PDA

View Full Version : За какво мога да си говоря с момиче на 14 ?

wanicha1320
03-22-2018, 16:59
Момче съм,по затворен такъв. Ако може да кажете нещо интересно или смешно ,ще ми бъде от голяма полза .

HollyGolightly
03-22-2018, 17:01
Може да кажеш примерно ти на колко си

wanicha1320
03-22-2018, 17:09
14

RapExotic
03-22-2018, 17:34
Не става ясно за какво момиче става въпрос - позната, непозната, съученичка, братовчедка... и каква ти е целта на разговора - приятелство, връзка, губене на време...

Necrologist
03-22-2018, 17:38
За прости неща.

wanicha1320
03-22-2018, 17:46
Целта ми е обикновен разговор ,изпълнен със смях и може би сериозно разговори.Желая да бъда по-социален

wanicha1320
03-22-2018, 17:48
Момичето е непознато

HollyGolightly
03-22-2018, 17:51
При положени че не знаем нищо за момичето, нямаме си идея какво харесва, от какво се интересува и т.н няма как да ти дадем адекватен съвет. Просто се опознайте на първо време и ако имате общи неща то само ще си дойде.
Това не е математическа задача че да има специална формула за успешно комуникиране. При различните хора различни неща действат

Necrologist
03-22-2018, 17:55
Нещо не ми харесва накъде се развиват нещата.
Гледай тея "сериозни разговори" да ги пропускаш.

wanicha1320
03-22-2018, 17:55
if u say so

Necrologist
03-22-2018, 18:00
if u say so

Добро дете.

haritov
03-22-2018, 18:04
питай я с какви кукли си играе

wanicha1320
03-22-2018, 18:08
то май че мене тряя да ме питат този въпрос,че съм спал,когато е трябвало да излизам някъде :D

filmimilmi
03-26-2018, 07:53
Ако не е късно, кажи й че си по-възрастен с няколко години и имаш кола. Ще й станеш с 300% по-интересен на малката. Ако вече си й казал на колко си, кажи й, че всъщност леко си я поизлъгал за възрастта, за да видиш реакцията й. А, и пращай и снимки на някой нацепен батка. Не върви да кажеш, че си 10 години по-възрастен и караш кола, а обиколката на ръката ти да е няколко санта.

dvt32
04-09-2018, 17:29
Целта ми е обикновен разговор ,изпълнен със смях и може би сериозно разговори.Желая да бъда по-социален

За да разсмееш някого, първо разсмей себе си. Говори за нещата, които на ТЕБ са ти забавни, а това ще разсмее и нея... Ако предварително изчисляваш какво да й кажеш, дори да намериш най-забавната шега, която е била специално проектирана за твоето момиче от гениален комик - няма да проработи, защото ще издадеш, че се опитваш да я впечатлиш.

"Обикновените разговори" са леки и нямат голям смисъл - просто хората споделят каквото им е на ума в конкретния момент, за да се отпуснат и взаимно да се развеселят... ;) Така че просто СПОДЕЛИ това, което на теб ти харесва! След това има голям шанс тя също да сподели нещо, което й харесва, а така най-лесно и бързо ще се опознаете. :)

wanicha1320
04-10-2018, 18:10
Ще го пробвам,мерси!

Грозния
04-10-2018, 18:42
Правилно ти казаха, че е добре да избягваш сериозните разговори, поне на първо време!
Говорете си за прости неща - филми, музика (ако трябва - и чалга), телефони. Сега не се сещам друго.

Ако не е късно, кажи й че си по-възрастен с няколко години и имаш кола. Ще й станеш с 300% по-интересен на малката. Ако вече си й казал на колко си, кажи й, че всъщност леко си я поизлъгал за възрастта, за да видиш реакцията й. А, и пращай и снимки на някой нацепен батка. Не върви да кажеш, че си 10 години по-възрастен и караш кола, а обиколката на ръката ти да е няколко санта.Принципно си прав, но ако пича е на 14, няма как да мине за "нацепена батка с кола" :? .

...Клиширан филмар, пак ли си тука :D ?!
Не ти ли омръзна да дрънкаш глупави клишета :? ?

haritov
04-10-2018, 18:47
За да разсмееш някого, първо разсмей себе си. Говори за нещата, които на ТЕБ са ти забавни, а това ще разсмее и нея... Ако предварително изчисляваш какво да й кажеш, дори да намериш най-забавната шега, която е била специално проектирана за твоето момиче от гениален комик - няма да проработи, защото ще издадеш, че се опитваш да я впечатлиш.

"Обикновените разговори" са леки и нямат голям смисъл - просто хората споделят каквото им е на ума в конкретния момент, за да се отпуснат и взаимно да се развеселят... ;) Така че просто СПОДЕЛИ това, което на теб ти харесва! След това има голям шанс тя също да сподели нещо, което й харесва, а така най-лесно и бързо ще се опознаете. :)

демек да се срещнат за да слуша разни забавни неща за него ?

dvt32
04-10-2018, 19:34
демек да се срещнат за да слуша разни забавни неща за него ?
Не точно.

Говоря с предположението, че авторът харесва момичето и иска да я привлече. За да се случи това, момичето трябва да разбере що за човек е ТОЙ. Как ще стане това? Като изрази какъв е - неговите шеги, неговите интереси и т.н. Не означава, че ще монополизира разговора и няма да й даде да обели дума, но в НАЧАЛОТО (докато все още не го познава) - той трябва да говори повече, а след това става 50%-50%.

Правил съм и обратното (да я оставя тя да превземе разговора изцяло), защото понякога е по-лесно, но така НЯМА ПРИВЛИЧАНЕ. Можеше до нея да стои най-добрата й приятелка, някакъв друг пич или плюшената й играчка - все същото щеше да изпитва... За да има привличане, момичето трябва да изпита ТЕБ.

haritov
04-10-2018, 20:04
Не точно.

Говоря с предположението, че авторът харесва момичето и иска да я привлече. За да се случи това, момичето трябва да разбере що за човек е ТОЙ. Как ще стане това? Като изрази какъв е - неговите шеги, неговите интереси и т.н. Не означава, че ще монополизира разговора и няма да й даде да обели дума, но в НАЧАЛОТО (докато все още не го познава) - той трябва да говори повече, а след това става 50%-50%.

Правил съм и обратното (да я оставя тя да превземе разговора изцяло), защото понякога е по-лесно, но така НЯМА ПРИВЛИЧАНЕ. Можеше до нея да стои най-добрата й приятелка, някакъв друг пич или плюшената й играчка - все същото щеше да изпитва... За да има привличане, момичето трябва да изпита ТЕБ.

той ще я сваля ли ще се жени ли за нея :D