- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Posledniq sms koito polu4ihte
"Milo imam virys na pc i sega shte si lqgam zashtoto nqma kakvo da pravq shte se chyem ytre"![]()
Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))
Ей Иво утре ме подсети ,че имам среща с Ева може да забравя![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
"Ако се чудиш кой ти праща този СМС и се чешеш по тиквата, значи топките ти почиват"така и не разбрах кой ми го прати, ама беше прав
.
Утре няма да идвам...щото родителското тяло се намеси извини ме!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Последният sms ,който получих е от една моя приятелка в Испания тя скоро разбрала че вече съм майка и ми пиши:Миличка честито нека бебчето ви радва много,което не ме съмнява много щастие и любов,а как го кръстихте![]()
Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))
"Az puk da tu se pohvalq:P imam 6 po geografia i po logika... Vij samo kvo logi4no mislene imam samo))
xax posle trqbva da ti razkazvam kva ebavka si napraihme s onq ot dira i kudravia mu priqtel) ai do 4:45 (P)"
ot gadjeto![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
macka 4akame te vuv Vselenata![]()
"mi6,mislq 4e hodq s vlado!!!"
mdaaa......i poznaite kvo stana s tqh- taka i ne gi vidqh da se dokosvat daje!!!
poslanie za vsi4ki: vnimavaite kvo pravite kogato ste piqni!!!!![]()
"liliiiiii babeeee =) az... oixaoXIAOXIAo kul kak si we lubof =)))" - ot nai-dobrata mi priqtelka .. [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
"mnoogo si gaden, az idvam a ti...kude si?? iskash li da me vidish ???
хахаах мани мани![]()
"Dessie, 6te idva6 li na dragoman? pi6i"-tova e posledniq sms, koito sa mi pratili
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
''Бебе,след 2 часа сме във Виена! Разкартихме се от път! Ти как си? Мн ми липсваш. ОБИЧАМ ТЕ!''
влез в чата![]()
Ne priemai jivota tvarde naseriozno!!Vse pak nikoi ne ojivqva))!
"Мичеее, влез в чата, ма!!!Айде чакам те"
"Hominem te esse memento"
Сленце плс утре ми носи снимката му!
от 1 аверка
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Хм.. последния ли..ххах колко се смях като го получих ето: [color=red]"Прочети на глас :БРАХАМОРАУТЕ СОФКАМОА ТУС- току що произнесе древноиндийско заклинание което те предпазва от полови контакти следващите 2 години"[/color] хахах и това от един приятел![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
'Мерси за поздравитеЛеле внимавай ко праиш в Боровец
и аз те лъв и яко слушам алабамата
и си гледам снимките
аиде бебе чао за сега! мн мн мн кисс!'
"пипс у вас ли си"
"stana ne6to mnogo kofti mejdu nas.za6to promeni otno6enieto si kym men tolkowa byrzo?"
Samo da poqsna nqmalo e ni6to "mejdu nas"...Otno6eniet mi winagi e bilo edno i sy6to,a imenno nikakwo...Prosto izglejda momi4eto e mnogo wliubeno,no kakwo moga da naprawq... ?
miloo 6ta izqm dove4eraaaa {}{}{} obi4am te adski mnogo
"macko sa predi 30min se pribrah ot vito6a i sam skapan!o6te sum skaran s na6ite,dove4era 6te govorq s onq det se skrahme!prati dom.tel na sms!kiss"
ot gadjeto mi))
Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif
'Тук съм...ама ти май не си..:'( '
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
не си купила картофи! ще те убия, гад.
от любящата ми майка![]()