Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Цитирай Първоначално написано от Съни
било редно преди да му дойде времето да се събличам да съм погрижала да отстраня това, което не харесвам
Ne 4e se zaiajdam ili ne6to ama kak 6te otstrani6 strii ili belezi primerno?
Е, то в темата не ставаше въпрос за такива работи... Ами аз имам едно белегче на коляното, ама това не пречи както да се събличам, така и да си ходя с къси поли (е, то не е голямо ) И стрии имам при това не малко , но те с времето избледняват до едно положение... не знам и те не ме притесняват... да не мислиш, че един мъж още първия-втория път ще тръгне да ти оглежда краката и ще забележи стриите Стриите от пръв поглед може да ги забележи само жена Ето очевидно и за това съм се погрижила навреме може да няма как да отстраня тези проблеми по безоперативен път вече, но съм премахнала психологическия проблем, който те биха породили -> и мъжете наистина не им обръщат внимание, а и дори и да ме попита някой какво е това за мен не е проблем и не се притеснявам да обясня
Аз се харесвам такава, каквато съм и няма нищо, което да ме притеснява в мен
Миличка, не би и минало през ум, че точно ти ще тръгнеш да се заяждаш, с когото и да било във форума, споко Надявам се, че отговора ми те удовлетворява Ако не - питай пак