- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем който ме притеснява
Здравейте! Аз съм момче на 15 години .. скоро ще правя 16 и все още пениса ми не е пораснал , което ме притеснява.. нито по дебелина нито нищо.. висок съм около 1,70.. започнах да раста тази година .. в ерекция големината му е 12см . В учебника ми по Биология пишеше нещо за Синдром на Клайнфелтър .. Аз както в синдрома имам тесни рамене.. но не съм висок.. таза ми не мога да преценя как е , но ме притеснява дали имам нещо като този синдром.. не знам какво да напиша като цяло.. ако има още нещо което трябва да кажа ще се радвам да кажете какво е.. благодаря за вниманието (направих го като на презентация..)
тежа 60 килограма.. не бих казал че съм пълничък и благодаря за отговора<3 но имам доста пъпки които приличат на гноини(на пениса)
Добре , мерси.. мисля просто знам че всеик докато е в пубертета се притеснява дали се развива нормално.. и аз така
май съм по спокоен сега![]()
Абе е ся 14-17 някъде трябва да му израсте, ама не стане ли до към 18, вече може и да се притеснява..
Момче, имаше едни упражнения, един приятел ги прави няколко месеца и каза, че му е пораснал с 2-3 см.
Май бяха тези на Кегел не съм сигурен, поразрови се.. Нищо не пречи да си ги правиш и докато си израстваш..
Няма да ти остане 12 санта споко, докарай го до 15/16 няма да е перфектен, но с повечеко зор ще е задоволителен най-вероятно (питай жените у фороня)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Виж, 12 см вършат работа, обаче дебелината може да е проблем. А всякакви упражнения и други способи за уголемяване са булшит, доказано.
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked. :O
Ако майсторът знае как да си свърши работата, и дебелина, и обиколка ще стигнат, всичко е в твърдостта.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.