.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от MadMaster
    На мен това подобие на музика (чалгата) ми пречи поради това, че е пълно с глупави хова, които я слушат и я възприемат за българска музика. Това просто ми е убидно! Такова нещо може да е слуша само от духовно-пропаднали хора без никакъв усет към изкуството и без каквато и да било музикална култура!

Click!

Цитирай Първоначално написано от MadMaster
    На мен това подобие на музика (чалгата) ми пречи поради това, че е пълно с глупави хова, които я слушат и я възприемат за българска музика. Това просто ми е убидно! Такова нещо може да е слуша само от духовно-пропаднали хора без никакъв усет към изкуството и без каквато и да било музикална култура!
    4e kakva e ako ne bulgarska be,kva,kitaiska
    puk i neznam za6to obijdate horata samo za6toto ne slu6at tova koeto vie,vseki si ima vkus
    Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!

Град
    България

Az

Мразя чалга - просто не ми харесва. Всеки сам избира каква музика да слуша. Нямам нищо против някой да се кефи на някакви гадни певици, туй че според мен такава музика няма смисъл си е мой проблем. Не мога да разбера какво съм направил на шибания комшия, че по цял ден надува някакви шибани гюбеци. "Ей така за релакс" ми вика, "много и се кефя на чалгата". НЯМА ТАКОВА НЕЩО БЕ - или те кефи, или не. За умствения багаж на чалгарите може да се каже много. Искам само да отбележа, че и между тях има много свесни хорица, които просто са се заблудили. Как да приема насериозно човек, който обича да слуша някакви зурли и да върти гюбеци. Както беше казал някой - може да прекръстим държавата на Мангалия. Нищо чудно.
    Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".

Цитирай Първоначално написано от stasenceto^
    4e kakva e ako ne bulgarska be,kva,kitaiska
    puk i neznam za6to obijdate horata samo za6toto ne slu6at tova koeto vie,vseki si ima vkus
    Много ясно, че не е българска!!! Чалгата представлява разни долнопробни турски, сръбски или гръцки песни, чиито текст е преведен!!! Е това ли е българска музика???
    Cut me free
    bleed whit me
    oh, no
    one by one
    we will fall
    down down

e,ne si prav,ama hi4.vse pak ima i avtorski ne6ta.ne vsi4ki pesni sa sys vzeta muzika i text.

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    e,ne si prav,ama hi4.vse pak ima i avtorski ne6ta.ne vsi4ki pesni sa sys vzeta muzika i text.
    Над 90% са крадени. Или, ако не са крадени, поне са силно взаимствани. Защото в чалгата за "творчество" и дума не може да става.
    Cut me free
    bleed whit me
    oh, no
    one by one
    we will fall
    down down

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    [b][b] :P Не знам какво ви е направила чагата, нито какво са ви направили хората, които я слушат. Във всеки стил музика има и боклуци, и шедйоври, във всеки стил има комерсиални звезди и напомпани цици, и безсмислени текстове... Това не значи, че трябва да се отричат , още по- малко да се лепят етикети на хората, които ги слушат...

Как да приема насериозно човек, който обича да слуша някакви зурли и да върти гюбеци
    Ако за теб човека се определя от музиката, която слуша, ти си заблуден човечец, а не чалгарите...

И за рапърите може да се каже, че са изсухлени тъпи тревомани , и за метълите- че са вонящи дългокоси профани , и за рейвърите- че са изроди-наркомани, и за чалгарите- че са кухи парчета и селяндури... Спрете се бе , хора!
    Това кава музика слуша човек е най- малкото, което говори за него!

Взаимствани текстове, безсмислици, комерсиалност- навсякъде ги има,това е музикалната индустрия... А "любов" не е тема, за която се пее само в чалгата- все пак това е най-важното в живота на много хора, водещо е и в музиката... :P

Аз се кефя на всякакъв стил музика, смятам, че има парчета за релакс и такива със смисъл и в чалгата, и в рапа, и в метъл , и в попа...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

neobicham chalga

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Според мен поп фолка и чалгата са две различни понятия... едно е на една песен да не спреш задника си да се тресе но друго е да има песни което имат смисъл.Не казвам че чалгата е номер едно.. има тук там песни които са страшни но само понякога.Не казвам също че я обичам... просто ми харесва.И подкрепям момичетата от форума които не ги досрамя да кажат че харесват поп фолка.
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз слуша, Хиподил и Korean music (ебаси комбинацията нали)

BeeL
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Това май беше най-смисленото мнение до тук...
    Не че харесвам чалгата, дори напротив. Обикновено наистина обръщам внимание какво слушат останалите, но музикалния вкус в никакъв случай не е критерий.

Голям фен
    az mrazia 4algata no ne smqtam,4e tozi,koito q slu6a e po-glupav ili ne6to takova. vseki ima pravo na izbor
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Честно да си кажа по-голяма чат от чалгата наистина е помия. Клиповете се състоят от полуголи едрогърди и дебелогъзи (повечето и перверзно руси) госпици, които ги снимат само в ц*ците или в устата 9която и без това е пълна със силикон). Някои от тях наистина не могат да пеят, а тези които могат да пеят, защото имат гласови данни дори народни певици да станат (за това се иска доста глас, да ви кажа) не пеят нищо стойностно, защото текстописците им са некви готованци и използват само готови фрази и то не по много. Само че има и свестни песни. Признавам си. Аз не съм привърженик на чалгата, но като има - има си ги. Не трябва да мислим за песните като за чалга и нечалга, а като за хубави и не хубави Просто не лепвайте етикет на някоя песен, че е лоша само защото е чалга. дразнят ви извивките - ама това са народни мотиви. Като слушате "Моме Калино" не ви дразнят, ама като чуете някоя песен с извивки и...Слушайте песента, пък после кажете, че не ви харесва, а не преди да сте я чули и да казвате, че не можете да я слушате дори. Това е тъпо!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    Между чалга и поп-фолк има много голяма разлика!
    Аз харесвам поп-фолка а не глупашките кючеци тип-Гъци гъци....
    ХАресвам чуствените песни.....хубавите.,.,..но всеки има свое собствено мнение!

tazi muzika miri6e na omrqlo......drugo ne e nujno da se spomenava

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

veeee chalga......da si izpovrushtash chervata...otvratitelno e

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    [b][b] :P Не знам какво ви е направила чагата, нито какво са ви направили хората, които я слушат. Във всеки стил музика има и боклуци, и шедйоври, във всеки стил има комерсиални звезди и напомпани цици, и безсмислени текстове... Това не значи, че трябва да се отричат , още по- малко да се лепят етикети на хората, които ги слушат...

Как да приема насериозно човек, който обича да слуша някакви зурли и да върти гюбеци
    Ако за теб човека се определя от музиката, която слуша, ти си заблуден човечец, а не чалгарите...

И за рапърите може да се каже, че са изсухлени тъпи тревомани , и за метълите- че са вонящи дългокоси профани , и за рейвърите- че са изроди-наркомани, и за чалгарите- че са кухи парчета и селяндури... Спрете се бе , хора!

Взаимствани текстове, безсмислици, комерсиалност- навсякъде ги има,това е музикалната индустрия... А "любов" не е тема, за която се пее само в чалгата- все пак това е най-важното в живота на много хора, водещо е и в музиката... :P

Аз се кефя на всякакъв стил музика, смятам, че има парчета за релакс и такива със смисъл и в чалгата, и в рапа, и в метъл , и в попа...

ia da ne govorish za metala...metalite ne voniat...az kakto i vsichkite metali koito poznavam mnogo dobre znaiat kakvo oznachava sapun shampoan i prah za prane....a i razbira se che muzikata govori za choveka kude puk primerno si vidiala chalgar s oburnat krust.... muzikata mnogo dobre pokazva kuv e choveka...verno ima greshni kliuki kato naprimer che metalite smardiat i che chalgarite sa seliani no vse pak muzikata e neshto ot koeto mnogo hora se vliaiat i se gradiat

suglasna sum s pove4eto,4e tova e ciganska muzika i q slu6at selqnite ,kakto i 4e pove4eto pesni sa kradeni.oba4e ima 2 ,3 pesni,koito naistina mnogo mi haresvat i tekstovete sa naistina smisleni.naprimer anelia i nelina-led i ogun,gergana-gubq te bavno ...ina4e kato pevica e pulna skrub .po princip ne haresvam 4algata.
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си