.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    някой учи ли там?

Град
    London

Re: Впечатления от Англия.

Цитирай Първоначално написано от Em1l
    Здравеите аз сам Емил .. хаха много весело нали.. та както и да е .. в момента живея тук смисал в Англия и искам да кажа с какви впечатления съм останал смисал то си е така (истина) тук нали на 16 години свършват училище и които иска ходи в колеж които не си остава да си работи.. та нащи англичанки си раждат на 16 повечето... В центара кат отида и 16-17 маики само виждам с количките си маика ми живее по далго от мене и каза че винаги си е било така аз живея тук (там) от 3 месеца only. Това за мен не е нормално но се пак сигурно защото в бг заваршваме на 18/19 год. пък тука много по рано се освобождават от даскало и ... но за мен не е добре така да родиш на 16. Даваха преди няколко дена по телевизията наи младите маики и бащи.. имаше едно момче 13 годишен приятелката му беше на 16 и родила две близначета нали преди години ся като го даваха тои вече беше на 17 и близначитата бяха на 4 годинки.Ами ко да ви кажа вие си кажете мнението.Иначе аз много ги харесвам англичанките като момичета , красиви са .. много.
    И аз живея в Англия(Лондон) и тези майки с количките направо ме побъркват.Раждат на по 16-17 а още за себе си немогат да се грижат.Плюс това и аз не съм съгласна с това, че са хубави. Повечето от тях не са възпитани и ако не слезеш на тяхното ниво, не си им интересен.Впрочем,живея в Лондон от една година и уча тук.В началото ми беше странно като дойдох, но след това свикнах с всичко и вече нищо не ми е ново.О и да отбележа,че англичанките са супер нахални.
    <You are never too young to die...>

kyde ste prieti i kakva specialnost y4ite v england?nqkoi ot king's college london?

oy gospodi fsi4ko jivo li jivee v london .. az se opitvam pod durvo i kamuk da si namerq nqkoe bulgar4e priqtel4e, za da ne iztre6tq suvsem .. ama nqma ;] taka da q mrazq tazi angliq, vse edno si sam na toq smotan svqt .. v takiva depresii izpadam 4e ..

ами какво да ви кажа, аз съм в Англия от близо 3 седмици. уча в университета в Bath, като цяло няма спор, че всичко е поддържано, има много красиви и чисти места. университета също много ми допада, живея в едно от общежитията.. на етажа има само англичани и до мен един българин(слава богу)
    англичанките са му супер антипатични - обличат се безвкусно, лигави и престорени са(поне според мен..), не са особено умни.. и със сигурност много рядко се среща някоя хубавка,така да се каже.. повечето нямат излъчване..
    англичаните и те са едни странни,но бих предпочела да общувам с момчетата,защото са по-земни и приятни от момичетата.. но като цяло все още не мога да ги възприема ( например факта,че мият чиниите като пълнят мивката с вода и веро,изкарват чиниите целите във веро и просто ги бършат с парцал.. та половината веро остава по тях haha) .. и други странни неща в поведението имат,надявам се скоро да им свикна..
    и по въпроса,че си падат малко мърлячи, няма спор че е така ..
    също имат доста изявен акцент,аз все още не им разбирам напълно какво ми говорят(по-точно какво си мънкат ).. но се очаква, че ще свикна

а да, и храната им е отвратителна.. забравих да кажа вече ми липсват българските манджи
    за сдържаността - вярно е да.. доста са резервирани. сядам при тях в кухнята, те си приказват нещо(аз естествено не им разбирам), и почти нито едно момиче не се е обърнало да се заинтересува от мен,нито е дошло да ме извика с тях някъде(не че много държа ) , момчетата са малко по-добре настроени, но все пак трябва време,за да те приемат и теб като човек.. начинът им на веселба също ми е доста интересен
    забелязвам, че им трябват средно 2 бири да се напият.. което е малко смешно, но ...

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Zdrasti, shte zapochna s izvinenie za latinicata, no polzvam slujeben kompiutur i ne moga da instalvam programi. Taka po temata, v Maidstone jiveq i super si e daje anglichankite mnogo mi dopadat ima kurvichki ima normalni ima i veche mnogo umni, kato cqlo angliq si e super durjava nakratko kazano haresva mi. Za tezi koito ne q haresvat tehen si problem.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Навсякъде
    Здрасти,гледам доста хора има тук,които живеят в Лондон...дайте нещо ЛС-та,скайпове,телефони,имейл ,телеграми,колети...каквото и да е,че съм тук от 3 седмици и всичките ми познати българи (и тримата) живеят бая далечко и ми е кофти

По темата : Добри са ми,за сега,впечатленията...малко нанагорно ми идва пътуването и разкарването напред-назад,но иначе е добре
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    По-добре да раждат от колкото да правят безразборен секс като в БГ и накрая на тази възраст 16-17 да са с по един, два аборта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си