Влез

View Full Version : Много си харесах едно момиче.

2700
10-23-2017, 17:37
Здравейте, нов съм във форума и не знам дали тук е правилното място за тази тема, но както и да е.
Много си харесах едно момиче, от 3 седмици си писахме постоянно, аз й писах, както и тя на мен, като се засичахме в дск ми се усмихваше много яко, и аз на нея, преди 3-4 дена я поканих да излезем, тя се съгласи, но на следващия ден когато щяхме да излизаме, тя спря да отговаря на съобщенията ми, даже и не ми сийнва, и така и не излязахме, днес отново реших да й пиша но без резултат, нито сийнва нито отговаря. В началото като се запознахме всичко беше окей, но като я поканих да излезем май се отдръпна. Някой има ли идея защо се държи така, Моля за съвет. Благодаря предварително. :)

Ellinor
10-23-2017, 17:55
Не иска да има нищо общо с теб вече. Но аз никога не оставям нещата до там. Имаш правото да знаеш защо точно не те харесва.

2700
10-23-2017, 18:42
За 3 седмици й омръзнах явно, сиг. си е харесала някой друг. :(

Ellinor
10-23-2017, 19:24
Аз съм им омръзвала на петия ден, твоето пак е нещо

kompleksar
10-23-2017, 20:45
Аз съм им омръзвала на петия ден

Аз па и до чат не стигам.

BadAss
10-29-2017, 14:13
Мацката определено е проявявала някакъв интерес щом се е навила да излезете, уви след като сте излязли нещо не я е изкефило и те е отсвирила окончателно. Кофти ама се случва.

Са друг е въпроса че се държи като 15 годишна и не ти каже като човек. Всъщност шанса да сте на 15-16 май е доста голям. Заеби.

psychopath
10-29-2017, 18:53
По-добре не я плюй, няма смисъл

Ospi
10-29-2017, 21:37
Ами има го и тоя вариант, че след като си и казал да излезете е показала на приятелките си кво си и писал, а те може да не са те харесали и айе

prosto_chovek
10-30-2017, 06:07
Ми като сте си писали най вероятно си й се сторил интересен, а като сте се видяли някъде да излезете или си спекъл и си й говорил някакви щуротии, както правят не малко пичаги на тия години (звучи ми като вариант защо не иска да ти каже защо не те харесва, да не те обиди, макар че е малко тъпичко), или пък ако си тръгнал да се правиш на много отворен си я изплашил (също често го правят тарикатчетата на тия години) и те е взела за простак/психопат/нещо от сорта, или тя е искала да излезе на кафе просто с теб като приятели, а ти си си мислил, че те харесва (най - малко, но вероятно), тя е усетила и е решила да се дистанцира, щото не те харесва. Относно това защо не ти пише, това е една от лапешките простотии, дето правят в даскало, наред с изпълнения от типа на: ще я тормозя, за да ме зареже, щото аз не мога/ще карам приятел да ми свали онова момиче, щото ме е срам да я поканя/все неща, дето са неадекватни според мен, но се преодоляват с израстването.