View Full Version : Да се върна ли?
Georgi.M
06-06-2017, 20:48
Здравейте,
Съсипах приятелката си, наистина я съсипах, нараних я изключително много и съжалявам дълбоко за грешките и лъжите си, това беше преди 4 месеца, тя разбра много неща и ме остави, беше нереално наранена, до колкото знам е влязла и в болница, получила е някакъв шок или нещо такова, ужасни неща, но аз това не го знаех тогава де, след като тя ме заряза, аз повече не й се обадих много дълго време.Реших, че щом е свършило значи не е било истинско или някакви глупости само да се убедя, че не трябва да съм с нея, но се оказа че другите не запълват празнината, а аз се чувствам безкрайно празен и с времето все по виновен, започнах да ходя до тях, да й звъня, да й пиша, тя не спираше да ме отблъсква, всеки път в който ме видеше плачеше, беше ужасно, но аз бях настоятелен и тя започна да говори с мен. Не говореше както преди естествено, беше груба и нищо общо с момичето, което беше, но това е разбираемо. Обичам я или поне обичах я много, и въпреки ужасните неща, които й причиних тя ме обича, продължава да говори с мен, да ме вижда, не ме допуска много до себе си, но ако съм постоянен ще си я върна, но иска едно нещо от мен да й кажа цялата истина, а направя ли го ще я нараня много много повече отколкото някога е била, та въпроса ми е трябва ли да се върна при това момиче или да я оставя ?
NomNomNom
06-06-2017, 21:09
говори малко с факти, какво си направил точно
и родителите й съгласни ли са да се виждате
Georgi.M
06-06-2017, 21:11
Изневерявах й , лъжех я за всичко освен за чувствата ми към нея, например къде съм с кой съм и още много неща.
Родителите й , нямат нищо против мен, ,тя всъщност никога не каза, че заради мен е в това състояние..майка й дори мисли, че още сме заедно.. тъй като имат доста сериозни семейни проблеми (смърт в семейството, болни хора итн ) и тя е решила да не казва, че сме се разделили.
NomNomNom
06-06-2017, 21:15
защо си я лъгал :(
защо си й изневерявал
ако сте заедно, сигурен ли си , че няма да изневериш пак
Изневерявах й , лъжех я за всичко освен за чувствата ми към нея
Всеки път когато чуя подобно нещо, ми става на първо място смешно.
Опитай се да си я върнеш, но ако тя те приеме, даде ти втори шанс и ти сториш пак тази глупост- нека те остави завинаги.
anonymous908491
06-06-2017, 21:25
той само дето не я е пребивал, иначе всичко друго в включил
Georgi.M
06-06-2017, 21:29
Лъжех я защото, бях започнал вече, когато се запознах с нея, бях приключил доста сериозна връзка и честно казано не ми пукаше коя е, просто исках някоя да ме иска, избрах това момиче защото беше свястна и знаех, че няма да ме предаде както предишната,още в началото тръгнах с лъжи, че съм добър човек и тн, много лъжи за да ме харесва, защото в случая с красивите, умни и сериозни момичета, външния вид не е достатъчен. Имах нужда да ме обича и тя се влюби в лъжите ми, постепенно и аз се влюбвах, изневерих й само 2 пъти, като единият не се брой, тъй като бях толкова надрусан и пиян, че не можа да ми стане :D и не правих секс..
Не знам, дали няма да я нараня отново, просто е толкова тъжна постоянно, че сърцето ми се къса като я виждам толкова съсипана..
Free Soul
06-07-2017, 05:58
Та, разкажи ѝ цялата тази история от "а" до "я" и ако е толкова глупава за да ти даде втори шанс, ще го направи, ако ли не - не ѝ се навирай в живота повече. И да те разкара, това не значи, че не те обича, но всъщност ако ти прости ѝ с времето ѝ стане безразлично, значи не чувства нищо към теб.
nachossr
06-07-2017, 06:06
Изобщо няма какво да й се обясняваш, да й казваш всичките тези неща, а направо си вдигай чукалата и бягай от нея. Момичето заслужава по-достоен човек от теб и като не си могъл да бъдеш този човек първия път, оставяш я да намери този, който ще е.
Georgi.M
06-07-2017, 13:36
Знам, че заслужава повече, но е толкова тъжна постоянно и плаче и знам, че има нужда от мен, ужасни неща й се случват и аз мога да й помогна, да я подкрепя, поне да й бъда приятел, ако не друго, прекрасен човек е , не съм срещал всъщност по-добро момиче, а я съсипах и не спирам да се чувствам виновен.
Free Soul
06-07-2017, 13:39
Чувстваш се ВИНОВЕН, защото СИ.
Или се махай от живота ѝ или опотай да изкупиш вината си.
nachossr
06-07-2017, 15:18
Ще те преживее, а ти трябва да я оставиш да го направи. Какви са тези прещраквания 4 месеца по-късно само да я объркаш... Имал си шанса да си до нея, а сега ако искрено ти пука за нейното състояние, ще я оставиш сама да се излекува и сама да се справи с тежкия период. Това ще ти е като обица на ухото как да се държиш за напред. Извинявам се, ако съм била остра.
Georgi.M
06-07-2017, 15:35
Сега отново говорихме,бил съм я лъгал пак,държеше се зле дори не знам за какво смята че я лъжа,беше доста неприятно отново..казах й че искам да сме приятели,да съм в живота й,каза че иска да я оставя намира,да не й пиша,да не й звъня..да не я търся. Казах й й,че съжалявам за грешките си и искам да е в живота ми и аз в нейния,извинявам се толкова много,преди ме болеше когато се държеше зле,даже съм и плакал,но вече не боли и й го казах,казах й че вече не боли,а тя каза че й разкъсвам сърцето.. май трябва да я оставя,но ми липсва да е в живота ми.. сега ще трябва да прецакам друга..
nachossr
06-07-2017, 15:37
Ти нормален ли си?
Free Soul
06-07-2017, 15:40
Адски си долен обаче.
Когато момиче разбие мъжко сърце е кучка и курва, а когато стане обратното пак момичето е виновно и вместо да си вземеш белвжка от шибаната си постъпка, ти си си наумил да я направиш отново и сигурно в по-големи размери.
Georgi.M
06-07-2017, 16:05
Не,не,не! Нямах предвид умишлено,че ще постъпя зле,просто винаги така се случва,не защото съм лош човек или че искам да нараня някого,естествено че не искам, когато я нараних и мен ме.болеше.и аз плаках и се молех и правех всичко,на мен не ми беше добре ,да й казвам че я обичам и я искам,а тя да ме.отблъсква и да казва че не ме обича,но бях там защото имаше нужда от мен. Не искам да прецакам абсолютно никой бих искал да я върна и да я правя отново щастлива,но не мога, а имам нужда от щастие,както да ми дават така и аз да давам.
Пич, биеш ми на психопат ;д. На някои неща, които казваш, и сам не си вярваш. Остави я тая мацка и се замисли за нататък какво искаш от една връзка. Ако не те кефи да си само с една, имаш няколко варианта. Първият е да не влизаш в сериозна връзка, другия е мацката да е наясно и да е окей да те дели и третия е да си достатъчно дискретен.
Georgi.M
06-07-2017, 17:11
Хаха защо да ти бия на психопат? Сложни са ми отношенията с жените, забелязал съм, че не се стараят брат, влюбваш се и е окей, любов ама спират да се стараят да те поддържат влюбен, не всички естествено, но масово е така, а и в един момент свикваш с ежедневието, работа, университет и т.н .. Аз искам да съм само с една, понякога правя грешки, това че съм изневерил не означава, че не обичам или че не оценявам човека до себе си. А дискретност уж винаги има, ама се случват гафове и се изпускаш, било когато сте се скарали и си крещите и наранявате, било когато си пиян, било когато спиш и бълнуваш хах хиляди варианти и се издънваш, но е важно щастието, любовта хаха Аз съм човек, който иска винаги да е влюбен, харесва ми да съм влюбен , един познат каза, че съм допамино зависим :D :D
BartSimpson
06-07-2017, 17:24
"това, че съм изневерил не означава, че не обичам човека до себе си"
Напротив, точно това означава. Ти си свикнал да си с нея и изведнъж като изчезне човекът, който ти чеше егото го търсиш обратно като си мислиш, че го обичаш, но не е така. Обичаш себе си и имаш нужда някой да ти ходи по гъза. Ако наистина я обичаше нямаше да й причиниш тези неща.
Free Soul
06-07-2017, 17:28
BartSimpson е прав.
Остави това момиче, наранил си я достатъчно, та да продължаваш да го правиш.
Но ако намериш някого, който да си струва, не наранявай и него, защото накрая ще останеш САМ.
nachossr
06-07-2017, 18:06
За мен си страхливец. Страх те е от мисълта за сериозно обвързване с човек. Не си готов просто. Вземи си поживей, подреди си приоритетите, обърни внимание на себе си и нещо, над което да поработиш и когато си готов да се отдадеш на един човек само, пробвай пак :)
MultiVitamin
06-07-2017, 18:32
Брат, разбирам те ама я остави да си се справи сама. Достатъчно й е сега мъчението, че и ти да си там и да я нараняваш. Нареди си една линия, пуши един кос, пии едно уиски, поръчай си една курва и си продължи живота.
Georgi.M
06-07-2017, 18:35
Да.. оставям я , оставям я .. не искам да я наранявам повече, нито себе си :) А колкото до това дали съм страхливец, така е да, аз не го крия, всъщност относно чувствата си винаги съм бил искрен с жените и винаги съм казвал, че ме е страх от очакванията на хората към мен, колкото повече очакват толкова повече мизерии правя.
Мерси на всички за отговорите :)
Free Soul
06-07-2017, 18:37
Така са правили и с теб, нали? Колкото повече си очаквал, толкова повече разочарования си поучавал?
anonymous908491
06-07-2017, 18:38
набийя хубаво преди да спреш да я преследваш
да си знае тя, какво е загубила
Georgi.M
06-07-2017, 18:43
Така са правили и с теб, нали? Колкото повече си очаквал, толкова повече разочарования си поучавал?
Ами вероятно, но аз съм доста голям егоист, също така съм изключително лицемерен в отношенията си с жените, така да се каже. Тъй като аз очаквам много неща, но не искам да очакват от мен огромни неща,но това е някакъв личен проблем. Имаше едно готино филмче едно време Малкълм и имаше хубава реплика " Нищо не очаквам и пак съм разочарован", та не очаквах нищо дълго време и си бях разочарован, започнах да очаквам и съм по разочарован, но вината е изцяло моя, дори не се сещам за 1 жена, с която някога съм се разделил заради нейна вина, аз винаги съм бил виновен, но имам желанието да съм влюбен и щастлив и опитвам, уча се от грешките си, преди бях по обран и не признавах чувствата си, сега се научих , така че грешен опит няма, само е жалко за сълзите и болката която си причиняваме, но защо да ти е лесно като може да ти е трудно.
Free Soul
06-07-2017, 19:02
Трябва да се доверяваш на хората.
Трябва да имаш очаквания, дори и да има опасност от разочарования.
А и няма винаги да те разочароват, но дори и да го правя - не се отказвай. Но и ти не разочаровай, защото сам знаеш, какво е.
Georgi.M
06-07-2017, 19:12
Сигурно трябва, но като знам аз как съм постъпвал и как съм лъгал, как да повярвам, че някой друг не би го направил..
Както и да е, темата беше за друго, не за емоционалните ми повреди, няма да притеснявам момичето, просто се надявам наистина след време, да разбере, че не съм искал да я нараня и наистина държах на нея и да е добре,защото всичко минава.
Free Soul
06-07-2017, 19:39
Мислиш, че щом ти си такъв, всички са, като теб, но не е така и след време ще го разбереш.
А за момичето, ти ще си ѝ урока в живота, а това би било добре. Стига да не я превърне в някоя безмилостна "кучка", това ще навреди на другите и на нея самата.
Georgi.M
06-07-2017, 19:46
Да, така е, има време.
А до момичето, няма да се превърне в лош човек тя е най-добрият и прекрасен човек, когото познавам.
Лошото е, че аз бях първият мъж когото обича и когато се разделихме ми каза " Ти си първият когото обичах, как можа да ми съсипеш първата любов" .. беше ужасно, като си спомня.. не съм искал !
Free Soul
06-07-2017, 19:48
Това е още по-гадно за нея. И вероятността да се превърне в нещо друго заради теб е огромна.
Georgi.M
06-07-2017, 19:53
Знам, но какво да направя, не мога да върна времето, не мога да се чувствам месеци наред виновен, извинявах се, плаках, молих се.. не направих нищо освен да я наранявам повече, както всички ме посъветвахте , трябва да я оставя и ще го направя, никога не съм искал да се стигне до тук и да свърши така грозно !
anonymous990763
06-07-2017, 19:58
Не се връщай.
Free Soul
06-07-2017, 20:04
Не си искал, но е станало. Приеми грешката си и не я повтаряй.
BartSimpson
06-07-2017, 20:35
Не търси прошка от нея, може да не я получиш никога. Прости на себе си за дето си постъпвал така и се старай да се промениш към по-добро. Успех.