- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- za horata v 4iito strani jiveete
England SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ujass nishto ne mi haresva vsichki mirishat
Te i v holandia sa malko ama poneje sam imen i inetligenten si namerih az ti prepora4vam da nameri6 nqkakvi bulgarsko-shveicarski forumi......kakto az si namerih holandsko-bulgarski i tam pi6at hora za vsqkakvi temi az pusnah tema 4e si tursq priateli na moita vyzrast i s malko usiliq i pomo6tta na uslojlivi hora namerih e-maila na edna macka deto jivee v sasedniq "kvartal" v smisal ne e nevasmojno trqq da se pomy4i6 siguren sam 4e ima takyv podoben forum i za shveicariq :PПървоначално написано от P1ra71nQ
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
da ve tva s gostite e super gadno triabva da se obadish na niakoi che shte mu idesh na gosti drugia mesec...gadni sa bozavi rusi imat grozni jeni ne sluchaino ima vic che ako se namirash v durjava kudeto kravite sa po krasivi ot jenite to tova opredeleno e v shvezaria, i sa golemi rabotoholiciПървоначално написано от P1ra71nQ
ima ima takuv za shveicaria ama zabravih kak mu beshe imetoПървоначално написано от Momchence
hey Satanas_daughter opitai se da si spomnish plssss.Az po Mirc se zapoznah s edin v Jeneva...Mnogo shte sym ti blagodarna ako mi kajesh toq forumПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
![]()
![]()
google mu e maikata macka....ako ne tyrsi6 nqma da nameri6 !!! A i ne e tolko trudno ... kato za na4alo po4ni v bylgarski stranici na kirilica .... i pi6i: Bylgarite v Shveicariq .... ili forum za bylgarite v 6veicariq....moje da porovi4ka6 nqkoi sait za bylgarite v shveicariq i tam da ima vryzki kam nqkoi forum...probvai samo s otdelni dumi: Forum bylgari shveicariq....i ako si4ko tfa ne stane prodalji v mejdunarodniq google na english ili shveicarski ako znae6Първоначално написано от P1ra71nQ
no trqbav da si po uporita gadina za da uspee6
kasmet :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Hehe mi az po princip sym uporita, taka che shte rovq iz google-to pyk da vidim kakvo shte namerq![]()
BULGARIA za men e nai prekrasnoto mqsto
az dokato bqh v bg vinagi sam bila bedna,tuk mi e po dobre,no vupreki tova mnooooogo mi lipsva
vuv franciq horata za men sa malko tupi,jiveqt spokoino nqmat tozi hus ,koito pritejava vseki bg;v u4ili6Te si kato ovca i ima6 nadzirateli,zabranen e piarcing i tn;izvun u4ili6Te teenovete ne pravqt ni6To osobeno->u4at urocite ot 10 reda(samo takiva sa) i pak samo 3ki
nikvi svestni kuponi,nikuv alkohol
az li4no gi namiram ograni4eni,v bg porastva6 po burzo
stra6no mnogo mi lipsva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dam taka e ...Първоначално написано от {#j'adore#}
zdrasti na vsi4ki ne sam bulgarka,zatova mozhe bi nqmam pravo da pi6a v tazi tema.ina4e mnogo obi4am bugariq,hodq tam vseki pat,kogato ima vazmozhnost.spezialno u4ih ezika za da moga da ob6tuvam s bulgari.nali zabelqzali moite uzhasni gre6ki?vidqh razli4ni strani,no za men bg e naj-hubavata!ot rusiq sam i moga da kazha 4e za razlikata ot nas bulgari sa po-vnimatelni i po-topli edin kam drug.sigurno za6toto e malka strana.pri nas horata sa mnogo cini4ni i dazhe zlobni.4ove6kiq zhivot ni6to ne zna4i.moqta priqtelka,koqto se preselila v moskva ot sofiq nikak ne mozhala da razbere,naprimer,4e mnogo e opasno da hodi6 sas kasa pola tuk,osobeno prez ve4erta.a v sofiq tova e normalno..a o6te mnogo mi haresva 4e v bg hora naistina obi4at da se veselqt,pravqt kuponi i.t.n. pri nas e po-rqdko.i osven tova moskva e uzhasno skap grad,ne moga da si pozvolq da hodq da piq kafe vseki den.4a6a kafe v zavedenie=3-4 evro.dano da hodq pri moite bg priqteli nai-skoro!
![]()
стига приказки!
Lo6i hora nqma nikade.....prodto sme mnogo razli4ni i nqma kak de e ina4e...Az sam v Angliq...tuk horata nqmat problem s parite i samo se 4udqt kak da si gi prusnat... Za men te sa pylni infantili i vinagi 6te si ostanat! Zavijdam im samo 4e imat zlatnata vazmojnost da patuvat po sveta i da razglejdat mesta koito vinagi sam me4tal da vidq...Ina4e sa veseli horica no trudno priemat van6ni hora v kompaniqta si...i nai-ve4e ima stranno 4uvstvo za humor..![]()
![]()
![]()
![]()
...zabravih da kaja...BULGARIA RULES!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...no ne i Bulgarite v 4ujbina..(ili pone pove4eto ot tqh)
Kakvo mi haresva vav horata tuk - tova e neograni4enia patriotizam, koito ponqkoga daje grani4i sas nacionalizam. Ina4e horata naistina sa golqm patrioti - vav voinata sa se hvarlqli pod tankove i hi4 ne im e dremelo.
Nar, saglasna sam napalno s tebe. P.S. kade jivee6 v moskva?![]()
Skateboarding is not a crime!
ami kakvo da vi kaja u4ili6teto e kato dvoretcvsi4ko e krasivo.Az s1m ot North Vancouver-Canada i e strahotno na vsqk1de e 4isto,nebost1rga4i,okean krasota-krasota i pak krasota tova e za vancouver nai-krasivia grad v sveta!!!!!!!i kazali po novinite 4e e nai-dob1r za jiveene spokoen i t.n.!!!!!!!VQRNO E!!!
Аз живея в България , но всяка ваканция съм в Гърция там хората са много хубави
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
амиииииии........ добре са.. . но не е същото като да си си в бг заобиколен от българи![]()
![]()
Az jiveia v Ispania ot chetiri pochti pet meseca. Balgaria mi lipsva strashno mnogo i to, zashtoto tam sa vsichkite mi priateli i niakoi ot rodninite mi. Tuk jiveia v Pais Vasco. Horata tuk sa priatni, kulturni i uslujlivi. Decata sashto sa mnogo drujeliubni i te priemat kato svoi priatel. Makar che tazi strana se voiuva sreshtu Madrid za nezavisimost tuk e mnogo spokoino. Sled devet chasa vecherta horata se pribirat po domovete si i samo niakoi izlizat navan za da razkarvat kuchetata si. Ne che tova e ot goliamo znachenie de.No iskam da kaja che vecherta e spokoino. Niama da chuesh pianski istorii i "Ahu" "Ihu" po ulicite. Horata sa kulturni i sa priatelski nastoreni sreshtu teb. Kolkoto do praznicite...
Tuk za tiah vseki dene praznik.
![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Ама от къде ги ровите тея теми от 2004??И така и така съм тука, да кажа, че всички които живеете близо до Б-я макар и извън нея, трябва да сте много щастливи, че ви е ефтино да се връщате по няколко пъти в годината.
![]()
Аз вече от 1-2 седмици съм в Истанбул ,а от догодина започвам да уча там,но за тия 2 седмици,България не ми липсва усибено,приятелите ми и семейството ми липсват най-много .![]()
ДА ЖИВЕЕ ТУРЦИЯ!!!!!!! И ТИ ПОКРАЙ НЕЯ!!! И ВСИЧКИ МАНГАЛИ!!!Първоначално написано от revolver
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти тъп ли си ?Първоначално написано от Nakadah
Навсякаде освен в България получаваш по-добро образование ! Аз ще ича в най-големия зоо институт в европа !
Че ти забиват нож в гърба в последния момент. . . Дават ти надежди и накрая ;xx![]()
![]()
немска работа
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei