- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pritesnqvashe li tova ...
Е отко да се притеснявам, аз толкова време съм посветил на тренировки .... и да са притеснявам. Напротив даже много си си харесвах тялото и мисля че и другите ме харесват.
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
na niakoi drug slu4valo li mu se e tova ?
w na4aloto si e stesnitelno ama deto kazahte ima si lampi za izgasqne.pak i sled sexa we4e ni6to ne me pritesnqwa.po waprosa za tqloto-ne bih otkazal nekoe drugo kilce![]()
AZPUK mnogo se pritesnqvam!!! Penisueleca mi e samo 3.7886 santimetra v erekciq ii M I E STRASHNO PRITISNITELNO.. POMOOOOOOOOSHT
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Изобщо не ме грее кой ми харесва тялото и кой не . Аз си го харесвам и не се срамувам от негоПървоначално написано от *smuten*
napravo podarqvam, che naposledak sa mi v povecheПървоначално написано от blade_d
kfo mi puka, nali az si se haresvam i na defoikata i haresva :P
b*si sramejlivite hora az...
az ne se pitesnqvah ot tqloto si, az sym "sportna natura" (ili ne6to takova be6e se izrysila) , edinstvenoto koeto Mmmyyyyni4ko me pritesnqva (no moga da go promenq) sa muskulite na rycete mi (bicepsite), iny4ee vyob6te ne mi puka, 6tom momi4eto si e legnalo s men na4i...ko da si govorim poi4e
e nqma kak vseki izbiva nqkakvi kompleksi
dali shte e z agurdite dali z akrakata a pri mujete nai cheto e za razmera na penisa
no smqtam che kogato se sikate nqma da mislite za tva i oshte poveche na tumno hem e po qko hem po intimno i po vuzbujdashto
z atav ako mn s epritesnqva nqkoi predlagam mu ad deistva v tumnoto
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
Обичам Гени!!
--=Г-е-о-р-г-и=--
mi 4e ne si haresvam mnogo tqloto ,ne go haresvam,taka e ,no 4ak da se smu6tavam kato pravq sex ne,koito me haresva kakvato sum ...mainata mu
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
az super mnogo se pritesnqvam i ne si haresvam tqloto![]()
imam malki gurdi, mnogo benki, kojata mi e mnogo bqla ... inache sum slabichka, no nqkak si otpusnata
abe golqm spek mi e sublichaneto, dori lqtoto po banski ...![]()
Basi veche se pritesneqvam 2 pati poveche ! Snoshti napadnah edna i tq mi vidq hemoroidite i sifilisa maikooooooooooooooo dobre mi kazvaha pravi go na tumno![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Az licno imam sportno tqlo, poneje se zanomavam s mlogo spogtove. Samo mi e malko stranno 4e nqmam "golevi muskuli". Ne 4e sa malki, v sravnenie s drugite, no ne sa kakto mi se iska. Pak i ne prqva ni6to za da sa podobri tova.
Amiii ako obi4am edno momi4e kakto i da izglejda postoqnno 6e i povtqram kolko me kefi za da se 4uvstva gotino i o4akvam sy6toto kam menPak az sam si dobre malko klio6tavi4ak ama bivam
![]()
ami ... az puk se pritesnqvam za tova o6te ne sum pravila seks a sum na 15. gurdite mi sa malko malki , kogato sloja sutien sa dobre daje mi e struvat po-golemi ot kolkoto trqbva. no kakuvto i sutien da sloja s kolkoto i malki podpulni da e pak e taka i nz dali prosto gurdite mi sa po razlqti a ne 4ak tolkova malki (misleh da puskam takava tema da vi pitam ama nqma smisal i tuka moje). i me e strah da ne kajat 5e naro4no nosq po-golemi sutieni s podlunki za tova a ne e taka sus suvsem minuaturni podlunki sa , e ne sa kato oniq deto izobshto nqmat , no vse pak sa dosta malki
nali e tamno
mi ne vse pak nikoi ne e vinoven za tova 4e se e rodil takav i vseki si ima plusove i minusi
izvinqvai mila ama ne te razbrah na konkurs za gardi li 6te hodi6ami ... az puk se pritesnqvam za tova o6te ne sum pravila seks a sum na 15. gurdite mi sa malko malki , kogato sloja sutien sa dobre daje mi e struvat po-golemi ot kolkoto trqbva. no kakuvto i sutien da sloja s kolkoto i malki podpulni da e pak e taka i nz dali prosto gurdite mi sa po razlqti a ne 4ak tolkova malki (misleh da puskam takava tema da vi pitam ama nqma smisal i tuka moje). i me e strah da ne kajat 5e naro4no nosq po-golemi sutieni s podlunki za tova a ne e taka sus suvsem minuaturni podlunki sa , e ne sa kato oniq deto izobshto nqmat , no vse pak sa dosta malkia ako se pritesnqva6 tolkova mnogo ... ela pri mene da te vidq i 6te ti kaja dali sa si dobre ...
![]()
![]()
mi tai kato sam spala samo s edin 4ovek prez jivota si i 6te prodaljavam da go pravq....ne moga da kaja..kakvo vseki 1 pat tai kat sam imamala samo 1 prav pat..no pri men go imashe toq moment s srama..no ne prodalji dalgo samo 2 3 pati..i posle nikav sram!!
emi rednoe na nikoi da ne my pyka kakuv e dali e debel ili slan zashtoto ne vseki moje da e idealen trqbva da se priemesh takuv kakuvto sia otnosno da se sablechesh pred momche ne e redno da se pritesnqvash zashtoto toi te xaresva takava ili takuv kakuvto si
![]()
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
ami estestveno 4e purviq put e mn kofti 6toto nz kak te vijda 4oveka ot sre6ta i se pritesnqva6 nz taka si mislq
Първоначално написано от Tedichka
Dobre 4e moq 1-vi put be6e zimata i se krix pod odealoto
![]()
Ае вие момичетата сте много глупави ора - щом човека до вас ви обича и желае да спи с вас => 1 Харесва вас 2 харесва вашето тяло . Един въпросПървоначално написано от *smuten*
Ти би ли спала с 250 килограмов целия космат и използващ водата само за да я пие? Не нали? Колкото и да е невероятно има и такива хора на които им харесват такъв изрод... Въпросът е дали имаш точния човек до себе си...
Аз се харесвам такъв какъвто съм си! който не ме харесва, не ме заслужава! Т'ва е!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ми аз ли4но бая се притеснявах първия път... И то не щото изглеждам зле, ами просто защото никой до тогава не ме беше виждал 4исто гола и изобщо. Е, сега, вярно е 4е и аз като пове4ето моми4ета си имам разни притеснения относно тялото си - примерно никога не съм доволна от това колко ми е стегнато дупето независимо от това какво казват хората около мен.... Ей такива работи... но не бих казала 4е се комплексирам за нещо и това ми пре4и...![]()
![]()
Робинята на Quench