- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Впечатления от Англия.
някой учи ли там?
И аз живея в Англия(Лондон) и тези майки с количките направо ме побъркват.Раждат на по 16-17 а още за себе си немогат да се грижат.Плюс това и аз не съм съгласна с това, че са хубави.Първоначално написано от Em1l
Повечето от тях не са възпитани и ако не слезеш на тяхното ниво, не си им интересен.Впрочем,живея в Лондон от една година и уча тук.В началото ми беше странно като дойдох, но след това свикнах с всичко и вече нищо не ми е ново.О и да отбележа,че англичанките са супер нахални.
![]()
<You are never too young to die...>
kyde ste prieti i kakva specialnost y4ite v england?nqkoi ot king's college london?
oy gospodi fsi4ko jivo li jivee v london .. az se opitvam pod durvo i kamuk da si namerq nqkoe bulgar4e priqtel4e, za da ne iztre6tq suvsem .. ama nqma ;] taka da q mrazq tazi angliq, vse edno si sam na toq smotan svqt .. v takiva depresii izpadam 4e ..![]()
ами какво да ви кажа, аз съм в Англия от близо 3 седмици. уча в университета в Bath, като цяло няма спор, че всичко е поддържано, има много красиви и чисти места. университета също много ми допада, живея в едно от общежитията.. на етажа има само англичани и до мен един българин(слава богу)![]()
англичанките са му супер антипатични - обличат се безвкусно, лигави и престорени са(поне според мен..), не са особено умни.. и със сигурност много рядко се среща някоя хубавка,така да се каже.. повечето нямат излъчване..
англичаните и те са едни странни,но бих предпочела да общувам с момчетата,защото са по-земни и приятни от момичетата.. но като цяло все още не мога да ги възприема ( например факта,че мият чиниите като пълнят мивката с вода и веро,изкарват чиниите целите във веро и просто ги бършат с парцал.. та половината веро остава по тях haha) .. и други странни неща в поведението имат,надявам се скоро да им свикна..
и по въпроса,че си падат малко мърлячи, няма спор че е така ..
също имат доста изявен акцент,аз все още не им разбирам напълно какво ми говорят(по-точно какво си мънкат ).. но се очаква, че ще свикна![]()
а да, и храната им е отвратителна.. забравих да кажавече ми липсват българските манджи
![]()
за сдържаността - вярно е да.. доста са резервирани. сядам при тях в кухнята, те си приказват нещо(аз естествено не им разбирам), и почти нито едно момиче не се е обърнало да се заинтересува от мен,нито е дошло да ме извика с тях някъде(не че много държа) , момчетата са малко по-добре настроени, но все пак трябва време,за да те приемат и теб като човек.. начинът им на веселба също ми е доста интересен
забелязвам, че им трябват средно 2 бири да се напият..което е малко смешно, но ...
Zdrasti, shte zapochna s izvinenie za latinicata, no polzvam slujeben kompiutur i ne moga da instalvam programi. Taka po temata, v Maidstone jiveq i super si e daje anglichankite mnogo mi dopadat ima kurvichki ima normalni ima i veche mnogo umni, kato cqlo angliq si e super durjava nakratko kazano haresva mi. Za tezi koito ne q haresvat tehen si problem.![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Здрасти,гледам доста хора има тук,които живеят в Лондон...дайте нещо ЛС-та,скайпове,телефони,имейл ,телеграми,колети...каквото и да е,че съм тук от 3 седмици и всичките ми познати българи (и тримата) живеят бая далечко и ми е кофти![]()
По темата : Добри са ми,за сега,впечатленията...малко нанагорно ми идва пътуването и разкарването напред-назад,но иначе е добре![]()
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.