Влез

View Full Version : Какво мислите?

teodora787878
05-16-2017, 23:25
От чисто любопитство.. :D Какво смятате за връзките без чувства? Нещо като '' приятели с привилегия '' , целувки, прегръдки, секс и довиждане? Макар да продължи многократно. Просто без обвързване? :D

Pug_306
05-17-2017, 06:18
Екстра са си

sladura89
05-17-2017, 12:27
От чисто любопитство.. :D Какво смятате за връзките без чувства? Нещо като '' приятели с привилегия '' , целувки, прегръдки, секс и довиждане? Макар да продължи многократно. Просто без обвързване? :D

Аз съм напълно за, мился че ще е много яко да имам такава връзка, но момичетата явно не са, защото не намирам такива, които да търсят същото като мен!

Necrologist
05-17-2017, 14:38
Празна работа.

skandalno_vkusen
05-17-2017, 14:53
Връзките без чувства, пфах.. все едно човек роботски си ги On и Off-ва, разбира се че има чувства.. нали за това се прави... заради чувстово, усещането, емоцията, сензацията на сетивата. Това което се има предвид е без изфантазираните чувства като от филм с Miley Cyrus... то като цяло те ебават мамата... шото първосигнално на хората им подгрява един ей такъв сигнал за интимност, но в салатата отнякъде някой се опитва да добави нещо пресилено и не на време. Преекспонирана тема са, повечето хора ги говорят само за да се правят на интересни но реално на мъжете просто винаги им се иска чукането за това повече им и стиска да изпляскат нещо такова.... жените го допускат като идея, допускат го и като реализация, но реално знаят собствената си възможност за диктатура в реализацията на такова нещо за тва по-големия им страх е ако наистина са го решили дали носителя на пишка отсреща ше може да се контролира. Често, дори почти винаги единия от двамата започва да си формулира по-големи усещания и да разваля балансът, а той зависи от много неща... едно от тях е примерно от свободното време. Стига да си ангажиран и срещите да са удобни, ситуацията може да се навърже.. ама остане ли единия с възможност да си доизмисля глупостите в свободното си време тогава срещите започват да спират да са от удобните, ами стават изискуеми и евентуално. Та мисля че са хората имат нужда от това, мисля че са удобни.. красиви, ако двама души знаят как да ги правят си е мега секси. Комплексарщината в обществото е такава че едва ли не мъжът като е наебал жената и все едно се е подиграл с нея затва вечните офанзиви и защити на курви и курвари, а то тва си е направо уважение към пола и към природата, към красотата на привличането

Stef0
05-17-2017, 15:16
Best Friend + привилегия е по-добре като знам как се случват изневерите :D

nachossr
05-17-2017, 17:38
Не ми допада идеята особено...

anonymous908491
05-17-2017, 17:45
защото не намирам такива, които да търсят същото като мен!

чак толкова изпаднали жени няма

DarkTemplar
05-17-2017, 17:47
Кво да мисля - ебе ти се, ебеш се. Щом те устройва, къв е проблемът?

Stef0
05-17-2017, 18:01
Може да не иска да е курва момичето и да лъже, че иска сериозна връзка..., там вероятно е проблема.