.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Фен
    Град
    Varna
    Е отко да се притеснявам, аз толкова време съм посветил на тренировки .... и да са притеснявам. Напротив даже много си си харесвах тялото и мисля че и другите ме харесват.
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Guest
    na niakoi drug slu4valo li mu se e tova ?

w na4aloto si e stesnitelno ama deto kazahte ima si lampi za izgasqne.pak i sled sexa we4e ni6to ne me pritesnqwa.po waprosa za tqloto-ne bih otkazal nekoe drugo kilce

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    AZPUK mnogo se pritesnqvam!!! Penisueleca mi e samo 3.7886 santimetra v erekciq ii M I E STRASHNO PRITISNITELNO.. POMOOOOOOOOSHT
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Супер фен

Re: Pritesnqvashe li tova ...

Цитирай Първоначално написано от *smuten*
    Ne si pravih truda da vidq dali ima takava tema, zatova se izvinqvam ako se dublira

Pritesnqvahte li se ot vida na tqloto si, ot nacina po koito izglejdate, tova dali ste dosta sportna natura, ili po slabichki, ili pylni ... vyobshte smushtavahte li se ot tqloto si pyrviq pyt kato pravihte Sex. ... i analogichno vseki pyrvi pyt s nov priqtel/ka ??
    Изобщо не ме грее кой ми харесва тялото и кой не . Аз си го харесвам и не се срамувам от него

rikk
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blade_d
    po waprosa za tqloto-ne bih otkazal nekoe drugo kilce
    napravo podarqvam, che naposledak sa mi v poveche
    kfo mi puka, nali az si se haresvam i na defoikata i haresva :P

Guest
    b*si sramejlivite hora az...
    az ne se pitesnqvah ot tqloto si, az sym "sportna natura" (ili ne6to takova be6e se izrysila) , edinstvenoto koeto Mmmyyyyni4ko me pritesnqva (no moga da go promenq) sa muskulite na rycete mi (bicepsite), iny4ee vyob6te ne mi puka, 6tom momi4eto si e legnalo s men na4i...ko da si govorim poi4e

e nqma kak vseki izbiva nqkakvi kompleksi
    dali shte e z agurdite dali z akrakata a pri mujete nai cheto e za razmera na penisa
    no smqtam che kogato se sikate nqma da mislite za tva i oshte poveche na tumno hem e po qko hem po intimno i po vuzbujdashto
    z atav ako mn s epritesnqva nqkoi predlagam mu ad deistva v tumnoto
    Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!

Обичам Гени!!
    --=Г-е-о-р-г-и=--

mi 4e ne si haresvam mnogo tqloto ,ne go haresvam,taka e ,no 4ak da se smu6tavam kato pravq sex ne,koito me haresva kakvato sum ...mainata mu
    Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!

Guest
    az super mnogo se pritesnqvam i ne si haresvam tqloto
    imam malki gurdi, mnogo benki, kojata mi e mnogo bqla ... inache sum slabichka, no nqkak si otpusnata
    abe golqm spek mi e sublichaneto, dori lqtoto po banski ...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Basi veche se pritesneqvam 2 pati poveche ! Snoshti napadnah edna i tq mi vidq hemoroidite i sifilisa maikooooooooooooooo dobre mi kazvaha pravi go na tumno
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Guest
    Az licno imam sportno tqlo, poneje se zanomavam s mlogo spogtove. Samo mi e malko stranno 4e nqmam "golevi muskuli". Ne 4e sa malki, v sravnenie s drugite, no ne sa kakto mi se iska. Pak i ne prqva ni6to za da sa podobri tova.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Amiii ako obi4am edno momi4e kakto i da izglejda postoqnno 6e i povtqram kolko me kefi za da se 4uvstva gotino i o4akvam sy6toto kam men Pak az sam si dobre malko klio6tavi4ak ama bivam

Guest
    ami ... az puk se pritesnqvam za tova o6te ne sum pravila seks a sum na 15. gurdite mi sa malko malki , kogato sloja sutien sa dobre daje mi e struvat po-golemi ot kolkoto trqbva. no kakuvto i sutien da sloja s kolkoto i malki podpulni da e pak e taka i nz dali prosto gurdite mi sa po razlqti a ne 4ak tolkova malki (misleh da puskam takava tema da vi pitam ama nqma smisal i tuka moje). i me e strah da ne kajat 5e naro4no nosq po-golemi sutieni s podlunki za tova a ne e taka sus suvsem minuaturni podlunki sa , e ne sa kato oniq deto izobshto nqmat , no vse pak sa dosta malki

nali e tamno

Град
    Aytos
    mi ne vse pak nikoi ne e vinoven za tova 4e se e rodil takav i vseki si ima plusove i minusi

Град
    Aytos
    ami ... az puk se pritesnqvam za tova o6te ne sum pravila seks a sum na 15. gurdite mi sa malko malki , kogato sloja sutien sa dobre daje mi e struvat po-golemi ot kolkoto trqbva. no kakuvto i sutien da sloja s kolkoto i malki podpulni da e pak e taka i nz dali prosto gurdite mi sa po razlqti a ne 4ak tolkova malki (misleh da puskam takava tema da vi pitam ama nqma smisal i tuka moje). i me e strah da ne kajat 5e naro4no nosq po-golemi sutieni s podlunki za tova a ne e taka sus suvsem minuaturni podlunki sa , e ne sa kato oniq deto izobshto nqmat , no vse pak sa dosta malki
    izvinqvai mila ama ne te razbrah na konkurs za gardi li 6te hodi6 a ako se pritesnqva6 tolkova mnogo ... ela pri mene da te vidq i 6te ti kaja dali sa si dobre ...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi tai kato sam spala samo s edin 4ovek prez jivota si i 6te prodaljavam da go pravq....ne moga da kaja..kakvo vseki 1 pat tai kat sam imamala samo 1 prav pat..no pri men go imashe toq moment s srama..no ne prodalji dalgo samo 2 3 pati..i posle nikav sram!!

Град
    По купоните
    emi rednoe na nikoi da ne my pyka kakuv e dali e debel ili slan zashtoto ne vseki moje da e idealen trqbva da se priemesh takuv kakuvto si a otnosno da se sablechesh pred momche ne e redno da se pritesnqvash zashtoto toi te xaresva takava ili takuv kakuvto si
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami estestveno 4e purviq put e mn kofti 6toto nz kak te vijda 4oveka ot sre6ta i se pritesnqva6 nz taka si mislq

Цитирай Първоначално написано от Tedichka
    Amiiii... otnachalo da!
    Vsmisyl... predi samiq sex! No po vreme na sex-a vyobshte ne mislish dali si debel, slab i prochie... prosto se naslajdavash na udovolstvieto
    Dobre 4e moq 1-vi put be6e zimata i se krix pod odealoto

Guest

Re: Pritesnqvashe li tova ...

Цитирай Първоначално написано от *smuten*
    Ne si pravih truda da vidq dali ima takava tema, zatova se izvinqvam ako se dublira

Pritesnqvahte li se ot vida na tqloto si, ot nacina po koito izglejdate, tova dali ste dosta sportna natura, ili po slabichki, ili pylni ... vyobshte smushtavahte li se ot tqloto si pyrviq pyt kato pravihte Sex. ... i analogichno vseki pyrvi pyt s nov priqtel/ka ??
    Ае вие момичетата сте много глупави ора - щом човека до вас ви обича и желае да спи с вас => 1 Харесва вас 2 харесва вашето тяло . Един въпрос
    Ти би ли спала с 250 килограмов целия космат и използващ водата само за да я пие? Не нали? Колкото и да е невероятно има и такива хора на които им харесват такъв изрод... Въпросът е дали имаш точния човек до себе си...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Аз се харесвам такъв какъвто съм си! който не ме харесва, не ме заслужава! Т'ва е!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Притеснявах се разбира се.И то не от тялото си-аз си го харесвам долу-горе,но имам белег от операция и за това се притеснявах.Радващо е,че гаджето има същия проблем и успяхме д го преодолеем заедно.Сега вече не ме е срам,ама преди време ме беше срам

Мега фен
    Град
    SF
    Ми аз ли4но бая се притеснявах първия път... И то не щото изглеждам зле, ами просто защото никой до тогава не ме беше виждал 4исто гола и изобщо. Е, сега, вярно е 4е и аз като пове4ето моми4ета си имам разни притеснения относно тялото си - примерно никога не съм доволна от това колко ми е стегнато дупето независимо от това какво казват хората около мен.... Ей такива работи... но не бих казала 4е се комплексирам за нещо и това ми пре4и...

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си