Влез

View Full Version : Имам проблем който ме притеснява

TheEagle
11-26-2017, 14:09
Здравейте! Аз съм момче на 15 години .. скоро ще правя 16 и все още пениса ми не е пораснал , което ме притеснява.. нито по дебелина нито нищо.. висок съм около 1,70.. започнах да раста тази година .. в ерекция големината му е 12см . В учебника ми по Биология пишеше нещо за Синдром на Клайнфелтър .. Аз както в синдрома имам тесни рамене.. но не съм висок.. таза ми не мога да преценя как е , но ме притеснява дали имам нещо като този синдром.. не знам какво да напиша като цяло.. ако има още нещо което трябва да кажа ще се радвам да кажете какво е.. благодаря за вниманието (направих го като на презентация..)

obichamvi
11-26-2017, 14:29
Има време, изведнъж ще израстне.

obichamvi
11-26-2017, 14:38
Също така ако си по-пълничък , запиши се на някъкв спорт.

TheEagle
11-26-2017, 15:15
тежа 60 килограма.. не бих казал че съм пълничък и благодаря за отговора<3 но имам доста пъпки които приличат на гноини(на пениса)

Грозния
11-26-2017, 15:23
Не се вкарвай във филми, нищо ти няма :? !
А тоя синдром на Клайнфелтър е тежко генетично заболяване. Ако наистина беше болен от него, вероятно дори нямаше да можеш да пишеш тук. Дишай спокойно :) !

TheEagle
11-26-2017, 15:50
Добре , мерси.. мисля просто знам че всеик докато е в пубертета се притеснява дали се развива нормално.. и аз така
май съм по спокоен сега :D

kompleksar
11-26-2017, 18:07
започнах да раста тази година .. в ерекция големината му е 12см . В учебника ми по Биология пишеше нещо за Синдром на Клайнфелтър .. Аз както в синдрома имам тесни рамене..

Никъв синдром на еди кво си нямаш, спокойно. В учебниците или интернет могат да ти изкарат рак на тестисите, щото ти е паднал косъм.
Ще почнеш да растеш изведнъж, все пак имаш още 6-7 години.

AnarchyBoy
11-27-2017, 06:12
Абе е ся 14-17 някъде трябва да му израсте, ама не стане ли до към 18, вече може и да се притеснява..
Момче, имаше едни упражнения, един приятел ги прави няколко месеца и каза, че му е пораснал с 2-3 см.
Май бяха тези на Кегел не съм сигурен, поразрови се.. Нищо не пречи да си ги правиш и докато си израстваш.. :D
Няма да ти остане 12 санта споко, докарай го до 15/16 няма да е перфектен, но с повечеко зор ще е задоволителен най-вероятно (питай жените у фороня)

slumpgod
11-27-2017, 07:32
Виж, 12 см вършат работа, обаче дебелината може да е проблем. А всякакви упражнения и други способи за уголемяване са булшит, доказано.

kompleksar
11-27-2017, 07:33
Абе е ся 14-17 някъде трябва да му израсте, ама не стане ли до към 18, вече може и да се притеснява..
Момче, имаше едни упражнения, един приятел ги прави няколко месеца и каза, че му е пораснал с 2-3 см.
Май бяха тези на Кегел не съм сигурен, поразрови се.. Нищо не пречи да си ги правиш и докато си израстваш.. :D
Няма да ти остане 12 санта споко, докарай го до 15/16 няма да е перфектен, но с повечеко зор ще е задоволителен най-вероятно (питай жените у фороня)

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked. :O

Виж, 12 см вършат работа, обаче дебелината може да е проблем.

Ако майсторът знае как да си свърши работата, и дебелина, и обиколка ще стигнат, всичко е в твърдостта.

AnarchyBoy
11-27-2017, 19:09
Ако майсторът знае как да си свърши работата, и дебелина, и обиколка ще стигнат, всичко е в твърдостта.

Това го казват само хората с малки пишки и ниско самочувствие..