View Full Version : Две момичета и едно момче
DarkMine
06-04-2017, 15:28
Здравейте,аз съм момче и да ...заглавието подсказва всичко,почти всичко. Значи ще се опитам накратко да ви го обясня. Едното момиче всъщност ми е много добра приятелка и се знаем от малки и ме уреди да изляза с нейна много добра приятелка и се харесахме и тръгнахме вече близо 4 месеца съм с това момиче. Да ама сега и приятелката ми от детството започна да има чувства към мен. Как разбрах ли? Ами започна да ми говори неприятни и неверни неща за приятелката ми (нейната много добра приятелка с която тя ме уреди).Не разбрах веднага ,но се случи след време. И сега знам какво да правя,но все пак реших да ви попитам и вас дали ще бъде правилно. Мисля да си избера момичето с което съм в момента,а това момиче ,с което се знаем от малки да го премахна от живота си .. Нямам чувства към нея. Да развалят се не едно а две силни приятелства но не знам как иначе да се постъпи. Това смятам да направя. Правилно ли е или не ? Благодаря ви много !
П.С. И двете са на 20 , а аз на 18 .
anonymous908491
06-04-2017, 16:04
пробвай с три момичета
а дано някоя от двете има сестра
в краен случай става и майка
стига да е запазена и с големи цици
NomNomNom
06-04-2017, 16:08
Хахахаха
Иначе - вярно е - приятелката ти действа долно спрямо гф-то
Кажи й го в лицето, че това е причината, и може някой ден като се кротне пак да сте приятели
MultiVitamin
06-04-2017, 18:46
Аз на 18 имах само 6-ци в даскало.
anonymous908491
06-04-2017, 18:47
Аз на 18 имах само 6-ци в даскало.
и сигурно си бил в 7-ми клас
MultiVitamin
06-04-2017, 18:53
5-ти бях ве
Free Soul
06-04-2017, 19:11
Сигурен ли си, че приятелката ти "неверни" неща за гф-то ти, а не истината? Първо се убеди в това и след това мисли какво да правиш.
Вариант първи- да кажеш на приятелката от детството ти, че искаш да си останете такива (колкото и да е трудно за нея) и да разкараш гаджето с което си едва от 4 месеца. Всъщност, не знам, имаш ли и ти чувства към приятелката ти? А колкото до решението ти да зарежеш заради него (гаджето) приятелката ти, е глупаво.
Вариант втори- да обясниш на приятелката ти, че трябва да се радва и подкрепя връзката ти с друга, а не да разкрива чувствата си (в което няма нищо лошо, но не и в неподходящата ситуация).
И отделно, да, сигурен ли си ( както кава Free Soul), че всъщност приятелката ти не казва истината? Може би казва точно нея?!
Ох, не знам, не знам. Само мисли трезво и не загърбвай дългогодишно приятелство.
Free Soul
06-04-2017, 20:40
Проблемът на момчетата е, че винаги искате да е на вашето.
Не си помръдвате поне малко задниците, за да спечелите сърцето на някое момиче (пофлиртувате с някое момиче)
Едва ли не чакате от първата среща да седне в краката ви и да започнете да се мляскате. Това е грозно гледка.
Постоянно се оплаквате, че сте попаднали във вашата "френд зона" това е пълна простотия на простотиите.
Гледайте обективно на нещата. А не само така, както ви изнася.
BartSimpson
06-04-2017, 20:55
^
пичът какво споделя, ти какво говориш :D
пробвай с три момичета
а дано някоя от двете има сестра
в краен случай става и майка
стига да е запазена и с големи цици
ко му обясняваш то тоя нищо не разбира