Влез

View Full Version : много съм объркана

petrovavat
07-16-2018, 23:39
За първи път пиша тук и се надявам някой да може да ми помогне .. Та историята ми накратко е : на 17 години съм приятелят ми също е мой набор имахме 8 месечна връзка но в един момент той изревнува скарахме се и той ме заряза ...Казва на мои приятели че още ме обичал , но не искал да бъде с мен .. Писа си с др момичета само за да може да не мисли за мен и после ги реже и казва че не иска нищо от тях , преди няколко дни ми звънна късно вечерта само а да пита как съм и какво правя един вид се интересува според мен , сега също си пишем но той твърди че сме приятели ...нз какво да мисля дали наистина ме обича и се интересува от мен , дали сега почваме отначало , не знам как да постъпвам . моля някой да даде съвет или някакво мнение Ще съм много благодарна !

Mariah_Z3
07-17-2018, 01:03
Щом веднъж се е държал като лайно, няма смисъл да му даваш шансове. Очевидно е келешче. Не ти трябват такива, намери си стойностен човек. Зувчиш интелигентно момиче, не се застоявай с такива навлеци, мила.

RapExotic
07-17-2018, 11:18
Щом веднъж се е държал като лайно, няма смисъл да му даваш шансове. Очевидно е келешче. Не ти трябват такива, намери си стойностен човек. Зувчиш интелигентно момиче, не се застоявай с такива навлеци, мила.

Как разбра, че е келеш? Тя казва, че са се скарали и я е зарязал, но не казва за какво. Ами ако наистина му е дала повод и го е наранила?

NomNomNom
07-17-2018, 12:01
тр да спре да ревнува, иначе вс точно

dexofen
07-17-2018, 13:26

Е ние единственото, което разбрахме, че е направило момчето е, че е ревнувало. Може да е имало причина.

Авторке, просто го попитай какво става, говори с него, говорете двамата като цяло сложете си проблемите на масата и ги решете.

petrovavat
07-17-2018, 18:21
ето я причината бях на рожден ден на майката на един много добър приятел да танцувам защото съм със хореография в училище и вс беше просто за да има някакво действие .... прибрах се рано заради него защото не му беше приятно и писах на момчето , изказах му благодарност че ме е поканил и след 5 месеца той видя това и се издразни . според мен не е прав защото аз нямах нищо към момчето просто уважение .. бившият ми ми каза че съм била крила чатове а то не е така когато поиска можеше да види и някак за такава простотия за едно нищо се разделихме ... после аз му се извинявах защото може би наистина не съм права но той ме наричаше с мн грозни думи и най вече че съм нагла защото искам да съм с него

petrovavat
07-17-2018, 18:24
Е ние единственото, което разбрахме, че е направило момчето е, че е ревнувало. Може да е имало причина.

Авторке, просто го попитай какво става, говори с него, говорете двамата като цяло сложете си проблемите на масата и ги решете.

той не иска да ми казва ... вчера ми се обади и каза че сме приятели и мога да правя каквото искам да продължа , а преди 5 мин е звъннал на една приятелка и е казал че съм мърша защото съм отишла с приятел някъде . това не е нормално , още ревнува и не знае какво иска и това ме обърква дава много грешни сигнали

Ivaaaaa
07-18-2018, 06:05
Тоя е някакъв комплексиран грубиян. Режи.