- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated by Aia:90% ot sau4enicite mi pu6at i vzimat...
Онзи ден се сбъсках с момиче което продава трева и си проваля живота.Защо?Какво толкова им харесва Аз не пуша не пия не взимам наркотици Но де да можеха поне повече от 90% ученици да са същите
Moderated by Aia
7 tochka ot pravilnika!!!
Blagodaria za vnimanieto!!![/b]
ami to za teb tova ne e provalqne na jivota. postepenno ot kakto si po4nala da pushish si se promenila
(v tova sam siguren) i tazi promqna sas sigurnost ne moje da e kam dobro. Ti moje da ne go osaznava6 no naistina propada6 taka. Po-leka bila ot alkohola...ela da vidi6 edin ot moq klas koito e lud trevoman i kogato mu se priiska da pu6i a nqma vazmojnost poludqva, ti ne znae6 kakvo stava...
Posle mi razpravq6 4e e nai-leka forma na narkotik. Tova go kazvat teq koito pu6at. I az ako pu6eh 6tqh tova da govorq
Сагласна сам Според мен всички наркотици колкото и да са леки трябва да се спрат!
trevata promenq horata prekaleno mn .. znam go i imam smelostta da go tvyrdq zashtoto prez celiq si jivot sym bila zaobikolena ot hora koito pushat treva a dori i ot narkomani no ne sym takava zashtoto znam kakvi sa posledicite vidqh gi sys sobstvenite si ochi i neiskam da stane syshtiq bokluk ot men...
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
az sam na su6toto mnenie kato na bad_girl te prosto vurvqt kum groba
zdr sladuri az sam fenka na r&b
I az pitam za6to?Kade e smisala?Ami smisala v cigarite i alkohola?Kade e smisala, be hora?????????![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
abe vie ludi li ste za da si napravite edin kupon bilo neobhodio treva,cigari ili da se napiete kato nevidqli alkohol i posle pravite gluposti koito daje ne pomnite... eto az sam na 18 i prez jivota sam pila 3 pati i to po edna glatka no tva ne zna4i 4e ne umeq da se zabavlqvam na vsqka nova godina si pravim qk kupon i bez tezi gluposti![]()
ne ne pu6a. no moga da se zabavlqvam i bez da pu6a
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
Еми Няма Смисъл..ама въри им го обеснявай ....Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Смисълът е 42Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE