View Full Version : ...
Та добър ден пичове и пички . Имам един проблем - напоследък последния месец едно момиче постоянно ми пише . То е с една година по-малко и сме от едно училище . Първия път като си писахме , играхме на нашумялата Fuck Marry Kill и т.н. Като вървя по коридора в училището все се закача с мен . И проблема тук е , че не ги харесвам . Всеки път когато си пишем ми праща изчервено емоджи . Кажете ми дали ме харесва, или просто си търси с кой да си чати . Аз по принцип съм сигурно най-високото момче в класа , а тя е сигурно с 2 санта по висока , и тялото и отгоре на всичкото не изглежда като на нормално момиче. Кажете ми какво цели , защото искам да ги отрежа час по скоро
HollyGolightly
03-08-2018, 11:00
Нещо не мога да схвана за колко момичета става въпрос и ако е само едно, то кои са тези, които не ГИ харесваш и искаш да ГИ отрежеш.
Иначе да, най-вероятно те харесва
RapExotic
03-08-2018, 15:58
Какво значи -"тялото и отгоре на всичкото не изглежда като на нормално момиче"? И какво общо има това с харесването?
kinkygirl
03-09-2018, 16:55
да го беше написал една идея по-разбираемо .. като не ти се занимава спри да отговаряш
filmimilmi
03-13-2018, 12:58
Иска да ти лапа и да й го вкараш в гъза. Дудука си е дудук и секса си е секс. Предполагам, че си някакво пишлеме все още щом се изразяваш така и все още има момичета, които да ти изглеждат много високи. Така че по-добре я наеби, че кой с твоя късмет да прави секс толкова рано из връстниците ти? Ще станеш гъзар. Пък после може да я разкараш. А може и да ти хареса и да си я чукаш чат пат, какво като е висока? Кур подбирач не е ебач.
~The Smile~
03-20-2018, 14:48
ам чакай да хвърля на боб да ти кажа дали те харесва
действай, говори си с нея, опознайте се и евентуално ако усетиш, че сте на една вълна, дерзай