View Full Version : Помогнете
Пиша си с едно момче в момента . Аз съм 04 набор той 02 футболистче е и е национал учи в спортно училище с футбол та въпроса ми е какво да ме пиша. Харесвам го но просто не знам нито как да му кажа нито кяк да му намекна .
Кажи му че си малко коте, като тия на Валери Божинов.
Хаха мн смешно . Аз съм сериозна .
HollyGolightly
07-16-2017, 21:54
Като видя набори започващи с 0 и не мога да приема любовният им проблем сериозно 8-)
blackangel_236
07-17-2017, 20:35
Като видя набори започващи с 0 и не мога да приема любовният им проблем сериозно 8-)
вчера гледах как две момчета 04 набор се биеха за едно момче и ние, с един приятел, умряхме да се смеем... то "мускули" ли не бяха, единия трениран бил и накрая яде бой от две момичета. Как да ги приеме на сериозно човек?
вчера гледах как две момчета 04 набор се биеха за едно момче и ние, с един приятел, умряхме да се смеем...:razz:
Общо 5 коча :shock: !
HollyGolightly
07-18-2017, 23:09
вчера гледах как две момчета 04 набор се биеха за едно момче и ние, с един приятел, умряхме да се смеем... то "мускули" ли не бяха, единия трениран бил и накрая яде бой от две момичета. Как да ги приеме на сериозно човек?
sweetheart, профила ти показва 15, значи и ти си '02, та къде се пишеш извън тази класация 8-)
metallica1810
08-01-2017, 09:21
ами първо можеш да си оправиш правописа
Sadstory1312
08-06-2017, 20:06
Абе оставете децата отиваш натискаш му се и ако си яка маца и той няма гадже ти е в кърпа вързан... по принцип за жалост при повечето става така