- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За чалгата...
4e kakva e ako ne bulgarska be,kva,kitaiskaПървоначално написано от MadMaster
![]()
puk i neznam za6to obijdate horata samo za6toto ne slu6at tova koeto vie,vseki si ima vkus![]()
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Мразя чалга - просто не ми харесва. Всеки сам избира каква музика да слуша. Нямам нищо против някой да се кефи на някакви гадни певици, туй че според мен такава музика няма смисъл си е мой проблем. Не мога да разбера какво съм направил на шибания комшия, че по цял ден надува някакви шибани гюбеци. "Ей така за релакс" ми вика, "много и се кефя на чалгата". НЯМА ТАКОВА НЕЩО БЕ - или те кефи, или не. За умствения багаж на чалгарите може да се каже много. Искам само да отбележа, че и между тях има много свесни хорица, които просто са се заблудили. Как да приема насериозно човек, който обича да слуша някакви зурли и да върти гюбеци. Както беше казал някой - може да прекръстим държавата на Мангалия. Нищо чудно.![]()
![]()
![]()
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
Много ясно, че не е българска!!! Чалгата представлява разни долнопробни турски, сръбски или гръцки песни, чиито текст е преведен!!! Е това ли е българска музика???Първоначално написано от stasenceto^
Cut me free
bleed whit me
oh, no
one by one
we will fall
down down
e,ne si prav,ama hi4.vse pak ima i avtorski ne6ta.ne vsi4ki pesni sa sys vzeta muzika i text.
Любовта е най-висшата степен на омразата
Над 90% са крадени. Или, ако не са крадени, поне са силно взаимствани. Защото в чалгата за "творчество" и дума не може да става.Първоначално написано от amy lee
Cut me free
bleed whit me
oh, no
one by one
we will fall
down down
[b][b] :P Не знам какво ви е направила чагата, нито какво са ви направили хората, които я слушат. Във всеки стил музика има и боклуци, и шедйоври, във всеки стил има комерсиални звезди и напомпани цици, и безсмислени текстове... Това не значи, че трябва да се отричат , още по- малко да се лепят етикети на хората, които ги слушат...
Ако за теб човека се определя от музиката, която слуша, ти си заблуден човечец, а не чалгарите...Как да приема насериозно човек, който обича да слуша някакви зурли и да върти гюбеци
И за рапърите може да се каже, че са изсухлени тъпи тревомани , и за метълите- че са вонящи дългокоси профани , и за рейвърите- че са изроди-наркомани, и за чалгарите- че са кухи парчета и селяндури... Спрете се бе , хора!
Това кава музика слуша човек е най- малкото, което говори за него!
Взаимствани текстове, безсмислици, комерсиалност- навсякъде ги има,това е музикалната индустрия... А "любов" не е тема, за която се пее само в чалгата- все пак това е най-важното в живота на много хора, водещо е и в музиката... :P
Аз се кефя на всякакъв стил музика, смятам, че има парчета за релакс и такива със смисъл и в чалгата, и в рапа, и в метъл , и в попа...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
neobicham chalga![]()
Според мен поп фолка и чалгата са две различни понятия... едно е на една песен да не спреш задника си да се тресе но друго е да има песни което имат смисъл.Не казвам че чалгата е номер едно.. има тук там песни които са страшни но само понякога.Не казвам също че я обичам... просто ми харесва.И подкрепям момичетата от форума които не ги досрамя да кажат че харесват поп фолка.![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Аз слуша, Хиподил и Korean music (ебаси комбинацията нали)
Това май беше най-смисленото мнение до тук...Първоначално написано от rosskata
Не че харесвам чалгата, дори напротив. Обикновено наистина обръщам внимание какво слушат останалите, но музикалния вкус в никакъв случай не е критерий.
az mrazia 4algatano ne smqtam,4e tozi,koito q slu6a e po-glupav ili ne6to takova. vseki ima pravo na izbor
No MaN, No CrY!!!
\m/
Честно да си кажа по-голяма чат от чалгата наистина е помия. Клиповете се състоят от полуголи едрогърди и дебелогъзи (повечето и перверзно руси) госпици, които ги снимат само в ц*ците или в устата 9която и без това е пълна със силикон). Някои от тях наистина не могат да пеят, а тези които могат да пеят, защото имат гласови данни дори народни певици да станат (за това се иска доста глас, да ви кажа) не пеят нищо стойностно, защото текстописците им са некви готованци и използват само готови фрази и то не по много. Само че има и свестни песни. Признавам си. Аз не съм привърженик на чалгата, но като има - има си ги. Не трябва да мислим за песните като за чалга и нечалга, а като за хубави и не хубавиПросто не лепвайте етикет на някоя песен, че е лоша само защото е чалга. дразнят ви извивките - ама това са народни мотиви. Като слушате "Моме Калино" не ви дразнят, ама като чуете някоя песен с извивки и...Слушайте песента, пък после кажете, че не ви харесва, а не преди да сте я чули и да казвате, че не можете да я слушате дори. Това е тъпо!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Между чалга и поп-фолк има много голяма разлика!
Аз харесвам поп-фолка а не глупашките кючеци тип-Гъци гъци....
ХАресвам чуствените песни.....хубавите.,.,..но всеки има свое собствено мнение!
tazi muzika miri6e na omrqlo......drugo ne e nujno da se spomenava
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
veeee chalga......da si izpovrushtash chervata...otvratitelno e
Първоначално написано от rosskata
ia da ne govorish za metala...metalite ne voniat...az kakto i vsichkite metali koito poznavam mnogo dobre znaiat kakvo oznachava sapun shampoan i prah za prane....a i razbira se che muzikata govori za choveka kude puk primerno si vidiala chalgar s oburnat krust.... muzikata mnogo dobre pokazva kuv e choveka...verno ima greshni kliuki kato naprimer che metalite smardiat i che chalgarite sa seliani no vse pak muzikata e neshto ot koeto mnogo hora se vliaiat i se gradiat
suglasna sum s pove4eto,4e tova e ciganska muzika i q slu6at selqnite ,kakto i 4e pove4eto pesni sa kradeni.oba4e ima 2 ,3 pesni,koito naistina mnogo mi haresvat i tekstovete sa naistina smisleni.naprimer anelia i nelina-led i ogun,gergana-gubq te bavno ...ina4e kato pevica e pulna skrub .po princip ne haresvam 4algata.
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!