PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

tori
06-28-2018, 14:54
Някви странни спомени от недалечното минало ме връхлитат и си мисля някакви странни неща... Сигурно си върви всичко това с проливния дъжд, където аха-аха да запуши канала в двора с листа ама не съм и особено сигурна. Може би заради това и слушам такава музика в момента - малко тъжна и изобщо уж свързана с въпросния момент. Странно е, че някак си хем знам, че въпросната песен е доста свързана, хем не го усещам така и си е просто яка песен на любим изпълнител. Доста... шашаво. :дд
Сигурно е хубаво, де - дори нямам представа кво е.
Песента се смени, тая е свързана с други неща/хора/моменти и ме кара да се усмихвам, щото е щастлива изначало, пък още повече с нещата, де - наистина я чувствам, за разлика от предната. "Давам ти шест панделки, за да си събереш косата." - толкова грозно звучи казано на български... Ще ми се нещата, преведени от чужд език да звучат така добре и на нашия, щото редовно ми се налага да превеждам некви кретении на нашите, да кажем, та звучат покъртително.
Не ни се мърда и на двамата днес + май и той няма настроение да се видим, сиреч си оставам в нас и ще търся какво да гледам. Приемам всякакви идеи?

LoadRunner
06-28-2018, 23:07
Грозния след 10 години
https://www.youtube.com/watch?v=ZhgXbjLPGkU

dream1707
06-29-2018, 08:11
Влязла ми е муха в офиса и ме подтиква към убийство.. те и колегите към това ме подтикват понякога.
Провалиха ми се плановете за уийкенда, но сякаш не съм особено нещастна от факта. Започнала съм да намирам повече удоволствие в това да си почивам вкъщи с маска на лицето и книга, отколкото да съм някъде по заведенията. Is this adulthood or just me being boring?

plamen187
06-29-2018, 09:43
Навън валеше, сега спря. Времето се пооправи. А моето настроение се влоши... Нищо не ми се прави.

AnarchyBoy
06-29-2018, 19:28
Толкова ми е тежко за толкова много неща.

HollyGolightly
06-29-2018, 21:39
Абсолютна депресия съм последните няколко дни. Не мога да го формулирам точно защо ама такива мисли ми минават през главата, че чак сама се плаша
Имам нужда от почивка. Принципно и разбиране няма да откажа, ама няма да го получа та…
TGIF!

tori
06-30-2018, 08:12
Тоя пиТч нещо странноми мирише, не знам защо, обаче не го искам покрай нея. И покрай другата има един пияница, него още не съм го виждала и няма и да го видя, но и той не е цвете.
Никва идея все още дали ш ходим ама трябва да го измислим, щот няма време.
Ако скоро не съм казала, обичам си гадта и обичам и майка му. Пък!

plamen187
06-30-2018, 15:39
Снощи беше много красиво, готино преживяване. Днес пак ме обхвана депресията...

ENIGMA00
06-30-2018, 21:20
Чакаме си заплатата с триста зора, че не се трае вечее :( мъка

tori
06-30-2018, 22:05
Дали не ебахме мамата на джулая, а?! Дядовците и баба са по леглата и ш спят вече. :ддд Слънце като слънце, да си изгрява без нас.

plamen187
07-01-2018, 09:14
Пропуснах Джулая. Събудих се след 4 часа, беше по - светло, но пак се върнах да спя. Сега е любимото ми време навън- слънчево, не вали, не е горещо, има вятър.

Грозния
07-01-2018, 09:54
Грозния след 10 години
https://www.youtube.com/watch?v=ZhgXbjLPGkUКво трябва да значи това :? ?!

Абсолютна депресия съм последните няколко дни. Не мога да го формулирам точно защо ама такива мисли ми минават през главата, че чак сама се плаша На твоя чичак сигурно пак му е свършила виаграта или го е ударила дископатията в хладното време :D !

Тоя пиТч нещо странноми мирише, не знам защо, обаче не го искам покрай нея. И покрай другата има един пияница, него още не съм го виждала и няма и да го видя, но и той не е цвете.Да не си почнала да се събираш с клошари :? ?

YoungBloodZ
07-01-2018, 14:33
Честит джулаН морнинг!1!

ةتشضل انزفث
07-01-2018, 17:31
Пак ще има геймингче ми се струва

tori
07-01-2018, 20:05
Майка му дейба, как така се счупи, ве?! Че и на такова място, където не може да се изгради, докато не израсне... Тъй, де - може ама ще ме боли меееееега много... Ужас, братче.
Не знам що ми се спи толкова много ама ей ся направо умирам.
Утреутреутре! Йеейй!
Котоуака на братчеда е много готян, докато гледаха мача, аз си го мачках и гушках. Много е миличък, прилича на плюшен. :333 Искам и аз такова вкъщи.
Цял ден си прай ташаци с мен, гъбарка се и ме тормози, на един косъм бях да го набия.

plamen187
07-02-2018, 12:17
Направихме си разходката до града. Много добре. Останах с положително мнение за нея - много е любезна жената, освен това и доста интелигентна, а и жизнена. Благодарен съм и на непознатия за помощта - не съм го очаквал. На служителя също.

Nice123
07-02-2018, 13:18
Toi iska da me zabravish,no az iskam oshte da izlizame kato priqteli,kak da si go vurna

ENIGMA00
07-02-2018, 21:12
Чистих реда на татко в гардероба. Не предполагах, че ще ми е толкова трудно, въобще. Две години ли минаха? Кога по дяволите станаха две години. Намерих му униформата и шапката и се разплаках като бебе, жалка работа. Бившата ми най-добра приятелка искала да се видим, да си оправим отношенията, може би. Нее имала нужда от съвет трябвала съм и. Защо? А когато аз имам нужда от някого защо никои няма до мен. И аз имам чувства.

tori
07-02-2018, 21:38
Ебати гадовете са тия, бате... Изоставиха ме всичките да си допивам сама, хубу че беше Анарчиту да ми ланка за кретении по телефона... :ддд Много е яко, че се прибра тая, мега съм щастлива, че е тука. Ама утре се прибира, та докато се прибере мъжкия и ш пометна от тъпотия. Бахти, работа-вкъщи-работа-вкъщи. Искам си ги и двама наоколо, искам си момчето постоянно наоколо и ако може да живеем заедно (щото толкова почнах да го обичам, че няма накъде) алкохол - на макс, хубава музика, море, плаж... Имам странното чувство, че тримата ш са ми достатъчни до края на света.
Ебати, не, просто не мога да разбера кво/що/как толкова ми харесва в него, че така го обичам... В момента, в който влезе в стаята и аз светвам като шибана лампа и изобщо светя шибани 24 часа по-късно. И като ме гушне и като ми замирише на кожата му + парфюма, където го ползва, и съм готова да си дам бъбрека, за да живее... Готова съм да си разменя шибания живот за неговия... Има супер много неща - вродено любопитство да учи и разбира много-много неща, отношение към хора/животни, доброта изобщо, чувство за хумор, работливост/трудолюбие, извадената глава от задника + изобщо мисловната дейност, усмивката му и всичките мимически бръчки от смеха като побъркан, как ме нарича, как си ме гъделичка и тормози, интересите му, историите дето разказва, любимите му вицове, как ме гушка сутрин като опитам да стана за работа или да пия кафе, как ми прави сандвичи като съм отказала 200 пъти храна... ВСИЧКО му е идеално... Буквално е невероятен. И като ми замирише на нещо, щот му спя сама в тъпите чаршафи, а уцеля възглавница, е шибания край на шибания свят... Не мога, просто. Последно се чувствах така преди около четири години, за супурнайсти път - не очаквах изобщо да го усетя това пак след толкова много време. И некво... представям си и искам неща с него, супер съм разочарована, когато не можем да се видим и ми е зле, когато е с мен и с други хора едновременно, щото да се гушкам в него ми е некво ебаси невероятното и мога да го правя цял ден. Ииииииии... обмислям самоубийство. :ддд

HollyGolightly
07-02-2018, 22:15
Избрах му подарък за рождения ден, тъкмо щях да се откажа да търся днес и ми просветна 8-) Сега само се надявам да успея да го намеря това нещо, че наистина идеите ми се изчерпват.
Въобще много е трудно да се избира подарък на човек, който си има всичко и ако си го няма-значи просто не го иска

На твоя чичак сигурно пак му е свършила виаграта или го е ударила дископатията в хладното време :D !
Света не се върти около теб, вместо да проектираш собствените си проблеми върху непознати хора, вземи потърси медицинска помощ.

AnarchyBoy
07-03-2018, 07:37
ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДНИ СЕ РАЗВИВАТ ПРОСТО ПЕРФЕКТНО..
Получих НЕВЕРОЯТЕН ИМЕЙЛ! I cannot FUCKING WAIT! Im going to skyrocket myself waaaaay sooner than I expected! (Наистина е невероятно да видиш как стотиците/хилядите часове вложен труд се отплащат и се забелязват)
Работата върви..
Службата върви..
Изненадващо намирам време и за себе си.
I guess всичко се нарежда перфектно. Смисъл от емоционална гледна точка съм леко Unavailable, но всичко друго се нарежда абсолютно перфектно и честно казано нямам време за този emotional crap right now. Двете ми closests female buddies, ще си идват по едно и също време в Кюстендил.. I cannot fucking wait for that as well. И ще спят у назе да не се натрапват на техните им ;д
Лятно ми е на съзнанието. Енергично и мотивирано ;д Щом вчера си мотивирах задника да изляза да си купя малко дре(х)И ;д
И най-важното, започвам да си възвръщам нормалното 6 часово спане на денонощие. Не искам никой да ме занимава и да ми разваля настроението и няма да го допусна. Закусвах, мотивирах се, поработих малко, след малко отивам на фитнес, после пак на работа, после на тренировка и довечера смятам да си направя една салатка и да си отмарям на терасата.
Весел денЪ момчета и момичета.

Грозния
07-03-2018, 17:25
ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДНИ СЕ РАЗВИВАТ ПРОСТО ПЕРФЕКТНО..
Получих НЕВЕРОЯТЕН ИМЕЙЛ! I cannot FUCKING WAIT! Im going to skyrocket myself waaaaay sooner than I expected! (Наистина е невероятно да видиш как стотиците/хилядите часове вложен труд се отплащат и се забелязват)

http://www.mignews.info/wp-content/uploads/peevski.gif

Да не би някой да те е предложил за шеф на ДАНС :? ?!

https://frognews.bg/images/11111KATIA/koi_koi.jpg

tori
07-03-2018, 23:12
https://youtu.be/NAkEfIb99rU
Ей тая песен откакто се заслушах оная вечер като ми я пускаха, все ми е на рипийт. Много добра!

Разочаровам се таман, колкото да не си мисля, че съм хванала господ за шлифера, както казваше един човек. Доколкото изобщо може да се нарече "човек" въпросното същество и доколкото изобщо може да се нарече "разочароване" това моето, щото уж трябва да съм свикнала на тва. Така и реално не свикнах, де... Ма все тая.
Май ми се говори с някого, което е странно, щото аз не говоря по принцип. Некво... Факин стрейндж ми е изобщо.

Не исках да си ходи, щото съм шибан егоист и не ми дреме кво има да върши или кой я чака там. И като ходих да я изпращам и се заговорихме, та се сетих за въпросното място. Колко време съм изкарала там в чакане и а-О. Беше дефиницията на щастието и по-натам - на тъгата. В процентно отношение дори не знам кое беше повече. Ма не ща и да знам. :ддд Ся знам, че пак е така ама в по-бледи краски всичко.
Обеща, че ще си вземе болничен като си вземе аванса, та ш се донапием някоя вечер и няма да ме изостави наполовина. :ддд А пък ако се засекат и ще е още по-готЯно.

Таман с говедото си говорихме, че иска да си купи билярдна маса като се случи всичко, където са планували, и се самопоканих, щото билярдна маса звучи добре за поне две действия, свързани с него... :3 За утре ми е обещал някакви неща, ако не ги изпълни и ще го набия.
Разправя ми и как изобщо не е хубаво да си "Малкият шеф" и беше много миловиден като се оплакваше - почти пуснах сАлза... от смях... Добре, де - знам кво му е, кво се иска от него, кво коства, как таман реши да прави нещо и заебава, щото го викат да оправя бакии. Ама какво да направя, освен да помогна, където мога?!

plamen187
07-04-2018, 09:02
Хубав ден беше вчера. Ходихме на кафе, на пазара за зеленчуци, плащахме сметки. Пристигнаха пратките, куриерът - много точен. Сънувах ужасен сън.. Днес не ми е ден.

nexttt
07-04-2018, 12:54
Много започнах да се напрягам нещо.. прекалено ми идва да не знам къде ми е вкъщи и да си седя с дрехи в куфарите.. амаа,какво да правиш..
малко започна да ми липсва вече,а криво-ляво остават още три месеца
и колкото да не ми се искаше да си призная,влюбвам се..
нааах

HollyGolightly
07-04-2018, 13:27
https://media1.tenor.com/images/9c5f456d909377a371cac750be798d60/tenor.gif?itemid=5637478

deitona22
07-04-2018, 15:33
https://media1.tenor.com/images/9c5f456d909377a371cac750be798d60/tenor.gif?itemid=5637478
Хм,че ти защо го празнуваш тоя хамерикански празник?

Грозния
07-04-2018, 18:09
Хм,че ти защо го празнуваш тоя хамерикански празник?Трансформира се в хамериканка. С мозъка вече е успяла, остава да качи 30-40 кг и ще ѝ дадат зелена карта веднага :razz: !

HollyGolightly
07-04-2018, 18:26
Хм,че ти защо го празнуваш тоя хамерикански празник?

Щото съм по паспорт, местонахождение и данъчна задълженост 8-)
Зелена карта вика, грозен очаквам да кажеш че и мъж съм си намерила за да получа зелена карта…

Грозния
07-04-2018, 18:30
...и мозъчна обремененостЛичи ти :? !

Зелена карта вика, грозен очаквам да кажеш че и мъж съм си намерила за да получа зелена карта…Не бих се учудил, това е най-лесният начин и ето че ти си призна.

HollyGolightly
07-04-2018, 18:34
Не бих се учудил, това е най-лесният начин и ето че ти си призна.
Мда само дето съм гражданин на тази страна от много, много години. Nice try

AnarchyBoy
07-04-2018, 19:40
:lol:

AnarchyBoy
07-04-2018, 19:41
Мераците ми към агенциите и спец звената поне на този етап (23 годишен) определено не са за челни позиции. ;)
Скай рокета се отнасяше за друго начинание и една определена покана. :)
Но мерси, че си ме представи като шефче на ДАНС <3

deitona22
07-04-2018, 20:08
Зелена карта вика, грозен очаквам да кажеш че и мъж съм си намерила за да получа зелена карта…
Пф.
Тъпо.
Кога си създадоха държавата,кога и независимост обявиха :D

HollyGolightly
07-04-2018, 20:21
Има-няма 242 години

tori
07-04-2018, 21:05
много е приятно да си готвиш цял следобед в двора и да те наядат шибани комари. Сапун, шампоан, душ-гел, балсам и пяна за вана даже за тия гадове.
Това беше вдъхновяващо, не мога да отрека.
И днес успях да се ядосам, не знам какво съм очаквала.

Martinezz
07-04-2018, 21:48
Няма нищо по-хубаво от това да не те лови сън и да кибичиш у Фб..

deitona22
07-05-2018, 09:57
Има-няма 242 години
Именно.

HollyGolightly
07-05-2018, 12:37
Именно.
И? Какво казваш въобще с това?

YoungBloodZ
07-05-2018, 12:41
И? Какво казваш въобще с това?

Опитва се да представи САЩ като млада страна (нещо като Македония), но не му се получава. :D

HollyGolightly
07-05-2018, 13:19
Опитва се да представи САЩ като млада страна (нещо като Македония), но не му се получава. :D

Еми да, САЩ е млада страна и за момента все още движеща световна сила, не знаех че това е лошо 8-)

Едит: толкова ми се спи, цяла нощ не спах нормално, мислех някакви глупости отново и понеже е по-лесно да седиш и да мислиш хипотетични ситуации, вместо да провериш реално какво се случва, така и не можах да се наспя. Оказа се все пак че всичко е ок. Освен това ми беше студено, отново. Еми не е нормално навън да е 40 градуса, а в къщата 15 и да духа непрестанно. Юли месец спя с чорапи, евала!!!
Поне днес и утре съм в почивка и няма да правя нищо…освен фитнес и разходка. Както и се надявам подаръка да дойде днес че иначе ще имаме проблеми с амазон. И трябва да измисля какво да му сготвя 8-) и торта бих му направила ама не обича. Въобще страшни сме в това отношение, аз не обичам сладолед, той не обича торти

tori
07-05-2018, 15:01
Баси, нюз фийда ми във фб от пълен с алкохол и дискотеки, се напълни с бременни и бебета... :о Аз единствените деца, където искам наоколо, кайнда ми липсват и мога изобщо да понасям, са НИ племенниците... :ддд Да не казвам даже, че само едното познавам, щото другото още не се е пръкнало изобщо, та се надявам и то да потегли на българската част от рода и да е ухилено от първите три минути след събуждане. Това, защото не-все-още-леля Тори трябва да си го мачкоти, без то да реве на умирачка, не за друго.
Как не ми се занимава утре и в събота с тия кретении и как смятам яко да изклинча, послъгвайки нещо... Хубаво е да се забавляват там с тъпотиите си, но изобщо да не закачат мен - аз съм най-малко човека, където ще тръгне да се преоблича и гримира като рок звезда за парти. Аре, няма нужда. Аз като малка не се забавлявах по тоя начин, че на дърти години да почна - резил. :ддд

deitona22
07-05-2018, 15:29
Еш па тоа.
Македония е по-стара от слънцето,ко знайш ти :D

YoungBloodZ
07-05-2018, 16:18
Баси, нюз фийда ми във фб от пълен с алкохол и дискотеки, се напълни с бременни и бебета... :о

Дъртофелница.

tori
07-05-2018, 16:56
Дъртофелница.
Цитирам - "Дърта-дърта ама дига пърта!"
Както искаш ме разбирай.

Ебавката на страна, не знам аз ли вярно съм дърта или всички бързат като че ако не стане веднага след бала, ще им се изтъркат половите органи... Едната млада мама от гимназията беше към края на 10ти клас (с моя клас тепърва завършвахме), когато роди. Даже не знам дали е завършила училище изобщо, само снимки с лапето виждам, но нито една от бала.

nexttt
07-05-2018, 22:14
Какво става днес не знам,но в такова вкиснато настроение отдавна не съм била.. и по-шибаничкото е ,че всичко живо около мен го отнася,колкото и да не са виновни те.
И той ми липсва,много вече..
И три месеца пак ще ме боцкат с б12 ,тъкмо ми бяха минали предишните буци и синини..
Повръща ми се вече от изварата,амаа би трябвало да изтърпя още малко. И ако спра да правя кардио толкова късно,ще е много хубаво.

NomNomNom
07-05-2018, 22:18
Цитирам - "Дърта-дърта ама дига пърта!"
Както искаш ме разбирай.

Ебавката на страна, не знам аз ли вярно съм дърта или всички бързат като че ако не стане веднага след бала, ще им се изтъркат половите органи... Едната млада мама от гимназията беше към края на 10ти клас (с моя клас тепърва завършвахме), когато роди. Даже не знам дали е завършила училище изобщо, само снимки с лапето виждам, но нито една от бала.

всички се женят и имат деца в моя фб също ( средата на 20те, ранни 30г маааакс ), с родителите ми го обсъждаме всяка седмица, е днес убеждавах майка ми колко съм нещастна, че не съм от женещите се, и тя само ми обяснява, че съм луда да искам да си съсипвам живота така
баща ми и той, като цяло си мисли, че притесненията ми са неоснователни

което не ми помага

tori
07-06-2018, 08:09
Ном, то жененето не е най-големият проблем изобщо, защото срещу едни пари можеш да се разведеш лесно. Дори да е грешка, не коства прецакан живот, както би коствало едно твърде ранно раждане, да кажем в 10ти клас.
Като цяло е лошо в случая, че някой те ръчка за нещо. Ти искаш семейство, ръчкат те да не бързаш. Братчедите на приятеля (момче и момиче на по около 30тина) ги ръчкат обратното - евентуалният ми бъдещ свекър все казва, че им е време, защото големия му син има семейство и си чака второто лапе вече, малкия пък има мен и аха жидеем заедно - остават те двамата. Не е хубаво да правиш така с когото и да е. Никой не е длъжен да е на етапа, който ти виждаш за адекватен. Дори и аз в случая - ако на 16 искаш семейство, значи не е рано. Нищо, че не можеш да се грижиш и за коте дори. Все пак е досадно да си виждам нюзфийда пълен с това, де.

ةتشضل انزفث
07-06-2018, 11:07
Понеже бяхте много послушни, реших да ви зарадвам с ново gameplay-че, само че този път е Need for speed.
За благодарност може да ударите eдин LIKE и да СПОДЕЛИТЕ

https://youtu.be/N6EalxnuCg0

AnarchyBoy
07-06-2018, 11:14
Не мога да си опиша с думи, каква емоционална буря преживях тази вечер.
Да видиш за пръв път от години единствения човек за когото някога ти е пукало изобщо и да запазиш самообладание, да не избухнеш в емоция, а да се държиш професионално и да не трепнеш, докато вътрешно умираш.
Да не кажеш нищо повече от необходимото, а вътрешно да крещиш, колко много я обичаш, колко много съжаляваш, как не си спирал да мислиш за нея от края. Но привидно просто да обработиш нечии документи и да нямаш не само силата и правото, но и очите да кажеш гък. Видях я, тя ме видя, а даже не можах да й кажа нещо повече от "заповядай". Искам толкова много неща да й кажа, толкова много неща да поправя, за толкова много съжалявам. Това ме вкара в такъв емоционален капан, че буквално ми стана лошо, почна да ми се вие свят, съзнанието ми блокира и не можех да продължавам да работя повече. Разтреперих се, държейки документите.. Всичко ми се свиваше, гледайки паспорта й. Това на никой не го пожелавам, най-силният човек в живота му, да стои до него, а той да не може да му каже дори едно извинявай, Защото няма нито правото, нито силата. Толкова много се замислих за някои неща, че се навирам в емоционалната си крепост и няма да допусна никой вътре скоро. Хвана ме яд и побеснях, защо навремето бях толкова малък и глупав и защо не видях... Ако просто бях видял.
Наистина най-голямата трагедия е, че винаги нещо се променя.

"Have you ever noticed
That I'm not acting as I used to do before?
Have you ever wondered
Why I always keep on coming back for more?

What have you done to me
I'll never be the same I'll tell you for sure""

Пуснах я да премине и всичко ми се срина, секундите станаха минути, минутите часове. Бъгнах се. Свих се. Затворих се. Обичам я, а няма да я имам никога повече.

https://www.youtube.com/watch?v=0q3ve6ZnxXE

YoungBloodZ
07-06-2018, 11:21
...

Няма да се изненадам ако сега кажеш, че и цикъла ти е дошъл... Стегни се бе!

AnarchyBoy
07-06-2018, 11:26
Ще ти го обясня простичко.
Аз глупав,
аз иска семейство млад.
Аз имаше възможност за това.
Аз изпуснах.
Сам виновен.
Аз не пълно щастлив.

Сам съм си самодостатъчен, щастлив съм на 95 % и ми трябват само тези 5 % споделено щастие с някое човече, само тя се вписва перфектно в тези 5 % и сам си преебах нещата и си ритнах паничката с храната. :)

Иначе цикъла ми дойде оня ден, в 3ти ден съм. Искаш ли да ми оближеш тампона? Скапан нещастник ;*

SHPAIdURmeN
07-06-2018, 11:41
https://www.facebook.com/RealPenguinOfficial/videos/1692951720772319/ <3 <3 <3 :D

AnarchyBoy
07-06-2018, 11:47
https://www.facebook.com/RealPenguinOfficial/videos/1692951720772319/ <3 <3 <3 :D

хаххахахахахах тва ме развесели малко, да.

HollyGolightly
07-06-2018, 13:43
Абе всички уж съжалявате за миналото и за това, че не сте създали семейство навремето. Да ама сте готови сега, не “тогава” освен това колко от вас наистина биха създали семейство с тогавашните си партньори и в какво състояние щяхте да сте ако го бяхте направили?
И аз понякога си мисля че можех още на 19-20 да се омъжа, да имам едно 3-4 годишно дете вече, ама като си помисля кой щеше да е бащата на това дете и мой спътник в живота, и ме побиват тръпки. Добре че съм имала акъл дори тогава да не предприемам нещо по-сериозно.

AnarchyBoy
07-06-2018, 13:44
Няма как да знам как щяха да се развият нещата, но за този човек съжалявам със сигурност и то много и ще съжалявам винаги, защото сам съм си виновен.

SHPAIdURmeN
07-06-2018, 14:10
Няма как да знам как щяха да се развият нещата, но за този човек съжалявам със сигурност и то много и ще съжалявам винаги, защото сам съм си виновен.
Минало и заминало, ако е рекло пак ще бъде сегашно. Но, за сега, не е. Живей!

Грозния
07-06-2018, 14:23
Понеже бяхте много послушни, реших да ви зарадвам с ново gameplay-че, само че този път е Need for speed.
За благодарност може да ударите eдин LIKE и да СПОДЕЛИТЕ

https://youtu.be/N6EalxnuCg0

Готово :)!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJrK99KhhulwlPW5-0RLTNit_RTycm2fojFxT2I4z7YrGJKif3

Няма да се изненадам ако сега кажеш, че и цикъла ти е дошъл... Стегни се бе!Проблемите на богатите мамини синчета-връзкари са такива, че ние простосмъртните не можем да ги разберем :? .

Иначе цикъла ми дойде оня ден, в 3ти ден съм. Искаш ли да ми оближеш тампона? Скапан нещастник ;*Ти къде точно си го слагаш тоя тампон :shock: ?

И аз понякога си мисля че можех още на 19-20 да се омъжа, да имам едно 3-4 годишно дете вече, ама като си помисля кой щеше да е бащата на това дете и мой спътник в живота, и ме побиват тръпки. Добре че съм имала акъл дори тогава да не предприемам нещо по-сериозно.За твое добро е да изч(а/у)каш подходящия чичак :D !

YoungBloodZ
07-06-2018, 14:49
Проблемите на богатите мамини синчета-връзкари са такива, че ние простосмъртните не можем да ги разберем :? .

Точно ти ли го казваш това? Ти мрънкаш за почти същото нещо откакто си се регистрирал във форума. Лицемер!

HollyGolightly
07-06-2018, 15:18
За твое добро е да изч(а/у)каш подходящия чичак :D !
Грозен това описание все едно по твоя гнусен характер в писано 8-)
Incel- aka "involuntarily celibate", a person (usually male) who has a horrible personality and treats women like sexual objects and thinks his lack of a sex life comes from being "ugly" when its really just his blatant sexism and terrible attitude. incels have little to no self awareness; even when they see other "ugly" men with girlfriends, they consider these men to be tricksters who have somehow beat the system and can get women despite being cursed with unattractiveness (in other words, theyre respectful to women and women are attracted to their personalities, but incels cant comprehend such a phenomenon). they believe that women owe them sex, and many of the more extreme incels like to spend time in incel communities on the internet coming up with ways to make women have sex with them (often involving genocide of people of color, genocide of "Chads" (men who have sex), taking rights away from women, raping them, having sex with women's dead bodies, and other horrid, disgusting things. they cant understand that that is PRECISELY why women want nothing to do with them).

https://www.google.com/amp/s/www.urbandictionary.com/define.php%3fterm=incel&amp=true

Не знам до колко ти стига акъла, та при нужда казвай, ща ти го преведа

Грозния
07-06-2018, 17:20
Точно ти ли го казваш това? Ти мрънкаш за почти същото нещо откакто си се регистрирал във форума. Лицемер!Да, ама аз далеч нямам финансовите възможности на Анархито, от което следва, че той е много по-зле от мен, щом и с пари не може да се оправи :razz: !

Някой да има пари и да не успее - смятай какъв злетак трябва да е 8) !

Грозен това описание все едно по твоя гнусен характер в писано 8-)
Incel- aka "involuntarily celibate", a person (usually male) who has a horrible personality and treats women like sexual objects and thinks his lack of a sex life comes from being "ugly" when its really just his blatant sexism and terrible attitude. incels have little to no self awareness; even when they see other "ugly" men with girlfriends, they consider these men to be tricksters who have somehow beat the system and can get women despite being cursed with unattractiveness (in other words, theyre respectful to women and women are attracted to their personalities, but incels cant comprehend such a phenomenon). they believe that women owe them sex, and many of the more extreme incels like to spend time in incel communities on the internet coming up with ways to make women have sex with them (often involving genocide of people of color, genocide of "Chads" (men who have sex), taking rights away from women, raping them, having sex with women's dead bodies, and other horrid, disgusting things. they cant understand that that is PRECISELY why women want nothing to do with them).

https://www.google.com/amp/s/www.urbandictionary.com/define.php%3fterm=incel&=true

Не знам до колко ти стига акъла, та при нужда казвай, ща ти го преведаТази наивна глупост не знам от къде си я намерила, но много странно в нея няма написана и една дума за парите, а те играят важна роля в отношенията между мъжете и жените :? !

А ако ми говориш за "blatant sexism" и "terrible attitude" виж какво казва този човек - целият свят го познава и той е преуспял:

https://4.bp.blogspot.com/-M4Y6PetMBxc/V_hWGSuNqlI/AAAAAAAAcX4/6aFUjxSegqMk5tFfW6GSKC5llsieYRLjgCLcB/s1600/6dba3d8ea2d4599dcbd6f739ba0d450089cad81456200925e7 abc7216541e4a6.png

Не си прави труда да коментираш мен - коментирай него :) !

HollyGolightly
07-06-2018, 17:31
^ припозна се и не само това ами и всички други ще те разпознаят. Можех само да пусна описанието и да питам кого описва, всички щяха да се съгласят че си ти.
Но погледни от добрата страна, за да има такъв термин, значи не си единственият такъв жалкар на света 8-)
Общо взето гнусна история

Грозния
07-06-2018, 17:43
^ припозна се и не само това ами и всички други ще те разпознаят. Можех само да пусна описанието и да питам кого описва, всички щяха да се съгласят че си ти.
Но погледни от добрата страна, за да има такъв термин, значи не си единственият такъв жалкар на света 8-)
Общо взето гнусна историяЕто че пак коментираш мен - защо така?!
Нищо не казваш за президента - защо така?!

https://pics.me.me/when-youre-a-star-they-let-you-do-it-grab-12509301.png

Вместо да коментираш известни и преуспели личности, ти се занимаваш с мен :? . Срамота!

HollyGolightly
07-06-2018, 17:52
Президента си го избрах. Гласувах за него и 2020 пак за него ще гласувам.
Най-ниската безработица от ‘89 година насам
DOJ върви все нагоре и моите пенсионни акции и инвестициите ми растат. 401к ще е на много добро място като дойде време да го ползвам
Външният дълга намалява, вътрешният и той
Нелегалните ги депортират
Мързеливите си търсят работа и подпомагат икономиката
Та какво да го коментирам, нарцисистките му изказвания не ме афектират, човека е шоумен но и невероятен бизнесмен който знае от какво се нуждае народа му. Неговият народ, и не целува на чужди управници краката щото така било прието.
А ти си оставаш incel за съжаление за това Тръмп не може да помогне 8-)

Грозния
07-06-2018, 18:05
Президента си го избрах. Гласувах за него и 2020 пак за него ще гласувам.
Най-ниската безработица от ‘89 година насам
DOJ върви все нагоре и моите пенсионни акции и инвестициите ми растат. 401к ще е на много добро място като дойде време да го ползвам
Външният дълга намалява, вътрешният и той
Нелегалните ги депортират
Мързеливите си търсят работа и подпомагат икономиката
Та какво да го коментирам, нарцисистките му изказвания не ме афектират, човека е шоумен но и невероятен бизнесмен който знае от какво се нуждае народа му. Неговият народ, и не целува на чужди управници краката щото така било прието. Пропусна да кажеш дали те е погалил по котето :D !
Ако не е - искаш ли да те погали :razz: !

https://variouspontifications.files.wordpress.com/2017/03/tough-trump-pussy.jpg?w=300&h=222

А ти си оставаш incel за съжаление за това Тръмп не може да помогне 8-)Всичко е въпрос на пари, включително и това.

YoungBloodZ
07-06-2018, 18:11
Пропусна да кажеш дали те е погалил по котето :D !

Не прекаляваш ли?

HollyGolightly
07-06-2018, 18:17
Интересно как все сменяш темата като не ти изнася :D . Какво те грее теб Тръмп 8-) неговото държание по нищо не променя факта че си Incel. Един милион да ти се даде днес, ще го загубиш за максимум седмица и пак ще ревеш че нямаш и че не е честно защо е бил само един. Жалкари като теб нямат угодия.

Грозния
07-06-2018, 18:26
Не прекаляваш ли?Не мога ли да я попитам за домашния ѝ любимец :) ?

Интересно как все сменяш темата като не ти изнася :D . Какво те грее теб Тръмп 8-) неговото държание по нищо не променя факта че си Incel. Един милион да ти се даде днес, ще го загубиш за максимум седмица и пак ще ревеш че нямаш и че не е честно защо е бил само един. Жалкари като теб нямат угодия.Това което на теб не ти изнася и не искаш да признаеш, е че ако имах пари, щях да галя котета и те сами да ми се присламчват и отъркват 8) !
Тръмп прави същото, защото има пари и сам го казва, напук на глупавите ти теории за "инцели", които Бог знае от къде изкопаваш и нямат нищо общо с истината и реалността.

Дори ти самата, най-вероятно си с някого, защото той има пари и това е най-трудното да признаеш, но очевидно всички косвени факти водят натам, колкото и да не ти се иска. Ти го усещаш и затова толкова яростно спориш.

YoungBloodZ
07-06-2018, 18:28
Не мога ли да я попитам за домашния ѝ любимец :) ?

Не.

tori
07-06-2018, 19:01
Оле, много го харесвам това беби, не мога... :3 Ей ся го нацелувах така хубаво, че чак с козина се наядох и ми е гадно, де... Ама все пак се израдвах на говедото - като всеки път. Искам да си го взема в нас, не да ходя на гости да го гушкам.
Ей сега може и да успея да покажа умения. Не че е времето и мястото ама...
За пореден път - трън в задника и в сърцето едновременно.

HollyGolightly
07-06-2018, 19:16
Той с такива изказвания от доста време прекалява, ама не сме Му на акъла да тичаме да се оплакваме постоянно.

Теорията е напълно вярна. Обвиняваш всичко останало но не и себе си. Хиляди пъти ти се дадоха примери за момчета с нормални или ниски доходи които пак не са сами, понеже имат адекватно отношение към жените. Не ги наричат курви, не ги приемат за секс играчки които друго не могат да им дадат, а като равноправни партньори.
И не, не съм с него заради пари, пари си имам напълно достатъчно и занапред ще имам, не благодарение на него или на родителите ми.

Грозния
07-06-2018, 20:54
Теорията е напълно вярна. Теорията, която си изкопала от някъде, не може да е вярна, защото не казва и дума за парите и тяхната роля :? ! Не можеш да игнорираш такъв сериозен фактор в живота на хората, какъвто са парите.
Ако тази теория беше вярна, Тръмп не само че нямаше да е президент на САЩ, а изобщо нямаше да съществува! Самото съществуване на хора като Тръмп, опровергава теорията ти (което няма нищо общо с мен)!

Обвиняваш всичко останало но не и себе си.Напротив, най-много обвинявам себе си - нямам пари и съм грозен! Нищо друго не ми липсва!

Хиляди пъти ти се дадоха примери за момчета с нормални или ниски доходи които пак не са сами, понеже имат адекватно отношение към жените. Не ги наричат курви, не ги приемат за секс играчки които друго не могат да им дадат, а като равноправни партньори.Аз не вярвам на измислени истории, а на това което виждам с очите си!
Може да има някакви типове със средни доходи, но те сигурно не изглеждат толкова зле като мен, както е пълно и с грозни чичаци, които чукат манекенки, защото са богати :? ! Работата е там, че моите доходи са под средните, ръстът и външният вид - също!

AnarchyBoy
07-07-2018, 07:18
Проблемите на богатите мамини синчета-връзкари са такива, че ние простосмъртните не можем да ги разберем :? .

Значи младеж, мамино синче- връзкар може да ме наричаш когато почнеш да работиш и изкарваш повече от мен. ;)
С удоволствие ще ти представя графикът ми от събота (предната) до понеделник (след два дни)
В събота бях дневна младеж. Това означава, ставане в 5, тичане, приготвяне на храна, разхождане на куче, привеждане в чист и опрятен вид, 150 км каране, 12 часова смяна (в която нямаш време да си избършеш носа дори), 150 км обратно. 10 ч вечерта съм вкъщи, вече изкъпан и вечерял. Оправих се и излязох в 10 вечерта, да ида до Дупница (още 70 км общо) за да видя един търговец. Легнах си към 2. В неделя младеж, станах в 07:00 (5 часа сън), утринната рутина + фитнес + пазаруване и оправяне в нас. в 12:00 обядвах с един приятел, в 13:00 пуснах стрийма (тоест не съм си лежал или спал) в 17:00 спрях стрийма и почнах да се привеждам във вид годен за работа. в 18:00 тръгнах за нощна смяна. 12 часа смяна, 150 км обратно.
Часът е 10:00 сутринта в понеделник. Вместо след убийствената нощна да си легна да спя, приятелю аз отидох да помагам на баща ми с товаренето на Хладилен Камион с череши, което е доста работа. в 13:00 Бях готов, предрямях до 16:00, след което до 00:00 съм се разправял със сяк'ва зла гад от типа на Софийски Плод и Зеленчук собственици, хора, които се занимават с борси и прочие.
На следващия ден съм почивка, Вторник реших да му отпусна края, спах от 00:00 до 08:00, станах утринната рутина + фитнес. до към 10, после работа до 10 вечерта, после пих 2 малки и си легнах като бебе.
Сряда мой човек, Утринната рутина ставане в 5, 150 км, 12 часа смяна, 150 км обратно, В 10 се прибрах и стриймвах до 02:00. Легнах си.
В четвъртък се събудих в 08:00 (6 часа сън), цял ден се разправях с работниците, в 15:00 си легнах за 2 часа, в 17:00 станах да се оправям за работа. 150 км път, 12 часа нощна смяна, 150 км обратно.
Часът е 10:00 в Петък. :) (Аз привидно трябва да почивам петък и събота.) Пред нас пак бяха паркирали нек'ви зли баби и се занимавах до 11:00 да ги запушвам с всяка възможна кола до чиито ключове се докопам (да им е гадно).
в 11 Си легнах и спах до 14:00 (3 часа сън) Събудих се, питах баща ми дали има нужда от мен, каза не и реших да му отпусна края и да се разтопя в леглото гледайки сериали (поне веднъж от 4 месеца насам), но уви. Точно в 16:10 ми звънна началникът да ми каже, че нощната смяна която трябва да е на работа днес, нямали много хора и съм писан извънредна подсилка. :) Догледах си сериала и в 17:00 за втора поредна нощ, привеждане в нормален вид, 150 км, 12 часа нощна, 150 км.
10 сутринта, събота (ДНЕС), изкъпан и закусил. След малко излизам да работя до не знам кое време. (Днес ми е ЕДИНСТВЕНИЯТ "почивен" ден). След 2 поредни нощни смени с 3 часа сън помежду им, ще се опитам да вмъкна и един фитнес някъде.
Довечера ще си легна към 23:00 минимум, а утре грозничък, съм дневна и ще стана в 5, за да извърша всички онези красиви дела от 5 сутринта до 10 вечерта, което включва 150 км в посока и 12 часа смяна.
Ще си легна в Неделя вечерта (минимум в 23:00) след дневната смяна. В понеделник съм нощна, но през деня имам много важни срещи и пак няма да имам време да дремна. В 17:00 ПАК ще почне всичко отначало 150 км / 12 часа / 150 км.
И ще се прибера във вторник в 10 сутринта, когато ще си изключва телефона (разбрал съм се и от службата и с баща ми и с човека, който ми помага, че той ще се оправя тези 2 дни) и ще отида на някой язовир за 2 дни да си отморя и да ми отпочинат съзнанието душата и тялото.

Та когато душко, почнеш да работиш толкова или повече, и да правиш повече от това, което аз правя.
Тогава ще имаш привилегията да ме наричаш мамино синче връзкар, до тогава ти си просто един безперспективен цирей.

Цялото това нещо го правя в труден и емоционален за мен период.
В който също така се мотивирам за тренировки.
За 40 дни съм - 15 кг. (Без химия)
Спрял съм цигарите, кафето, захарта, тестеното, МЕСОТО, газирано, а Алкохола съм го намалил драстично.
Цигари пуших само онзи ден (от 40 дни насам) при емоционалния срив. :)

Според простите ми калкулации от Събота до Понеделник (9 дни / 216 часа)
Съм работил: 142 часа. :) (от общо 216 часа.) Или разделено на ден по ден, се пада по около 16 часа на ден. :) Това не броим цялото време в което съм буден, а само това, в което работя/стриймвам/ (дори не съм включвал часовете в които шофирам. :)
А съм карал над 2400 км. ;)
Почни да правиш и половината на това и може и да ти дам да ме наричаш сър.

tori
07-07-2018, 09:55
Ебати добрата новина - Татя от Найтуиш и Стратовариус есента. Отварям да сидя билетите - цени между 45 и 55 кинта. У нас с говедото се разлива щастие. Гледам по-късно - зала. И умрях. КАК В ЗАЛА, БЕ?! Да еба залите му, на Сабатон беше некъф баси ужаса, не ща в зала...
Чувствам се сънена, боли ме всичко, не знам що.
Много ми е готино като е наоколи, не мога просто. <3

Грозния
07-07-2018, 10:03
Значи младеж...
http://jessicasuarez.com/wp-content/uploads/2011/01/britney4.gif
Не ми се обяснявай като ученичка, твоят случай го разнищихме вече в съответната специална тема 8) :D .

Часът е 10:00 в Петък. :) (Аз привидно трябва да почивам петък и събота.) Пред нас пак бяха паркирали нек'ви зли баби и се занимавах до 11:00 да ги запушвам с всяка възможна кола до чиито ключове се докопам (да им е гадно).

http://www.reactiongifs.com/r/2013/09/medal.gif

:?

Юнгинген
07-07-2018, 10:31
За 16 часа на ден сигурно можеш да изхраниш десетина семейства на прага на бедността, никой личен разход не надхвърля подобна мисъл, нито някоя дрънкулка, или кола, може да заличи.

tori
07-07-2018, 11:31
Изобщо не разбирам какъв ви е проблема с анархи. Пича, дори да има каквито и да е връзки, пак очевидно бачка яко и си е заслужил парите. Като искате същия начин на живот, направете нещо и го получете. Специално за грозния се сещам, че антракса му беше дал координати (или там обяви в джобс) на шефа си, а той така и не се обади, щото мрънкаше за не помня баш какво. Кой ти е виновен, че на вързано куче хляб не можеш да дадеш?!

YoungBloodZ
07-07-2018, 12:21
Изобщо не разбирам какъв ви е проблема с анархи. Пича

Тори please... Няма да ти пусне, най-много да те черпи 1-2 бири. ;D

Грозния
07-07-2018, 13:27
За 16 часа на ден сигурно можеш да изхраниш десетина семейства на прага на бедността,....С тия 16 часа на ден Анархито се изхвърли като чикия на мокър пясък :razz: !
То дори не звучи правдоподобно :? !

Изобщо не разбирам какъв ви е проблема с анархи. Пича, дори да има каквито и да е връзки, пак очевидно бачка яко и си е заслужил парите.Тори, аз също бачкам яко, но не съм забогатял.
Връзките на Анархи са му осигурили работата и позициите, от които той изкарва пари - без тях той щеше да е нищо (дори няма висше)! Ако ти имаш поне малко мозък, осъзнаваш че е така! Не бачкането, а връзките са ключовата разлика!
А глупостите с "бачкане по 16 часа на ден" и как "брал череши" са приказки от 1001 нощ!

Специално за грозния се сещам, че антракса му беше дал координати (или там обяви в джобс) на шефа си, а той така и не се обади,...Аз пък не си спомням такова нещо :? ! И за кво да се обаждам на шефа на някой Никой от нета?!

Кой ти е виновен, че на вързано куче хляб не можеш да дадеш?!Това пък как го реши?! На нито едно от работните ми места, не съм имал каквито и да е връзки и е трябвало да си проправям път съвсем сам!
Без връзките си, Анархито щеше да продава зеленчуци на пазара или в най-добрия случай да върти геврека на някое такси :? !

Тори please... Няма да ти пусне, най-много да те черпи 1-2 бири. ;DЖените се натискат на парите като мухи на мед. Торито за пореден път го доказа!

tori
07-07-2018, 14:46
Тори please... Няма да ти пусне, най-много да те черпи 1-2 бири. ;D
Когато се видим с анархи, няма да са само 1-2 бири, 1-2 бутилки уиски... Доколкото знам, има баси якото шкафче в тях... Как успя да разбереш, че заради алкохола?!

YoungBloodZ
07-07-2018, 15:10
Когато се видим с анархи, няма да са само 1-2 бири, 1-2 бутилки уиски... Доколкото знам, има баси якото шкафче в тях... Как успя да разбереш, че заради алкохола?!

Защото знам, че имаш проблеми с алкохола.

HollyGolightly
07-07-2018, 16:19
# Когато мъжът ти хареса сготвеното, изяде не 1 ами 2 парчета домашно направена торта и си хареса подаръка за рождения ден 8-) Много ме радва как всеки път като сготвя или ме види да готвя ме гледа изненадано с огроооомна усмивка и не пропуска да спомене как никога преди не е имал приятелка, която да може да готви
Well, get used to it baby 8-) <3

tori
07-07-2018, 16:43
Защото знам, че имаш проблеми с алкохола.
Ya know me so gut... <3

AnarchyBoy
07-07-2018, 18:06
Не ми се обяснявай като ученичка, твоят случай го разнищихме вече в съответната специална тема 8) :D .

Първо, винаги когато ти е неудобно се измъкваш точно по този начин.
Второ Относно 16те часа, ами младеж.
Пресметни, че ставам в 05:00 сутринта и си лягам по нощите (минимум в 23:00-00:00, че и висше.) проста аритметика.
Много преди да съм се "ползвал" от "Връзките", че дори и като ученик, съм си изкарвал парите сам, Всичко съм си купувал самичък, дори семестрите сам си плащах, нямам време да се върна в университета, а и честно казано не го смятам за нужно.. така че примерът ти с висшето е доста глупав, имайки предвид, че почти всички милиардери по света са именно без висше. ;д
След 1ви курс, като работех в Кюстендил и бях отделен от нашите за да видя колко независим мога да бъда, си правех по 2500 лева на месец. :) (без дори да си давам много много зор)
Работех като assistant F&B manager в 5 звезден хотел на убийствени смени, като баш управителя управляваше кухнята, а на мен ми бяха поверени, Лоби бар, пул бар, ресторант бар - всички бармани, сервитьори, хостеси. С това, което се вземаше като бакшиш и заплата, лесно не падах под 1500 лева на месец.
Отделно правех free lance- застраховки на % заработка и какво ли още не. ;)
После се стоплих към нашите и осъзнах, че когато те са били млади са нямали много, но цял живот са упорствали и работили за да може аз и брат ми да имаме по-добър старт в живота, съответно ще се възползвам, но както виждаш не лежа по корем и само да харча, а напротив, съвсем сериозно аз на 30 ще съм постигнал повече отколкото баща ми ще е постигнал за цял живот. Той е почнал от много много много много малко, че дори и ги помня тези времена.
Напъвам се на максимум, за да може моите деца след време да бъдат много повече от мен. ;)
В живота всеки тръгва от различно място, но разликата между мен и теб е, че аз не стоя да мрънкам колко несправедлив е света, мислиш ли, че ми е приятно да нямам време за собствените си емоции и да бъда вечно зает? Мислиш ли, че като гледам вече успели и развили се хора, които са толкова уредени, че не пипат с пръст работа и парите си валят сами, не ми е тъпо и не искам аз така? Но разликата между мен и теб е, че аз правя нещо по въпроса след време да бъда това, което искам. А ти само ходиш на работа и мрънкотиш. Не мислиш за инвестиция, не мислиш за подобряване, съществуваш, тва е.
Трябва да мислиш в перспектива и да прогресираш.
Аз никога не съм твърдял, че съм нямал добри шансове в живота, аз просто твърдя, че не става само с шансове. ;)
Трябва и акъл и упорство, трябва да не се спираш за да имаш. Това, че тръгваш от по-задна позиция не означава, че трябва да се откажеш от състезанието, просто може би ще ти отнеме повече време.
Но баща ми, мойче като бях на 3-4 години (тоест преди 20 години) работеше в дъскорезница като обикновен работник.
Майка ми с 2 висши образования и работеше като сладкарка в сладкарница. :)
Ето ти хора, които са почнали както ти си в момента, а днес имат повече, отколкото ти някога ще можеш да си представиш дори. Хора тръгнали в състезанието на живота от най-задни позиции. Но все пак постигнали това, което искат.
Знаеш ли как става? С много работа и с никакво мрънкане. Стискаш си зъбите и си решаваш проблемите, ревейки за тях няма да се разрешат сами.
На мен сега би ми било перфектно, да си лежа по цял ден, да си обикалям на почивчици, да се въргалям в леглото, да си цъкам на компа, да си ходя по дискотечки.. ;д Нали? Аз какво правя?
Имам много повече от теб, но продължавам да си съдирам дирника от работа и работя много повече отколкото ти работиш.
Ти нямаш и вместо да се цепиш от бач, ти мрънкотиш, е как да стане ;д
Няма да се развиеш докато не спреш да мрънкаш и не се вземеш в ръце. ;)
Ако не друго прави го за да си самостоятелен, няма по-готино чувство от това, сам да си купиш нещо за себе си... Било то дори и един прост пуловер дори книга.. телефон.. камо ли кола или апартамент.
До няколко месеца ще вземам още един хапартамент, знаеш ли колко ми е густо на душата, че сам съм ги изкарал тези пари?

AnarchyBoy
07-07-2018, 18:07
Ya know me so gut... <3

https://media.giphy.com/media/JVqeFxl3Qo8/200.gif

tori
07-07-2018, 18:13
https://media.giphy.com/media/JVqeFxl3Qo8/200.gif
Ау, ново апартаментче... За мен?! Нямаше нужда.

AnarchyBoy
07-07-2018, 19:59

To и нова кола има, ама не ме кефи и ще я препродавам :D Надявам се на печалба.. 8-)

Едит* Не не може, не караш достатъчно добре.

tori
07-07-2018, 20:13
Ше ми купиш циганин да ме вози. Макар че на мъжото предложението да ми купи трактор и циганин, е по-вдъхновяващо, щото той е по-хубав от теб.

ةتشضل انزفث
07-07-2018, 20:26
Първо, винаги когато ти е неудобно се измъкваш точно по този начин.
Второ Относно 16те часа, ами младеж.
Пресметни, че ставам в 05:00 сутринта и си лягам по нощите (минимум в 23:00-00:00, че и висше.) проста аритметика.
Много преди да съм се "ползвал" от "Връзките", че дори и като ученик, съм си изкарвал парите сам, Всичко съм си купувал самичък, дори семестрите сам си плащах, нямам време да се върна в университета, а и честно казано не го смятам за нужно.. така че примерът ти с висшето е доста глупав, имайки предвид, че почти всички милиардери по света са именно без висше. ;д
След 1ви курс, като работех в Кюстендил и бях отделен от нашите за да видя колко независим мога да бъда, си правех по 2500 лева на месец. :) (без дори да си давам много много зор)
Работех като assistant F&B manager в 5 звезден хотел на убийствени смени, като баш управителя управляваше кухнята, а на мен ми бяха поверени, Лоби бар, пул бар, ресторант бар - всички бармани, сервитьори, хостеси. С това, което се вземаше като бакшиш и заплата, лесно не падах под 1500 лева на месец.
Отделно правех free lance- застраховки на % заработка и какво ли още не. ;)
После се стоплих към нашите и осъзнах, че когато те са били млади са нямали много, но цял живот са упорствали и работили за да може аз и брат ми да имаме по-добър старт в живота, съответно ще се възползвам, но както виждаш не лежа по корем и само да харча, а напротив, съвсем сериозно аз на 30 ще съм постигнал повече отколкото баща ми ще е постигнал за цял живот. Той е почнал от много много много много малко, че дори и ги помня тези времена.
Напъвам се на максимум, за да може моите деца след време да бъдат много повече от мен. ;)
В живота всеки тръгва от различно място, но разликата между мен и теб е, че аз не стоя да мрънкам колко несправедлив е света, мислиш ли, че ми е приятно да нямам време за собствените си емоции и да бъда вечно зает? Мислиш ли, че като гледам вече успели и развили се хора, които са толкова уредени, че не пипат с пръст работа и парите си валят сами, не ми е тъпо и не искам аз така? Но разликата между мен и теб е, че аз правя нещо по въпроса след време да бъда това, което искам. А ти само ходиш на работа и мрънкотиш. Не мислиш за инвестиция, не мислиш за подобряване, съществуваш, тва е.
Трябва да мислиш в перспектива и да прогресираш.
Аз никога не съм твърдял, че съм нямал добри шансове в живота, аз просто твърдя, че не става само с шансове. ;)
Трябва и акъл и упорство, трябва да не се спираш за да имаш. Това, че тръгваш от по-задна позиция не означава, че трябва да се откажеш от състезанието, просто може би ще ти отнеме повече време.
Но баща ми, мойче като бях на 3-4 години (тоест преди 20 години) работеше в дъскорезница като обикновен работник.
Майка ми с 2 висши образования и работеше като сладкарка в сладкарница. :)
Ето ти хора, които са почнали както ти си в момента, а днес имат повече, отколкото ти някога ще можеш да си представиш дори. Хора тръгнали в състезанието на живота от най-задни позиции. Но все пак постигнали това, което искат.
Знаеш ли как става? С много работа и с никакво мрънкане. Стискаш си зъбите и си решаваш проблемите, ревейки за тях няма да се разрешат сами.
На мен сега би ми било перфектно, да си лежа по цял ден, да си обикалям на почивчици, да се въргалям в леглото, да си цъкам на компа, да си ходя по дискотечки.. ;д Нали? Аз какво правя?
Имам много повече от теб, но продължавам да си съдирам дирника от работа и работя много повече отколкото ти работиш.
Ти нямаш и вместо да се цепиш от бач, ти мрънкотиш, е как да стане ;д
Няма да се развиеш докато не спреш да мрънкаш и не се вземеш в ръце. ;)
Ако не друго прави го за да си самостоятелен, няма по-готино чувство от това, сам да си купиш нещо за себе си... Било то дори и един прост пуловер дори книга.. телефон.. камо ли кола или апартамент.
До няколко месеца ще вземам още един хапартамент, знаеш ли колко ми е густо на душата, че сам съм ги изкарал тези пари?

Догодина завършвам средно и след това ще се пускам по конкурсите.
Ще направя всичко възможно да вляза, но в случай че усетя корупция колко $$ би ми струвало ??
Ама искам да съм сигурен че ще вляза , оттам насетне съвсем сам ще се оправям просто въпроса ми е ако се заядат с мен несправедливо поради една или друга причина

Грозния
07-07-2018, 20:33
ами младеж.
https://78.media.tumblr.com/1a05736886e8f5617c0fd527b1996b6e/tumblr_p8lfhw7zmU1tw89w1o2_400.gif

Аз никога не съм твърдял, че съм нямал добри шансове в живота...Ти сериозно ли мислиш, че някой в тоя форум ти вярва на глупостите :? ?!

Погледни резултатите от анкетата - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589482-%D0%9A%D0%90%D0%9F%D0%98%D0%A2%D0%90%D0%9B-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D 0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B5%D 0%BD-!
...във форума има само един баламурник, който ти вярва :) !

Колкото и да ми се обясняваш като ученичка, на всички е ясно, че щеше да продаваш зарзават на сергия или да въртиш геврека на такси, ако не бяха връзките на вашите :? !
Но виж тори как ти се слага - ясно ми е какво търси и защо е зарязала Турксчо :D :

Догодина завършвам средно и след това ще се пускам по конкурсите.
Ще направя всичко възможно да вляза, но в случай че усетя корупция колко $$ би ми струвало ??Арабчо, на теб няма да ти дадат дори да помиришеш системата на МВР - там всичко е наредено така:

https://www.youtube.com/watch?v=RrDF6_2rx9w

tori
07-07-2018, 21:14
Разбира се, че се пускам - ако не ми купи анархито апартамент и кола, кой?! Ти ли?!
Нали се разбрахме, че с гурксчо само ти имаш драма?

ةتشضل انزفث
07-07-2018, 21:14
Ти сериозно ли мислиш, че някой в тоя форум ти вярва на глупостите :? ?!

Погледни резултатите от анкетата - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589482-%D0%9A%D0%90%D0%9F%D0%98%D0%A2%D0%90%D0%9B-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D 0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B5%D 0%BD-!
...във форума има само един баламурник, който ти вярва :) !

Колкото и да ми се обясняваш като ученичка, на всички е ясно, че щеше да продаваш зарзават на сергия или да въртиш геврека на такси, ако не бяха връзките на вашите :? !
Но виж тори как ти се слага - ясно ми е какво търси и защо е зарязала Турксчо :D :

Арабчо, на теб няма да ти дадат дори да помиришеш системата на МВР - там всичко е наредено така:

https://www.youtube.com/watch?v=RrDF6_2rx9w

Гледах наскоро едно интервю в Щатите където даваха назначен полицай мюсюлманин.
Ама с много голяма брада и чалма на която е нарисуван полицейски знак. Това се е случило не къде да е , а в САЩ :shock:

Грозния
07-07-2018, 21:19
Гледах наскоро едно интервю в Щатите където даваха назначен полицай мюсюлманин.
Ама с много голяма брада и чалма на която е нарисуван полицейски знак. Това се е случило не къде да е , а в САЩ :shock:Арабчо, няма да те пуснат не защото си мюсюлманин, а защото нямаш връзки в "системата на МВР".

Разбира се, че се пускам - ако не ми купи анархито апартамент и кола, кой?! Ти ли?!Ето - сама си признаваш, че се пускаш на всеки, който ще ти купи кола и апартамент :) !
После с чиста съвест ще можеш да твърдиш, че си ги изкарала сама - с коя професия обаче :? ?!

AnarchyBoy
07-08-2018, 02:29
ти си впечатляващо прост.

HollyGolightly
07-08-2018, 04:26
ти си впечатляващо прост.
Или е аутист, понеже ирония, сарказъм, шеги са му напълно недостъпни, или циганин, който не говори добре български...или циганин аутист ддз

plamen187
07-08-2018, 08:03
Улових залеза в петък вечерта от селото. Невероятно изживяване. Вчера изядох сладолед Deny с вафлена фунийка, беше един от най-хубавите, които съм опитвал в последно време. Много се ядосах - от толкова време все проверявам в нета за датата. Чак ми писна. Този понеделник гледах последно, после вторник, сряда и четвъртък - не съм. Във вторник са публикували. Не съм видял. Едната дата била за петък... Добре, че има и втора за утре. Не ме устройва, както първата, но все пак е нещо.

Грозния
07-08-2018, 10:00
Или е ... циганин, който не говори добре български...или циганин аутист ддзМила, какво те кара да мислиш че съм циганин или аутист?
Пускал съм снимки на които ясно се вижда, че не съм циганин, както и способността ми да се изразявам, очевидно няма нищо общо с аутизма :? !

... от толкова време все проверявам в нета за датата. Чак ми писна. Този понеделник гледах последно, после вторник, сряда и четвъртък - не съм. Във вторник са публикували. Не съм видял. Едната дата била за петък... Добре, че има и втора за утре. Не ме устройва, както първата, но все пак е нещо.Ти пък за каква дата говориш?

SHPAIdURmeN
07-08-2018, 10:58
Мила, какво те кара да мислиш че съм циганин или аутист?

На факта какво има да му мислиш.

Пускал съм снимки на които ясно се вижда, че не съм циганин
За ония снимки със изсветления контраст ли говориш ?

както и способността ми да се изразявам
Недей обижда малкото от твоите братя цигани, които могат да пишат и да се изразяват правилно!
...Все пак ти си един от тях, за което те поздравявам сърдечно!

tori
07-08-2018, 11:06
Ок, трябва да спра да му четкам толкова егото и да казвам такива неща по това време. Ама как, като тва ми дойде (и изобщо всеки път тва ми иде) на акъла?! Абсолютно невероятен е, не знам точно какво се случва. <3
Стана купон, малко или много, беше шлядък като се качи на сцената и си пя една от любимите песни с приятелите. Трябва да го ръчкам да ми изпее нещо сам и да гледам тоя сеир. :дд
Току-що най-накрая се събудих, легнахме на зазоряване, а трябва да се прибера да върша работа. Ще пия кафе, ще оправя тук и си отивам.

HollyGolightly
07-08-2018, 13:58
Мила, какво те кара да мислиш че съм циганин или аутист?

Или е аутист, понеже ирония, сарказъм, шеги са му напълно недостъпни, или циганин, който не говори добре български
За пореден път доказваш че не разбираш добре български. Написала съм ти го още в първия си пост и ти пак питаш

Грозния
07-08-2018, 18:48
На факта какво има да му мислиш.Само така ти се иска фейкче :? .

За пореден път доказваш че не разбираш добре български. Написала съм ти го още в първия си пост и ти пак питашТова не доказва нищо, освен че те е яд :razz: !

AnarchyBoy
07-08-2018, 20:37
Грозен защо си мислиш, че мнението ти е миродавно?

Грозния
07-08-2018, 21:21
Грозен защо си мислиш, че мнението ти е миродавно?Защото се основава на факти и истината е на моя страна 8) !

HollyGolightly
07-08-2018, 22:22
Само така ти се иска фейкче :? .
Това не доказва нищо, освен че те е яд :razz: !
Мда, много ме е яд, че ти си аутист невладеещ дори един език :lol:

Fisherman
07-08-2018, 22:34
кучешки лайна

Грозния
07-08-2018, 22:42
Мда, много ме е яд, че ти си аутист невладеещ дори един език :lol:

https://fablesofaesop.com/wp-content/uploads/2013/12/0013foxandgrapes.jpg

HollyGolightly
07-09-2018, 00:43
За пореден път се убеждавам, че родителите му са толкова по-различни от моите ама ме радват страшно много , дори не знам как са се справили, трябва да си изключително chill and laid back да не си изгубиш нервите и здравия разум 8-) За пръв път имах възможността да видя всичките му братя и сестри на едно място, да видя как се държат един с друг, как си говорят и се дразнят като деца, все едно съм страничен наблюдател на sitcom. Определено като са били малки също никога не им е било скучно :lol:

Пускам си сега един подкаст на Jordan Peterson и завършвам един хубав ден по приятен начин

AnarchyBoy
07-09-2018, 06:20
Защото се основава на факти и истината е на моя страна 8) !

Всъщност се основава на елементарно държание, празни приказки, сексизъм, вулгарност, простотия, липса на възпитание, липса на каквито и да е социални и комуникативни умения, липса на каквато и да е мотивация и наличието на комплекси.
Thats you in a nutshell.

YoungBloodZ
07-09-2018, 09:08
Сипване с голямата лъжица. :lol:

https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589529-%D0%9D%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B5?p =11601180&viewfull=1#post11601180

Юнгинген
07-09-2018, 09:42
Давя се в летния мусон, който затри пролетните обещания и по-жестоко оголва бреговете на старите увлечения.
Сега бих си спомнил за това, което никога не ни се случи, за да забравя това, което няма да бъде.

tori
07-09-2018, 10:22
Всъщност се основава на елементарно държание, празни приказки, сексизъм, вулгарност, простотия, липса на възпитание, липса на каквито и да е социални и комуникативни умения, липса на каквато и да е мотивация и наличието на комплекси.
Thats you in a nutshell.

Стига се занимава с идиоти и виж,че ти се пускам, бе. :ддд

HollyGolightly
07-09-2018, 10:30
Не ми харесва колко рано почна тази седмица.
Но ще бъдат интересни няколко дни, стига офертата да бъде приета 8-)

Грозния
07-09-2018, 10:41
Thats you in a nutshell.
Празните приказки са от "бизнесмена" връзкар, който нагло обяснява как честно е купил 2 апартамента и кола за 100 бона "съвсем сам" преди да навърши 23, при положение че е получил всичко наготово :? .
Това дори в САЩ не може да се случи, освен ако не си феноменален футболист/спортист, попзвезда или си спечелил от някаква лотария :? !
Единственото което имаш, са връзки във властта в една корумпирана държава като нашата. Без това си нищо :) !

Сипване с голямата лъжица. :lol:

https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589529-%D0%9D%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D1%89%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B5?p =11601180&viewfull=1#post11601180Евалата на TrollFactory, ще го избера за президент :D!

...А Холито така и не каза, какво дава в нейната връзка освен секс - това си остава пълна мистерия :? !

AnarchyBoy
07-09-2018, 11:09
Така е те тия пари магически нашите са ми ги подарили и не съм си ги изкарал сам, работейки?

Но ти очевадно не можеш да проумееш, че между работа и работа има към 1 милион разлики. ;)
Ти работиш като общ работник и вземаш 1000 лева.
Аз си въртя 50000000 различни дейности, което пак си е работа и си печеля парите ;д

Смисъл ти от тези наивници ли си, които си мислят, че богатите хора просто си седят на един диван у тях и парите валят от небето? Щото определено аз не съм мулти милионер (а дори и те се сцепват от работа) Типично по български, мега завистливо ;д а дали съм връзкар или не, ще ти го кажа така.. Ми намери си и ти връзки и работи бе ;д Направи си го и ти да ти е "наготово" лол ;д
Аз ли съм ти виновен, че си некадърен?
Нали се сещаш, че за да ти се даде нещо и да го развиеш, се изисква и акъл?

Въобще даже не знам защо споря с теб, вместо да си легна да дремна 1 час, че съм довечера на смяна.

tori
07-09-2018, 11:38
Начи, лежа си с лаптопа и слушам музика и в един момент осъзнавам, че слушам мъжки рок/метъл/а-О кретении от тия, където ги слуша с баща си и братчеда говедото. И съм утф, къде ми изчезнаха романтичните работи на Скорпиънс, Бон Джови, Стинг и Хим?! Колкото да съм слушала едно време мъжка музика, нищо не е измествало романтичните кретении и все се е прокрадвало нещо от тоя тип. Ся съм се забила в Меноуар, Сабатон, Бийст ин блек, Батъл бийст, Айрън мейдън, Хамърфол и изобщо по-тежки неща. На чалга пак почна да ми е тежко да търпя. Ват да фуцк?! Учудващо е колко може да ти се промени вкуса за музика само заради един човек, който те спами с някакви негови си неща за слушане... Така, де - хубаво е, че смених малко, че ми писна от едно и също ама е странно и учудващо. Кое е следващото, към което ще ме повлече?
Няколко дни почивка ще има, ще си свърша нещата в нас и ще си почина наистина. Имам една идея да захвана да чета, но ще видим. Сигурно сега обаче ще е хубаво да ида да хапна, че май е време... После кафе? Що да не?! Кафе да е. :3
Още съвсем малко, там има-няма 10-12 дни и се прибира. :333333333333

YoungBloodZ
07-09-2018, 13:14
кола за 100 бона

Ква кола за 100 бона бе? Анархито кара опел комбо 1,9 тди 2005 година, който струва 3000 лв и го е купил от всичко по левче.

AnarchyBoy
07-09-2018, 14:26
2005та ми е много ново, не мога да си го позволя. 93та е, отзад пуши като дядо ми след лют запой, харчи като за 3, квото се счупи по нея с тел и свински опашки се връзва :(

tori
07-09-2018, 15:46
2005та ми е много ново, не мога да си го позволя. 93та е, отзад пуши като дядо ми след лют запой, харчи като за 3, квото се счупи по нея с тел и свински опашки се връзва :(
Е, че аз за кво ти се натискам, като е толко стара?! Сигурно и апартамента се руши и е малък?

Грозния
07-09-2018, 15:48
...не съм си ги изкарал сам, работейки?

Но ти очевадно не можеш да проумееш, че между работа и работа има към 1 милион разлики. ;)Вярно ли е това, което каза Трънчо в "твоята" тема, че си митничар?

... а дали съм връзкар или не, ще ти го кажа така.. Ми намери си и ти връзки и работи бе ;д
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfS3pwfCl44YUvaKQSW0fwwmtwlK-0_GwcbpN7-OR2P3B4EesY
Направи си го и ти да ти е "наготово" лол ;дТи си се родил в семейство с връзки, реално ти нямаш никакви лични заслуги за това, нито пък за облагите, които произтичат от тия връзки.
Някак нагло е в такъв случай да твърдиш, че всичко си постигнал "сам"!
Без връзките на вашите си клъгла нула :) !

Аз ли съм ти виновен, че си некадърен?Това че нямам твоите връзки ли ме прави некадърен?
Ако стартирахме при равни условия, щях да съм светлинни години пред теб 8) !

plamen187
07-09-2018, 20:21
Отидохме навреме. Напразно бързахме... Интересно беше, но и доста трудно за тези, които представят нещата си. За кой ли път все ми се случват неочаквани неща-но уж засега е добре положението, ще видим. Тъга и щастие, смесени.

AnarchyBoy
07-09-2018, 22:09
нашите не са дошли от богато семейство първото, което е. Второто което е, колко аз заслуги имам въобще не е твоя работа.
Пък точно ти да ми казваш кой е пълна нула е направо смешно, работиш по 40 часа седмично и не спираш да мрънкаш, половината на мен да бачкаш ще правиш поне по 80, което е двойно на твоето, сериозно ли мислиш, че ще издържиш? :lol:

HollyGolightly
07-09-2018, 23:21
Tonight's gonna be a good night 8-) освен ако някой пак не си смени плановете и не реши да се намеси там, където не му е работата

ge6aaaa3
07-10-2018, 06:37
Грозен, не знам що ми изтриха мнението като казах, че си на боклука сока... Така като гледам, май всички са съгласни.
Особено като лъжеш като дърта циганка.

Грозния
07-10-2018, 07:14
... Доста тенденциозно пропусна въпроса ми, но аз пак ще го задам:

Вярно ли е това, което каза Трънчо в "твоята" тема, че си митничар?А?

работиш по 40 часа седмично ..., половината на мен да бачкаш ще правиш поне по 80, което е двойно на твоето, сериозно ли мислиш, че ще издържиш? :lol: Ако половината на твоето бачкане са "поне 80 часа седмично", ще излезе че работиш по 160 часа седмично :razz: !
(За справка - седмицата има 168 часа. :? )
Тука вече се изхвърли повече от чикия на мокър пясък :D !
Пролича си какъв смешен и комплексиран въздух под налягане си.

https://i.gifer.com/PKVb.gif

...сериозно ли мислиш, че ще издържиш? :lol: Като за начало дай да си говорим сериозно.
Ти сериозно ли мислиш, че още има хора в тоя форум, които ти вярват :? ?!

Така като гледам, май всички са съгласни.Здравей Турксчо, радвам се да те видя.
Кои сте тези "всички"?

Особено като лъжеш като дърта циганка.За кое съм лъгал :? ?

AnarchyBoy
07-10-2018, 07:44
Не съм митничар, а кпп-еец ;)Гранична полиция = МВР / Митнически служби = Министерство на Финансите.. освен, че работим на едно и също място, като дейности почти нямаме общо
Смисъл смятай щом даже не можеш разликата да направиш. ;д
Глупак :lol:

абе 160 си ги правя за 9/10 дни. ;)
Но със сигурност, на седмица бачкам 110 + ;)

Ей ся съм от нощна и представи си, излизам по задачи (след 300км и 12 часова смяна) и ще се прибера пак по никое време, пък ти си чикибойствай, глупак.

Бачкай 8 часа и оревавай орталъка как света е несправедлив и се самоуспокоявай как успелите хора са корумпирани връзкари дето всичко им пада от небето те грам работа не са пипнали и това е чист късмет, корупция и връзки и съвсем не се дължи на умения, упоритост, труд и пот, а видиш ли ти, теб съдбата те мрази и нито късмет имаш нито връзки. Иначи ти си много по-знаещ и можещ от тях, раз'ираш ли, много по-работлив, но все някак не ти се получават нещата. :lol:
Така е грозен, света е несправедливо място, впрочем как е 60 квадратовата панелка, добре ли е?
хуЕхуе.

ge6aaaa3
07-10-2018, 08:52
Щом питаш кои са „всички”, явно вярно си аутист циганин, който не може да чете и разбира.

Лъжеш, че не съм ти предложил координати за точно същата работа, която аз работих две години докато ти ми ревеше, че съм бил имал много пари, а на теб само това ти липсвало.

NomNomNom
07-10-2018, 09:39
по-миналата седмица работих 70 часа, което включва:
24 часа от четвъртък до петък, после петъка следобеда още 4 - 5 часа (щото някаква мизерия станала в египет)
цяла неделя
това е нон-стоп ментален труд + комуникация, защото "гасиш пожари" , ямаш време да говориш със семейството ти, не можеш и да спиш спокойно, не знаеш колко часа е и нямаш време да отидеш до магазина
кухнята ми беше мазало, къщата не беше чиста.

не знам как се справяте с 80

Грозния
07-10-2018, 09:46
Не съм митничар, а кпп-еец ;)Гранична полиция = МВР / Митнически служби = Министерство на Финансите.. освен, че работим на едно и също място, като дейности почти нямаме общоЕ да бе?!
Всички знаем какво става на ГККП-тата и че цялата смяна е в играта, иначе нищо не става.

абе 160 си ги правя за 9/10 дни. ;)
Но със сигурност, на седмица бачкам 110 + ;)
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/96/%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B9_%D0%BD%D0%B0_%D1%81 %D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D 0%B5%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F_%D1%82%D1 %80%D1%83%D0%B4_%28%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80% D1%81%29.jpg/398px-%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B9_%D0%BD%D0%B0_%D1%81 %D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D 0%B5%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F_%D1%82%D1 %80%D1%83%D0%B4_%28%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80% D1%81%29.jpg
...упоритост, труд и пот...По 16 часа на ден не са работели и по време на войните! Тия глупости можеш да ги разправяш на баба си и дядо си или ако живеехме в комунизма - на някое партийно събрание :razz: !
Личи ти че си от комунистическо семейство :? . Преди те бяха най-големите връзкари, но сега предполагам си се преориентирал към ГЕРБ (бившето БКП)!

...как успелите хора са корумпирани връзкари...Чакай сега - ти нищо не си постигнал сам! Без тия връзки си нищо (и ти го знаеш, за това толкова те е яд)!

...но все някак не ти се получават нещата. :lol:Не се получават, защото в семейството ми няма ченгета и комунисти, докато при теб има и то по много, нали :? !?

Така е грозен, света е несправедливо място, впрочем как е 60 квадратовата панелка, добре ли е?
хуЕхуе.Ти кажи какво щеше да правиш, ако нямаше пари и връзки от вашите да те уредят на работата и да ти дадат стартови пари за бизнес - какво щеше да правиш?! А :) ?

Само не ми казвай че началния капитал си го изкарал с раздаване на флаери като ученик или че си се записал за ченге в първи клас :razz: !

Никой в тоя форум не вярва на празните ти приказки, не знам дали го осъзнаваш :) . Колкото повече се обясняваш колко честен и работлив си, толкова повече се излагаш.

Лъжеш, че не съм ти предложил координати за точно същата работа, която аз работих две години докато ти ми ревеше, че съм бил имал много пари, а на теб само това ти липсвало.Не си спомням.
Ако и тебе са те уредили там с връзки, аз няма как да се вредя, нали се сещаш.

по-миналата седмица работих 70 часа, което включва:Понякога се случва, но не си постоянно така, нали?

не знам как се справяте с 80Според Героят на Социалистическия Труд (Анархи), той е така постоянно и само работи. Ти вярваш ли му (щото аз не! :? ) ?

tori
07-10-2018, 09:54
Лъжеш, че не съм ти предложил координати за точно същата работа, която аз работих две години докато ти ми ревеше, че съм бил имал много пари, а на теб само това ти липсвало.
А, ето, че добре помня значи...
Та, Грозен, като ти дадоха координати, що не звънна/прати СВ? Значи, че все пак на вързано куче хляб не можеш да дадеш. Тогава, кажи, кой точно ти е виновен?

NomNomNom
07-10-2018, 10:01
само понякога, да - дори и да имам натоварени 2-4 седмици, после отказвам "тежка" работа, защото психически нямам енергия, и смъквам до 30-35 часа временно

когато работиш над 60 часа седмично системно, ставаш некомуникативен и изпускаш всичко останало извън контрол, понеже ключавата ти продуктивност си вложил в работа и нямаш енергия

имам приятели дето 8 часа се чудят на кого да пишат/звъннат, не говорим за такава работа

Грозния
07-10-2018, 10:08
Та, Грозен, като ти дадоха координати, що не звънна/прати СВ?Да бе?!
За толкова тъп ли ме мислиш, че да ВИ пращам СВ то си и координати :? ?!
Това е стар и евтин трик.

само понякога, да - дори и да имам натоварени 2-4 седмици, после отказвам "тежка" работа, защото психически нямам енергия, и смъквам до 30-35 часа временно

когато работиш над 60 часа седмично системно, ставаш некомуникативен и изпускаш всичко останало извън контрол, понеже ключавата ти продуктивност си вложил в работа и нямаш енергия

имам приятели дето 8 часа се чудят на кого да пишат/звъннат, не говорим за такава работаПрава си, а на Анархито му личи че не работи по толкова, иначе нямаше да пише такива глупости.

tori
07-10-2018, 10:40
Мда, ние щото смятахме да теглим кредит на твое име. :ддд
Сумата му и хора уреди антракса на въпросната работа, баш никой не е останал недоволен или с откраднати СВта и координати. Със същия успех ще пратиш СВ на друго място и пак могат да ти откраднат данните, това ще рече ли, че миеш прозорци на кръстовищата инкогнито? Шефовете му бяха доста точни като хора, колегите му бяха готини и доволни, нямаше ден с ден еднакъв и ако си вършиш работата като света, вземаш пари като света. Точно ключовото е "ако си вършиш работата като света" ама като гледам колко не знаеш за света изобщо, най-вероятно и това щеше да омрънкаш.
Да не говорим пък, че се прибираше от работа и с кеф разправяше как му е минал деня, какво е правил, къде е бил. Сутрин с кеф заминаваше на работа отново.
Колкото по-притиснат си в стената, за да си признаеш, че лъжеш като дърта циганка, толкова повече тъпотии мислиш и ръсиш.

Едитвам: Всички мои познати, които работят за добри пари, са започнали да работят нещо не зор-зорна заради лудите пари на месец, ми щото са искали да се развиват в някаква насока. Разбира се, че накрая на месеца всеки си чака и търси заплатата, но голямата сума не е основната цел. Развитието е.
Пак един пример е приятеля ми - момчето е супер идейно откъм работа и развитие, в момента успоредно работи по три проекта без помощ от никъде, чете, интересува се, разпитва хора с основна дейност като тва, където ще се прави, мисли. Като сътвори единия проект, обикновено, не тича да си купува мерцедес последен модел, а влага печалбите в следващия проект и така. С баща си ходят на обучения и бачкат като волове, за да поддържат някакъв стандарт на живот и развитие нагоре. Този човек ме впечатли точно с това - че е мислещ и работещ, че е трудолюбив, че си обича работата, че е любопитен по природа и първата му мисъл е "ебаси якото е тва! дай да видим как работи!". Когато ми разказва какво точно прави, макар да не разбирам нищо от това, ми става кеф на душата, щото очите му светят.

ge6aaaa3
07-10-2018, 11:42
Баламурник, дадох ти координати на фирмата, за да идеш, не съм ти искал мизерното св, щото по затвори не ми се лежи... с тея зоополиции напоследък...

HollyGolightly
07-10-2018, 12:00
Баламурник, дадох ти координати на фирмата, за да идеш, не съм ти искал мизерното св, щото по затвори не ми се лежи... с тея зоополиции напоследък...
Услуга ти е направил че не е отишъл. Представи си отива там и им казва че ти го пращаш. Как щяха да гледат на теб тези хора след това ? Това не е човек дето иска да работи, а е мрънльо дето света му е виновен за всичко, а той жертва на обстоятелствата понеже няма връзки. Връзки се създават

ge6aaaa3
07-10-2018, 12:05
Е, то и аз не съм толкова тъп, че да кажа, че аз го пращам... :д
Няма как да му обясниш на лекето, че не бях чувал за тази фирма и просто кандидатствах по обява. Даже иронията е, че аз бях първия, който е отишъл от обява, всички други служители си бяха познати на познати. :д И все пак си вършеха работата, нямаше никой, дето да разчита на някакви връзки, щото фирмата беше малка и не можеше да си позволи хрантутници.

AnarchyBoy
07-10-2018, 16:31
ХАХАХАХхаххахахаха и политика намеси ;ддддддддддддд :lol:

Грозен, след 12 часова нощна смяна, не съм лягал, цял ден съм в движение.. ;) Чак до ся.. смятай си ти :) Вчера съм станал в 7 сутринта и още не съм лягал, ся след малко отивам да пийна едно малко с едно приятелче и се прибирам да спя, че и утре трябва да се работи. ;д
Ти днес преработи ли се? ;ддд

HollyGolightly
07-10-2018, 22:18
Толкова awkward не съм се чувствала от.... всъщност никога не съм. Сигурно някой ден ще е случка за която се сещаме и се смеем, обаче все още не е дошло това време.
И колкото повече го мисля, толкова повече се филмирам, понеже всяка една друга възможна ситуация ми минава през главата 8-) а всяка друга възможна ситуация е с пъти по-неприятна от тази

tori
07-11-2018, 19:31
Ок, разбирам, че 3 дена е бил зает приблизително 15-6 часа ама ме дразни как само сийнва и заебава. Аз като бях заета по 5-6 дни в седмицата по 12+ часа, все пак намирах по 2 минути да драсна някоя кретения и да се разсмее, ако не друго. Или да го събудя за работа, да му кажа някакви важни или не толкова неща и да пратя някоя забавна картинка. За пореден път - Малкия шеф може да е направен, за да си го харесаш, щото е ясно колко е работлив, вдъхновяващ и прекрасен. Обаче е и зает, няма време да спи солидни 8 часа доста често, носи си работата вкъщи и няма момент, в който да има почивка на 100% заради постоянно звънящия телефон. Да не говорим колко често ми се налага да съм адекватна, за да му дам мнение за някакви неща или да проверя какво как е написал по сайтовете - мисълта му тече по-бързо от пръстите. Сигурно няма две добрини на едно, а? Просто се дразня и ще ми мине, предполагам. Изпитание на търпеливостта ми или - понеже я нямам изобщо - възпитание на такава.
За утре има някакви уж планове, където ще съм благодарна на де що божества има, ако НЕ се провалят. Не че толкова ми се ходи на въпросното място, колкото ми се ще да мръдна и да разбера изобщо какво представлява цялото това като ивент. В най-лошия случай ще сме шепа хора, та ще гледам като тъпън идиоти, където не понасям. Мееееех.

Едит: След вечеря измих 3000 боклука на камара, баш последната чаша изпуснах и си я натроших в ръката. Празчо има бойна рана от вечеря. Йееей.

YoungBloodZ
07-11-2018, 20:10
Ок, разбирам, че 3 дена е бил зает приблизително 15-6 часа ама ме дразни как само сийнва и заебава.

Да бе. Даже не ми отговори на тагването, ще се караме с него!

tori
07-11-2018, 20:31
Да бе. Даже не ми отговори на тагването, ще се караме с него!
Остави, че след среща с много хора, в случая даже 3 дни подред, е толкова отвратителен, че майка му не може да го понася. :ддд Такова приятно настроение придобива, че на всички наоколо им се приповръщва в срок от 30 секунди от "Здравей!" насетне.

HollyGolightly
07-11-2018, 23:43
Скапана съм. Прекалено навътре взимам нещата всеки път все едно е края на света, а реално всички правят грешки, аз съм единствената която ги преживява толкова драматично и емоционално.

YoungBloodZ
07-12-2018, 06:45
Остави, че след среща с много хора, в случая даже 3 дни подред, е толкова отвратителен, че майка му не може да го понася. :ддд Такова приятно настроение придобива, че на всички наоколо им се приповръщва в срок от 30 секунди от "Здравей!" насетне.

Ако нещо започне да се прави му кажи, че с Цецо ще палнем към РусИ!

tori
07-12-2018, 10:05
Нееее, нищо подобно! Напртив даже - много е миличък и невероятен. До момента обаче, в който не му се наложи да изкара 3 дни по 16 часа с хора и загуби търпимост. :ддд

deitona22
07-12-2018, 10:11
Ти па от къв зор ше одиш?
Само той стига.

tori
07-12-2018, 10:37
Само той стига.
Ма то нито аз, нито мъжото се страхуваме от Анарчи и от Янги... Даже Анарчи се чува с мойто момче по телефона и си помагат за неща от работа.

YoungBloodZ
07-12-2018, 10:43
Нееее, нищо подобно! Напртив даже - много е миличък и невероятен. До момента обаче, в който не му се наложи да изкара 3 дни по 16 часа с хора и загуби търпимост. :ддд

Абе трябваше да ми коментира онова, какво се правиш и ти...

Само той стига.

Ела и ти, че някой ще трябва да ни държи нещата докато се разправяме. ;D

tori
07-12-2018, 10:54
Хахах, е, нали ти казвам - то на мен не можа да обърне внимание, че на теб...
Не го давам да го биете, само аз ще си го бия. <3

HollyGolightly
07-12-2018, 11:16
Еми…добрата новина е, че утре е петък. Лошата е, че днес все още не е

deitona22
07-12-2018, 13:09
Ела и ти, че някой ще трябва да ни държи нещата докато се разправяме. ;D
По-скоро некой да придържа тебе :D

Ма то нито аз, нито мъжото се страхуваме от Анарчи и от Янги...

Че от Блъдзчо кой го е страх ? :D :D :D

YoungBloodZ
07-12-2018, 13:37
По-скоро некой да придържа тебе :D

Ако искаш ела да ми го придържаш. :D

Еми…добрата новина е, че утре е петък. Лошата е, че днес все още не е

Лоша за теб. След 20 минути за мен направо си е петък. 8-)

nexttt
07-12-2018, 15:28
Оставила съм си чашата някъде по етажите и днес я няма :/ Студентски живот,ах сладък живот.. :д
Изморена съм на куче,въздух не ми стига днес,думи нямам.. И се наядох и на животно.. Грешка е всеки път като ходя в хляб и мръвка,думи нямам :/
нямам и търпение да мине утре само..

HollyGolightly
07-12-2018, 17:30
Лоша за теб. След 20 минути за мен направо си е петък. 8-)
Много ЗЛОРАДОСТНО изказване :? 8-)

tori
07-12-2018, 17:45
Нещо се случва и се мътят едни води... Помолих за помощ - поне да разбера кво се случва, но не. И разбирам, де. Въпросният човек нищо не ми дължи, а и това не е животоспасяващо, за да го искам, та не се сърдя. По-скоро съм разочарована, че ще трябва да си измисляме други идиотии и да проверяваме кой оцапа въздуха, че да замирише, и защо това навиране в шамарите. Не е хубаво да ти въртят интрижки зад гърба, това е на 101% сигурно, и на 101% съм сигурна, че няма да позволя на никого да застане, където не му е работа. Нито ще позволя думите ми да се чуват, където и двете страни не искат изобщо да изравят такава информация.
Става въпрос за човек, на когото съм имала доверие сумати време, пък той е търгувал с информация зад гърба ми, кой знае какви и дали изобщо облаги е имало... Заболя ме, жертвала съм неща за там... Знам, че чулия информацията също е ядосан и го е усетил това. Унизително е на степен да късам коси...
Поне до когото е стигнала информацията, ме познава твърде добре, предупредил ме е, вярва ми и ми е гръб. Сигурно по-голяма подкрепа от тоя човек няма да намеря, света да обърна. И даже с въпросното късче си е направил сметката, че има хляб и е останал горд изобщо с моята постъпка тогава.

lunacy
07-12-2018, 18:27
да си видя аватара

AnarchyBoy
07-12-2018, 19:08

Аз у тоо пропаднал барутняк Русие не стъпвам! Деба и селото :mad:

NomNomNom
07-12-2018, 20:04
напих се от 3 малки чаши вино
много съм изпаднала

NomNomNom
07-12-2018, 20:10
анархибой, днес на границата исках да пусна "митничарю митничарю", това туй една яка стара песен, но майка ми ми забрани

как е по границите, и ако ни вземат в шенген, ще ви местят ли някъде?

HollyGolightly
07-13-2018, 16:58
Happy Friday the 13th 8-)

Ivaaaaa
07-13-2018, 17:16
5 минути навън и съм толкова брутално нахапана и се надух цялата. Трябва да се обличам като арабка явно. Почти се разревах. Прилича на уртикария, но не е. Шибани комари. Шибани, шибани комари. Сега си представям трансмисивни заболявания. Дезинфектанти, фениистил, нищо не облекчава. Баси. Шибани комари.

tori
07-13-2018, 17:29
5 минути навън и съм толкова брутално нахапана и се надух цялата. Трябва да се обличам като арабка явно. Почти се разревах. Прилича на уртикария, но не е. Шибани комари. Шибани, шибани комари. Сега си представям трансмисивни заболявания. Дезинфектанти, фениистил, нищо не облекчава. Баси. Шибани комари.
А, още един на моята... Съчувствам, имам повече от 50 ухапвания по мен. Алоене помага, гелове не помагат, нищо не помага... Желая ти сила да не прекантариш напълно от сърбел.

Ivaaaaa
07-13-2018, 17:58
Ндае, в София явно не съществуват комари и живях спокойно доскоро. Сега с всеки изминал ден се сдобивам с все повече и повече везикулообразни обрави, без течост, разбира се. Абе, като надигната уртикария :д
Коя кръвна крупа и резус си?

tori
07-13-2018, 18:02
0+

HollyGolightly
07-13-2018, 18:15
0+

То за това, 0+/- ни обожават!!!

Ivaaaaa
07-14-2018, 09:00
0+

Не, че има нещо общо, това са глупости, просто от любопитство.

tori
07-14-2018, 11:08
Абе, не знам кво-що ама снощи пак така - на бар бяхме, ест се пуши отвън и излизаме - за една цигара 4-5 места още нахапани. Миналото лято нямаше такова нещо, че се бях занимавала с едно гадже, където комарите само него ядяха. Ама сега говедото го подминават и идат на мен... :(

ةتشضل انزفث
07-14-2018, 12:22
https://thesignaturehotels.files.wordpress.com/2014/12/36520513.jpg?w=1024&h=574&crop=1

ةتشضل انزفث
07-14-2018, 12:23
Малко на плаж в Джеда и после пак в България разбира се :P :D

ةتشضل انزفث
07-14-2018, 12:40
„Микс – حسين الجسمي - تسأل بعد ؟ (حصرياً) | “: http://www.youtube.com/watch?v=WV5mUejiX94&list=RDWV5mUejiX94

HollyGolightly
07-14-2018, 15:09
Той е прекрасен, а аз съм влюбена 8-)

slun4ice_90
07-14-2018, 16:42
Той е нещастник и го забравям...Бах мама мууу,все на мен идеоти!... тцтцтц ;д

deitona22
07-14-2018, 17:30
Мдам.

Ivaaaaa
07-14-2018, 17:46
Баси тениса. Уимбълдън тази година беше доста по-интересен от миналогодишния. И въобще тениса тази година като изключим отсъствието на нашия. Искам и Мъри да се върне в топ форма. И Надал беше по-добрият на корта!

ةتشضل انزفث
07-15-2018, 08:03
https://scontent.fsof4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/37086451_10156555923557803_2345605996828688384_n.j pg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=c96212d49ec5c9e676f75f042a65b61c&oe=5BD06505

Bomber
07-15-2018, 10:26
Отдавна не бях влизал тук,като гледам нищо не се е променило.
Вчера един комар цяла вечер не спря да ме тормози.:)

AnarchyBoy
07-15-2018, 16:56
Добре че е съдията да ги подпре Северна Африка с тия първи 2 гола иначе отиваха под вода! ;)

Ivaaaaa
07-15-2018, 17:13
Хърватите ми приличаха на асматици преди пристъп през второто полувреме. GG, France. Заслужена победа.

AnarchyBoy
07-15-2018, 17:22
Хърватите ми приличаха на асматици преди пристъп през второто полувреме. GG, France. Заслужена победа.

хахАХхахахахаххахаХАХахах ахХАХаххахахахахаххахахах ахаххахахахахаххахахаххах ахахаххахаххахахах.

nqmamNervi
07-15-2018, 17:23
https://www.youtube.com/watch?v=7xCrVvgdpyk
но като цяло франция бяха по-подготвения отбор

AnarchyBoy
07-15-2018, 17:32
Иве футобла от МНОГО време не е спорт, а бизнес. ;)

Роналдо отиде за 100 и кусур милиона в ювентус и за 1 вечер направили 50 милиона печалба от продажби на тениски.

Смисъл ти сериозно ли си мислиш, че ФИФА ще допусне Хърватите (4 милиона население) да стане световен шампион..
Кой мислиш, 94та ни еба нас?
А 98 Турция?

Мислете малко с тия глави за това са ви сложени. ;)

Псевдо Франсетата (щото тва си беше отбора на Северна Африка.. или викаш ЕМ БА ПЕ си е централно френско име, всеки втори в Париж се казва така.. или Умтити ;д Н'голо КАНТЕ ;Д човек и култовият чист Французин Н'зонзи ;д) ги побутват, щото ся печалбите за ФИФА ще са грандиозни ;д

Гнусното им симулиране ме дразнеше.. то не се превиваха не падаха... не умираха.. ;д смешници.. И съдията ги подпира подпира подпира.. то купата е за него не за Франция.

Реално мача беше 2 на 2. ;) И трябваше да има продължение. Но съдията слуша какво му се казва отгоре и изпълнява, ще буташ Франция и тва е. бам бам 2 бързи гола айде.

Къв е тоя съдия, който спира и връща Хърватия от фал при УСЛОВИЕ, ЧЕ В ПРАВИЛАТА НА ФИФА пише, че 30 СЕКУНДИ след поставяне на МАРКИРОВКА, футболиста има право да изпълнява без съдийски сигнал. ;) И СПИРА ГОЛОВА АТАКА ;Д
Ама той ги върна щото не бил свирнал.... ХУАХАХАХ щото ги видя как се засилиха и нямаше никой в наказателното, а при 4 на 3 на Франция щеше да й се спече лайното.

4 на 1 и Хърватия се предаде, те и за това се нервираха, щото и те виждаха как Франция бива бейби ситвана.
Играха зле, щото просто нямаше смисъл и 20 гола да бяха вкарали, съдията щеше да си измисля дузпи музпи ;д

И видя ли МБАПЕ чистокръвният Наполеон как се мята като риба на сухо в наказателното, то няма никой до него.. Нашия още малко задно салто ще направи от зор да се свири още 1 дузпа ;д

Тия негри са само за една плантация, щом с помощ от ФИФА пак едва едва изкараха.

Ivaaaaa
07-15-2018, 17:32
хахАХхахахахаххахаХАХахах ахХАХаххахахахахаххахахах ахаххахахахахаххахахаххах ахахаххахаххахахах.

Колко инфантилно. За протокола дузпа имаше. Гледах повторение хиляда пъти. Мбапе е супер звезда, колкото и за те е яд.

Ivaaaaa
07-15-2018, 17:35
Омг, супер грозно изказване. Мразя ксенофоби. Асматиците нямаха никакви аргументи срещу Франция. Само тичаха насам-натам без много мисъл и цел в главата си. Франция бяха толкова по-прецизни, бързи и класни.

AnarchyBoy
07-15-2018, 17:41
Не съм ксенофоб, дори съм далеч от тва. ;д

Но ФРАНЦИЯ ги бутаха, пък ти гледай ако искаш 400 пъти повторенията и ги анализирай, води си записки и напиши доклад.
Пак ти казвам, футбола не е развлечение, а бизнес от много преди да се родим. ;)

Хърватия не победиха, щото ФИФА така каза.. не щото нямаше да ги пребият от бой.. мача беше 2 на 2. А ако ги нямаше тези 2 допълнителни гола нямаше Хърватия да рухне така психически.

Смешните 2 гола от съдията, жалките симулации на играчите, Френският отбор пълен с негри от разни колонии дето им се дава гражданство за да може зорлем да се направи читав отбор и пак да трябва да те бутат си е направо срамно.

Ivaaaaa
07-15-2018, 17:47
О, да, любимите ми конспиративни теории. Ок, свободен си да подкрепяш, когото желаеш, разбира се, но аз ти го казвам от гледна точка на страничен наблюдател без пристрастие, че хърватия бяха мега зле особено второто полувреме. И всъщност имат реално един гол така ато смятам, с онази смешна грешка на вратаря.

AnarchyBoy
07-15-2018, 17:51
:D конспирации казва ;д

71ва гола на марадона с ръка прослувития.. знаеш ли, че страничния съдия е Българин?
Знаеш ли, че от тогава насам ние нямаме МЕЖДУНАРОДЕН съдия. :)
"Ето ти елементарен факт за "конспирация" :) Съдията прееба фифа, фифа прееба всички Български съдии. ;)

98ма кой спря Турция? Пусни си техните мачове от това световно и гледай. ;)
Гледай нашите мачове от 94та. ;д

Ivaaaaa
07-15-2018, 17:54
Ок.

Днес имаше много по-важен финал на уимбълдън. Джоко се завърна с титла <3

AnarchyBoy
07-15-2018, 17:57
Ок.

Днес имаше много по-важен финал на уимбълдън. Джоко се завърна с титла <3

<3

Ivaaaaa
07-15-2018, 18:29
Между другото, Германия с колко етнически германци спечели през 2014? :)

HollyGolightly
07-15-2018, 18:55
Толкова се радвам че my better half не гледа футбол (Сокър) прекарахме си деня по магазините вместо пред екрана 8-)

AnarchyBoy
07-15-2018, 19:03
Между другото, Германия с колко етнически германци спечели през 2014? :)

Да бе и тях хейтвам чил 8-) Но най-много мразя ФИФА

lunacy
07-15-2018, 20:56
значи, не съм експерт по футбола или по който и да е спорт, така че не знам мнението ми доколко може да бъде миродавно, но
1. дузпата си беше напълно оправдана, игра с ръка имаше
2. етнос и нация са две различни неща
3. всеки спорт изисква ресурси- човешки и финансови; националните отбори никога нямат равен старт. дори да си затворим очите пред финансовата част, страните с по-голямо население винаги ще имат по-добри условия за сформиране на добър национален отбор

това, че френският отбор е съставен основно от хора, чиито родители не са етнически французи, не го прави фалшив и не го прави нееднороден
това, което прави една нация такава са сходните ценности и разбирания

и между другото, с голяма доза увереност мога да кажа че тези "африкански" футболисти вярват в европейските ценности много повече от вас

ПП и аз исках да има продължение на мача, хърватите се бориха достойно

fanton1
07-15-2018, 21:46
Липсва ми Мура.. къде ли е .. все още ли влиза тук..

LoadRunner
07-15-2018, 22:10
асматици.

Асматиците нямаха никакви аргументи срещу Франция.
И тая неграмотна простакеса се пише няква докторица!?!!&!? Уоу, и пес'тин леа ви е много.

LoadRunner
07-15-2018, 22:21
миродавно,
Айде, още една висшистка

HollyGolightly
07-15-2018, 22:31
И тая неграмотна простакеса се пише няква докторица!?!!&!? Уоу, и пес'тин леа ви е много.

Е, асма и астма колко му е, едно дърво разлика 8-)

lunacy
07-15-2018, 22:46
Ахахахахахах

да, грешното изписване на 1 дума е много показателно д:

Ivaaaaa
07-16-2018, 06:06

Blessed day.
Хаха, пак ще ме заклеймите, че не изпитвам състрадание, но easy. Защо си толкова дървен, да не си квадриплегик?
Моя грешка. Не знам защо съм го написала така. Не искам да се оправдавам, но животът, така да се каже, ме е научил да чета много бързо. Докато си прочел една дума, съм прочела цяло изречение примерно. Това количество е за сметка на качеството. Забавям си само при сблъсък с непозната дума, за да науча спелуватето й. Та, да. Прости ми разсеяността. Тъпа грешка.

deitona22
07-16-2018, 08:38
Добре че беше тоя аржентинеца,че да могат африканците да спечелят купата..
Пределно беше ясно,че няма как да се позволи малка държава като Хърватска да стане световен шампион,като бие не кой да е,а Фра...сборния отбор на Африка.

LoadRunner
07-16-2018, 09:00
Blessed day.
Здравей Иванка, ама ти не беше ли онаа, ъъъ, абе тая бе, от другата тема, фанатичната перфекционистка и работохоличка? (смех)

Защо си толкова дървен, да не си квадриплегик?

Не съм диагностициран още с това но от неграмотни медици кво да се очаква, нищо чудно и това да ми лепнат.

Прости ми разсеяността. Тъпа грешка.
Ми че аз точно за това не ти простих, очевидно, когато се повтори 2 пъти вече не е грешка а грешно заучено. Язък за педантичността ти. Тоя суперлатив вече може да го зачертнеш от репертоара си.

Ivaaaaa
07-16-2018, 09:09
Толкова си тригърнат, че ще вземеш да получиш някой истеричен пристъп. Окей, неграмотна съм, щом това ти се иска да прочетеш. Само намали нивото на адреналина и кортизона. Не е полезно.

LoadRunner
07-16-2018, 09:27
Брех, много си бърза. Скок подскок. Човек ще си помисли че си се убола по задника.

Ivaaaaa
07-16-2018, 09:49
Доста комари ме “убодоха” в близост до прекрасния ми задник, ма такъв е сезонът, пък ти страдаш от този проблем хронично и убождането не е от комари, а и се локализира сагитално в онази сакрална точка между глутеусите.

LoadRunner
07-16-2018, 09:54
Доста комари ме “убодоха” в близост до прекрасния ми задник, ма такъв е сезонът, пък ти страдаш от този проблем хронично и убождането не е от комари, а и се локализира сагитално в онази сакрална точка между глутеусите.
ето виждаш ли, пак си хвърляш суперлативи по свой адрес, по-ценно щеше да е някой друг да каже че задникът ти е прекрасен, но уви, няма да се намери такъв :/ и тук всеки би се запитал "А наистина ли е прекрасен задникът и? Може и да не е, никой не го е виждал, никой не е чувал за него. Значи митичния задник може и да не е толкова прекрасен в крайна сметка" Така че не е нужно да си правиш вятър на задника, *устата исках да кажа.

Ivaaaaa
07-16-2018, 10:02
Дообре :D

HollyGolightly
07-16-2018, 15:07
Болят ме коленете, едва ходя. С толкова зор днес се облякох, а докато се кача до офиса който е на втория етаж ми сълзяха очите. Нямам и 25 още, а се чувствам като на 70 :(

Ivaaaaa
07-17-2018, 07:02
Вчера явно съм излъчвала яко феромони. Wtf, човек :D

NomNomNom
07-17-2018, 10:29
това ми е последно местене ( ако стане, много съм песимистична, въпреки че съм подписала оферта все пак )
после искам да се омъжвам, че ми омръзна само лудници

виждам се обаче обратно в София след няколко години, по-зле от сега - още по-променена
чуждата култура те променя, и съм щастлива, че взех много положителни неща ( да казвам директно какво искам, да казвам НЕ, да не помагам когато не са поискали помощ, да не съм безкрайно вежлива и наистина - директно да казвам всичко , ах и да - да говоря свободно за пари, и да си държа на цената. Също - че не най-знаещият е най-добрият, ами съобразителния и стратега )

научих и много неща за себе си:
- че не обичам барове и купони
- не обичам алкохол, цигари, треви
- не обичам силна музика
- че обичам да се виждам с приятели максимум 2 път годишно, не мога да излизам всяка седмица
- обичам рутината, реда, спокойствието и тишината
- предпочитам къща в малък град, от колкото апартамент в центъра на луднинцата
- консервативна съм и имам "отживели" ценности, на фона на западноевропейците
- наистина мога да съм много силна, водеща и доминираща, същевременно съм плахо малко същество извън работа, дето си седи затворено вкъщи цял уикенд да си гледа цветята

животът ми е много по-прост, от както научих гореизброените

и да не казвам никога, но никога повече не искам да работя и живея в софия, бих живяла в някое село на северното черноморие или у нас

tori
07-18-2018, 09:42
Е, мамка му, башсега ли намери да звъннеш, бе?! Ужас, само тва не беше правил... :ддд Насрах се да се смея просто. :дд Не мога да кажа, че ни е скучно, обаче, напротив - много си ни е забавно даже! И да - обичам го пък!
Още едно нещо ме кара да се усмихвам до зад ушите... <3 Утре ще се прибере, ще се запознаят, ще се запозная аз с неговата и тка нататъкА. Много е яко, щото имам да му кажа толкова неща... Толкова ми липсваше. :3 Пълното щастие ще е и, ако и оная се прибере, за да са ми всички на камара.
Говедото ми тези дни е на някакъв музикален фестивал, дано се забавлява, а пък аз ще си правя кефа тук и ще го чакаме да пием по семейно му после.

YoungBloodZ
07-18-2018, 11:13
и да не казвам никога, но никога повече не искам да работя и живея в софия

Това е най-лошия град за живеене сигурно в цяла Европа...

deitona22
07-18-2018, 11:24
Това е най-лошия град за живеене сигурно в цяла Европа...
Опа.
Очаквай включване от оня.
Да обиждаш така родното му село...не ти завиждам.

tori
07-19-2018, 12:48
В момента ми е малко "ДИШАЙ И ИЗДИШАЙ, ТОРИНИО! НЕ УМИРАЙ ОТ ПРЕВЪЗБУДА!" ... Ама кат нимоа и само си мисля колко мъничко още и ще се увеся на врата му?! Мечето ми то... Цяла година чакам да го видя, половин година чакам да ги запозная и цяла седмица прескачам от крак на крак да дойде времето. <3 Даже снощи с гадта ми се разхождахме и му говорих за тях и колко ми е тежко, че и двамата неса наоколо. Ако може и тя тези дни да си дойде, буквално щастието ще е пълно. Показвах му къде висим по барчета и кръчми, къде ходим на билярд, къде сядаме да си почиваме от разходка... Къде сме израснали, кайнда. Може да съм досадна ама не ме бърка - нямам търпение. <3

NomNomNom
07-19-2018, 16:43
поредната драма снощи "защо си нямам мъж" , прерастваща в "защо не искам никого освен 1 конкретен човек и един друг евентуално" и защо само тези 2мата не ми обръщат внимание

тей, преди 3г мислех, че бившия не ме пожела, защото не бях достатъчно самостоятелна и не бях равноправен партньор при дадените обстоятелства ( в чужда държава, без сигурна работа на място, не знам език, не шофирам ), и мислише, че ще е вързан за мен
3г по-късно, ся драмата май е, че съм твърде свободна и мога да правя каквото си искам, и все още, че съм много млада

та изобщо нямам идея проблемът дали е, че съм много млада и потенциално "не съм си стъпила на краката", или че прекалено много съм си стъпила на краката, та не си струвам усилията

тр ги питам

същевременно като се срещна със свободен мъж, който има интерес, се изприщвам от ужас, вече толкова много се страхувам, че
- никой няма да ме приеме такава каквато съм и няма да мога да сваля маската
- ще пробват да ме затворят вкъщи
- ще пробват да ме използват
- ще имам поредния посредствен брак, където хората се женят ей просто така, щото часовника им тика, иначе не се харесват много много

е единия от пичовете, които харесвам, много го харесвах преди, докато не разбрах, че се е разделил с приятелката си и някаква паника ме обзе, и спрях да съм способна да общувам нормално с него

то и той започна да общува различно с мен, като разбра, че съм на 24, не на 34, и от там вече се изнервих и качих гарда, да си ходят при 34 годишните жени щом толкова искат, не знам с какво не съм наваксала вече, на 34 ще съм развалина, ако продължавам така.

YoungBloodZ
07-19-2018, 17:17
то и той започна да общува различно с мен, като разбра, че съм на 24, не на 34, и от там вече се изнервих и качих гарда, да си ходят при 34 годишните жени щом толкова искат, не знам с какво не съм наваксала вече, на 34 ще съм развалина, ако продължавам така.
Може би, защото не те познава и мисли, че като си на 24 все още искаш да курвееш, защото си млада и затова търси 34 годишна.

NomNomNom
07-19-2018, 17:44
има уста, да ме пита какво искам да правя
или поне да беше казал, защо изобщо продължава да общува с мен, като не иска нищо

пределно му е ясно, че не водя начин на живот на 24 годишна

все тая, явно всички са много вървежни, за да им е гадно като съм на 34, ще ходя с 24 годишни, до тогава ще ми е писнало от старчовци

Niakoitam
07-20-2018, 08:12
Здравейте.
Тук понеже сте повече народ та искам да ви попитам един въпрос и специално врялите и кипяли в изпращането на CV.

Та горе долу след около колко време евентуално те викат на интервю след като си подал/изпратил CV-то си?

NomNomNom
07-20-2018, 11:06
@някойтам наистина много зависи
- какъв им е срока за попълването на позицията - ако е спешно, звънят веднага
- колко опитен кандидат си на фона на останалите - ако си много подходящ, ще ти звъннат бързо
- дали не са намерили някого веме и не са свалили обявата - за всеки случай, за резерви
- пробват пазара и гледат какви хора подават

та никога не знаеш в коя ситуация си точно, докато не звъннат

Niakoitam
07-20-2018, 13:05
Добре тогава. Ще бъда малко по-конкретен. Интересува ме някакво средно време.
Случая е следния. Аз подадох CV във Вторник следобяд в Мосю Бриколаж с желанието да започна на позция продавач консултант (защото там касиерството си е отделна длъжност пък аз не съм се занимавал с пари и смятам,че това си е малко по-отговорна работа за човек без опит в това) Та в общи линии някакъв опит за навлизане в така страшната ми по-скоро психологически както знаеш София.Та с какво ме грабна Магазина е на около 30тина минути от моя град и не се сменят превози. Спирките на рейса ни са почти до него. Има среднотежки неща и няма доста тежки и скъпи уреди. Пък и продавач консултанството в голям магазин винаги ми се е струвало интересно. Движиш се,намираш се измежду всякакви хора, сред които има и доста млади,а не си само сред пенсионери.Можеш и да се социализираш още повече,а за разлика от в складовете има и разнообразие от клиенти. Е, някои доколкото съм чувал и доста тъпи същества с претенции,но сега пък екстри. Не може всички да са умни и възпитани. За разлика от други магазини като Джъмбо например дето в обявите им пише нещо от рода на....Абе може и да кандидатстване,но ако нямате опит на тази позиция в общи линии не си правете оглушки в обявите на Мосю Бриколаж пише: Работата е подходяща и за студенти или хора с малък или без опит.

Та така като цяло както може би се досети аз нямам никакъв опит в тази сфера. Може би съвсем мъничък от около 3-4 часа,за който ще разкажа малко по-късно.Имам малко трудов стаж и имам големи разстояния между местоработите особено за възрастта ми. Мосю Бриколаж изключително рядко постват обяви за работа в големите сайтове като zaplata.bg и Jobs.bg например. И сега тяхна обява не намерих с изключение на някакъв сайт karieri незнайно откога. Тия дни бяха постнали само за Русе в Джобса.

В случая аз просто по интернет реших да попитам една комшийка от селото ми дето работи доста дълго време като касиерка там дали се търси човек за длъжност редене на зала,продавач консултант и т.н. Каза ми че се търсело и можело да си подам CV-то на бюро информация в магазина. Отидох и я засякох. Каза ми да кажа,че е казала да си дам CV-то там. Дадох го и жената го взе и толкова. Та затова ме интересува средното време горе долу.

А сега да кажа дето споменах за няколкото ми часа опит в продавач консултанството.
Преди около месец и нещо кандидатсвах на позицията общ работник в магазин CBA в моя град.Само с молба без CV Магазинът е от типа голям,но на обем не е чак толкова голям и затова в задълженията на общия работник влиза както приемането на стока и реденето на склада така и редене в залата,гледане на срок на годност и евентуално и етикети. Ако някой те попита нещо въпреки,че е рядкост трябва да му отговориш все пак. Та тогава управителката там ме запита дали съм сериозен,защото било много спешно и се уговорихме първо да ми покажат какво и как и след това да реша. Отидох след три дни в уречения час,защото бях на бал на следващия ден. Там беше заместник управителката,която и казах,че управителката ми е казала да ми се покаже. Е, изгледа ме малко странно като разбра,че никога не съм работил такова нещо,но уж се държеше печено. То тамън идваше зареждане. Погледах малко. Един отговорник ми показа всички помещения и ми разказа кой какъв бил в общи линии там,заместник управителката започна да ми дава различни задачки.После помагах и на общия работник. Всички изглеждаха учтиви и готови да помогнат при нужда. Даже и касиерките. Управителката като ме видя ми каза да не се плаша от работата. А със заместник управителката се бяхме разбрали да поседя един час. Поседях около 3 и половина 4 часа. След което пред общия работник ме попита какво мисля за работата и ми поиска телефона и името за да се свърже с мен. Не се свърза една седмица.Под известен натиск на нашите отидох и я питах пак какво става. Каза ми,че ми имала телефона и като съм потрябвал щяла да се свърже с мен. Минаха още няколко седмици и майка ми беше засекла баш управителката и я попитала какво става,а тя и казала,че в момента не се търсели хора. Скоро засякохме пак заместник управителката. Направи се че не ме позанава. А обявата все още си стои на входната врата и на шкафчетата. Отлепва се и я залепват.Отлепва се и я залепват.

Та в общи линии за това се интересувах. Защото в общи линии имайки предвид това обещание,а и на много други обещания в живота ми докато не стигна до подписването на договорчето и изминаването на един допълнителен месец бонус в плюс това е просто поредния опит експеримент. Не че не ме искаха без да знаят нищо за мен на момента и само,защото съм млад покрай търсенето на работа на баща ми две охранителни фирми в София,но...хем със зрението не съм баш добре,хем не ми се занимава някак с нещо такова.А за компютрите малко в тая мина дето бях ме поуплашиха основно с нещата ПОКРАЙ компютрите дето при кандидастване удобно се избягват да се кажат и напишат,именно защото работа с компютър си звучи престижно. :)

Едит: Ха сега да видим кой ще е първия, който ще измрънка,че ме е прескочил,защото не му се четели чаршафи... :D

HollyGolightly
07-20-2018, 15:59
Някойтам, прочетох те. Успех и браво че си се решил на нещо такова 8-)

Петък е, а утре е събота, след това пак е събота и така ще е следващите 8-9 дни 8-)

Едит: а той е прекрасен и довечера си идва!!!!!! И аз не мога да си намеря място от щастие и вълнение. Все едно не съм го виждала от месеци, а реално е 4 дни

tori
07-20-2018, 20:23
Ок, ревнувам и съм тъжна пък. Доведе си приятелката и дъщеря и - ок, нп, точно да се запознаем по семейно му. Обаче имаш в БГ общо 2 седмици и половина, от които едната ще отиде на море със семейството си. Не е хубаво да си идваш и да се виждаш общо-взето като за огънче с човека, където те е чакал толкова време и всяка година ти увисва по врата на прибиране. Твай. Ревнувам и имам причина за което. Толкова имаме да си говорим, а не ще да направи място за мен в натовареният си, отпускарски график. Чувствам се излишна.

NomNomNom
07-20-2018, 22:30
Ок, ревнувам и съм тъжна пък. Доведе си приятелката и дъщеря и - ок, нп, точно да се запознаем по семейно му. Обаче имаш в БГ общо 2 седмици и половина, от които едната ще отиде на море със семейството си. Не е хубаво да си идваш и да се виждаш общо-взето като за огънче с човека, където те е чакал толкова време и всяка година ти увисва по врата на прибиране. Твай. Ревнувам и имам причина за което. Толкова имаме да си говорим, а не ще да направи място за мен в натовареният си, отпускарски график. Чувствам се излишна.

освен ако не ти е роднина, имай предвид, че приятелките ревнуват, без значение каква ви е историята с човека
може да я познаваш, и всичко, но ако му каже "няа се виждате с това чаве", да знаеш, че се случва, дори и да не си го представяш

@някой там - стискам палци, и бих давала пуш на приятелката да те препоръча лично

tori
07-21-2018, 00:13
освен ако не ти е роднина, имай предвид, че приятелките ревнуват, без значение каква ви е историята с човека
може да я познаваш, и всичко, но ако му каже "няа се виждате с това чаве", да знаеш, че се случва, дори и да не си го представяш
Не знам изобщо кво-що, силно се надявам да не ревнува и да не си мисли кртении, щото нито се състезавам за внимание, нито трябва да "печеля", още по-малко пък искам това. Просто си искам куалити тайма с мъжкия нъдъпъ и ще убия всеки кретен, където ми пречи да си го набавя. Включително и него ще бия до посиняване, ако се дърпа заради женска...

Ivaaaaa
07-21-2018, 06:16
^лол, егоистично е да искаш това от него. И моят ндп е мъж, но той никога не би искал такова нещо от мен, а и аз не бих му го дала.

Ivaaaaa
07-21-2018, 06:45
Целта ми е най-малко да се заяждам : )

Niakoitam
07-21-2018, 06:54
Мерси Холи и мерси Номке. :)
А дали ще ме препоръча лично вече не знам. Винаги ми е било неудобно да се бутам някъде още повече пък да давам зор на някой познат да ме препоръчва само, защото сме познати. Ясно осъзнавам, че така си рискува реномето, а още повече и че евентуално ще съм нов в това. Да, приятели сме във фейса. Тя самата ми беше пратила покана преди бая време. Почти набори сме. Само две години е по-голяма от мен макар и видяла повече от живота, но освен, че знае, че строим вече 4-5 години в селото ни тя моите индивидуални възможности не ги знае. Реално си казваме Здрасти като се засечем, но по-често се засичаме с баща и, който е пенсионер по болест май и си има "план график" за деня и ходи по 3-4 пъти на ден да се черпи неминуемо минавайки покрай двора ни. Та не
е знам. Ако иска ще ме препоръча. Реално само като и писах дали се търсят хора на тази позиция тя веднага като можа ми написа, че мога да си подам CV- то на бюро информация. После така се случи, че ни засече пред магазина и ни поздрави и веднага ме попита дали го нося. Каза ми да кажа, че е казала да го дам там и дори пред жената не казах за каква позиция кандидаствам и тя просто го взе. На тръгване си казахме чао и ме попита дали съм го дал. Ако реши да ме препоръча ще е още по-добре. Факт е обаче, че винаги като ни засече там ни поздравява, а не толкова отдавна при покупка на мебели от братовчедите без да ги пита дори, си била сложила нейната карта за отстъпка като служител и им спестила около 100 лева.

А Tori, да мисленето ти е леко егоистично дори и за гадже, камо ли пък за просто приятел без значение от какъв ранг ще е, още повече пък, ако си има и приятелка или семейство.

NomNomNom
07-21-2018, 14:16
на моя нпд жена му се размрънка (въпреки, че се запознахме и тн )
и си дадохме някакво пространство 6 месеца без да чатим ( щото ние си чатим само, вицове и мрежови неща )

всъщност ко стана, той ми каза какво става и каза, че иска да се бори за приятелите си
но аз спрях да му пиша; понеже зн че тези разговори в двойките не са продуктивни

и сега пак се заприказвахме, но аз не се притеснявам, щото жена му си е у тях, сиг е по-уверена във връзката им и така не създавам проблеми;
имам др фр дето жена му дава да излиза с мен само ако присъстват други хора;
други фр изобщо не споменават на жените им, че съществувам

вкл и колеги не споменават на жените си, че бачкат с мен

и ппц за мен е окей, нямам претенции към никой, не се обиждам, разбирам женската параноя донякъде

@тори само споменавам, да имаш едно на ум какво може да се случва в background-a
особено ако си "мъжко момиче" в някои аспекти

tori
07-21-2018, 14:27
Егоистично - друг път. При все че се чуди дали да я зарязва, щото не му се занимава и при все че ги викам заедно по семейно му за едно кафе и палачинки, пък той се дърпа, значи нещо при него не е наред. Щото приятелката му уж искала да се запознае с нас - приятелите му в БГ - и уж не е ревнива. Явно нещо не му се занимава на него.
Просто за две седмици и половина е тук, уж се прибира да се видим, пък не мръдва от тях. Още веднъж ги каня за нещо изобщо и ги викам и после - ако иска да се видим, нека да звънне - аз така или иначе няма да откажа, стига да имам как да се появя където трябва и когато трябва. Факта, че сме яли бой и лайна един за друг като по-малки може да значи много за мен, но не значи да си губя гордостта в опити да моля някого за нещо. Малко повече струвам от тва да се въртя на някого на пети. Дори на него.

LoadRunner
07-21-2018, 22:25
Някойтам работата в бриколажа (не знаех че още има такива магазини, мислех че са фалирали) няма да те очарова, това щях да кажа ако беше някой нормален човек, но в твоя случай тая работа си е точно като за тебе. Имам приятел който нвремето работеше в такъв магазин. Цялата работа е да кибичиш на смени и да се зарибявате с тъпня с другите неандерталци които работят там. Рядко те питат ещо клиенти освен в отдел строителство и най-често за цени. Повече ще е хамалска работа за малко пари, ама тебе би те устроило. Хората които идват да пазаруват много често ще те обиждат, ама нали си от село и си за малко това няма да те притеснява. Много пъти съм бил свидетел на това.
Честно казано, работата ще ти легне идеално. Ако искаш да те вземат някъде ще трябва да покажеш много енергия дори и привидна, ентусиазъм и адекватност. Просто се прави че всичко знаеш, нещата са елементарни, а реално ще ги научиш от колегите като почнеш.
Според мен трябва да идеш пак на място и да кажеш да те пробват. Шанса да ти се обадят е минимален, особено за София, там получават стотици CVта. А за общоработнически работи сигурно са и хиляди.

Niakoitam
07-21-2018, 23:52
Хей го на и бизнесмена баровец дето не може да се отърве от девойките в парка се изказа. :D Бил мислел, че фалирали. А да си запознат, че това е третата по големина верига от магазини в Европа. Но не бих се учудил и ако в пещера живееш. Вика в отдел строителство. Това е верига магазини от типа направи си сам така, че тук отделно строителство е малко размито понятие. Дали ще ме разпитват или не е важно. Като не ме разпитват ще си редя рафчетата и готово. Пък и да ти кажа честно онзи ден гледах едно момче как се беше подпряло на рафтовете. И последно не разбрах сега много ли се работи или се клюкари само с колегите, че един път го каза по единия начин, а после по-другия. Последно само за цените ли ще ме питат или ще ме обиждат? Последно малко ли ще ме задържат или много понеже нещата били прости? Последно ще ме вземат ли или няма да ме вземат? За кратко или пък за дълго? Нещо яко си противоречиш. Вземи се уточни сам със себе си? А и като цяло на мен на този етап не ми трябват хиляди левове. Имам си малко спестявания, пестелив съм, а и не ми се налага да харча особено. Не че не си плащам сам доста мои си неща. Трябва ми просто стаж, евентуално да се справя с притесненията и страховете си спрямо София и малко повече социализация и обкръжение.

Пък и ти баровецо доколкото знам работиш като общак така, че не ми се пъчи с кой знае колко големи финанси и разточителство на пари. Видно е че си не по-малко захлупен от мен. Не можеш да се сравняваш с Номката например, ако ще се сравняваме хората от форума. Явно и по акъл обаче не може да се сравнявате, защото тя за разлика от теб въпреки, че има донякъде правото да ми обяснява как видиш ли съм бил едикакъв си, къде съм тръгвал да почвам и за какви мижави видиш ли пари, въпреки че може да се каже, че ме познава поне няколко идеи повече от теб, тя ми каза че би се застъпила за мен пред приятелката за да ме препоръча. Това беше наистина доста мило въпреки, че е твърде вероятно и да са просто написани думи. Но както казах бизнесменче ти на Номката например не само по акъл, но не можеш да и стъпиш нито на финансите нито на полетите. Явно цял живот ще си останеш просто един злобен общак бягащ с колело в парковете. :)

BlacklaslalNigga
07-22-2018, 00:42
Не мога да избягам от себе си. Не мога да избягам от това, което мога да напиша или кажа. Но щом от себе си не мога да избягам, как тогава надскачвам себе си. Та, нали човек не би си поставил цел, която не би могъл да изпълни. Ще кажеш, ами една от двете гледни точки е грешна. Е, как да докажа, че човек не би могъл да си надскочи поставената цел, след като човек, или по скоро аз, за себе си най, да твърдя, мога, винаги успява да стигне целта с, щом бъде набелязана и се седне да се мисли върху пътя, който ще осигури осъществяването й.

Стига толкова философстване в тази посока.
Имам пари, в близост до храна съм. А насреща ти някакъв видно луд човек, който обаче няма зъби (тук-там няколко). Е, пари ли пак да му дам, след като знам, че ще ги даде за алкохол или някаква простотия, ще ги пропилее, но все пак са му дадени, нужно ли е след това въобще да се съди, какво ще прави с тях. И все пак, когато за втори път ми се отдаде, реших да не му дам нищо. Та, дори и храна. За храната ми стана тъпо, честно казано. Обаче, точно в такъв момент си казвам и се питам.
Добре де, имам парите, имам и храната. Ако му дам парите, ще е безполезно, той няма да си купи въдица и се научи да лови риба. А храна ? Ами храна винаги мога да му давам щом имам в излишък, в излишък, да, дори и егоистично да звучи.

Хем такъв човек ме интересува, за да му помогна, хем не. И то ни най-малко, обаче изпитвам някакъв вид състрадание, обаче когато го изпитам, ще искам да му дам нещо. А каквото му дадеш е безполезна инвестиция, по добре бих ги дал за едно дете което няма възможности, но пламъкът му гори в очите. И все пак каква е правилната постъпка в такъв вид ситуация. Да се съобразиш със състрадателното чувство за момента, или да се съобразиш със мисловното обяснение "Че няма да помогне с бъдещето това, дефактно напразно дадени пари или храна." ....

Живи и здрави, на тез, прочели моето мнение ;)

BlacklaslalNigga
07-22-2018, 10:10
Пиша "teenproblem.net" И първото, което ми зареди, са онези статии написани с половин грам мозък. С поредното заглавие отнасящо се за някоя холивудска "звезда", певци, рапари и т.н. Защо му е на човек да си губи от личното време, за да чете или пише, за някой, който, на пример, желаел още деца. Или пък, че някъв' си купил остров, а друг богати вейрън. Звездите щастливи феновете и те.
Почитането на някои всеизвестен певец или актьор е нищо по различно от почитането, на някои дух, бог, всемогъща невидима сила, от примитивните племена. Все едни и същи архетипи движещи съзнанието. Дали модерен или примитивен човек. Фигурата на почит си остава като фактор, само нейното лице и обяснение за нея се е изменило.
Каква аналогия само.
Тру ор нот тру, йу дисайд.

plamen187
07-22-2018, 12:00
@ BlacklaslalNigga Споделям донякъде мнението ти. Според мен по-удачния избор е да се даде храна/и аз бих дал, но също при условие, че имам в излишък/. Не е кой знае каква инвестиция,както казваш, но какво да го правиш? Все пак е човек. Относно сайта, бъкан е с такива статии, все едно четеш жълта преса(за съжаление).

tori
07-22-2018, 12:54
При положение, че приятелите ми ги няма при мен по цяла година, имала съм връзка от разстояние и изобщо доста си обичам личното пространство, не мога да повярвам, че ми е тъжно, когато моя човек не е наоколо за 3-4-5 дни. :дд Малко смешно и жалкарско ми е, няма какво да се лъжем.
Снощи беше една прекрасна, забавна, мила, сладка и невероятна вечер. :3 Стана много добре така. И днес ако се получи, ще е чудесно.

nqmamNervi
07-22-2018, 18:19
Не мога да избягам от себе си. Не мога да избягам от това, което мога да напиша или кажа. Но щом от себе си не мога да избягам, как тогава надскачвам себе си. Та, нали човек не би си поставил цел, която не би могъл да изпълни. Ще кажеш, ами една от двете гледни точки е грешна. Е, как да докажа, че човек не би могъл да си надскочи поставената цел, след като човек, или по скоро аз, за себе си най, да твърдя, мога, винаги успява да стигне целта с, щом бъде набелязана и се седне да се мисли върху пътя, който ще осигури осъществяването й.

Стига толкова философстване в тази посока.
Имам пари, в близост до храна съм. А насреща ти някакъв видно луд човек, който обаче няма зъби (тук-там няколко). Е, пари ли пак да му дам, след като знам, че ще ги даде за алкохол или някаква простотия, ще ги пропилее, но все пак са му дадени, нужно ли е след това въобще да се съди, какво ще прави с тях. И все пак, когато за втори път ми се отдаде, реших да не му дам нищо. Та, дори и храна. За храната ми стана тъпо, честно казано. Обаче, точно в такъв момент си казвам и се питам.
Добре де, имам парите, имам и храната. Ако му дам парите, ще е безполезно, той няма да си купи въдица и се научи да лови риба. А храна ? Ами храна винаги мога да му давам щом имам в излишък, в излишък, да, дори и егоистично да звучи.

Хем такъв човек ме интересува, за да му помогна, хем не. И то ни най-малко, обаче изпитвам някакъв вид състрадание, обаче когато го изпитам, ще искам да му дам нещо. А каквото му дадеш е безполезна инвестиция, по добре бих ги дал за едно дете което няма възможности, но пламъкът му гори в очите. И все пак каква е правилната постъпка в такъв вид ситуация. Да се съобразиш със състрадателното чувство за момента, или да се съобразиш със мисловното обяснение "Че няма да помогне с бъдещето това, дефактно напразно дадени пари или храна." ....

Живи и здрави, на тез, прочели моето мнение ;)
Може би ще прозвучи егоистично и крайно, но не бих му дал нищо. Това са хора, които експлоатират емоциите на останалите. Ще видиш такива на ключови места около заведения за хранене или черкви. Възползват от състраданието и чувството за вина на хората. Снабдявайки ги с провизии, им вредиш. Просто удължаваш тяхната агония, защото докато имат стабилен прилив на финанси/храна, те няма да направят нищо, за да променят положението си. Да не говорим за мръсния бизнес с трафик на деца, които биват използвани за просене/джебчийство. Или това, че просяците си имат райони, в които могат да просят и накрая се отчитат на някого. Света е пълен с безскрупулни дребни мошенници, които са готови на всичко, за да се доберат до парите на обикновения добродушен човек. От хора, на които не им достигат пари за билет на гарата (видях го още един път същия) до разни "военни ветерани", които имат епилепсия и нямат пари за лекарства (изкарват ти документи и кво ли не). Нищо, че военните са сравнително добре платени, като освен това са горди хора - не биха просили каквото и да става. Някой ще каже - "постави се на тяхно място". Ами откъдето и да го гледам, каквото и да става, не бих си позволил да завися от състраданието на останалите хора. По-скоро бих се самоубил, пред това да прося по улиците.

LoadRunner
07-23-2018, 09:36
Някойтам аз толкова просто се изразих, ще опитам да опростя- за селяндурин като тебе тая работа ще е райска, въпреки че ще те обиждат за щяло и нещяло ти ще гледаш щастливо предвид това що за човек си. И да, повече ще се подпираш по рафтовете и ще интригантствате с другите селчовци из магазина които се правят че работят. Бриколажа е една замираща и изчезваща верига в българия, хич не ме интересува каква е в европа. Аз съм дипломиран инженер и конструирам неща на компютър с помощта на различни програми, всичко друго е плод на чалгарската ти злоба и на факта че си плешива, очилата хлебарка.

Niakoitam
07-23-2018, 10:46
Някойтам аз толкова просто се изразих, ще опитам да опростя- за селяндурин като тебе тая работа ще е райска, въпреки че ще те обиждат за щяло и нещяло ти ще гледаш щастливо предвид това що за човек си. И да, повече ще се подпираш по рафтовете и ще интригантствате с другите селчовци из магазина които се правят че работят. Бриколажа е една замираща и изчезваща верига в българия, хич не ме интересува каква е в европа. Аз съм дипломиран инженер и конструирам неща на компютър с помощта на различни програми, всичко друго е плод на чалгарската ти злоба и на факта че си плешива, очилата хлебарка.

А аз ще се изразя още по неандерталски, че за да вземеш да ме разбереш. Духай супата нещастник. Дипломиран инженер си ама май само в мокрите си сънища. Ако се занимаваш с компютърни неща, което е малко вероятно всъщност, вероятно е защото си поднаучил от интернет фукциите на някоя и друга програма и вероятно извън нея не можеш да боравиш даже и с windows-а. Мен да си ме вземат пък мнението на такива самозвани чикибийци като теб въобще не ме грее. А сега ходи да пасеш. Явно нито вдяна какво съм написал, нито ми отговори на допълнителните въпроси на които си противоречиш. Бахти и дипломирания инженер. Май само у вас си седиш та затова не знаеш магазините. Поразходи се поне до София малко да ги понаучиш. Той и брат ми е дипломиран инженер по електротехника бакалавър и магистър завършил TУ София само дето за разлика от теб има и бая по-голяма обща култура явно. Или просто взе и ми направи един копи пейст на някакво мнение от rabotodatel ?

LoadRunner
07-23-2018, 11:17
хахахахахах току що ме подсети за тоя бегеработодател
https://bgrabotodatel.com/company/1896

виж само мнението от 23.06.2018, т.е. първото мнение на страницата, после може да продължиш нататък
Аз казах че един приятел работи там преди 5,6 години и съм ходил да си купувам постоянно неща, и ти обясних за кибиците които работят там, съответно теб би те устроило. Кое не става ясно пак да питам?

Niakoitam
07-23-2018, 11:51
хахахахахах току що ме подсети за тоя бегеработодател
https://bgrabotodatel.com/company/1896

виж само мнението от 23.06.2018, т.е. първото мнение на страницата, после може да продължиш нататък
Аз казах че един приятел работи там преди 5,6 години и съм ходил да си купувам постоянно неща, и ти обясних за кибиците които работят там, съответно теб би те устроило. Кое не става ясно пак да питам?

Чел съм ги. То в тоя работодател само се плюе попринцип. Каквато и фирма да напиша от по-известните все се плюе по нея. Но ако се зачетеш има и хора с добри отзиви за Мосю Бриколаж. Нали не мислиш, че във всеки един магазин всичко е абсолютно еднакво? Най-малко ръководителите са различни.
А и във въпросния сайт какви хранения четох за Нестле например. Е, и двата ми братовчеди са там с години. Има си проблеми разни, но като цяло не се оплакват.
А ти вместо да ми се големееш и да ми се правиш на дипломирания инженер с големите претенции, като си имал приятел там, ако сте още приятели може да се позаинтересуваш колко време след пращането на CV-то са го викнали на интервю и колко време след това са го наели. Доста по полезен ще си ми вместо да дрищиш в темата само колкото да си разчесваш дипломиранете пръстенца.

LoadRunner
07-23-2018, 12:36
Ми ти не четеш уе,, щом той беше там преди 5,6години. Смени по 12 часа, щом е бил там си го е устройвало, не е човек с претенции точно като теб. Затова ти казах че ще ти е дюшеш. Ми не четеш, нали ти казах че за софия за такава работа пратените им CVта ще са хиляди. Преди кадето работих търсиха човек за офиса и имаше 300,400 CV та а работата е специфична та затова за общите работи CV тата ще са хиляди. Трябва да проявиш самоинициатива да идеш на място и да кажеш че това ти е мечтаната работа но трябва да говориш точно с тоя дето наема а не с някоя касиерка.

tori
07-23-2018, 14:54
Ок, подскачането 2-3 дни подред с деца е уморително. Определено. Вярно, мега е сладка и мила ама е уморителна на моменти. :дд
Малко съм му ядосана, щото заслужава доста бой.
Въпреки всичко, съм адски щастлива. :3

HollyGolightly
07-23-2018, 19:00
Слънце, вода и един прекрасен мъж 8-) yes please :lol:

Ivaaaaa
07-24-2018, 06:29
Ми ти не четеш уе,, щом той беше там преди 5,6години. Смени по 12 часа, щом е бил там си го е устройвало, не е човек с претенции точно като теб. Затова ти казах че ще ти е дюшеш. Ми не четеш, нали ти казах че за софия за такава работа пратените им CVта ще са хиляди. Преди кадето работих търсиха човек за офиса и имаше 300,400 CV та а работата е специфична та затова за общите работи CV тата ще са хиляди. Трябва да проявиш самоинициатива да идеш на място и да кажеш че това ти е мечтаната работа но трябва да говориш точно с тоя дето наема а не с някоя касиерка.

Кадето ли, ве, инженер? А знаеш ли за съществуването на пълен и кратък член? А за запетайките?

Niakoitam
07-24-2018, 09:22
Е, много искаш ти сега от него. Та той е само компютърен инженер и прави модели. Надявам се само, че така написано CV не е пратил, че в такъв случай явно наплива за позицията му май не е бил особено голям щом са го взели. :D

LoadRunner
07-24-2018, 12:27
Кадето ли, ве, инженер? А знаеш ли за съществуването на пълен и кратък член? А за запетайките?

Не скокло, ма едното няма общо с другото. То ти се бие в *гърдите че си педант.

ПС. ;D ся видях че си влязла само и само да коментираш това.

Ivaaaaa
07-24-2018, 13:23
Yea, sure.

Niakoitam
07-24-2018, 14:13
Защо е толкова хептен умрял тоя форум?

LoadRunner
07-24-2018, 14:18
Yea, sure.

шугър ли искаше да кажеш?

NomNomNom
07-24-2018, 16:32
стига хейт де

аз пък днес казах на шефа ми, че напускам работа
щях да се разплача няколко пъти
каза ми, че съм незаменима и че няма кой да ме замени, може би ще има някой, дето да върши работата г/д както се изисква

аз му казах, че съм депресарка, и имам нужда да избягам в друга държава

а резултатът е, "партньорът" ми рязко вече е носталгичен и има нужда от мен, понеже ме губи
другия, дето харесвах, рязко сега реши, че ще си общува с мен, понеже няма за кога, бягам

винаги съм знаела, че само това ще промени нещата, но когато ги промени, то те вече нямат значение

никой не иска нищо на тепсия, всеки иска само когато не може да има, до там стигам

можеха да имат младо гадже, мина тая, ако някой иска да ме вижда, ше тряа бие 500км път

Niakoitam
07-24-2018, 17:01
Аз пък мисля да се уча да не ми пука за чувствата на хората и да спра да давам понякога цялата си лоялност на някого. Очевидно на хората им пука за моите чувства и са ми лоялни само докато чувстват,че евентуално могат да извлекат някаква полза от мен и като разберат, че е доста трудно великите им думи просто се изпаряват във въздуха.

Близките, не чак толкова близките или пък непознатите лицемери пък въобще няма какво да ги споменавам

nqmamNervi
07-24-2018, 17:51
..

..
Има игра ;)

LoadRunner
07-24-2018, 17:51
ако някой иска да ме вижда, ше тряа бие 500км път

хаха ее не, то бива бива да се хвалиш по форумите с работа с гаджета ама чак пък толко незаминима те уверявам че не си
това са лицемерни слова които всички си казват на раздяла, чак пък да си повярваш толкова

NomNomNom
07-24-2018, 17:55
че никой не ми го е казал, аз на тях казвам
който иска да идва
аз съм чао

п.п когато човек не се обича, тогава е горчив с другите, и аз съм била така

когато се обича, не е лош с околните

искрена съм в емоциите си които съм изляла горе, и се радвам и на носталгията, поне бяха 3 хубави години