- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Споделете....
страхотна темаминалият път не писах в нея, но сега може би искам да се изясня и сама със себе си така че
1. Луда глава съм)) тук няма спор
2. На моменти съм толкова отвеяна... все едно съм в някакъв друг свят! Ей така си седя и си гледам през прозореца ... или пък дори гледам в "празното" пред мен
3. Много се смея, но и понякога много се сдухвам за незначителни неща.. поне бързо ми минава и пак много се смея...
)
4. Правя много простотии, за които съжалявам след това
5. Не пуша и винаги се карам на пушачите около мен.. опитвам се да ги накарам да спрат
6. Държа на приятелите си! Понякога се чудя дали са истински, но се сещам за някои от жестовете им и в повечето случаи ми минава
7. Обожавам да танцувам.. МНОГО!!
8. Не мога без музика.. харесвам много стилове
9. Романтична съм... но на моменти не вярвам в любовта
10. Обичам да оставам сама понякога, да си пусна тъжна музика и да си мисля..
11. Същевременно обичам да има много хора около мен и да купонясваме
12. Имам нуждата да знам, че хората ме харесват (като характер) .. ако знам, че някой не ме харесва, търся грешката у себе си и се измъчвам за това...
13. Често съм като кошче за душевни отпадъци..
14. Лесно се доверявам на хората за много неща, но наистина близо до себе си съм допъснала много, много малко хора
15. Това лято реших, че ще правя това, което искам на момента без да мисля за другите (попринцип винаги мисля за другите и за това какво ще си помислят)... при което направих няколко неща, за които съжалявам (е и някои, за които не)
16. На моменти не се разбирам с мама, а тя толкова много ме обича и аз се държа като егоист и ми е много кофти
17. Аз съм от хората, които познават много народ.. и имат много близки познати.. не знам дали това е за добро..
18. Обичам спокойствието.. и дивата природа
19. Слушам джаз, а не познавам друг на моята възраст , който да му се кефи:П
20. Обичам да обичам!!!
21. Опитвам се да изтругна омразата от себе си и да не мразя никого
22. Опитвам се да стана по-добър човек...
ами това за сега)
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
23. мога да направя copy/paste на всичко, което е написала Dance_princess и то да важи за мен, което ме шашна!!....
Първоначално написано от Dance_princess
освен " 7) не съм се влюбвала в никого " ...
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
1. Ponqkoga se mrazq, ponqkoga ne
2. Predi me beshe strah ot grumotevicite, a sega kogato vali i gurmi zastavam do nqkoi prozorec za da gledam
3. Pove4eto mi priqteli me haresvat zashtoto gi izslushvam i znaqt 4e vsi4ko mogat da spodelqt s men.
4. Mn obi4am da slusham muzika
5. Kogato sum sred hora koito ne poznavam mn dobre ili ot skoro sum malko sramejlivaa ina4e kogato sum sred blizki se durja normalno i mn izbuhvame
6. Mn obi4am kotkite
7. V momenta ne se seshtam drugo![]()
1.mi chesto mislia che jivota mi nestruva
2. padam si perverzna
3.kakto i malko razsistka hich ne mi ponasiat ciganite
4.imam strashno mnogo priateli no nito edino t tiah struva neshto
5.mrazia vsiakva druga muzika koiato ne e metal
6.mrazia curkvi
7mrazia vsichko koeto ne e svurzano s metal,gothica cherna magia ili satanizum
-Ne obi4am da spodeliam problemite si.
-Pove4eto hora me misliat za nadyta.
-Obi4am da sum vinagi prava.
-Ima samo edin 4ovek na koito moga da se doveria napulno i tova e Съни.
-Moga da sly6am pesenta "Truly,Madly,Deeply" s 4asove bez da mi pisva.
-Sly4valo mi se e da 4eta prez celia den bez da iam,piq ili hodia do toaletna!![]()
-Obi4am da poly4avam SMS-i ot Martin i LS ot Stoian(LunaTriCk)
-Obi4am da ostavam sama
-Ne obi4am niakoi koito ne poznavam dobre da me razpitva kak sum i kakvo mi e
Много съм добър на CS, днес направо ги смазах в масака...
1. Страшно злопаметна съм и хората лесно ми падат в очите.
2 . Месец след като прочета някоя книга си спомням от нея само дали ми е харесала или не, кои са героите и как свършва. Рядко нещо повече.
3. Често имам съмнението,че не обичам никой друг освен себе си. Дори семейството си.
4. Като много мъничка като ходех до тоалетната почвах да разказвам приказки на бойлера ( приличаше ми на човек ) и се застоявах поне половин час,защото разказвах ли разказвах и си мислех,че на него му е много интересно...
5. Понякога не мога да различа кое е стар сън и кое истински спомен.
6. Мразя името си и когато трябва да го кажа цялото ( Катерина ) се чувствам някак... неудобно.
7. Мразя рожденият ми ден. Цялото това лицемерие и внимание ме задушават.
8. Обичам да получавам подаръци без повод, а не по празници или определени случай.
9. Не понасям малки ревливи/пищящи деца. Така ми играят по нервите,че понякога едва се сдържам да не цапардосам някое...
П.П
Dance_princess, нп![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
1.Обичам мрачното време
2.Обичам много да слушам музика
3.Обичам да клюкарствам
4.Обичам да се разхождам
5.Понякога чета книги
6.Мисля че съм безчувствена и се плаша от това
7.Обичам да гледам филми,не си падам по романтичните
8.Обичам мистериозните неща
9.Искам да отида в Египет при пирамидите
10.Не съм надута,гледам да не обръщам голямо внимание на чуждото мнение.
11.Не харесвам никой
12.Обичам да си похапвам по всяко време на денонощието
13.Хване ли ме лигата,побърквам всички около себе си,а после много ми се спи![]()
Ами това е горе-долу![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
mnogo obi4am izvunzemni
mrazq da mi se burkat
ako nqkoi spe4eli doverieto mi,trudno go gubi
dosega samo edin 4ovek zavinagi mi e izgubil doverieto,i toi e biv6iqt mi nai dobur priqtel
ne ponasqm kogato nqkoi se zaqjda s men,posle da mi kaje 4e az sam se zaqjdala
mrazq nqkoi da sudi za horata bez da gi poznava dori malko
obi4am 4esnostta
Любовта е най-висшата степен на омразата
ami .. az vqrvam na vsi4ko i vsi4ki .. vypreki che znam che ne trq taka s edna duma naivna sym .. adski sym naivna.Nemoga da se syrdq dylgo a i tfa ne trq da e taka.Proshtavam adski byrzo (sledvashtata replika e izvestna) .. izopshto ponqkoga se chudq dali ima neshto normalno v men ..
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
С няколко думи:
Кефя се на музика!
На купончета!
И НА ЖИВОТА НАЙ-МНОГО !![]()