- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- adriana lima kato dete
pls.nqkoi moje li da mi kaje nqkoi sait sas snimki na adriana lima kato dete?????????? plssssssssss mnogo iskam da vidq kak e izglejdala kato dete.pls pls pls nz kade da pusna temata i zatva re6ix da e tuka 6toto tq e model i gore dolu se vrazva v temata.4eotx za neq v edni temi tuka i mi stana mn lubopitno,ako nqkoi ima neini detski snimki ili znae ot kade da gi namerq plssssssssss neka kazva :P
Амии аз цъкнах тук,защото си помислих,че има нейни снимки.![]()
И мен мн ме кефи мацката-любимка ми е!
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
...TaKe mE In YouR ArmS...
misi za adresa v gooogle ama az teq stranici sam gi gledala 1000 pati ma ne sam otkrila neini detski snimki.i mersi vse pak :P
mi nz dali na bg.az sa 6e probvam v google i 6ti kaja kvo sam otkrila
mi az napisah "Adriana Lima images" i gotovo
...TaKe mE In YouR ArmS...
AMA TEQ SAITOVE DETO TI IZLIZAT KATO NAPI6E6 ADRIANA LIMA IMAGES SA SAS SNIMKI NEINI KATO MODEL,A NIE TARSIM NEINI SNIMKI OT DETSTVOTO.AZ PROBVAX DA TARSQ S " ADRIANA LIMA CHILDHOOD PHOTOS" AMA PAK NQMA NEINI DETSKI SNIMKI...NZ....NQKVI IDEI??????????????????????
Това е най-ранната снимка на тая пача.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
OOOOOFFFFFFFFFFF KVA PA4A BE ????!!!!!!!!! 6TO Q NARI4A6 TAKA????????!!!!!!!!!!!!!!!! I KATO NQMA6 PREDDLOJENIQ PO TEMATA ZA KFO VAOB6TE OSTAVQ6 MNENIE
Щото искам, затова пиша. А дано не намериш никога снимката, която търсиш на тая пача.Първоначално написано от Анонимко
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
XA XA XA TOQ PA-NARI4A6 Q PA4A AMA V EDNA DR TEMA Q ZA6TITAVA6E KOGATO EDNO MIMI4E KAZA 4E NE E TOLKO KRASIVA...XMMM....PRIZNAI SI-XARESVA6 Q I TO MNOGOOOOOO MA NE ISKA6 DA SI PRIZNAE6.A TI NE SE BEZPOKOI ZA SNIMKATA-6E SI Q NAMERQ
Абе хубаво е момичето, не отричам. Но това не пречи да е пача. А иначе чак да я харесвам - не, обикновено хубаво момиче, много има такива.Първоначално написано от Анонимко
dam prav si -saglasna sam 4e tva 4e e xubava ne zna4i 4e trqbva da q xaresva6.ama i ti ne si mn prav 6toto ti kakvo to4no razbira6 pod pa4a??????????? 6toto tq e na 25 god a prez celiq si jivot e imala samo 3 gadjeta i vsa6tnost e devstvena za6toto spored neq " sexat e za sled braka".taka 4e ne moje6 da q nari4a6 pa4a.6toto momi4etoi osven xubavo si e i mn svqstno,daje se zanimava s blagotvoritelnost.taka 4e....nz..pravi si izvodite sam :P :P![]()
или става дума за добър PR?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Da,sled porednata operaciq,koqto si e napravila predi sedmica i polovina moje i da e devstvena![]()
KVOOOOOOOO?????????? KVA OPERACIQ KVI 5 LEVA??????? TQ NE SI8 E PRAVILAOPRERACII
Az moga da ti namera snimii na neq kato malka no me murzi sega utre moje da potursa i da postna.
Az sum ogromna fenka na Adrian t godini(bukvalno) , ne samo za6toto e ujasno krasiva i talatliva a i zaradi lu4ezarnata i li4nost , nqkoi kaza 4e e pa4a?? Boje gospodi kooooollkooo mnog gre6i6 , tq e vsu6nost dosta skromna i za tova mnogo q obi4am
Tam ima nqino video/interview ako nqkoi se interesuva
http://video.google.ca/videoplay?doc...v+adriana+lima
A i tq ne e imala operacii , predi sum se sumnqvala za gurdite i , no edvali, photoshop pravi 4udesa.
I am the substance and the one who has no substance.
spored men si e pravila na nosa![]()
EI AKO MI PUSNE6 SNIMKINEINI AKTO MALKA NAPRAVOOO 6E TE RAZCELUVAM!!!! PLS PLS PLS NAMERI GI MN TI SE MOLQ!!!!!!!!!!!!!!! I AZ SA6TO SAM I GOLQMA FENKA OT GODINI I SAM SAGLASNA ZA TVA 4E E MN SKROMNA.PLS NAMERI MI SNIMKITE-MN 6E SAM TI BLAGODARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Пуснато на: Пон Дек 25, 2006 6:58 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Az moga da ti namera snimii na neq kato malka no me murzi sega utre moje da potursa i da postna.
MNOGOOOOOOO TE MOLQ-POTARSI I,MN ISKAM DA Q VIDQ KAKVA E BILA KATO DETE.PLSSSSSSSSS MNOGO MNOGO MNOGO TE MOLQ,MILA,POTARSI GI .PLSSSSSSSSSS,RAZ4ITAM NA TEBE
az sam vijdala edna edinstvena neina snimka ot detstvoto kadeto e s neinite ratov4edi ama tam tq e na okolo 17 god.ama iskam da vidq vneini detski snimki kato po malak ili ...abe nqma zna4enie.prosto iskam neini detski snimki.molq vi pusnete tuka nqkvi.mn misi
Ето една стара нейна снимка
Тук най-долните няколко снимки са на Адриана Лимa
И кво толкова се засягате,че я наричат пача?Ми всеки ще си я нарича както иска.Какво се нервите...?
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ama na teq snimki deto si ostavila sa na nata6a poli.kak da vidq i drugite deto sa na adriana???? kai mi plssssssssssssss