- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Posledniq sms koito polu4ihte
"ei ligli4ko , ama golqm si shemet ..... shte te ubiq ... sled 20 mins na vurtelejkata"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ubiha me ve4e![]()
Ot Bili:Bqla Mishka s Jylta knijka shte si imash ot men da si q gledkash seki den;}}
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
http://www.bgteen.us/forums/images/smiles/s12.gifПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
"v 6 na biletniq.ok?.cunki"
Viktor kade si de.........ako moje6 ela do Ivan Vazov By luco
ot desibob4e ot kolko vreme ne sme se vijdali,ako ne se sbarka da mi prati6 sms nqma6e vuob6te da se seti6 za men
are da po4atim malko,kaji kade vliza6da 4ati6?
"
1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!
Ot Martin: "Ne 6te6 da mi pi6e6 i tva e!"
Dobre de, shete ti go podarq...samo se vyrni
Stava duma za edno kuchence, keoto mnogo iskam -Izlqzoh ot irc i edin priqtel, za da me vyrne kaza, che sht emi go podari![]()
Tova sarce kakvo 6te re4e???????Първоначално написано от [b
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
"kupi hlqb.mama"
Gal,blagodarq! Ima6 edna po4erpka ot mene.
от един съученик![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
"Na ekskurziq si!Zanimavai se s neshto ili nqkoi drug,mene ne me gree shot ytre imam sreshta s ebahti qkoto m0mi4e i iskam da se naspu harabiqta.AE leka ti..."Buddah-edin maaaaaaaaaalko qdosan priqtel koito sybudih w 00:48 ot edna ekskurziq![]()
"Ko chuvat ushite mi? Kupon ? Kade ? Koga ? Kak ? Zashto ? Molq izpolzvaite alkohola v umereni kolichestva kato se vurnesh ot Sf call me pls! "Nqma znachenie ot kogo e :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Zdrasti Vanya.V 1:25 shte doida da te vzema ok? Ami ot edna syu4eni4ka ,koqto shte dode sled malko
P.S.Tuk e 12:58 sq![]()
"...ti si luda.Q vij kolko e 4asa-a iska6 da se vidim.Aide utre kogato sam bez onaq 6te ti zvanna da se vidim krasavice.Celuvam te na vsqko mestence po cqloto ti tqlo"
Tva e ot edno mom4e koeto vsa6nost mnogo me haresva i iska da e s mene,ima si priqtelka i izneverqva s mene,za6toto az ne iskam nikakva vrazka,a prosto ei taka.A i stava vapros za sno6ti v 3.30
Ottogava nikoi ne se e setil za mene
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Винаги ми става много хубаво, кото си пишем, дори да е малко като време! Благодаря ти!- от един приятел
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
ni6to deПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Sorry
"Abe Inche kude mi e 4ara,a na shakata?"...pak ot Buddah...luda rabota
GeorGi (PiShKaTa) : Shte te 4akam sled 4as vka6ti , vzemi si prezervativ[/b]
posledniqt sms ,koito polu4ih be6e dnes sutrinta v 6:00
Mili4ko iska6 li da se omaji6 za men?Kaji da za6toto mnogo te obi4kam![]()
ot sancho:"are v 4ata"tova mi e posledniq sms
![]()
1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!
"Dobro ytro nosa ti mishkata no kakto izglejda navqrno si se ospala tyi che kato sko4ish ot legloto zapovqdai na garata.
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
"Hei, hei, zdrasti
Kak si dnes?Kakvo 6te pravi6 prez weekenda ? Btw v4era te tursih, no ti spinka6e"
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...