PDA

View Full Version : МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ!!!

vladmirova01
03-22-2018, 16:23
Здравейте... на 17 години съм, но съм твърде слаба... много искам да кача килограми, ям доста, и то храни които са калорийни... от нищо не се ограничавам, но все си стоя на едни килограми, а те са твърде малко, както за възрастта, така и за височината ми... а и ми е неприятно, защото мои приятели постоянно ми натякват колко съм слаба, че съм като скелет, че никой няма да ме хареса и т.н Но аз искам да кача килограми заради себе си, искам да се чувствам по-пълноценно... И ви моля, ако някой е минал през такава трансформация или пък е компетентен да ми даде някой друг съвет или режим..

Necrologist
03-22-2018, 17:48
Искаш да се чувстваш по-пълноценно?
Хвани се с някой спорт и се храни здравословно.

mary_s
03-26-2018, 17:39
Здравей, твоето състояние - жена да хапва доста калории и да е слаба е рядко срещано. По-често сякаш се среща при мъжете. Според мен сама няма да се справиш с проблема, а ти трябва професионалист, който има опита и познанията да ти каже какво точно и как да се храниш. Може би ще се наложи и да тренираш.
Имам един познат, който беше много слаб и се чудеше как да напълнее. Той беше наистина много, ама много слабичък, направо клечка. Скоро го видях и имаше голяма промяна- пак е слаб, но си е нормален. Питах го как го е постигнал и той каза, че от този сайт, дано ти помогне и на теб: https://alexbodytransformation.com

prosto_chovek
03-26-2018, 17:55
Почни да тренираш и да ядеш правилно, ако не се получава, иди на диетолог, който, по всяка вероятност, разбира повече от който и да било в този форум от хранене и суплементация, да ти направи хранителен режим. По принцип това, което казваш, за мен означава следното - или не ядеш достатъчно калориЧни храни, а само си мислиш така, или не ги ядеш в достатъчно количество, или (това със сигурност) имаш много бърз метаболизъм, в което няма нищо лошо и изключително много НЕ ти препоръчвам да търсиш и да следваш съвети от интернет, как да го забавяш, защото ще си направиш поразия на 100%. Относно калориите, не е въпросът само в това да ядеш по принцип такива, а от какво идват, в какво количество са и в какво съотношение консумираш макронутриенти (протеини, въглехидрати и мазнини). Най - напред си сметни калориите, на този ( https://www.bb-team.org/articles/5031_koya-e-nai-tochnata-formula-za-opredelyane-na-kaloriiniya-balans) линк е доста подробно обяснено как и си състави меню, подходящо за целта ти, като, естествено, тренираш. Ако отново не качваш, отивай на диетолог.
Всичко това важи, естествено, ако действително си мега слаба, в което, между другото, няма нищо лошо, стига да не е нездравословно, различните мъже харесват различни типове момичета, така че ги остави какво ти говорят твоите приятелки, и ако не се чувстваш добре. Успех :)