View Full Version : Сатанизъм
dreamwalker
04-08-2020, 16:44
М**** от 7 години столква момичета по форумите и прави подобни неуместни коментари, не разбирам защо не му е наложен перманентен бан, но модераторите явно чакат да извърши сериозно престъпление, за да го премахнат.
anonymous1043668
04-08-2020, 16:47
М**** от 7 години столква момичета по форумите и прави подобни неуместни коментари, не разбирам защо не му е наложен перманентен бан, но модераторите явно чакат да извърши сериозно престъпление, за да го премахнат.
Опитах се да му отговоря, но е казано, че не може да му се изпращат съобщения. Чудно защо ли?
Ако беше съобщението някаква сериозна заплаха, можеше да го изпортя на модераторите..
defender
04-08-2020, 19:55
Бреййй, женска солидарност. :D
TrollFactory
04-09-2020, 08:35
Напълно се съгласявам, с това написаното по-отгоре. Но искам да подчертая(от лични наблюдения), че ако жена, която поради това, което написа отгоре отхвърли мъж, той като своя единствена защита и поставя на жената етикета "к*рва", "мастия" и т.н. Защо, след като е ясно, че това е естествено?
Сама го каза, че е вид "защита". Да, по-лесно му е на отрязаният да убеди себе си, че проблемът е всъщост в жената от колкото да си признае, че има някакви косури. Но не е хубаво да обобщаваме това като проблем единствено заради тъпия мъж или че всички мъже са тъпи. Същото е и като да кажем, че всички жени са курви, а това не е така...
В защита на отрязания мъж, който обижда жената, все пак нека дадем следния пример. Ако случката на отрязването се развива в някой долнопробен бар и въпросната е отишла там очевидно, за да предизвиква погледите на всички мъже и да си вдига самочувствието с това колко предложения ще получи за вечерта и колко влажни погледи ще събере, нима такъв експеримент не е чиста проба мастийско поведение? Тези жени определено не са се натокали така, за да доказват други капацитетит, а разчитат, че тази вечер ще са специални заради опаковката си. Дали пък с това си демонстративно мастийско поведение сами не са се изложили като стока "на витрината"? Защо една жена иска да прилича на нещо долнопробно, за да влезе във фантазиите на разни балъци, а след като получат обидата, която е в следствие на риска, който са поели са така тънкообидни и склонни и те самите да поставят под общ знаменател, че всички мъже са боклуци? Ами флиртувайки с кой да е имитирайки "по-тъпа съм от колкото изглеждам", за да може да бъде заобиколена от оглупели мъже (доказано е, че мъжът оглупява значително докато флиртува с жена изпращата му сексуални сигнали), нима тази жена не подозира, че я очаква някакъв етикет. Жени, които с деколтето си, с напомпаните си до неузнаваемост джуки, които вече повече напомнят на срамни устни пришити на мястото на устите им от колкото на уста с други функции освен фелацио и с къси поли "си го търсят". Поведение "ще правя всичко възможно, за да троля мъжете, защото съм свободна и ми е позволено" е или криворазбрана еманципация, или пък жените, които са такива много добре разбират какви са (курви) и това е тяхната защита за пред обществото. Когато не им е изгодно да ги наричат така, те се защитава, че са несправедливо обвинени, защото мъжете са глупави и не разбират, че жената е свободна да си прави каквото си иска и никой няма право да я определи като курва заради това. Е да, ама не...
Ето една тайна - жената не е длъжна с нищо на мъжа, особено да се чувства длъжна и да не може да откаже секс, защото ние сме хора и можем да комуникираме. За разлика от животните не всеки зрял женски индивид е длъжен на момента да се плющи и да ражда деца. Още нещо - за разлика в животинското царство, в което сексът е за да се продължи въпросния вид (освен делфините и други редки случаи), да ние си имаме инстинкти, но хората го правим най-вече за удоволствие.
Напълно съм съгласен, че жената не е длъжна с нищо на мъжа, нито пък, че е само за разполод. Въпросът е в това съвременна масова жена да спре се излага по такъв начин (като стока на витрина). Защо е тази свръх сексуализация на жените? От малки започват да си качват провокативни снимки в социалните (или по-скоро сексуалните) мрежи и се учат как да имитират от по-големите си каки фатално разкрепостено поведение докато те самите не станат професионалистки в това и когато порастнат на свой ред започнат да дават пример на по-малките от себе си. Днес стереотипът за еманципираната жена е кухото послание, че тя "може да си прави каквото си поиска" и как целта оправдава средствата. Ако не беше това колективно подгласяне от страна на заблудените жени на тази откровена лъжа, много от конфликтите, които имаме дори тук във форума нямаше да ги има.
Както и да е мисълта ми беше, че ако не можеш да стоиш с партньора си, по добре не се обвързвай изобщо, защото не мисля, че на някой ще му е приятно да разбере, че му изневеряват.
Изневерите са си за отделна тема. По-горе казах за експеримента с плъховете. Мъжете до някъде са си предопределени да имат склонност към такова поведение. Докато една жена може да изневери и да не курва, но самият акт на изневяра ще я направи такава в очите на обществото. От един мъж "се очаква", а от една жена не. По-добре жената да зареже мъжа от колкото да му изневери, ако той е спрял да й обръща внимание или пък е станал прекалено отблъскващ за нея. Много общества са мислили върху тези въпроси, не сме чак ние в 21 век тръгнали да ги мислим за първи път. Например в Талмуда пише, че една жена може да се разведе с мъжа си, ако той има лош дъх.
Не е точно така, аз да те питам - чел ли си Сатанинската Библия? Ще говоря за себе си - не съм някакъв hardcore сатанист, да коля, да беся християни и да чупя кръстове. Всеки има право да вярва в каквото си иска, аз "следвам" Сатанинската Библия, защото се съгласявам с над 90% от нещата написани там.
Чел съм я доста отдавна и честно казано не помня дали я завърших. За мен е нещо като манифестация на егоизма на един човек с много повторение в съдъражнието. Има неща, които са изключително погрешни и то на много нива. Например:
Сатанизмът препоръчва да се практикува една видоизменена форма на Златното Правило. Нашето тълкувание на това правило е: „Прави на другите това, което и те правят на теб“, защото ако „Правиш на другите, каквото би искал те да правят на теб“, а те на свой ред се отнасят зле към теб, става противоестествено да продължаваш да ги третираш с уважение.
В по-голямата си част от живота на човек винаги му се налага да сведе глава пред авторитети или тези, които йерархично са на такава позиция спрямо неговата, че просто няма как да им покаже нищо друго. Може да показваш такова отношение към тези, които са под теб, но никога на тези над тези, които са над теб без това да има негативни последствия за теб, освен ако те не са великодушни спрямо неблагоразумието ти да им се изрепчиш. Те просто няма да те разберат, нито отношението им към теб ще бъде като към равнопоставен. Опитай се да не уважаваш тези "от горе" (ако речем, че не работеше за себе си), защото те явно не уважават теб по същия начин, по който уважават себе си. Иначе нямаше да са те поставили да им служиш там "долу в ниското", ако беше обратното и ти имаше реална власт да им репликираш. Те могат да те залеят с "вряла вода", но ти не можеш да ги залееш обратно, защото няма как да ги полееш с леген, ако те са 4 метра над теб... Нещо такова... Но да не навлизаме в толкова много подробности. Ако искаш гледай този филм https://en.wikipedia.org/wiki/The_Platform_(film) , който представя много добре тази идея. Не е лош, няма да съжаляваш...
dreamwalker
04-09-2020, 10:09
Сама го каза, че е вид "защита". Да, по-лесно му е на отрязаният да убеди себе си, че проблемът е всъщост в жената от колкото да си признае, че има някакви косури. Но не е хубаво да обобщаваме това като проблем единствено заради тъпия мъж или че всички мъже са тъпи. Същото е и като да кажем, че всички жени са курви, а това не е така...
В защита на отрязания мъж, който обижда жената, все пак нека дадем следния пример. Ако случката на отрязването се развива в някой долнопробен бар и въпросната е отишла там очевидно, за да предизвиква погледите на всички мъже и да си вдига самочувствието с това колко предложения ще получи за вечерта и колко влажни погледи ще събере, нима такъв експеримент не е чиста проба мастийско поведение? Тези жени определено не са се натокали така, за да доказват други капацитетит, а разчитат, че тази вечер ще са специални заради опаковката си. Дали пък с това си демонстративно мастийско поведение сами не са се изложили като стока "на витрината"? Защо една жена иска да прилича на нещо долнопробно, за да влезе във фантазиите на разни балъци, а след като получат обидата, която е в следствие на риска, който са поели са така тънкообидни и склонни и те самите да поставят под общ знаменател, че всички мъже са боклуци? Ами флиртувайки с кой да е имитирайки "по-тъпа съм от колкото изглеждам", за да може да бъде заобиколена от оглупели мъже (доказано е, че мъжът оглупява значително докато флиртува с жена изпращата му сексуални сигнали), нима тази жена не подозира, че я очаква някакъв етикет. Жени, които с деколтето си, с напомпаните си до неузнаваемост джуки, които вече повече напомнят на срамни устни пришити на мястото на устите им от колкото на уста с други функции освен фелацио и с къси поли "си го търсят". Поведение "ще правя всичко възможно, за да троля мъжете, защото съм свободна и ми е позволено" е или криворазбрана еманципация, или пък жените, които са такива много добре разбират какви са (курви) и това е тяхната защита за пред обществото. Когато не им е изгодно да ги наричат така, те се защитава, че са несправедливо обвинени, защото мъжете са глупави и не разбират, че жената е свободна да си прави каквото си иска и никой няма право да я определи като курва заради това. Е да, ама не...
Напълно съм съгласен, че жената не е длъжна с нищо на мъжа, нито пък, че е само за разполод. Въпросът е в това съвременна масова жена да спре се излага по такъв начин (като стока на витрина). Защо е тази свръх сексуализация на жените? От малки започват да си качват провокативни снимки в социалните (или по-скоро сексуалните) мрежи и се учат как да имитират от по-големите си каки фатално разкрепостено поведение докато те самите не станат професионалистки в това и когато порастнат на свой ред започнат да дават пример на по-малките от себе си. Днес стереотипът за еманципираната жена е кухото послание, че тя "може да си прави каквото си поиска" и как целта оправдава средствата. Ако не беше това колективно подгласяне от страна на заблудените жени на тази откровена лъжа, много от конфликтите, които имаме дори тук във форума нямаше да ги има.
Изневерите са си за отделна тема. По-горе казах за експеримента с плъховете. Мъжете до някъде са си предопределени да имат склонност към такова поведение. Докато една жена може да изневери и да не курва, но самият акт на изневяра ще я направи такава в очите на обществото. От един мъж "се очаква", а от една жена не. По-добре жената да зареже мъжа от колкото да му изневери, ако той е спрял да й обръща внимание или пък е станал прекалено отблъскващ за нея. Много общества са мислили върху тези въпроси, не сме чак ние в 21 век тръгнали да ги мислим за първи път. Например в Талмуда пише, че една жена може да се разведе с мъжа си, ако той има лош дъх.
Може би трябва да си смениш социалната среда, ако виждаш само такива жени наоколо и ако този факт те прави нещастен. Изглежда си доста запознат с типа хора, които описваш.
Защо аз не ги виждам, примерно. Сетих се, защото не прекарвам свободното си време по барове и дискотеки. Успех ти пожелавам с този начин на мислене и се надявам да си тийнейджър все още.
TrollFactory
04-09-2020, 11:44
Може би трябва да си смениш социалната среда, ако виждаш само такива жени наоколо и ако този факт те прави нещастен. Изглежда си доста запознат с типа хора, които описваш.
Защо аз не ги виждам, примерно. Сетих се, защото не прекарвам свободното си време по барове и дискотеки. Успех ти пожелавам с този начин на мислене и се надявам да си тийнейджър все още.
Защо пък реши, че щом пиша в детайли за нещо, то значи съм седнал на първия ред докато наблюдавам "нещото" и затова и в случая съм така "доста запознат" с типа хора, които описвам? Не, нито ходя по барове, нито по дискотеки, а ситуациите, които описвам са според посоката на разговора. Ако бяхме заговорили за други типажи, с тях също щях да ти изглеждам като "доста запознат". Но това са си фантазията ми и стилът ми на писане (тук). Не означава, че описвам реалността около себе си и би трябвало да е ясно, че не го правя заради лични неволи. Иначе щях да се оплаквам може би, а къде видя някъде за нещо да се оплаквам или пък да споделям за свой проблем? Баналната причина да съм тук е от скука и това ме отприщва да пиша толкова много. На някои може и да им допада такъв стил и си говорят с мен, а на други като теб не. Ако желаеш да ми отговориш, би било интересно да напишеш защо виждаш противоречия в казаното от мен с малко повече думи. Тогава ще ти стане по-интересено и прекараното време тук...
anonymous1043668
04-09-2020, 11:53
Жените винаги разправят, че мъжете са простаци, тъпанари и т.н, а мъжете казват, че жените за злобни, лицемерни и т.н, в случай, и на двата пола нещо не им отърва.
В защита на отрязания мъж, който обижда жената, все пак нека дадем следния пример. Ако случката на отрязването се развива в някой долнопробен бар и въпросната е отишла там очевидно, за да предизвиква погледите на всички мъже и да си вдига самочувствието с това колко предложения ще получи за вечерта и колко влажни погледи ще събере, нима такъв експеримент не е чиста проба мастийско поведение?
Всички мъже? А дали са всички или само "красавците", които и те искат да забият някоя и да си увеличат "бройката"? Едва ли в така ситуация жената се е наконтила,за да спи с кварталния пияница :D
Тези жени определено не са се натокали така, за да доказват други капацитетит, а разчитат, че тази вечер ще са специални заради опаковката си. Дали пък с това си демонстративно мастийско поведение сами не са се изложили като стока "на витрината"? Защо една жена иска да прилича на нещо долнопробно, за да влезе във фантазиите на разни балъци, а след като получат обидата, която е в следствие на риска, който са поели са така тънкообидни и склонни и те самите да поставят под общ знаменател, че всички мъже са боклуци?
Може да е там за да се забавлява, да си избива комплексите или просто да прави секс? Жената може да използва балъците, за да избие някакви свои комплекси , да се почувства "по-важна", защото няма умствен капацитет да го направи иначе. Ключовото в ситуацията е, че си създава имидж на "к*рва" и "мастия" по този начин, ако вече не е.
Ами флиртувайки с кой да е имитирайки "по-тъпа съм от колкото изглеждам", за да може да бъде заобиколена от оглупели мъже (доказано е, че мъжът оглупява значително докато флиртува с жена изпращата му сексуални сигнали), нима тази жена не подозира, че я очаква някакъв етикет. Жени, които с деколтето си, с напомпаните си до неузнаваемост джуки, които вече повече напомнят на срамни устни пришити на мястото на устите им от колкото на уста с други функции освен фелацио и с къси поли "си го търсят". Поведение "ще правя всичко възможно, за да троля мъжете, защото съм свободна и ми е позволено" е или криворазбрана еманципация, или пък жените, които са такива много добре разбират какви са (курви) и това е тяхната защита за пред обществото. Когато не им е изгодно да ги наричат така, те се защитава, че са несправедливо обвинени, защото мъжете са глупави и не разбират, че жената е свободна да си прави каквото си иска и никой няма право да я определи като курва заради това. Е да, ама не...
Ами да, честно казано и аз не мога да си обясня как повечето жени се обличат "предизвикателно", но в същия момент, се обясняват как не искат да привличат внимание върху себе си. Няма никаква логика и мен специално ми изглежда смешно.
Вината е на обществото. Обществото никога не дава свобода, то винаги я отнема! Когато една жена се облича "прикрито" и лепват етикета "монахиня", но когато прави обратното, я наричат "мастия". Кое от двете?? Все няма доволни спрямо жената и обществото се бърка, за да и нарежда какво да прави (как да живее, да се жени, да има деца, да шета вкъщи и т.н. примерно) Дискриминацията и сексизмът може да озлоби жените допълнително. В обществото винаги се говори как жените "принадлежат" на мъжете като някакви вещи. Да не повдигам темата за източните страни (дали било Япония или арабските страни) колко жестоко се отнасят към жените (арабските страни са единствените държави, където жените се самоубиват повече от мъжете, чудно защо ли??) Транссексуални са ми обяснявали защо го си сменят пола и това е една от причините по-горе.
То винаги "се очаква", такива неща от мъжете, но като жена направи нещо подобно - не не не. Винаги бързат да я сочат с пръст и много "по-сурово" да я съдят, каква е и т.н. Това е защото пак казвам - жените ги имат като някакви вещи. Дори обичат да казват - "ако можем да наречем жената "човек" ".
В по-голямата си част от живота на човек винаги му се налага да сведе глава пред авторитети или тези, които йерархично са на такава позиция спрямо неговата, че просто няма как да им покаже нищо друго. Може да показваш такова отношение към тези, които са под теб, но никога на тези над тези, които са над теб без това да има негативни последствия за теб, освен ако те не са великодушни спрямо неблагоразумието ти да им се изрепчиш. Те просто няма да те разберат, нито отношението им към теб ще бъде като към равнопоставен. Опитай се да не уважаваш тези "от горе" (ако речем, че не работеше за себе си), защото те явно не уважават теб по същия начин, по който уважават себе си. Иначе нямаше да са те поставили да им служиш там "долу в ниското", ако беше обратното и ти имаше реална власт да им репликираш. Те могат да те залеят с "вряла вода", но ти не можеш да ги залееш обратно, защото няма как да ги полееш с леген, ако те са 4 метра над теб.
Не мисля, че се е имало предвид нещо такова. Аз го разбирам това като човешки взаимоотношения, и да не позволяваш токсични използвачи да се гаврят с теб и да ти ядат психиката. Йерархия винаги ще има, ако ще работиш с други хора, но това зависи и от части какво си правил с живота си, да си станал един прост работник и да ти серат на главата.
dreamwalker
04-09-2020, 12:39
:lol: :lol: :lol:
dreamwalker
04-09-2020, 12:40
Но това са си фантазията ми
Добре, и аз така си помислих.
TrollFactory
04-09-2020, 12:59
Жените винаги разправят, че мъжете са простаци, тъпанари и т.н, а мъжете казват, че жените за злобни, лицемерни и т.н, в случай, и на двата пола нещо не им отърва.
Ами хората имат навика да опростяват нещата. И някак си твърдения като "всички жени са курви" и "всички мъже са прасета" са просто неща, които минават за "мнение" без нито този, който ги казва, нито този, който ги чуе да им придават някакъв невероятен и дълбок смисъл. Никой с повече акъл няма да застане зад такива твърдения сериозно или пък да тръгне да ги оборва част по част.
Всички мъже? А дали са всички или само "красавците", които и те искат да забият някоя и да си увеличат "бройката"? Едва ли в така ситуация жената се е наконтила,за да спи с кварталния пияница :D
Класически красивият ебач (пояснявам ебач, защото не всеки красив мъж осъзнава и успява да се възползва от "скрития си талант") мисли всички жени за курви, защото заради даденостите си рядко среща кой знае какво съпротивление и така може да увеличи бройката до фантастични числа. По-назад казах и защо го прави. Докато същото не толкова типично за жените. Една красива жена осъзнавайки, че е красива не значи, че ще се възползва от това, че може да съблазни всеки докато при мъжа е обратното. Ако осъзнае, че има възможностите да вършее наред, нищо не го спира. Природа.
Може да е там за да се забавлява, да си избива комплексите или просто да прави секс? Жената може да използва балъците, за да избие някакви свои комплекси , да се почувства "по-важна", защото няма умствен капацитет да го направи иначе. Ключовото в ситуацията е, че си създава имидж на "к*рва" и "мастия" по този начин, ако вече не е.
Една жена има природната даденост да може използва всеки мъж, ако пожелае. Т.е. не само "балъците". И определено избира дали да е курва или мастия въпреки, че природата не я предопределя за такава. Мъжът от своя страна има извинение за инстинктите си. Може на някои жени това да не им харесва "ама как може след като е мъж, а като е жена не". Ами така, може. Не избираме ние какво диктува природата. Разбира се не казвам, че трябва да има специални ограничения за жените и не съм кон с пакапци, за да твърдя, че нямат правото да избират дали и кога да се държат неубоздано и с кого. Въпросът е да осъзнаят какви са и чисто и просто да не използват картата "За да твърдиш, че съм курва само заради това, че съм спала с n на брой мъже значи си ограничен пещерняк!".
Ами да, честно казано и аз не мога да си обясня как повечето жени се обличат "предизвикателно", но в същия момент, се обясняват как не искат да привличат внимание върху себе си. Няма никаква логика и мен специално ми изглежда смешно.
Държат се предизвикателно, защото искат да привличат внимание върху себе си. Това е логиката. А вече каква самата логика да са подтикнати към самото им желание да предизвикват е явно същата логика, която кара хората да искат да са популярни в средата си и някой непрекъснато да ги "одобрява" както днес това става чрез безмислените лайкове в социалните мрежи.
Вината е на обществото. Обществото никога не дава свобода, то винаги я отнема! Когато една жена се облича "прикрито" и лепват етикета "монахиня", но когато прави обратното, я наричат "мастия". Кое от двете?? Все няма доволни спрямо жената и обществото се бърка, за да и нарежда какво да прави (как да живее, да се жени, да има деца, да шета вкъщи и т.н. примерно) Дискриминацията и сексизмът може да озлоби жените допълнително. В обществото винаги се говори как жените "принадлежат" на мъжете като някакви вещи. Да не повдигам темата за източните страни (дали било Япония или арабските страни) колко жестоко се отнасят към жените (арабските страни са единствените държави, където жените се самоубиват повече от мъжете, чудно защо ли??) Транссексуални са ми обяснявали защо го си сменят пола и това е една от причините по-горе.
Според мен вината си е на всеки по отделно (поне за западните общества). Ясно е, че на изток жената няма много избор. Но в западните общества днешно време имаш свобода да правиш каквото си искаш със себе си имаш колкото си щеш. Ако искаш се нашари от главата до петите, ходи с гащи на главата или без гащи там, където по принцип трябва да има (не говоря на теб, а принципно), мен това ни най-малко няма да ме развълнува. Етикетът "монахиня" може да го лепнат на някого за различни неща. Например, ако ходиш на плажа с дрехите си или се държиш твърде консервирано като цяло. Ако нещата ескалират в злоба, дискриминация или сексисъм спрямо жената заради личния й избор, то тя има право и да избере да се разкара от мястото и средата, които я подтискат. Друг е въпросът, ако тя се "пречупи" и всъщност няма свой морален компас, за да разбира принципите си и да ги отстоява, а се е поддала на външния натиск и лъжата, че разкрепостеността ще й даде онова социално одобрение, което търси.
То винаги "се очаква", такива неща от мъжете, но като жена направи нещо подобно - не не не. Винаги бързат да я сочат с пръст и много "по-сурово" да я съдят, каква е и т.н. Това е защото пак казвам - жените ги имат като някакви вещи. Дори обичат да казват - "ако можем да наречем жената "човек" ".
Ако говорим за западните общества, жената има право да избира при кого да бъде и ако се усети като вещ в ръцете на партньора си, тя самата го е позволила. Никой никого не насилва към брак или връзка по сметка. За онези на изток въобще няма какво да коментираме, там нещата ще се променят евентуално в много далечното бъдеще. Или религиите и предразсъдъците трябва да изчезнат, или да се построи една огромна стена, която да разделя света на два свята. Единият да е нормалните хора без предразсъдъци и другият да е този на куковците. И всеки, който иска да бъде нормален да му се дава възможност да го напусне и да отиде при нормалните или обратното, този който се роди в нормалния, но в стечение на обстоятелствата стане перко, да му се даде билет да отиде в другия. Но това е една друга тема...
Не мисля, че се е имало предвид нещо такова. Аз го разбирам това като човешки взаимоотношения, и да не позволяваш токсични използвачи да се гаврят с теб и да ти ядат психиката. Йерархия винаги ще има, ако ще работиш с други хора, но това зависи и от части какво си правил с живота си, да си станал един прост работник и да ти серат на главата.
Човешките взаимоотношения се учат в движение и зависят от много обстоятелства. Една книга не оправя както теб, така и тях. Трябва да се учиш в движение с каквото ти се изсипе на главата. Понякога не винаги можеш да се опазиш без прилагането на различни комбинации, независимо за колко корав и самостоятелен се смяташ. Накрая обществото смачква всечки в една или друга степен. Живеем в уродлив свят, така че е хубаво, че си го украсяваме с някакви наши си разбирания и самозаблуди, но винаги трябва да сме в готовност, че "нещата на другите" може да ударят вентилатора и да рефлектират и върху нас даже без да сами да сме виновни. В този смисъл не всичко зависи от това какво си правил с живота си. В голяма степен и да, и не... Тема без край...
dreamwalker
04-09-2020, 13:13
докато при мъжа е обратното. Ако осъзнае, че има възможностите да вършее наред, нищо не го спира. Природа.
Моля те, не принизявай половината население на света по този начин, гнусно е така да проектираш собствените си желания.
TrollFactory
04-09-2020, 13:31
Моля те, не принизявай половината население на света по този начин, гнусно е така да проектираш собствените си желания.
Ауу! Колкото много ме затапи! :D
Къде съм говорил за собствените си желания? По-горе ти казах, че описвам напълно хипотетични ситуации и характери. Как на тази база реши какви са моите лични желания?
dreamwalker
04-09-2020, 13:43
Какво затапване, коментирам си просто.
Пак проектираш.
defender
04-09-2020, 19:11
...
...
Само докторчето може да се справи с вас двете, с малко от неговото алфа мъжкарство по учебник. :D
anonymous1043668
04-09-2020, 20:40
Само докторчето може да се справи с вас двете, с малко от неговото алфа мъжкарство по учебник. :D
Не знам дали докторчето може да се справи с мен, но знам, че докторчето може да оправи теб със сигурност :lol:
Knispel666
04-09-2020, 20:46
Не знам дали докторчето може да се справи с мен, но знам, че докторчето може да оправи теб със сигурност :lol:
Фъзи, теб специално ще те душа с презрамките на сутиена ти.
TrollFactory
04-10-2020, 08:16
Какво затапване, коментирам си просто.
Пак проектираш.
Окей, просто така ми звучеше. И аз така, просто си "коментирам". Беше интересно защо смяташ, че съм "проектирал" личните си желания, които не знам защо реши, че изрязявам в мнението си, а при това и съм бил проектирал на половината свят...
p.s. вижте какво мило съобщение получих и аз:
Здравей, понеже виждам, че разменяш коментари с потребителя dreamwalker - моля, внимавай с този потребител и общувай с него само при крайна необходимост и го прави с повишено внимание! После да не кажеш, че не съм те предупредил.
anonymous1043668
04-10-2020, 08:31
Фъзи, теб специално ще те душа с презрамките на сутиена ти.
Ти се радвай, защото *cough* аз може би съм от малкото момичета, които изобщо имат сутиен тук *cough*
Аз вече имам най-малко 2 предупреждения спрямо dreamwalker от различни потребители
TrollFactory
04-10-2020, 12:01
Аз вече имам най-малко 2 предупреждения спрямо dreamwalker от различни потребители
Сигурно е един и същи потребител, който я стоуква и й е посветил олтар вкъщи и види ли, че някой друг нещо "я заговаря" вече почва да крои планове как ще го завърже в някое мазе, за да се оттърве от него. Психопатска история!
defender
04-10-2020, 12:56
Сатанистките в Бургас яко го закъсаха:
В Бургас забраняват секса на обществени места
https://m.fakti.bg/bulgaria/463557-v-burgas-zabranavat-seksa-na-obshtestveni-mesta?fbclid=IwAR1vNzn_DgyzPIgZT6pn7L0sK_DCbNWo0rI egNcEO0Zuqj1jraz4JlS3zXo
:D
defender
04-10-2020, 13:05
На докторчето пак са му изтрили картинката, защото развращава малките момиченца, докато малките момиченца са сатанистки, ходят без бельо и правят безразборен секс за кеф :D
ПП: В същото време, аз така и не разбрах как реагира на нещата и как живее един свръхчовек в условия на пандемия. Ама за едно съм сигурен - че при тези условия 100% не ходи по проститутки и не вози малолетни ученички в колата, въпреки, че бензина бая поевтиня. :D
dreamwalker
04-10-2020, 13:27
Окей, просто така ми звучеше. И аз така, просто си "коментирам". Беше интересно защо смяташ, че съм "проектирал" личните си желания, които не знам защо реши, че изрязявам в мнението си, а при това и съм бил проектирал на половината свят...
Добре.
Ако не си 35-годишен особняк, който е столквал потребителки онлайн и офлайн в продължение на 6-7 години, тормозейки ги от 2-3 (?) различни профила (M****, FuzzyDesertMeaw, ghostuser не-знам-си-какво и колкото още профила там има), опитвайки се да ги шантажира и заплашва с цел получаване на лична информация, нямаш причина да се притесняваш, спокойно. :lol:
Knispel666
04-10-2020, 14:44
Ти се радвай, защото *cough* аз може би съм от малкото момичета, които изобщо имат сутиен тук *cough*
Намекваш че dreamwalker не е момиче, а фейк? Странно, аз си мислех същото за теб. Съветвам ви и двете, за да разсеете съмненията, да постнете снимка с цици и бележка на която да пише час и днешна дата.
Knispel666
04-10-2020, 14:50
докато малките момиченца са сатанистки, ходят без бельо и правят безразборен секс за кеф :D
Алилуя!
Ама за едно съм сигурен - че при тези условия 100% не ходи по проститутки и не вози малолетни ученички в колата, въпреки, че бензина бая поевтиня.
Когато това отмине, проститутките и малолетните коври пак ще са си там, а ти и с пандемия и без пандемия пак ще си на сухо.
defender
04-10-2020, 15:43
Когато това отмине, проститутките и малолетните коври пак ще са си там, а ти и с пандемия и без пандемия пак ще си на сухо.
Ти сам си призна, че ходиш на проститутки, защото имаш страх от жените (а от оттам и от обвързване), така че не виждам какво ми се надуваш. :D
Knispel666
04-10-2020, 16:03
Никъде не съм казвал че ме страх от жените, така че не е нужно да проектираш аутизма си върху мен. Казах че съм самодостатъчен и не ми трябват връзки, а само нещо колкото да бодна и после да си правя квот си искам. Проститутките излизат по-евтино така или иначе, да не говорим че нервите няма кои да ти ги плаща.
defender
04-10-2020, 16:10
Никъде не съм казвал че ме страх от жените, така че не е нужно да проектираш аутизма си върху мен. Казах че съм самодостатъчен и не ми трябват връзки.
Да бе, ама освен това каза как жените те притискали, как не си можел да бъдеш себе си, как си се преструвал, претенции, мрънкане и други подобни, а сега отиваш на проститутка и никакви грижи.
Е тая непоносимост от къде идва, освен от липса на мъжкарство.
Knispel666
04-10-2020, 16:26
Идва от това че много малко са жените, които могат да предложат нещо повече от секс (поне за мен), а в същото време имат огромните претенции. Не знам каква липса на мъжкарство виждаш в това. Аз мисля че е доста по лишено от мъжкарство това да търпиш глупостите и филмите на някаква пача само заради единия секс. А повечето мъже дори не го правят заради секса, а защото са самотни и не могат да понасят самотата. Пък аз такива проблеми нямам, защото както казах съм си самодостатъчен.
defender
04-10-2020, 16:30
Идва от това че много малко са жените, които могат да предложат нещо повече от секс (поне за мен), а в същото време имат огромните претенции. Не знам каква липса на мъжкарство виждаш в това. Аз мисля че е доста по лишено от мъжкарство това да търпиш глупостите и филмите на някаква пача само заради единия секс. А повечето мъже дори не го правят заради секса, а защото са самотни и не могат да понасят самотата. Пък аз такива проблеми нямам, защото както казах съм си самодостатъчен.
Мда, и заради това си готов да стигнеш дотам, че да се превърнеш в еволюционен боклук без потомство. Особено, като се има предвид, че си еволюционист и такива ти са принципите на живот.
ПП: Как да си го обясня това?
Knispel666
04-10-2020, 16:42
Еми с курви семейство прави ли се ве? И аз искам младо и непорочно девойче с което да имам деца, ама те сега още от малки са деградирали и сексуализирани. Идва им акъла чак като станат на по 30-40.
defender
04-10-2020, 16:47
Еми с курви семейство прави ли се ве?
Ми аз не мога да ти отговоря на тоя въпрос, защото моите принципи на живот не са еволюционистки. Но ако бях еволюционист и вярвах, че в това е смисъла, то сигурно щях да се мъча да създам потомство на всяка цена, дори и да е с курв@, защото иначe живота ми би бил още по-голям провал.
Knispel666
04-10-2020, 16:53
Ми аз не мога да ти отговоря на тоя въпрос, защото моите принципи на живот не са еволюционистки. Но ако бях еволюционист и вярвах в това, то сигурно щях да се мъча да създам потомство на всяка цена, дори и да е с курв@, защото иначe живота ми би бил още по-голям провал.
Еволюционен провал би било да правя деца с такива жени. Е, по-добре е от нищо, но засега това ми е последен вариант.
Може би трябва да стана християнин и да си търся някоя дето се пази за след сватбата :D
defender
04-10-2020, 16:55
Ако бях еволюционист досега дримока и фъзито щяха да имат по едно бебе от мене и после щях да избегам да се оправят, и аз да си живея живота. И щях да им плащам издръжка по 250 лв. :D Щото от мъжка гледна точка, чисто еволюционно, това ще ми най-изгодно. :D
Пп: Тежко и горко на жените с мъже еволюционисти, хахаха.
dreamwalker
04-10-2020, 17:00
Ако бях еволюционист досега дримока и фъзито щяха да имат по едно бебе от мене и после щях да избегам да се оправят, и аз да си живея живота. И щях да им плащам издръжка по 250 лв. :D Щото от мъжка гледна точка, чисто еволюционно, това ще ми най-изгодно. :D
Грозна съм.
defender
04-10-2020, 17:02
Грозна съм.
На кой му пука, важното е да оставя потомство, да не ме затрие еволюцията. Пък то детето може и красиво да излезе, и такива случаи има. :D
Knispel666
04-10-2020, 17:06
Не бих оставил децата си да растат без баща, така че не знам за какво говориш. Всъщност това е единствената причина поради която от браковете и връзките има смисъл и заради която мъжете и жените се търпят взаимно.
defender
04-10-2020, 17:08
Не бих оставил децата си да растат без баща, така че не знам за какво говориш.
Че аз няма да го изоставя, просто ще изритам майка му от живота си, да не ми вдига нервите и да мога да си гледам живота с някоя неангажираща връзка с любовница за кеф - а детето ще бъде обгрижвано. Най-малкото съда ще ми позволят да го виждам в определени дни.
Knispel666
04-10-2020, 17:09
Грозна съм.
Интересно, повечето жени лъжат че са красиви, а ти лъжеш че си грозна :D
Направо си материал за женене :D
Knispel666
04-10-2020, 17:11
Че аз няма да го изоставя, просто ще изритам майка му от живота си, да не ми вдига нервите, а то ще бъде обгрижвано.
Може, какъвто си женствен, сигурно няма да му липсва майка. :D Ако го възпиташ в християнство, може и баща даже да не му липсва :D
defender
04-10-2020, 17:17
Мисля, че фъзито доволна ще остане от такъв мъж сатанист, дето си живее за кеф. хахаха
Knispel666
04-10-2020, 17:21
По добре от женствен християнин без топки.
Knispel666
04-10-2020, 17:23
Бицепс 42 см. на майка ли изглеждам.
Ако ще и като Рони Колман да изглеждаш, това няма да промени факта, че си слабохарактерен.
defender
04-10-2020, 17:26
Ако ще и като Рони Колман да изглеждаш, това няма да промени факта, че си слабохарактерен.
Точно като тебе, нали ти го доказах, еволюционистче посерково. Та затова ходиш на проститутки, а не че си мъжкар. Така че не ми го изтъквай. :D
Knispel666
04-10-2020, 17:34
Точно като тебе, нали ти го доказах еволюционистче посерково. Та затова ходиш на проститутки, а не че си мъжкар. Не ми го изтъквай. :D
Сериозно ли смяташ че съм толкова еднопластов че да се вписвам в стереотипи за мъжкар, ебач и тем подобни. :D Просто те троля, защото знам че се комплексираш от собствената си женственост.
Иначе да, мъж съм, ебе ми се, еба. Пък вече кой еба, как и защо е въпрос на филми и лични съображения. Ти мъж ли си? Мъж си. Ебе ли ти се? Ебе ти се. Ебеш ли? Не ебеш. Тогава кво повече има да говорим?
defender
04-10-2020, 17:38
Сериозно ли смяташ че съм толкова еднопластов че да се вписвам в стереотипи за мъжкар, ебач
Ти мъж ли си? Мъж си. Ебе ли ти се? Ебе ти се. Ебеш ли? Не ебеш. Тогава кво повече има да говорим?
Не знам как в един пост от две изречения може да вместиш такива противоречия. В опита си да ми докажеш какъв мъжкар си, май се притесни нещо, та чак се ошашави. :D
ПП: Представям си колко много енергия напира в тебе да искаш да ми докажеш, че си мъж.
докторе от де таа толко енергия ве, ако беше сигурен, че си мъж. :D
Knispel666
04-10-2020, 17:50
Ма ти си мислиш че да си мъж означава да си като четирикрилен гардероб в гърба, и да ходиш като мутра и да се биеш и звериш на всеки срещнат ли ве? :D Да си мъж означава да имаш чест и достойнство, да поемаш отговорност и да не се оставяш да те мачкат. А за да не те мачкат, трябва да можеш да мачкаш и ти. Не да мачкаш безразборно, а да можеш да мачкаш. Е как ще можеш да мачкаш, като религията ти заявава че трябва да обръщаш и другата буза? Как ще мачкаш, като ти една пичка не можеш да оправиш ве дефенди :D
defender
04-10-2020, 18:00
Ма ти си мислиш че да си мъж означава да си като четирикрилен гардероб в гърба, и да ходиш като мутра и да се биеш и звериш на всеки срещнат ли ве? :D Да си мъж означава да имаш чест и достойнство, да поемаш отговорност и да не се оставяш да те мачкат. А за да не те мачкат, трябва да можеш да мачкаш и ти. Не да мачкаш безразборно, а да можеш да мачкаш. Е как ще можеш да мачкаш, като религията ти заявава че трябва да обръщаш и другата буза? Как ще мачкаш, като ти една пичка не можеш да оправиш ве дефенди :D
Първо не съм гардероб тип борче, напълно нормален съм си.
Аха, бил мачкал, че къде отидоха философиите ти за волята на власт над себе си. Хехехе.
Извърташ си философиите, като путк@ - мъжкар бил, ти изобщо принципи имаш ли ве. Нека оттам да започнем.
Колко време си издържал с жена. Една жена не можеш издържи, мъжкар бил, че даже и мачкал.
Нали те видях колко мачкаш, мачкаш ама в стил "целия съм твой" и какво очакваш, тя да те вземе на ръце ли. Разтопих се :D
Knispel666
04-10-2020, 18:15
Ставаш скучен вече.
defender
04-10-2020, 19:36
Ставаш скучен вече.
Мъжкарчето иска да бъде забавлявано, а не искаш и на дискотека да те заведа, и да ти платя и входа. :D
anonymous1043668
04-10-2020, 19:37
Пхахаха офф не мога :razz:
По добре сама да си одера кожата, отколкото да позволя на някой като теб да пи прави дете. Ако зависеше от мен щях да те кастрирам ,не мога с чиста съвест да позволя да продължат твоите лоши гени за напред в човечеството. Тук не става въпрос за религия, ами колко струваш.
Мисля, че фъзито доволна ще остане от такъв мъж сатанист, дето си живее за кеф. хахаха
Всеки от този форум има автоматично едно "НЕ" от мен. Факта, че си тук ми стига. На мен не ми трябва някакъв нагъл и дразнещ мъж, защото с парите, които изкарвам мога да купя и да продам повечето от вас, имам пари повече от достатъчно! 8)
Knispel666
04-10-2020, 19:51
Всеки от този форум има автоматично едно "НЕ" от мен.
Бахти дискриминацията човек. :D
Дефенди виж какво направи, развали имиджа на всички мъже във форума :D
defender
04-10-2020, 19:53
Пхахаха офф не мога :razz:
По добре сама да си одера кожата, отколкото да позволя на някой като теб да пи прави дете. Ако зависеше от мен щях да те кастрирам ,не мога с чиста съвест да позволя да продължат твоите лоши гени за напред в човечеството. Тук не става въпрос за религия, ами колко струваш.
Всеки от този форум има автоматично едно "НЕ" от мен. Факта, че си тук ми стига. На мен не ми трябва някакъв нагъл и дразнещ мъж, защото с парите, които изкарвам мога да купя и да продам повечето от вас, имам пари повече от достатъчно! 8)
Това докторчето да го прочете, той се изживява, като мега-мъжкаря със суперменски характер, дето жените го харесвали, аз такова нещо не съм казвал.
Другото, което е това с бебетата дадох го просто за пример с вас (защото други жени в тема философия почти няма), така че не се впрягай толкова, все едно е предложение за брак. :D
Knispel666
04-10-2020, 20:02
Добре бе г-н 42 см бицепс (дето е на 1 плюнка живот в действителност :lol: )
дето жените го харесвали, аз такова нещо не съм казвал.
Eми как да го кажеш като никоя, никога, не те е харесвала. :D
defender
04-10-2020, 20:04
Дримока онзи ден и фъзито днес разбиха всичките ти фантазии, че си плейбой. :D
defender
04-10-2020, 20:12
Eми как да го кажеш като никоя, никога, не те е харесвала. :D
Няма нужда да го изтъквам.
Knispel666
04-10-2020, 20:13
Дримока онзи ден и фъзито днес разбиха всичките ти фантазии, че си плейбой. :D
Не виждам как, при положение че не съм се представял за плейбой. То на тебе май всички ти се струват че са плейбои, на фона на собствената ти мъжественост, или по-точно липсата на такава.
Knispel666
04-10-2020, 20:17
Няма нужда да го изтъквам.
Има нужда, защото никога не се е случвало в реалния живот. Пък и дори и някоя да те е загледала, най-вероятно не си и разбрал, защото си кринджав аутист :D
defender
04-10-2020, 20:21
Не виждам как, при положение че не съм се представял за плейбой. То на тебе май всички ти се струват че са плейбои, на фона на собствената ти мъжественост, или по-точно липсата на такава.
Ми прочети си постовете ве - мъжкар бил, как мачкал, как на проститутки ходел, как тормозил слабите. Ама не искал да има гадже и за това бил сам, ама пък еволюционист бил. хехе
defender
04-10-2020, 20:26
Има нужда, защото никога не се е случвало в реалния живот. Пък и дори и някоя да те е загледала, най-вероятно не си и разбрал, защото си кринджав аутист :D
Насъбраната ти злоба в обръщенията ти те издава човече. Не ми се прави на това, което не си.
defender
04-10-2020, 20:46
Ще спра дотук, защото не искам да те унижавам, не изпитва такава потребност, не ми е това целта, всичко беше в името на майтапа.
defender
04-10-2020, 21:09
Ако зависеше от мен щях да те кастрирам ,не мога с чиста съвест да позволя да продължат твоите лоши гени за напред в човечеството.
Ами нека тогава гените на ромите да се размножават. Ей затова сме на това дередже, заради превзети принцески от кралството на сатанизма. :D
Ами ще трябва да се прежалиш в името на България :D
Чакам............. (за майка България) ........ :D
defender
04-10-2020, 21:17
На мен не ми трябва някакъв нагъл и дразнещ мъж, защото с парите, които изкарвам мога да купя и да продам повечето от вас, имам пари повече от достатъчно! 8)
Аха, упрекваше в една тема, други момичета в меркантилност, а какво стана??? Като имаш пари, мъж не ти трябва. :D
и сектантите на тема бог и сатанистите сте един дол дренки - филмарчета, вярващи в лайнарии и честно казано ще ви спукам гъзовете и на двете секти, пък после си ходете във въображаемите места, измислени от хората за тотален контрол на масите. аз съм от една секта - бия филмари и илюминати и сме много здрави момчета, използващи мозък и подправено с чиста мускулна маса направо мормони и сектанти стават на пастет
dreamwalker
04-10-2020, 23:59
и сектантите на тема бог и сатанистите сте един дол дренки - филмарчета, вярващи в лайнарии и честно казано ще ви спукам гъзовете и на двете секти, пък после си ходете във въображаемите места, измислени от хората за тотален контрол на масите. аз съм от една секта - бия филмари и илюминати и сме много здрави момчета, използващи мозък и подправено с чиста мускулна маса направо мормони и сектанти стават на пастет
:lol:
Не те ли е страх от илюминатите, а.
anonymous1043668
04-11-2020, 00:19
Аха, упрекваше в една тема, други момичета в меркантилност, а какво стана??? Като имаш пари, мъж не ти трябва. :D
Че за какво ще ми я някакъв сбръчкан чичак (или мъж като цяло) ако не е за касичка? Не си падам по романтика и така наречената "любов", гледам да имам изгода за взаимоотношенията си, Грозния много правилно каза:
"За мъжете парите са средство за получаване на бърз секс.
За жените сексът е средство за получаване на бързи пари!"
Ама ти наистина ли сложи религия и секти за някакви различни религии под общ знаменател?? И кой изобщо ти говори за секта тука??
Ще се престоря, че не съм та чул..
TrollFactory
04-11-2020, 08:33
Че за какво ще ми я някакъв сбръчкан чичак (или мъж като цяло) ако не е за касичка? Не си падам по романтика и така наречената "любов", гледам да имам изгода за взаимоотношенията си, Грозния много правилно каза:
Фъзи, ако се намери някой, който да оцениш случайно и по други качества, а не само пари, тогава какво ще кажеш? Например, ако е готов да си даде бъбрека за теб вместо да те смени, защото си дала фира и да предпочете друг “по-нов нов модел с повече екстри”, а теб да те изпрати при докторите като Ива. И там вече каквото направят с теб, направят. Ако те закърпят и някак оживееш, но с деформации и онзи “чичак/мъж” или какъвто е там, защото си го избрала на принципа да е касичка вместо да те приеме обратно, просто те изхвърли навън като негодна стока, няма ли да се почувстваш зле заради цялото време загубено с такъв егоист? Любовта, ама не онази лигавата и демонстративна за пред другите (“вижте ни колко сме хлъзгави от лигня”), а истинската е когато има човек до теб, който ще ти помага в трудни моменти? А какво по-добро от това да е не само приятел/ка ами и човек с когото да сте и интимни, да си споделяте и т.н. и т.н. Разбира се, че това не е за всеки и не казвам, че абсолютно на всяка цена трябва да търсиш таква любов, такъв човек и да имаш изобщо за цели такива неща. Но е по-добре да не теглиш така прибързано чертата “всичко е пари”. Предполагам, че и Грозният си търси приятелка, за която “други неща” да са от значение, а не парите, но просто знае, че такива трудно се намират, а останалото е просто изграденият му форумен образ. До колкото виждаш, той може и да е ходил по проституки, но не си търси проститутка за връзка колкото и да пише за “обективната истина” за отношенията между мъжете и жените.
anonymous1043668
04-11-2020, 09:09
Фъзи, ако се намери някой, който да оцениш случайно и по други качества, а не само пари, тогава какво ще кажеш? Например, ако е готов да си даде бъбрека за теб вместо да те смени, защото си дала фира и да предпочете друг “по-нов нов модел с повече екстри”
TrollFactory, дълбоко се съмнявам, че някой едва ли не ще е готов да се жертва за мен, какво остава да ме обича. Дори околните са ме отписали като потенциал да получи по-добър живот. Мога да се оправдая пред себе си "всеки влак си има пътници" и да си кажа че "той е някъде там", но ако нещо ми лошо ми се случи, никой не би се жертвал за мен и това е горчивата истина!
Ако те закърпят и някак оживееш, но с деформации и онзи “чичак/мъж” или какъвто е там, защото си го избрала на принципа да е касичка вместо да те приеме обратно, просто те изхвърли навън като негодна стока, няма ли да се почувстваш зле заради цялото време загубено с такъв егоист?
Разбира се,но вината си е само моя, че съм некадърна да си изкарам прехраната с нещо, освен с гъза си и да паразитирам на наистина потрудила се личност, и честно казано не знам за кое от двете ще ми е по-зле.
Любовта, ама не онази лигавата и демонстративна за пред другите (“вижте ни колко сме хлъзгави от лигня”), а истинската е когато има човек до теб, който ще ти помага в трудни моменти?
Би било хубаво, но интереса и мотивацията към другия с времето избледнява по различни причини, ние се намираме в материален свят, а човек обича с очите си, така че дори и от тази гледна точка любовта е повече като за приказките и филмите.
Разбира се, че това не е за всеки и не казвам, че абсолютно на всяка цена трябва да търсиш таква любов, такъв човек и да имаш изобщо за цели такива неща. Но е по-добре да не теглиш така прибързано чертата “всичко е пари”.
Дали искам или не искам някой до себе си от една страна, не мога да направя много по въпроса, не обичам дълбоките връзки, да се потя и да се съобразявам с желанието на другия (да се жени, да живеем заедно и т.н.),имам особена работа и не ми се излиза от зоната на комфорт. Звучи безкрайно егоистично, но това е положението. Говоря за себе си, другите не мога да им гадая желанията.
Предполагам, че и Грозният си търси приятелка, за която “други неща” да са от значение, а не парите, но просто знае, че такива трудно се намират, а останалото е просто изграденият му форумен образ. До колкото виждаш, той може и да е ходил по проституки, но не си търси проститутка за връзка колкото и да пише за “обективната истина” за отношенията между мъжете и жените.
Имам искрено съчувствие към Грозния, че заради външния му вид и финансовите възможности, се отнасят така с него, надявам се да намери това, което търси.
самият факт с това путкопоклонничество пред въображаеми човечета и енергии е направо за бой
anonymous1043668
04-11-2020, 11:43
самият факт с това путкопоклонничество пред въображаеми човечета и енергии е направо за бой
Религията in a nutshell
defender
04-11-2020, 14:04
Аз си мислех, че фъзито днеска ще е лазарка и ще ходи да пее народни песни, да бере китки и да пълни вода от кладенеца с менци, да пият момците. :D
defender
04-11-2020, 14:19
имам особена работа и не ми се излиза от зоната на комфорт.
Таман, таман, като се ожениш за християнин ще си прекарвате в уединение, молитва и пост. Баш таман си.
Може и икони да почнеш да рисуваш.
Мани ги тея превзети сатанисти, дето по цял ден с чудят на коя проститутка да отидат и после да спи с тебе, няма ли да те гнус. :D
Къде ли си го е завирал и какво ли още е праил. :D
Knispel666
04-11-2020, 15:54
https://www.youtube.com/watch?v=WrtJunEFU4I
Официална песен на темата :D
anonymous1043668
04-11-2020, 15:55
Аз си мислех, че фъзито днеска ще е лазарка и ще ходи да пее народни песни, да бере китки и да пълни вода от кладенеца с менци, да пият момците. :D
Ти май не разбра, че аз не живея в България..
Мани ги тея превзети сатанисти, дето по цял ден с чудят на коя проститутка да отидат и после да спи с тебе, няма ли да те гнус. :D
Къде ли си го е завирал и какво ли още е праил. :D
То на някои мъже ***а им е по-чист от ръцете.. :D
fire_magic
04-12-2020, 00:06
каква беше идеята да обвиняваш ива в меркантилност след като самата заявяваш, че имаш нужда от мъж само, ако имаш финансова изгода от него ?
anonymous1043668
04-12-2020, 08:13
каква беше идеята да обвиняваш ива в меркантилност след като самата заявяваш, че имаш нужда от мъж само, ако имаш финансова изгода от него ?
Всичко дойде от това как Ivaaaaa иска да е лекар, а мрази хората. Предизвика ме как започна да говори за "нейния чичак" и как сме финансово нищо пред него.
А за себе си, не си падам по романтиката, но без значение какво казвам, аз нямам някой, на когото да паразитирам и това е факт!
anonymous1043668
04-12-2020, 08:18
Последно редактирано от Blubalu : Днес на 10:48
Значи не стига, че се съобразявам и цензурирам думите, ами нарочно редактирате още повече. Вместо да правите редакции, измукани между пръстите, отидете в "Модераторска помощ" и вижте истинските нарушения..
TrollFactory
04-12-2020, 09:01
TrollFactory, дълбоко се съмнявам, че някой едва ли не ще е готов да се жертва за мен, какво остава да ме обича. Дори околните са ме отписали като потенциал да получи по-добър живот. Мога да се оправдая пред себе си "всеки влак си има пътници" и да си кажа че "той е някъде там", но ако нещо ми лошо ми се случи, никой не би се жертвал за мен и това е горчивата истина!
Какво искаш да кажеш с това, че околните са те били отписали? Предполагам, че с парите, които печелиш си се устроила доста добре като за млад и самостоятелен човек без семейство и хора пиявици (независимо дали на енергия или пари) около теб, така че където и да се намираш, би трябвало нищо да не ти пречи да разгърнеш потенциала си. Или това са някакви оправдания тип “някъде там едни гадни хора са много виновни и жестоко ме прецакаха”. А колкото за бъбрека, не ти казвам, че утре ще срещнеш такъв, а просто, че принципно нищо не пречи някой ден, може и след 30, в живота ти да се появи някой, който така да се привърже към теб, че да е склонен и това да направи независимо дали се съмняваш в това сега или не. Животът е странен и не може да го обобщиш само с грозните му страни. Например има някаква причина, че сега имаш талант и можеш да си позволиш да си самостоятелна докато (предполагам) до вчера си била в трудно детство/юношество. Ако гледаш хардкор-материалистически на нещата и предпочиташ обективната истина за теб да се свежда до “всички в крайна сметка са грозни от вътре, всичко се прави с корист и цели и всичко е лишено от смисъл освен парите”, тогава сама ограничаваш опита, който може да извлечеш от житейския си път, който за съжаление ще изпиташ само веднъж. Звучиш сякаш си мислиш, че на 20 вече си “превъртяла играта”. Инатливостта ти да мислиш, че нещата са вече финито за теб/ти си изпята песен или нещо такова е някакъв период. По-натам ще се върнеш след 10 години да си четеш мненията и представи си, ако тогава си тотално различен човек. Мислите ти тук в момента остават като капсула на времето, така че казвам всичко това не, за да ти правя анализ или давам съвети, а просто ако в действителност си направиш някой ден “разходка в миналото” и видиш дали в това, което казвам не съм се оказал прав... Както и да е, схващаш идеята...
Би било хубаво, но интереса и мотивацията към другия с времето избледнява по различни причини, ние се намираме в материален свят, а човек обича с очите си, така че дори и от тази гледна точка любовта е повече като за приказките и филмите.
Човек не обича само с очите си. Не всичко в една връзка е секс, пари и подаръци. Материалното в някои двойки може още първоначално винаги да е било на втори план. “Любовта е сляпа”, това клише е устояло на времето. Разбира се не ти казвам, че трябва да си намериш мъж, който да ти стои безработен вкъщи и да го гледаш как попръцква на дивана и ти “краси живота” само с безусловно присъствие. Но един ден, дори и сега да се съмняваш, че някога ще дойде такъв момент, няма да искаш да си повече сама (и то вече като куковица, защото жените в по-напреднала възраст са по-отчаяна гледка дори от мъжете, ако са сами) и ще ти се иска да имаш мъж, че даже ще си готова и да му переш мръсните гащи и чорапи само и само, за да го впечатлиш и задържищ, защото на 40+ като станеш cougar ще правиш и най-отчаяните неща, за да задържиш някого до себе си. (Подчертавам, че всичко по-горе са хипотетични ситуации и предположения без значение дали са за теб или за някоя друга рандом жена, така че не приемай по-горнито като “специално мнение за теб”
Дали искам или не искам някой до себе си от една страна, не мога да направя много по въпроса, не обичам дълбоките връзки, да се потя и да се съобразявам с желанието на другия (да се жени, да живеем заедно и т.н.),имам особена работа и не ми се излиза от зоната на комфорт. Звучи безкрайно егоистично, но това е положението. Говоря за себе си, другите не мога да им гадая желанията.
По принцип в една връзка никой не е казал, че трябва да спреш да се съобрязяваш със себе си повече от колкото с другия. Даже в идеалния случай трябва да се чувстваш така както би се чувствала и като си сама. Връзката не е, за да си дишате пръдните и да не си давате свобода един на друг за друго, а за много други неща. Всеки бил във връзка може да изброи ги изброи тези много “други неща” като случки, преживявания, ситуации, позонаването на един друг човешки характер по-добре от колкото опознаването му, ако той/тя му беше “просто приятел/ка”. Освен това не е необходимо да прекараш целия си живот само с един човек... Но да не задълбаваме темата точно тук, че съвсем ще се изместим в off-topic
Имам искрено съчувствие към Грозния, че заради външния му вид и финансовите възможности, се отнасят така с него, надявам се да намери това, което търси.
Гледах този клип наскоро и се сетих за Грозния. В крайна сметка момчето си намира приятелка и са щастливи заедно.
https://m.youtube.com/watch?v=1n5nOEJtrYA
Knispel666
04-12-2020, 10:25
Фъзито като удари 40-така дали ще стане от онези откачени лелки стари моми дето гледат по 10 котки? :D
ПП: Това и за дримока е релевантен въпрос :D
defender
04-12-2020, 11:17
Фъзито като удари 40-така дали ще стане от онези откачени лелки стари моми дето гледат по 10 котки? :D
ПП: Това и за дримока е релевантен въпрос :D
И ти какво, предлагаш им се, като техния спаситeл, млад младоженец (а може би вече не толкова млад)? :D
Какви условия за живот им предлагаш, освен, че им са осигурени леки-наркотици?
anonymous1043668
04-12-2020, 11:20
Какво искаш да кажеш с това, че околните са те били отписали? Предполагам, че с парите, които печелиш си се устроила доста добре като за млад и самостоятелен човек без семейство и хора пиявици (независимо дали на енергия или пари) около теб, така че където и да се намираш, би трябвало нищо да не ти пречи да разгърнеш потенциала си. Или това са някакви оправдания тип “някъде там едни гадни хора са много виновни и жестоко ме прецакаха”.
Моите родители имаха болни амбиции към мен и като разбраха, че не мога да съм това, което те искат по едно време не спираха да мърморят "ама тя само кибичи пред компютъра", "тя рисува такива гнусни неща". Имаше неща и за които са прави като "тя от толкова години си реже вените", "нашата е сатанистка" и т.н. Сега те нито ми се обаждат, нито ми отговарят на обажданията. Не съм ги виждала от 6 години.
Не мога да се видя от страни, но правя това, което ми доставя най-голямо удоволствие, и не спирам да се развивам в желаната от мен област.
А колкото за бъбрека, не ти казвам, че утре ще срещнеш такъв, а просто, че принципно нищо не пречи някой ден, може и след 30, в живота ти да се появи някой, който така да се привърже към теб, че да е склонен и това да направи независимо дали се съмняваш в това сега или не. Животът е странен и не може да го обобщиш само с грозните му страни. Например има някаква причина, че сега имаш талант и можеш да си позволиш да си самостоятелна докато (предполагам) до вчера си била в трудно детство/юношество.
Ами надявам се, макар, че през една паст от годината пътувам и не се задържам на едно място, а всичките ми приятели за по-скоро други художници с които правим проекти заедно и имаме тема за разговор. Малко ми е трудно да си представа някой да се привърже към мен за толкова кратко време, но кой да ти обади, всичко е възможно.
Тези неща за парите, работата и т.н. не са ми паднали отгоре ами започнах да се занимават от малка и съм положила много жертви и труд. Има хора с много по-ужасно детство, но моето беше мизерно със сигурност.
Ако гледаш хардкор-материалистически на нещата и предпочиташ обективната истина за теб да се свежда до “всички в крайна сметка са грозни от вътре, всичко се прави с корист и цели и всичко е лишено от смисъл освен парите”, тогава сама ограничаваш опита, който може да извлечеш от житейския си път, който за съжаление ще изпиташ само веднъж.
Слушам самата музика, защото ми помага да си изкарвам гнева, не мога да правя чак толкова глобални изводи и да слагам всеки човек под общ знаменател. Живея от ден за ден. Един ден не има, друг ден ме няма.
Звучиш сякаш си мислиш, че на 20 вече си “превъртяла играта”. Инатливостта ти да мислиш, че нещата са вече финито за теб/ти си изпята песен или нещо такова е някакъв период. По-натам ще се върнеш след 10 години да си четеш мненията и представи си, ако тогава си тотално различен човек. Мислите ти тук в момента остават като капсула на времето, така че казвам всичко това не, за да ти правя анализ или давам съвети, а просто ако в действителност си направиш някой ден “разходка в миналото” и видиш дали в това, което казвам не съм се оказал прав... Както и да е, схващаш идеята...
Това е защото, страдах от много мрачни и самоубийствени мисли (и все още е така), можех да се разделя с живота си по всяко време, но сатанинската библия определено в един момент спаси живота ми. Там е обяснено за самоубийството и ми вдъхна някаква надежда, че мога да продължа още. Другото е, че се движех на много бързи обороти и можех на 15 да рисувам неща и да правя mod-ове на игри, които на 19 другите можеха.
Би било интересно да се върна след 10 години и да се видя. Ето, има хора които са тук от повече от 10 години и как се завръщат след много дълго отсъствие.
Но един ден, дори и сега да се съмняваш, че някога ще дойде такъв момент, няма да искаш да си повече сама (и то вече като куковица, защото жените в по-напреднала възраст са по-отчаяна гледка дори от мъжете, ако са сами) и ще ти се иска да имаш мъж, че даже ще си готова и да му переш мръсните гащи и чорапи само и само, за да го впечатлиш и задържищ, защото на 40+ като станеш cougar ще правиш и най-отчаяните неща, за да задържиш някого до себе си. (Подчертавам, че всичко по-горе са хипотетични ситуации и предположения без значение дали са за теб или за някоя друга рандом жена, така че не приемай по-горнито като “специално мнение за теб”
Ако доживея до тогава, разбира се. Ако не от самоубийство, то ще е от това как кибича пред компютъра по 14 часа на ден, начина на хранене, болките в гърба и очите и т.н
Поне ако спра да публикувам и не се появя пак на моето няколкогодишно отсъствие ще знаете защо.
По принцип в една връзка никой не е казал, че трябва да спреш да се съобрязяваш със себе си повече от колкото с другия. Даже в идеалния случай трябва да се чувстваш така както би се чувствала и като си сама. Връзката не е, за да си дишате пръдните и да не си давате свобода един на друг за друго, а за много други неща. Всеки бил във връзка може да изброи ги изброи тези много “други неща” като случки, преживявания, ситуации, позонаването на един друг човешки характер по-добре от колкото опознаването му, ако той/тя му беше “просто приятел/ка”. Освен това не е необходимо да прекараш целия си живот само с един човек... Но да не задълбаваме темата точно тук, че съвсем ще се изместим в off-topic
Не може да си един и същ във връзка и сам. Най-първият ми пример е, че не можеш да изглеждаш като свиня, трябва физически и психически да се поддържаш за човека до теб. Но връзките са уникални и не мога да кажа нещо на 100% окончателно.
Гледах този клип наскоро и се сетих за Грозния. В крайна сметка момчето си намира приятелка и са щастливи заедно.
https://m.youtube.com/watch?v=1n5nOEJtrYA
Та са много редки случаи, но не искам да задълбочавам.
Knispel666
04-12-2020, 11:56
И ти какво, предлагаш им се, като техния спаситeл, млад младоженец (а може би вече не толкова млад)? :D
Какви условия за живот им предлагаш, освен, че им са осигурени леки-наркотици?
Аиде почнахме с пазарлъците :D Какви условия ти трябват ве, циганките живеят в катуни и раждат по 10 деца, ти искаш едва ли не да имам яхта и имение за 10 милиона :D Е, условията ми не са кои знае кво, но имам апартамент, имам кола, имам работа, кво повече ти трябва. Не съм Ален Делон, но пък и ти съмнявам се да си топ-модел мис Плеймейт така че, ще трябва взаимно да се прежалим :D. Идваш да живееш у нас, ще пошим козинка, ще надуваме метъл на съседите, малко филми на ужасите, netflix and chill :D и така.
defender
04-12-2020, 12:11
Аиде почнахме с пазарлъците :D Какви условия ти трябват ве, циганките живеят в катуни и раждат по 10 деца, ти искаш едва ли не да имам яхта и имение за 10 милиона :D Е, условията ми не са кои знае кво, но имам апартамент, имам кола, имам работа, кво повече ти трябва. Не съм Ален Делон, но пък и ти съмнявам се да си топ-модел мис Плеймейт така че, ще трябва взаимно да се прежалим :D. Идваш да живееш у нас, ще пошим козинка, ще надуваме метъл на съседите, малко филми на ужасите, netflix and chill :D и така.
Предпочиташ мен пред тях, не съм го очаквал - сега вече съвсем няма да ти вържат. :D
Не мога да повярвам, най-накрая си преодолял вътрешните ти съмнения, че може би си гей.
Knispel666
04-12-2020, 12:29
Предпочиташ мен пред тях, не съм го очаквал - сега вече съвсем няма да ти вържат. :D
Не мога да повярвам, най-накрая си преодолял вътрешните ти съмнения, че може би си гей.
Оу, wtf, явно безсънието си казва думата, мислех си че това е отговор на Фъзито. Fuck :D
defender
04-12-2020, 12:34
Оу, wtf, явно безсънието си казва думата, мислех си че това е отговор на Фъзито. Fuck :D
дейба тва подсъзнание, кво да праиш :D
Но всички го подозирахме, спокойно.
:D
Knispel666
04-12-2020, 12:39
Ей добре че се обърках и аз един път, та да има и ти веднъж кво да напишеш против мен. :D
defender
04-12-2020, 12:55
Моите родители имаха болни амбиции към мен и като разбраха, че не мога да съм това, което те искат по едно време не спираха да мърморят "ама тя само кибичи пред компютъра", "тя рисува такива гнусни неща". Имаше неща и за които са прави като "тя от толкова години си реже вените", "нашата е сатанистка" и т.н. Сега те нито ми се обаждат, нито ми отговарят на обажданията. Не съм ги виждала от 6 години.
Не мога да се видя от страни, но правя това, което ми доставя най-голямо удоволствие, и не спирам да се развивам в желаната от мен област.
По-добре е от 40 годишна принцеса, дето още живее при родителите си и изобщо дори и не й минава през акъла да везем да се пробва да живее сама на квартира примерно.
anonymous1043668
04-12-2020, 13:00
По-добре е от 40 годишна принцеса, дето още живее при родителите си и изобщо дори и не й минава през акъла да везем да се пробва да живее сама на квартира примерно.
Не искам да соча с пръст, но е срамно да си напълно работоспособен и да разчиташ на родителите си да те гледат.
fire_magic
04-12-2020, 15:57
То е срамно и да си режеш вените и да мислиш за самоубийство, но... Всеки с проблемите и разбиранията си.
Каква файда да се издържаш сама, ако всеки ден мислиш как да се ликвидираш?
Според мен човек е така устроен, че да му пука за някого, за това и не си права, че никой никога не би се пожертвал за теб. Точно това придава някакъв смисъл на живота, да знаеш, че си нужен на някого. Всеки прави жертви за да осмисли живота си.
anonymous1043668
04-12-2020, 16:34
То е срамно и да си режеш вените и да мислиш за самоубийство, но... Всеки с проблемите и разбиранията си.
Еми аз заради това го казвам в анонимен форум а не на площада примерно... шибаняк
Каква файда да се издържаш сама, ако всеки ден мислиш как да се ликвидираш?
Според мен човек е така устроен, че да му пука за някого, за това и не си права, че никой никога не би се пожертвал за теб. Точно това придава някакъв смисъл на живота, да знаеш, че си нужен на някого. Всеки прави жертви за да осмисли живота си.
То едното какво общо има с другото?
Добре бе, като толкова разбираш, кой би се пожертвал за мен? Кой? Ти ли, защото аз дълбоко се съмнявам?
Knispel666
04-12-2020, 17:00
Ако доживея до тогава, разбира се. Ако не от самоубийство, то ще е от това как кибича пред компютъра по 14 часа на ден, начина на хранене, болките в гърба и очите и т.н
Поне ако спра да публикувам и не се появя пак на моето няколкогодишно отсъствие ще знаете защо.
Какво те спира от това да се самоубиеш?
Ако все пак се стигне до рязане на вени, запомни - Across the street is for attention, down the road is for results :D
А и да питам, ако се решиш на такова нещо, може ли да те бодна преди това? Жалко ще е пиченцето ти да иде за червеите. https://www.youtube.com/watch?v=3sEVT_rV_dM :D
defender
04-12-2020, 17:06
Има хора, дето искат някой да се жертва и да умре заради тях, че да се почувстват щастливи.
Някой с друго перверзно желание, освен докторчето – за него вече знаем, че иска да ни изтреби всичките. :D
Всичко е точно.
defender
04-12-2020, 17:14
А и да питам, ако се решиш на такова нещо, може ли да те бодна преди това? Жалко ще е пиченцето ти да иде за червеите. https://www.youtube.com/watch?v=3sEVT_rV_dM :D
Че нихилист, като тебе не е ли никрофил ве? - Какви са тия задръжки в тебе не мога те разбера. :D
ПП: Докторе по перверзни желания няма кой да те бие, водиш в класацията, изтреба рибата.
Ама много ме кефи как в същото време жените се отвръщават от тебе. :
anonymous1043668
04-12-2020, 17:14
Какво те спира от това да се самоубиеш?
Ако все пак се стигне до рязане на вени, запомни - Across the street is for attention, down the road is for results :D
Ти си рядко прост, мойто момче
Вземете се с defend-ъра и стига сте писукали
Knispel666
04-12-2020, 17:17
Дефенди какъв е тоя аватар ве? Да не ти се е скарала майка ти нещо ? :D
Knispel666
04-12-2020, 17:19
Ти си рядко прост, мойто момче
Вземете се с defend-ъра и стига сте писукали
FUCK THE WHALES, SAVE THE PUSSAY :lol:
Eми така е, черния хумор е като краката, някои хора просто нямат. :D
Knispel666
04-12-2020, 17:23
Че нихилист, като тебе не е ли никрофил ве? :D
Ми не, не съм. Труповете не крещят, не се борят и не се опитват да избягат. Някакси ми убиват желанието тия особености. :D Major turn-off, не мерси.
defender
04-12-2020, 17:24
Дефенди какъв е тоя аватар ве? Да не ти се е скарала майка ти нещо ? :D
Тва е сюрреалистичен, фантазен образ на тебе и жена ти, в друг живот, на далечна планета в някоя друг паралелен квантов свят от милиарди други възможности, ве. :D
anonymous1043668
04-12-2020, 17:30
Тва е сюрреалистичен, фантазен образ на тебе и жена ти, в друг живот, на далечна планета в някоя друг паралелен квантов свят от милиарди други възможности, ве. :D
По-скоро алтернативна вселена където ти си жена и сте заедно с Knispel
не мога :razz:
fire_magic
04-12-2020, 17:32
Еми аз заради това го казвам в анонимен форум а не на площада примерно... шибаняк
Аз пък мислех, че сатанистите сте некви много отворени пичуи, не ви е срам от нищо, и не ви пука от никого. А то им бил нужен специален анонимен форум в който да споделят тревогите си...
Добре бе, като толкова разбираш, кой би се пожертвал за мен? Кой? Ти ли, защото аз дълбоко се съмнявам?
Не е нужно да съм аз, само за да ти докажа, че е така. Сега, ако ти постоянно обясняваш пред хората как се справяш със всичко сама и нямаш нужда от нищо и никого и си ок става по-различно. Едва ли някой ще тръгне да помага там където се смята, че няма нужда от помощ и е нежелан.
defender
04-12-2020, 17:45
Тъй, като много ме желаеш, но по някакъв начин се чувстваш незадоволена сексуално от поведението ми, си ме представяш, в този образ на сексуална жертва, като един вид подсъзнателно отмъщение към мен, а смехът ти накрая е от разтовареното напрежение от представата и удовлетворението ти как страдам сексуално и оттам чувството, че си сексуално овъзмездена. :D
Моето сексуално мъчение в тази твоя представа е всъщност твоето сексуално страдание по мен. :D
Knispel666
04-12-2020, 17:46
Слава богу, че е нереално. Не бих търпял някаква да ми крещи така насреща. :D
anonymous1043668
04-12-2020, 17:49
Аз пък мислех, че сатанистите сте некви много отворени пичуи, не ви е срам от нищо, и не ви пука от никого. А то им бил нужен специален анонимен форум в който да споделят тревогите си...
Това е като да мислиш, че в сайт за запознанства мъжът е като на профилната си снимка - няма гаранция
Не е нужно да съм аз, само за да ти докажа, че е така. Сега, ако ти постоянно обясняваш пред хората как се справяш със всичко сама и нямаш нужда от нищо и никого и си ок става по-различно. Едва ли някой ще тръгне да помага там където се смята, че няма нужда от помощ и е нежелан.
Цялата ми мисъл беше, че ме за**аха, когато тръгнах да следвам мечтите си и ща не ща се оправям.
anonymous1043668
04-12-2020, 17:53
Тъй, като много ме желаеш, но по някакъв начин се чувстваш незадоволена сексуално от поведението ми, си ме представяш, в този образ на сексуална жертва, като един вид подсъзнателно отмъщение към мен, а смехът ти накрая е от разтовареното напрежение от представата и удовлетворението ти как страдам сексуално и оттам чувството, че си сексуално овъзмездена. :D
Моето сексуално мъчение в тази твоя представа е всъщност твоето сексуално страдание по мен. :D
За какво си ми, като си имам пръсти? За разлика от вас християните, ние можем да се задоволяваме колкото си искаме. :D
А и аз си те представям много гнусен, че ти е и малък..
defender
04-12-2020, 17:57
А и аз си те представям много гнусен, че ти е и малък..
Е, че какво друго да правиш, да си представяш, че ми е голям и от това да ти става още по-гадно, че не можеш да си поиграеш с него ли?! Всичко е точно. :D
Knispel666
04-12-2020, 17:57
По-скоро си те представя заедно с мен, компенсираики собствената си неспособност да е с жена, като го проектира върху мен. Естествено няма да стане както в картинката, щото ако ми се звериш насреща точно след две минути викане, ще съм ти отпрал два шамара.
Knispel666
04-12-2020, 18:05
За какво си ми, като си имам пръсти?
Ти щото си имаш пръсти сигурно затова искаш да се режеш и самоубиваш, нали?
anonymous1043668
04-12-2020, 18:15
Е, че какво друго да правиш, да си представяш, че ми е голям и от това да ти става още по-гадно, че не можеш да си поиграеш с него ли?! Всичко е точно. :D
Ако ти беше голям добре, ама истината е, че не ти е :D
По-скоро си те представя заедно с мен, компенсираики собствената си неспособност да е с жена, като го проектира върху мен. Естествено няма да стане както в картинката, щото ако ми се звериш насреща точно след две минути викане, ще съм ти отпрал два шамара.
Аз преди 1/ 1.5 страници те отразях и сега ревеш и съскаш като кучка :D
Ти щото си имаш пръсти сигурно затова искаш да се режеш и самоубиваш, нали?
Не, заради китките
fire_magic
04-12-2020, 18:17
Цялата ми мисъл беше, че ме за**аха, когато тръгнах да следвам мечтите си и ща не ща се оправям.
Не знам, това е много странно. Как може ваще да са такива? Брат, сестра имаш ли нещо, с тях как се държат/държаха? :О
Knispel666
04-12-2020, 18:22
Аз преди 1/ 1.5 страници те отразях и сега ревеш и съскаш като кучка :D
Ама ти сериозно ли смяташ че legit съм те зарибявал :D ахахахаххахаха. Така като те слушам наи-вероятно си някъв 150 килограмов толстолоб с daddy issues и сега си дошла тук да търсиш внимание, след като рязането на китки и цивренето за самоубииство вече се е изчерпало. Жалко само че даваш лошо име на сатанизма.
anonymous1043668
04-12-2020, 18:28
Как може ваще да са такива? Брат, сестра имаш ли нещо, с тях как се държат/държаха? :О
И аз това се питам от много време. Аз съм единствено дете, предполагам, че заради това са толкова "разстроени"...
Ама ти сериозно ли смяташ че legit съм те зарибявал :D ахахахаххахаха. Така като те слушам наи-вероятно си някъв 150 килограмов толстолоб с daddy issues и сега си дошла тук да търсиш внимание, след като рязането на китки и цивренето за самоубииство вече се е изчерпало. Жалко само че даваш лошо име на сатанизма.
Аз тебе не мога да те приема на сериозно, а да не повдигам темата как първи цъфна веднага след като публикувах нещо от много голям период от време, така че аз ли съм дошла тук или ти? ;)
Knispel666
04-12-2020, 18:36
Аз тебе не мога да те приема на сериозно, а да не повдигам темата как първи цъфна веднага след като публикувах нещо от много голям период от време, така че аз ли съм дошла тук или ти? ;)
Wow, ти наистина страдаш от тежки делюзии, ако си мислиш че съм се появил специално заради теб. Дори не се ебавам...
Светът не се върти около теб принцесо, може би ако не се държеше като разлигавено дете и поемеш малко отговорност, родителите ти нямаше да те заебат, докато си тръгнала да "преследваш мечтите си".
anonymous1043668
04-12-2020, 18:39
Wow, ти наистина страдаш от тежки делюзии, ако си мислиш че съм се появил специално заради теб. Дори не се ебавам...
Светът не се върти около теб принцесо, може би ако не се държеше като разлигавено дете и поемеш малко отговорност, родителите ти нямаше да те заебат, докато си тръгнала да "преследваш мечтите си".
Ууу колко ме уплаши :0 сега ще се хвърля от балкона im so sorry daddy plz forgive me uwu
Тогава защо нямаше и по-малко от ден и отговори на темата, а? :?
В момента ползваш всичко, което ти падне, срещу мен, голям си смешко
Knispel666
04-12-2020, 18:54
Ууу колко ме уплаши :0 сега ще се хвърля от балкона im so sorry daddy plz forgive me uwu
Доста си cringe, трябва да призная.
Тогава защо нямаше и по-малко от ден и отговори на темата, а?
По принцип си говоря с дефенди, щото тук други не влизат, но дефенди е масивен ретард и за доброто състояние на психиката ми, гледам да не комуникирам прекалено дълго с неговата особа. Така че като се появи някои нов в тоя раздел, нормално е да ми е интересно кои е и какъв е, как реагира, и съответно наи-важното - как да бъде изтролен наи-зрелищно. :D Още от самото начало,и тук, и на лични, ми стана ясно че си borderline autistic.
В момента ползваш всичко, което ти падне, срещу мен, голям си смешко
От отговора ти си вадя заключението че не съм бил далеч от истината. :D
Knispel666
04-12-2020, 18:59
Не знам, това е много странно. Как може ваще да са такива? Брат, сестра имаш ли нещо, с тях как се държат/държаха? :О
Нека ти покажа как горе-долу са се развили събитията :D
https://youtu.be/93MSbdvZZrc?t=25
anonymous1043668
04-12-2020, 18:59
По принцип си говоря с дефенди, щото тук други не влизат, но дефенди е масивен ретард и за доброто състояние на психиката ми, гледам да не комуникирам прекалено дълго с неговата особа. Така че като се появи някои нов в тоя раздел, нормално е да ми е интересно кои е и какъв е, как реагира, и съответно наи-важното - как да бъде изтролен наи-зрелищно. :D Още от самото начало,и тук, и на лични, ми стана ясно че си borderline autistic.
Да да те всички освен теб са ретарди, аутисти и боклуци като цяло, макар, че преследваш ретард като defend-ъра от години
От отговора ти си вадя заключението че не съм бил далеч от истината. :D
Аз от твоите отговори си правя заключение, че си много лош трол :D
Нека ти покажа как горе-долу са се развили събитията :D
https://youtu.be/93MSbdvZZrc?t=25
Knispel666
04-12-2020, 19:10
Да да те всички освен теб са ретарди, аутисти и боклуци като цяло,
Ми... да, общо взето.
Аз от твоите отговори си правя заключение, че си много лош трол
Нали знаеш, Takes one to know one.
defender
04-12-2020, 19:41
Докторчето го оставих за час сам с момиче и за нула време осра пейзажа. А трябваше вече, поне да й е взел телефона. :D
defender
04-12-2020, 19:47
И като се хвърлиш, къде си мислиш, че ще отидеш. Не знам защо някои много са се заблудили и гледат на самоубийството, като на освобождение от земния товар, голяма заблуда. Напротив, когато се самоубиеш ще сбъднеш най-големите си страхове, от които си мислила, че ще се освободиш и то ще ги сбъднеш, ама вече в съвършенство.
Knispel666
04-12-2020, 21:45
Докторчето го оставих за час сам с момиче и за нула време осра пейзажа. А трябваше вече, поне да й е взел телефона. :D
Кво съм осрал ве, виж че ме нарича Daddy :D Направо се подмокря само като види че съм писал в темата. А ти кво, говориш християнски глупости пак.
defender
04-12-2020, 22:05
^ Какво мислиш за тоя, напоследък гледам доста нашумя:
https://www.youtube.com/watch?v=n2gDfvLZ7mw
ПП: Хем на пръв поглед простак изглежда, ама хем не съвсем.
anonymous1043668
04-12-2020, 22:11
И като се хвърлиш, къде си мислиш, че ще отидеш. Не знам защо някои много са се заблудили и гледат на самоубийството, като на освобождение от земния товар, голяма заблуда. Напротив, когато се самоубиеш ще сбъднеш най-големите си страхове, от които си мислила, че ще се освободиш и то ще ги сбъднеш, ама вече в съвършенство.
Базикам се с докторчето дефенди, не се напъвай като глист на мокри буци. :D
Кво съм осрал ве, виж че ме нарича Daddy :D Направо се подмокря само като види че съм писал в темата. А ти кво, говориш християнски глупости пак.
Аз се подмокрих още като видях 666 на username-a ти :D
defender
04-12-2020, 22:16
Базикам се с докторчето дефенди, не се напъвай като глист на мокри буци. :D
Ми мисля, че точно това правя, не се напъвам. налЕ
ПП: Изобщо, като цяло с влизането в тоа форум, първото нещо, което се случва е да спра да се напъвам. :D
defender
04-12-2020, 22:24
Въпреки, че между нас имаше бъдеще, ама ти почна да се надуваш и да се правиш на недостъпна. :D
А можеше да получаваш минимална заплата до пенсия за едното женене + бонуси море и планина. Изтърва :D
Ся оди на сатаниста да му друсаш мъдите.
fire_magic
04-12-2020, 22:30
Knispel666
04-12-2020, 22:43
^ Какво мислиш за тоя, напоследък гледам доста нашумя:
https://www.youtube.com/watch?v=n2gDfvLZ7mw
ПП: Хем на пръв поглед простак изглежда, ама хем не съвсем.
Забелязвам много такива хора - такива които са били прости цял живот, а сега вече са помъдрели малко с годините и почват да ги сипят всякакви такива простотии. Тук там улучват нещо, но повечето е циврене и простотии. Кадри нямало, това нямало, онова нямало. Боже какви глупости. Сегашния строи просто остави глупаците да си бъдат глупаци, а които имаше желание и акъл, направи каквото искаше, ако не тук, то в чужбина. Заеби ги тия одъртели соц мутри и техните мъдрости. Никои не е казал че сегашния строи цели добруването на българския народ и всички много добре го знаят, но като че ли никои не иска да го признае, понеже ако го признае, или трябва да се вдига на бунт, или да признае че е страхливец - и тогава му остава само едничкото плюене и оплакване по държавата, като че ли държавата е длъжна да се грижи за него. И тва е резултат от същото това чакане на готово, което е втълпено на хората точно от времето на същия тоз социализъм. Еми длъжна е държавата, на принципи само. Дефакто си прави квото си иска, щото са мутри и продажници. Или можеш да направиш нещо, или да търпиш. Но да цивриш е безсмислено. Тва ми е мнението за тоя и всички от неговия модел.
По-добре гледаи Китодар Тодоров, ако искаш стоиностен анализ на положението в България - там всичко това е поднесено по един много по деликатен, интелигентен и непросташки начин.
defender
04-12-2020, 22:48
Забелязвам много такива хора - такива които са били прости цял живот, а сега вече са помъдрели малко с годините и почват да ги сипят всякакви такива простотии. Тук там улучват нещо, но повечето е циврене и простотии. Кадри нямало, това нямало, онова нямало. Боже какви глупости. Сегашния строи просто остави глупаците да си бъдат глупаци, а които имаше желание и акъл, направи каквото искаше, ако не тук, то в чужбина. Заеби ги тия одъртели соц мутри и техните мъдрости. Никои не е казал че сегашния строи цели добруването на българския народ и всички много добре го знаят, но като че ли никои не иска да го признае, понеже ако го признае, или трябва да се вдига на бунт, или да признае че е страхливец - и тогава му остава само едничкото плюене и оплакване по държавата, като че ли държавата е длъжна да се грижи за него. И тва е резултат от същото това чакане на готово, което е втълпено на хората точно от времето на същия тоз социализъм. Еми длъжна е държавата, на принципи само. Дефакто си прави квото си иска, щото са мутри и продажници. Или можеш да направиш нещо, или да търпиш. Но да цивриш е безсмислено. Тва ми е мнението за тоя и всички от неговия модел.
По-добре гледаи Китодар Тодоров, ако искаш стоиностен анализ на положението в България - там всичко това е поднесено по един много по деликатен, интелигентен и непросташки начин.
Той има и други клипове на всякакви теми, този клип го постнах, че е най-къс. Но не клипа ми беше целта, а самия него. Но явно ако гледаш и други негови клипове ще можеш по-добре да го анализираш. Но и това, което ти вече каза е истина.
ПП: И Китодар го гледам чат-пат, а тоя от скоро ми попадна.
Knispel666
04-12-2020, 22:50
Въпреки, че между нас имаше бъдеще, ама ти почна да се надуваш и да се правиш на недостъпна. :D
А можеше да получаваш минимална заплата до пенсия за едното женене + бонуси море и планина. Изтърва :D
Ся оди на сатаниста да му друсаш мъдите.
Дефенди не се депресираи, следващата сатанистка която доиде във форума я оставям само за тебе. :D Обещавам :D
fire_magic
04-12-2020, 22:55
Той има и други клипове на всякакви теми, този клип го постнах, че е най-къс. Но не клипа ми беше целта, а самия него. Но явно ако гледаш и други негови клипове ще можеш по-добре да го анализираш. Но и това, което ти вече каза е истина.
ПП: И Китодар го гледам чат-пат, а тоя от скоро ми попадна.
Какви клипове, какви теми? Приказва почти едно и също във всеки клип по безброй пъти
defender
04-12-2020, 22:56
Какви клипове, какви теми? Приказва почти едно и също във всеки клип по безброй пъти
Ми може, аз съм гледал само няколко клипа.
defender
04-12-2020, 22:58
Дефенди не се депресираи, следващата сатанистка която доиде във форума я оставям само за тебе. :D Обещавам :D
Ти себе си гледай да уредиш. Не ме мисли.
ПП: фъзито сега ще ми играе игрички с тебе, щото се чувства отхвърлена. :D
fire_magic
04-12-2020, 22:59
бил милионер, ама фалирал, ама филми, ама глупости, квито щеш :D
defender
04-12-2020, 23:06
бил милионер, ама фалирал, ама филми, ама глупости, квито щеш :D
Не е казвал, че е бил милионер, каза че имал бизнес, уж изкарвал пари, ама накрая, като сложил чертата и като си направил сметка, видял че няма смисъл да продължава и да си хаби нервите, а и вече не му се занимавало с персонал от идиоти. И се отказал.
Knispel666
04-12-2020, 23:12
Аз се подмокрих още като видях 666 на username-a ти :D
Аз съм форумния магнит за готини сатанистки, кво знаеш ти? :D Мани го дефенди, щял на море да те води, ма сигурно не ти е казал че ще те вози в на маика си комбито и ще слушате църковна музика през целия път :D . Пък аз ще те возя в малкото ферари, и ще кибичи само як метъл.
fire_magic
04-12-2020, 23:13
Не е казвал, че е бил милионер, каза че имал бизнес, уж изкарвал пари, ама накрая, като сложил чертата и като си направил сметка, видял че няма смисъл да продължава и да си хаби нервите, а и вече не му се занимавало с персонал от идиоти. И се отказал.
Да бе, да. Говореше, че стотици работници имал, имаш няколко бизнеса, дискотеки, казино и т.н . Казваше, и че освен киро-брейка му викали киро-милиона. Нищо не си гледал значи! :D
defender
04-12-2020, 23:15
Мани го дефенди, щял на море да те води, ма сигурно не ти е казал че ще те вози в на маика си комбито и ще слушате църковна музика през целия път :D .
Хехе, обиколил съм с колата 2/3 от България и то с компания от момичета, те ми плащаха бензина без да съм ги карал. хеххе
ПП: Когато едно момиче е щастливо, знаеш ли какви неща прави без да си го карал............... ми откъде да знаеш. :D
Knispel666
04-12-2020, 23:16
Ти себе си гледай да уредиш. Не ме мисли.
ПП: фъзито сега ще ми играе игрички с тебе, щото се чувства отхвърлена. :D
Да бъде отхвърлена от теб.... сигурен съм че е същинска трагедия за нея. :D Да не си посегне на живота бе дефенди, после не знам как ще си го простиш. :D
Knispel666
04-12-2020, 23:17
Хехе, обиколил съм с колата 2/3 от България и то с компания от момичета. хеххе
Всичките ли ти казаха че си женствен, или само онази за която разправяше преди :D
ПП: Ходили сте на пътешествие по женски ли ве, ахахахахаххахаха
defender
04-12-2020, 23:22
Всичките ли ти казаха че си женствен, или само онази за която разправяше преди :D
Даже не помня кога беше и дали точно така го каза, ама продължава да се движи с мене. В смисъл не беше нещо сериозно, че да се обиждам, ама ти така го извъртя, че наду ебаси балона от тая история. Ама не ми пречиш ве, продължавай да си помпаш изкуствено самочувствието на мой гръб. :D
Knispel666
04-12-2020, 23:28
те ми плащаха бензина без да съм ги карал. хеххе
Смешното е че в опит да се направиш на тарикат, само повече се закопаваш..... и дори не го осъзнаваш. :D
Knispel666
04-12-2020, 23:33
Даже не помня кога беше и дали точно така го каза, ама продължава да се движи с мене.
E как, ти сигурно си й най-добрата приятелка :D Дефенди аз по отношение на Фъзито май не трябва да се притеснявам, че ще ми я откраднеш, а че по-скоро може да влезеш в ролята на близката й приятелка, която говори глупости за мен в мое отсъствие :lol:
fire_magic
04-12-2020, 23:41
Кво ще им правиш на тия момичета в тая кола бе? Това не е християнско. Трябва да си избереш някоя, да я сваляш, после да направите една сватба и чак тогава да еб*ш. Иначе не си истински християнин .
defender
04-12-2020, 23:41
Смешното е че в опит да се направиш на тарикат, само повече се закопаваш..... и дори не го осъзнаваш. :D
Не вярваш, че те ми плащаха бензина? Не само бензина, даже и къщите за гости, къде се спали искаха да ми плащат.
ПП: Все пак едното момиче работи хубав длъжност в министерство, а другата е мед сестра в частна клиника
Knispel666
04-12-2020, 23:56
Не вярваш, че те ми плащаха бензина? Не само бензина, даже и къщите за гости, къде се спали искаха да ми плащат.
ПП: Все пак едното момиче работи хубав длъжност в министерство, а другата е мед сестра в частна клиника
Не, вярвам ти че са ти платили бензина, даже нещо повече - не бих повярвал ако кажеш, че не са ти платили бензина. Щото във втория случаи возиш разни пиченца някъде, с намерението да натъртиш поне едно от тях. В другия случаи си просто удобен идиот ползван за такси.
ПП: Добре че поне си взел парите, иначе щеше да излезеш още по-голям идиот :D
defender
04-12-2020, 23:59
E как, ти сигурно си й най-добрата приятелка :D Дефенди аз по отношение на Фъзито май не трябва да се притеснявам, че ще ми я откраднеш, а че по-скоро може да влезеш в ролята на близката й приятелка, която говори глупости за мен в мое отсъствие :lol:
Като се харесвате вземайте се, няма лошо. Даже ще ми супер интересно да те видя най-накрай с жена и в такава ситуации колко ще са вървежни философиите ти.
Такъв велик философ и психо-анализатор на женската душа, като тебе с леки симптоми на джендър злобичка, точно една седмица ше те изтърпи :D
ПП: Сега може и да ме изненадаш, защото съм виждал в тебе и симптоми на чехльо и да се напасваш, така че може и 2 седмици, и то ако тя има интерес от тебе.
defender
04-13-2020, 00:18
Не, вярвам ти че са ти платили бензина, даже нещо повече - не бих повярвал ако кажеш, че не са ти платили бензина. Щото във втория случаи возиш разни пиченца някъде, с намерението да натъртиш поне едно от тях. В другия случаи си просто удобен идиот ползван за такси.
ПП: Добре че поне си взел парите, иначе щеше да излезеш още по-голям идиот :D
Е, по-добре е от това да се изживявам, като интернет-форумен магнит за жени и да се радвам на обида от сатанистка, че тя ме харесвала и видиш ли какъв сваляч съм бил.
А и като цяло тя не ти е обръщала чак толкова внимание във форума или поне не с нещо повече от другите мъже, но никой друг не си е внушил, че заради това е голям "сваляч-магнит за жени", освен единствено ти. :D
Knispel666
04-13-2020, 01:01
Не знам кои е голям сваляч-магнит за жени, но доколкото си спомням Скарлет пожела да се види с мен, а от теб искаше само да я оставиш на мира :D Даже и градски си бяхте. :D