- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Впечатления от Англия.
Emile i az sum v angliq ne tochno no sum v Wels i tuka e sashtoto - imam 2 poznati koito sa rodili (az sum na 16) 1vata e jess - mn mn dobro momiche - kak sa vika `sound` i rugata - becky i tq. jess rodi na 14 sega e na 16 i ima 2 godishna dashterichka becky e na 15 i ima nqkolko mesechno momchence! i dvete sa prekrasni horaПървоначално написано от Em1l
za napuskaneto na daskalo - da tova e i dobra ideq no e i palna prostotiq! povecheto mi prqitelki nqmat tarpenie da vlezat da si pravat GSCEtata i da sednat da si napishat imenata na ispitite, da gi zatvorqt i da chakt 1-2 chasa sled koeto da izleznat i da kajat :`poveche nqma da stapa v u4ilishte osven na roditelkite sreshni na decata mi` spored men sa mn zle da mislqt taka no seki s mnenieto si
a za jenite - tuka v wels sa TAPI KRAVI grozni kato smarta i ofce! ofce sa! i vinagi sha badaT! sichki izglejdat pochti ednakvo shtot sa sichki ot nqkvi sela i t.n.det brachedite sa jenat i sichki imat sashtite cherti!
Emile kaji kade si - v london li? moje da sa namerim nqkoi denp.s. v koi kolej si
![]()