View Full Version : Моля за компетентно мнение
jambas11
03-02-2018, 20:37
Здравейте, искам да започна с това: Всеки, който смята да напише “Има 1000 теми по този въпрос” моля просто да не коментира. Така, значи, с приятелката ми правим секс с презерватив, за съжаление точно преди седмица ни се наложи да правим без. Не съм свършвал, сдържал съм се, всичко на пръв поглед е окей. Цикълът ѝ трябва да дойде днес, но него все още го няма. Имам един въпрос : Тя има болки в корема, долу в частта за цикъл. По принцип това може да е както за идване, така и за бременност. Няма други симптоми. Някой би ли дал своето мнение? Благодаря!
HollyGolightly
03-03-2018, 05:59
Какво за Бога означава "Наложи ни се да правим секс без презерватив"? Секса не е задължение, което трябва да се свърши независимо от обстоятелствата
Ако е с редовен цикъл, овулацията обикновено е 12-14 дни преди началото на менструацията, но разбира се опасност винаги има понеже на никой тялото не работи по учебник. И това, че не си свършвал в нея не е гаранция, понеже има шанс и от предеакулационна течност да се забременее.
With that being said:
Не мисля, че приятелката ти е бременна, най-вероятно просто и закъснява с 1-2 дни, ако не и дойде до седмица, нека си направи тест, за да ви е мирна главата.
И следващият път като ви се наложи да правите секс без предпазни средства се сети за този стрес дето сега го живеете и хубаво си помисли дали наистина е толкова наложително да се вземете "точно сега на момента"
П.С и вземи малко прочети за женската анатомия... "частта за цикъл" :?
...с приятелката ми правим секс с презерватив, за съжаление точно преди седмица ни се наложи да правим без.Как така ви се е "наложило" :shock: ?!
YoungBloodZ
03-03-2018, 07:35
Как така в се е "наложило" :shock: ?!
Не са имали презервативи под ръка, а много им се е правело секс. :D
Vampirella
03-04-2018, 19:18
Най-точно ще е мнението на един тест