- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Лицемерите
Знаачи какво мислите за лицемерите ? Мене ми писна хора които уж ме "харесват" или ми обясняват колко ме "обичат" на следващия ден да говорят за мене или да се държат адски студено! Не може един ден едно момче да ти е като най-добър приятел, а на следващия ден да се държи така сякаш не се познаваме ! Имам чувството, че отблъсквам хората![]()
Добре де нямам "Страхотен" характер, но щом ме е приемал до сега такава каквато съм не разбирам сега какво се е променило ! И се чувствам адски тъпо и се чудя на мен ли ми има нещо или всички за лицемери които искат нещо
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Напълно ми е позната тази тема познавам доста хора, които ти се правят на приятели, говорят ти колко добра приятелка си им и т.н. а в следващия момент когато се обърнеш започват да говорят зад гърба ти.Важното е да не ти пука и да не им обръщаш внимание, те никога няма да с променят и няма смисъл да си хабиш нервите заради такива хора.Щом те се държат студено към теб, дръж се и ти по същия начин към тях.И ще видиш как ще започнат да се умилкват около теб и да ти се правят на приятели.А за характера ти споко смятам, че си много готино момиче и заради това някой хора се опитват да те използват, но не трябва да им се поддаваш![]()
![]()
licemeri na toq svqt kolkoto iska6
gledai malko nepukisti4no na jivota i na sveta kato cqlo![]()
nezavisimo ot tova 4e do edna stepen nepukizma e lesniq na4in i e edin vid lesniq na4in, kvo ti puka, nali si dobre
osven tova ti prepory4vam da ne opredelq6 hora za nai dobri priqteli, koito poznava6 da kajem ot 2 meseca
2 meseca ponqkoga ne e dostaty4no....
opitai se da ne se doverqva6 na horata tolkova mnogo, za6toto 6te ti vleznat pod kojata i 6te ti se ka4at na glavata bez izob6to da razbere6, samo s mili dumi i s edno 4erpene na cigarka i kafe
tova ne e priqtelstvo, za6toto zamisli se, istinskiq priqtel ne bi ti kazal 4e ne6to ti stoi mnogo hubavo ako ne e taka nali? a tiq hora za koito govori6 ne samo 6te go kajat ami i 6te ubedqt 4e tva e napraveno to4no za teb i t.n.
we spoko, nqma perfektni hora, prosto bydi sebe si kolkoto i izstyrkano da zvu4i....gore glavata i napred nali znae6
nqma da se sduhva6 za gluposti![]()
c ya
Give me your best shot motherfucker!
Защо търсите винаги вината в другитеТой бил лицемер, ония бил такъв...Ами вие какви сте ? Идеални ? Не целя да убидя някой или да се заяждам просто ви казвам да погледнете на нещата от друг ъгъл. Може и наистина да е лицемер, гадняр, тъпак другия, но винаги трябва да се има 1 на ум
Много е лесно да обвиниш някой друг за каквото и да е било...
Тия хора много добре ги познавам.
Те не заслужават да им обръщаш внимание
и да си хабиш нервите с тях.Прави се че не ти пука,
да си говорят каквото искат..ти не можеш да ги промениш!
ПП.Виш темаhttp://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=703
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Spoko, az mnogo puti sam go kazvala i pak 6te go napravq - SVETAT E PULEN S BOLKUCI, RQDKOST SA SVESTNITE I DOBOJELATELNI HORA! Dori tuk vav foruma istinskite i dobrite hora sa rqdkost, koeto naistina e jalko...no tova si e moe li4no mnenie, drug moje da sadi za drugite po sebe si i da ne misli taka...pone az tova mislqNe priemai ne6tata prekaleno navatre
, radvai se, 4e ti ne si edna ot tqh
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Лицеметието и селянията скъпа са най-срещаното нещо на земята.
На всяка крачка има такива хора.
Мен лично 99.9% от приятелите са ми такива.
Защо мислиш, че не вярвам на никой, че не мога да обичам вече?
Именно заради това, защото хората на които вярвах ме излъгаха.
И не само това. Лицемерието в даскалото. Поне сме четири момичета който учим в класа и аз съм едно от тях и всички гледат някво узлобено. Постоянно се зяждат, даже и се бихме , защото ние сме учили повече от тях. Те искат щом те не учат и ние да не учим, обаче стане ли съпрос за услуга и секи ти е приятел. И не само в даскалото.
Има ли нещо трудно, трябва ли някой да помага ВЕДНАГА СМЕ ДОБРИТЕ! А после след услугата СМЕ ЧЕРНИТЕ ОВЦЕ и никой не те бръзка за нищо.
Мразя хора лицемери!
[b][i]Благодаря ви ! Абе LunaTriCk точно в тоя случаи не намирам вина в себе си дори да звучи егоистично !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Vajnoto e da ne ti pukaima gi .. ima sqkfi hora nikoi s nikoi ne si prilicha, no idealni nqma i nqma i da ima..
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
Съвсем правилно, всеки е лицемер до известна степен. Просто понятието е твърде обширно.Първоначално написано от Baccara
А за този смисъл, който влагаш - ако на всяка неприятност, поднесена от живота обръщаше толкова голямо внимание, нямаше да издържиш дълго.Радвай се на малите неща, радвай се много на единствения си добър приятел, а нехай за множеството псевдо другари.
Няма за какво да се тормозиш. Приятелството не се казва,а се показва, така че тези хора са ти били всичко друго освен приятели... А след като не са били- няма защо да ти е мъчно до тях... Помисли си малко- има хора, които са ти ИСТИНСКИ приятели, които никога няма да постъпят така с теб, нали? За другите не си заслужава да се ядосваш...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Abe licemerite sa navsqkyde... i vqrno e, che vseki edin chovek pone vednyj e bil licemer, dori i primerno da e bilo neosyznato, no se e sluchvalo.. az lichno mrazq takiva proqvi, a dosta chesto istinski priqteli sa mi kazvali za taki'a, deto sa mnogo otvoreni zad gyrba mi.... ama ei t'va e istniata -
Ne e vajno kakvo govorqt zad gyrba ti, vajnoto e kato se obyrnesh vsichki da zamylchat!
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Durja da otbeleja, che v momenta na po4it sa licemerite. Ako si traesh, ako si pravish neshtata zad gurba na koito i da bilo, ako ne kazvash nishto v o4ite na horata, pe4elish uvajenie. Malko sa horata, koito biha ocenili ne4iq 4estnost, vmesto da anatemosat iskreniq.
Kfo kazah i az ne znam, no neshto ne si izrazqvam mislite.
P.S. Sorry za latinica, ama neshto ima nqkuf problem :/
Tova bqh az, po dqvolite![]()
ne me lyjat, az posle nali sym govoril s tiq mishoci, deto mi govorqt zad gyrba i nasirat.. abe na nikoi ne moje da vqrvash, samo na sebe si i na rodninite, ama ima sluchai, v koito i rodnini mogat da te precakat...Първоначално написано от exploitedteen
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Първоначално написано от Baccara
![]()
Първоначално написано от Baccara
Za ne6tastie tuk sum suglasna![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Напълно си прав/а...Първоначално написано от Sinister_Doll
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Nqma idealni hora i seki rano ili kasno stava licemer no ne trqbva da ti puka ot nikoi i ot nishtoDori predi malko razbrah che chovek s koito uj bqhme priqteli super jestoko me e naredil a dori e nqmal smelostta dam i go kaje v ochite ama ko ma e** ..pone na vreme gi razbirash kakvi sa
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .