- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с месечния цикъл:(
Здравеи те на всички.Моя проблем е следният преди една седмица ходих на лекар да му искам някакви хапчета да ми предизвика месечни цикъл той ми изписа оргаментрил и ми каза да го пия 5 дни и ще ми дойде,но аз го пих 5 дни и вече 5 ден не ми идваКакво да правя ?Някакви начини за предизвикване на месечния цикъл?
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Отиди при същия лекар,кажи му,че това не ти е помогнало и той ще ти каже какво да правиш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Извинявам се за въпроса, но защо толкова искаш да ти дойде, че гълташ хапчета?Ако е станала беля, по-добре действай навреме, отколкото да се мъчиш да предизвикаш менструация.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
искам да ми дойде по -рано защото скоро заминавам на море тва е причината ,кажете ко да права ,за да го предизвикам плс
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Примолут нор!!!
Но ако сте се тъпкали с други хормони, първо минете през гинеколог![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Отиди при тоэи лекар и му кажи ,че не е подействало (на висок глас![]()
).Може да ти предпише нещо друго ,или пък просто отиди при друг.Иначе не энам,не ми се е налагало.
[size=7][b][u]fosse cos
otidi pak na lekar i mu kaji kakvo e stanalo \/
Отиди пак на лекар.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!