PDA

View Full Version : Важен въпрос

viktoriya.m
10-28-2017, 17:52
Здравейте! Нова съм в сайта, но реших да ви попитам. На 17 години съм от скоро водя полов живот. Преди 2 седмици с приятеля ми правихме секс, с пресерватив разбира се, а също така съм го помолила да не свършва в мен. Започнахме, но приятелят ми се беше притеснил за нещо и свърши много бързо и беше по груб (имам предвид просто по бързо го направихме). След това същия ден вечерта забелязах че имам леко червено течение, а и корема ме болеше в долната част 2/3 дни след това. Поинтересувах се от тези неща и са част от симптоми на забременяване, но това според мен няма как да се случи. Та нормално ли е да се е случило това нещо? Благодаря предварително!

kompleksar
10-28-2017, 18:02
Купувате тест за бременност, никой не може да ти каже така, може да е от забременяване, може и от друго нещо..

viktoriya.m
10-28-2017, 18:31
Мисълта ми беше, че го правихме с презерватив и приятеля ми не свърши в мен. Също така и презерватива не се скъса. Въпроса ми беше дали болката и кървавия секрет не са в резултат на по грубия секс и да се е получило нещо като нараняване.

NomNomNom
10-29-2017, 08:35
Не се бременна

prosto_chovek
10-30-2017, 06:22
Е той ако те е къртил до кръв или си била ултра суха, ма тогава щеше да те боли и да прекъснете предполагам, или ако от много скоро водиш полов живот, те е доотворил, или заминавай на лекар. За бременна едва ли си.

Wikzinka
10-30-2017, 21:16
Не мисля, че си бременна, но все пак може да си вземеш един тест за по-сигурно.

Vanilla777
11-01-2017, 17:40
Тест може да направиш 14 дни след случката за да се успокоиш. Но не си бременна. Симптоми няма как да имаш 2-3 дни след акта.