PDA

View Full Version : Помогнете мии

Hay.just7
07-31-2017, 12:05
Здравейте , аз съм момиче и съм на 16 ! Харесвам едно момче от 5 години , но той бяга от мене ... Наистина ми писна вече да се мъча ... Веднъж му бях признала , но той не искаше да имаме връзка , чак ме обиди ВТФ ...След месеци един негов приятел ми каза , че той ме е харесвал... Аз се зарадвах .. :) ! В 8-ми клас вече не се занимавах с него , но той се занимаваше с мен . Постоянно ме дразнеше , понякога ми правеше комплименти ... искаше да му пратя снимка от ЛС ... и т.н. ! Минала седмица бяхме на лагер и той беше там ... Но бягаше от мене ... В последния ден при заминаване той седна при мен .... И аз реших да заспя ... Когато станах го погледнах и забелязах , че той ме е гледал ... Но после си обърна главата ... Незнам какво да правя ? Едни казват ,че вече няма смисъл да се мъча щом бяга от мен ... Пък други искат да се мъча поне още 1 година ... ! Когато бяхме в лагера Един негов приятел го е попитал защо не иска да е гадже с мен ... И той казал ,че незнае ... Кажете ми какво да правя и защо бяга от мен ? И как да спра да бяга от мене :D :D :D

HollyGolightly
07-31-2017, 13:16
Как забелязваш че някой те е гледал през цялото време докато си спала 8-)

Hay.just7
07-31-2017, 13:47
Беше обърнат към мен ... Всъщност аз не спах ... Опитвах се ... И като не можах да заспя си отворих очите и го забелязах ... После приятелката ми каза , че ни е наблюдавала и че той ме е гледал :P

Hay.just7
07-31-2017, 13:58
От притеснение незнам какво пиша ... Ако ще помагаш , помагай ... Наистина писна ми да чакам ... -_-

HollyGolightly
07-31-2017, 14:16
Тук не знам да има психолози на щат, така че никой не е длъжен да тича да ти помага. След като можеш някъв льольо да го чакаш вече 5 години да реши какво иска, можеш да почакаш и някой да се отзове в темата ти.

Bez_znachenie98
07-31-2017, 18:20
След като вече ти е писнало за какво се занимаваш с него .......... явно и той самият не знае какво иска :D

blackangel_236
07-31-2017, 22:20
като за начало пиши "не знам". Ясно си личи, че той не знае какво иска и в един момент ще си му най-ценното и в следващата ще те нарича курва.

Sadstory1312
08-06-2017, 20:09
Или е много срамежлив или не знае кво иска...