- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Любима държава и други въпроси
1-Ispaniq- horata sa privetlivi,vremeto e sla4evo abe si4ko e cooL
2 v Ispaniq.. az tam si jiveq de![]()
3- ni6to![]()
![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
1.ГърцияПървоначално написано от Iliqn4eto
2.Истанбул,защото е много интересн град и!
3.София,приятелите ми,атмосферата и такива неща :P
1.Koq vi e lubimata darjava i za6to,kakvo vi haresva v neq?
Испания ... Харесват ми нейните традиции и забележителности , харесват ми също хората там ...![]()
2.Kade bihte iskali da jiveete v koq darjava i grad....
в Мадрид , Валенсия или Барселона
3.kakvo Vi haresva nai-mnogo v BG![]()
Българското черноморие ...![]()
1.Испания
2.Барселона
3.Природата която за жалост изчезва бавно.........
Испания ... Харесват ми нейните традиции и забележителности , харесват ми също хората там ...![]()
Барселона, Лондон, Прага, Амстердам
Сиренето, семейството ми и дивият ни дух
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Любимата ми държава е Франция. Харесвам културата, хората, отношението им, езика.
Бих живяла в Париж, Барселона, Милано, Лондон, Лос Анджелис и други американски градове.
В България най-много ми харесва природата.
1.България, защото това е най-красивата държава на света и е моята родина.Първоначално написано от Iliqn4eto
2. Ами бих искала да се върна в София, защото сега живея във Виена.
3. ВСИЧКО
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
любимата ми държава е и винаги ще бъде моята невероятна родина България! Обичам я, защото ми е родина, защото там съм родена и е моя!
Живея в Германия и тук си ми харесва, но България винаги ще бъде на първо място в моето сърце! Обичам те родино мила! Вярвам в теб!
САЩ.Причините са много.
По точно искам да живея в Miam,Fl - намирам го за екзотично място р харесва ми климъта и др....Колкото банално да звучи също исам да живея и в New York - доста внушитилен и огромен град , чара в този град намирам , че както можеш да видеш супер луксозни квартали , така и бедни квартали като Bronx например (Ок дано ме разбирати какво искам да кажа , защото малко тромово се изразих) .....!!!
[b]1.Обожавам Испания, обожавам културата им, обожавам хората, природата, най-вече традициите, буйната им горяща кръв и начина, по който усещат музиката, техния похват за свирене на китара (както и някои латиноамерикански похвати) абе изобщо Me Amo Espa
No more hopophobia ! Love is love
Франция - Доста красива страна, един ден, ако имам възможността, бих я посетила.
Испания - Може би в Мадрид, Барселона или някъде по крайбрежието (Имам предвид градове) ..
ВСИЧКО! Мога да продължа с часове да изброявам.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
1.Германия и Англия
2.Мюнхен, Франкфурт, Лондон, но бих посетил и САЩ
3.Храната, особено лютеницата![]()
1. Любима държава си нямам. Искам да обиколя мнооого държави (едно околосветско пътуване) иии тогава може и да си харесам![]()
2. Амии не знам.. Където ми хареса![]()
3. Приятелите
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
италия ....заради културното наследство
живее ми се в бг.. във Велико Търново по-точно ( аз съм от Варна)
в БГ ми харесва че има доста свобода..и могат да се правят неща който в др държави не могат..
1. Испания и Китаи. искам да живея в някои град а не село. и нз що ми харесват. зависи от настроението.![]()
1.Германия,ами всичко в нея ми харесва.Там няма дупки по улиците.Много добре е развита икономиката.Хората са възпитани и т.н.
2.Еми искам да живея в Германия/Берлин или Мюнхен
3.Хах еми може би това,че българите са много приятелски настроени.И това,че спечелихме Форт Бояр![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Любимата ми държава е САЩ - `щото са много развити и ме кефи природата и филмите![]()
Испания - заради Ибиза![]()
![]()
и България - родена съм тук и историята ни е велика, природата е хубава ^^
Искам да живея в Ибиза - заради хаус купонитеи също искам да живея в Тексас -- просто ми звучи ДАЛЕЧ
![]()
и София![]()
![]()
1.Любимата ми държава е Япония.Харесва ми в нея историята,най-развитите технологии,културата,тради циите,кухнята им,добротата и характера на японците.
2.Искам да живея с няколко души на моят акъл,които обичат природата и животните на за мен най-красивите тропически острови Сейшелските О-ви,но не заради това,че е скъпо и само за милионери,а защото ще съм далеч от целия побъркан и пропадащ все по-надолу свят и ще се потопя в невероятната природа,океана,чистите плажове и недокоснатите от цивилизацията райски кътчета.До къщата ви е самата джунгла,въздуха е чист,небето е чисто,пече слънце,тишина,океана,палми е,няма много хора около вас,не мислиш за дупките по пътищата,няма престъпления,войни,катастр офи,убииства,кражби,стрес,а само чиста недокосната природа и спокойствие.Бих се разхождал всеки ден из джунглите,планините и океана и бих снимал с кеф естествената красота на природата.
3.В България харесвам историята ни,както и природата.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
3.kakvo Vi haresva nai-mnogo v BG
1.ЛюбиматЕ ми държави са : България и Англия.България защото ми е родна , защото имаме невероятна история пък и + това имаме прекрасни планини и моррее![]()
![]()
Англия ми харесва защото имам близки там и са ми казва ли ,че държавата е много хубава и образованието е хубаво. ^^ : )) Климата им не е много хубав , но аз и без това не обичам да ми е горещо ;дд ^^
2.Англия .. Лондон или Бристол,Манчестър .. Харесват ми висчки градове тамОбаче не искам да живея в село ;д =] ^^
3.Както казах по-горе имаме НЕВЕРОЯТНА история .. : )) Планинте и Морето ни са прекрасни : ))
Нuкой не остава девствен .. ЖUВОТА преебава всuчкu! ; ))
1.Любимата ми държава е Япония просто всичко ми харесва там от култура до природа и технология
2.Япония,Токио
3.Ами морето,народа,ракията и още много много xD