги повтаря понякога и това е глупаво, но факт, но честно казано според мен грешките понякога се оказват правилни действия.

NomNomNom
05-16-2017, 18:40
Защо ще си провалиш живота ако си с него? Как си го предала?

Dark Sunny
05-16-2017, 18:50
Защо ще си провалиш живота ако си с него? Как си го предала?

Защото мислихме да живеем заедно, но нямаше как да стане веднага освен ако не реша да си прекратя ученето, а и това мислех да направя, заради още някои други неща, които не са за казване. Предадох го, защото не си спазих обещанията, бях прекалено слаба за да го направя.

NomNomNom
05-16-2017, 18:52
Защо е нужно да прекратяваш ученето, няма ли компромисен вариант да остане в твоя град или да учиш при него

Dark Sunny
05-16-2017, 19:02
И ние решихме така, но някак..как да се изразя..аз имах какво да губя, а той - не. Имах причина, заради която дда остана в града в който живеех и той дори наистина искаше да дойде и да се установи тук, но ме разсейваше и го знаеше. За него по-важно се оказа бъдещето ми, отколкото "ние" и до някъде беше прав, а и сега осъзнавам, че не само това беше причината. Той държеше о толкова на мен, че знаеше, че ако остана с него можах да пострадам, а това той не можеше да си го позволи и предпочете той да страда.., но се чудя, осъзнава ли, че бих предпочела да пострадам бъдейки до него, отколкото без него..

inewton
05-16-2017, 19:04
Разделихме се, защото бяхме прекалено слаби за да бъдем заедно. От една страна аз бях дете и го предадох, от друга страна, той не искаше да си провалям живота, а знаеше, че бъдем ли заедно ще го направя, та аз го правих. Писах му веднъж, той не ми отвърна, но ми отговори по неговия си начин. Той мисли за мен и аз за него, но явно просто не трябва да сме заедно..
(пиша от друг профил, защото забравих паролата а другия, честно казано - не мислех, че отново ще вляза тук)
Обичата/любовта не е само физически контакт. Има възможност да сте заедно. Доколкото разбирам от написаното и двамата не сте хора единствено на плътта, така че не виждам пречка да се съберете. Пък за плътта, когато му дойде времето. Такива хора в днешно време трудно се намират, така че според мен не е редно да се разделяте след като сте се намерили. То си е ваша работа, но все пак мисля, че трябваше да си кажа мнението.

Dark Sunny
05-16-2017, 19:07
Прав си, но просто така се сучи..и не ни остава нищо друго освен да го приемем..

inewton
05-16-2017, 19:10
Прав си, но просто така се сучи..и не ни остава нищо друго освен да го приемем..
Защо трябва да го приемате? Наистина ли няма възможност да се съберете отново? Разделили сте се като приятели и сте си останали такива, не виждам пречка да се съберете пак.

Dark Sunny
05-16-2017, 19:12
Защо трябва да го приемате? Наистина ли няма възможност да се съберете отново? Разделили сте се като приятели и сте си останали такива, не виждам пречка да се съберете пак.

Не, вече не сме дори и приятели, не бихме могли. Връзка не поддържаме, дори не сме се и блокирали..

inewton
05-16-2017, 19:16
Не, вече не сме дори и приятели, не бихме могли. Връзка не поддържаме, дори не сме се и блокирали..
Все пак опитай. Трудно ще намериш друг такъв човек. Някои толкова време търсят... А ти го имаш, само трябва да положиш малко усилия.

Dark Sunny
05-16-2017, 19:18
Не знам како мога да направя..Всички ми казват да продължа напред, да си намеря другиго, предлагали са ми няколко пъти, но не мисля, че ще има смисъл да съм с някого, след като мисля за друг..

inewton
05-16-2017, 19:21
Не знам како мога да направя..Всички ми казват да продължа напред, да си намеря другиго, предлагали са ми няколко пъти, но не мисля, че ще има смисъл да съм с някого, след като мисля за друг..
Именно. Понеже не намираш в другите това, което търсиш не можеш да си с друг. Само един, когото познававаш отговаря на потребностите ти. Няма смисъл да търсиш след като вече си намерила.

nachossr
05-16-2017, 19:22
А имаш ли информация, дали момчето е продължило напред?

Dark Sunny
05-16-2017, 19:26
Именно. Понеже не намираш в другите това, което търсиш не можеш да си с друг. Само един, когото познававаш отговаря на потребностите ти. Няма смисъл да търсиш след като вече си намерила.

Точно. Но, невъзможното си остава невъзможно..

Dark Sunny
05-16-2017, 19:27
А имаш ли информация, дали момчето е продължило напред?

По отношение на такъв тип връзка, не е продължил..

inewton
05-16-2017, 19:27
Точно. Но, невъзможното си остава невъзможно..
Нали си наясно какво ще стане ако се хванеш с някои различен от него?

Dark Sunny
05-16-2017, 19:49
Да, знам. Няма да има никой, който да се доближи дори и малко до неговия характер, както казах, той си беше той.. И винаги ще заема онова специално място в мен..

inewton
05-16-2017, 19:56
Което означава, че не можеш да започнеш друга връзка, поне не и нормална. Затова помисли добре преди да се отажеш напълно от възможността да опиташ да започнете отново.

Necrologist
05-16-2017, 19:59
Нали си наясно какво ще стане ако се хванеш с някои различен от него?

Ти хубаво я надъхваш да се съберат отново, но не мисля, че ще е възможно нещата между тях да са като преди.
Дори и да е възможно, ще им отнеме доста време за да достигнат нивото на предишната им емоционална връзка.

Dark Sunny
05-16-2017, 20:01
Което означава, че не можеш да започнеш друга връзка, поне не и нормална. Затова помисли добре преди да се отажеш напълно от възможността да опиташ да започнете отново.

Не зависи само от мен.

inewton
05-16-2017, 20:01
Ти хубаво я надъхваш да се съберат отново, но не мисля, че ще е възможно нещата между тях да са като преди.
Дори и да е възможно, ще им отнеме доста време за да достигнат нивото на предишната им емоционална връзка.
Колкото и време да отнеме пак е по- добре, отколкото цял живот след това да се пита какво е щяло да стане ако са се събрали.

Не зависи само от мен.
Ти направи каквото зависи от от теб, пък каквото стане.

Dark Sunny
05-16-2017, 20:03

Не си много прав, ние сме близки, дори и когато не сме близки.Но от друга, страна ако евентуално, някак си се случи това 8-мо чудо на света да се съберем отново, ще е доста трудно, дори повече и от преди..

Necrologist
05-16-2017, 20:04
Няма да има никой, който да се доближи дори и малко до неговия характер, ...

Това са глупости.
Или решаваш да продължиш напред, или решаваш да се пробваш да го заговориш отново.
Не може да стоиш ей така ,посредата, и да си мислиш, че той е единствения човек за теб, и че си го изпуснала.

Dark Sunny
05-16-2017, 20:09
Колкото и време да отнеме пак е по- добре, отколкото цял живот след това да се пита какво е щяло да стане ако са се събрали.

Ти направи каквото зависи от от теб, пък каквото стане.

Наистина направих всичко, всъщност все още не съм, но трябва да поработя по въпроса.. а останалото той ще реши.. въпреки, че знам, че щом си науми нещо, колкото и да го били го устоява ..

Dark Sunny
05-16-2017, 20:11
Това са глупости.
Или решаваш да продължиш напред, или решаваш да се пробваш да го заговориш отново.
Не може да стоиш ей така ,посредата, и да си мислиш, че той е единствения човек за теб, и че си го изпуснала.

Писах му, направих това и остана още нещо, но дори и да не се получи, дори и някога отново да позволя на някой да навлезе по-дълбоко в живота ми, никога няма да е същото..

inewton
05-16-2017, 20:12
Наистина направих всичко, всъщност все още не съм, но трябва да поработя по въпроса.. а останалото той ще реши.. въпреки, че знам, че щом си науми нещо, колкото и да го били го устоява ..
Ти по- добре от мен знаеш какво е положението. Успех все пак.

Даром няма да получиш човешка обич.

Dark Sunny
05-16-2017, 20:15
Ти по- добре от мен знаеш какво е положението. Успех все пак.

Даром няма да получиш човешка обич.

Аз не се боря за да ме обичат, знам, че съм трудна и дори невъзможна за обичане.
Аз искам да е щастлив, независимо дали е със или без мен и знам, че в момента не е, а това ме убива.

Necrologist
05-16-2017, 20:18
И аз ти желая успех. Наистина звучи така, сякаш вашата "история" все още не е приключила.

nachossr
05-16-2017, 20:40
В момента и аз съм в подобна ситуация, честно да ти кажа каквото и да правиш, колкото и да се опитваш, ако един човек не иска да е с теб, няма да е с теб. Няма нищо лошо в това да пробваш още един път да запалиш това, което е угаснало. Много се надявам при теб да се получи. И недей се бави повече. Събирай смелост и действай.

Dark Sunny
05-17-2017, 04:48
Към Necrologist - благодаря, наистина ми се иска да не е приключило, но ако е, поне искам да знам,ч е той е добре и е щастлив.
Към nachossr - въпроса не е до смелостта, но ще направя и последното, останалото го решава той.
Към dreamwalker-той знае по-добре и от мен самата за тези разсъждения, но не ги приема, защото така му е по-лесно, до скоро и аз исках да приема, че ме е забравил, че е продължил напред, но явно и на двамата не ни се получи..

RiB
06-09-2017, 21:38
гадно ли ти е РЕАЛНО? гадно ли ти е НАИСТИНА? отговори ми след 6 месеца :)