View Full Version : това не го очаквах... моля посъветвайте ме
Преди известно време на работното си място се запознах с настоящия си приятел, но стана така че аз бях по-високо от него в йерархията и съответно имах повече отговорности и всички очакваха повече от мен. Виждахме се тайно, но това не продължи дълго и накрая всички разбраха. Това доведе дотам, че вече и за неговите действия или бездействия аз носех вината. По едно време правеше едва ли не циркове на всички колеги, а после ми се обясняваше и се извиняваше и тн. Така стояха нещата, свикнах, решиха да го преместят в друг клон на фирмата и това донякъде донесе спокойствие в иначе напрегнатата ситуация. По принцип си прекарваме супер заедно, чувствам се себе си до него, направо всичко беше нереално добре, докато онзи ден, в почивката ми, чух някакъв телефон да звъни. Погледнах чий е, за да предам на съответния колега че са го търсили. Оказа се на "моя" човек. Изписа се "бебчето ми <3", а аз определено не му звънях в този момент. За миг реших, че може да е някоя бивша, но после си спомних, че си взе този номер преди 2-3 седмици.
Гледаш го - добър, мил, свестен, държи се супер добре с теб и твърди и настоява колко много му пука, а после това...
Извинявам се, че Ви затормозявам със своите драми, но наистина се отчаях, щом пиша тук...
Ако някой може да ми каже нещо, с което да ме насочи нанякъде или да ме успокои нещо, то нека го направи.
Забравих да спомена, все още не съм му казала какво се случи и не знам какво да правя.
Най- добре е да поговорите. Може да се окаже нещо съвсем различно от това, което си мислиш. Ако пък е това може да ти каже истината веднага (да не вярваш) и да не се мъчите повече.
anonymous908491
05-21-2017, 17:47
ти си жена, щом в йерархията си била над него, той сигурно е бил чистач
на чистач вяра не трябва да имаш
днес чисти при теб, утре отива при друг
anonymous908491
05-21-2017, 18:05
Най- добре е да поговорите. Може да се окаже нещо съвсем различно от това, което си мислиш. Ако пък е това може да ти каже истината веднага (да не вярваш) и да не се мъчите повече.
тъкмо по твоята специалност
Преди известно време в клуб 666 се запознах с настоящия си приятел Сатанаил. Всичко започна нормално - лафчета, пишехме си по нощите, излизахме често и прочее. Нещата малко по малко започнаха да се задълбочават и той прецени за редно да ми сподели, че баща му е много влиятелен "човек". След като започнахме да излизаме стабилно разбрах че има татуирани пентаграми на гърба си, но не ми направи кой знае какво впечатление. Като цяло всичко си e наред с изключение на това, че ми прави проблеми ако нося кръст или спомена името Божие. Наскоро ме запозна с баща си Луцифер, който има едно такова властно и тегаво излъчване. Въпросът ми е следния: Сано обикновен сатанист ли е или е синът на дявола, защото ме поканиха на гости и се чудя душата си ви да им занеса или смисъл? :/
Наистина не съм предполагал, че преди е имало толкова откачени тролове. А аз от соло се оплаквах... Та той е слънчице.
anonymous908491
05-21-2017, 18:12
соло не важи, и жената на сатанил е скучна, едно време темите тук влизаха в новините
соло не важи, и жената на сатанил е скучна, едно време темите тук влизаха в новините
Може да ми покажеш някоя такава.
anonymous908491
05-21-2017, 18:18
главно в секса са тия теми, Пловдив е на особена почит там
NomNomNom
05-21-2017, 19:17
Плача :lol:
Очаквах някакъв смислен въпрос, то някакъв пълен олигофрен, който си кръщава хората в телефона с "бебчето ми" , на всичкото отгоре го мързи да работи, плз без такива мъже, това не трябва да се толерира
MultiVitamin
05-21-2017, 20:09
Насочвам те към най-близкия бар и ти препоръчвам уиски с лед.
Chrysothemis
05-23-2017, 13:26
Не се занимавай с небивалици, дори не изпитваш чувства към този тип, а любовта е болест така или иначе, радвай се, че си необременена от глупости.