.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с месечния цикъл:(

Здравеи те на всички.Моя проблем е следният преди една седмица ходих на лекар да му искам някакви хапчета да ми предизвика месечни цикъл той ми изписа оргаментрил и ми каза да го пия 5 дни и ще ми дойде,но аз го пих 5 дни и вече 5 ден не ми идва Какво да правя ?Някакви начини за предизвикване на месечния цикъл?
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Отиди при същия лекар,кажи му,че това не ти е помогнало и той ще ти каже какво да правиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Извинявам се за въпроса, но защо толкова искаш да ти дойде, че гълташ хапчета? Ако е станала беля, по-добре действай навреме, отколкото да се мъчиш да предизвикаш менструация.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

искам да ми дойде по -рано защото скоро заминавам на море тва е причината ,кажете ко да права ,за да го предизвикам плс
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

оХХх да кажете, защото и аз съм със същия проблем

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Примолут нор!!!
    Но ако сте се тъпкали с други хормони, първо минете през гинеколог

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    София
    Отиди при тоэи лекар и му кажи ,че не е подействало (на висок глас ).Може да ти предпише нещо друго ,или пък просто отиди при друг.Иначе не энам,не ми се е налагало.
    [size=7][b][u]fosse cos

otidi pak na lekar i mu kaji kakvo e stanalo \/

Отиди пак на лекар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си