- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Валери Божинов в Интер
Валери Божинов в Интер
да му е честито - момчето се стара.
Не ми пука.
Няма да отлепи от резервната скамейка според мен..
Валери Божинов остава във Фиорентина. Информацията ти е грешна. Темата вече може спокойно да бъде изтрита.![]()
Левски шампион але але!
ами да му е честито...ще поживеем и ще видим дали си го е заслужил..
са го казаха по новаПървоначално написано от air_J
.. знаех си че не може да се вярва на тая гръцка телевизия
`Death`Whore` като не ти пука що пишеш в темата?!
не се интересувам много от футбол...(Само Левски шампион)ама Божинов ми е мн симпатичен...браво на него...само така...
![]()
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Божинов поиска прошка
Нападателят на Фиорентина Валери Божинов поиска извинение от наставника Чезаре Прандели, съобщи официалният интернет-сайт на "волетовите".
"Поисках извинение от г-н Прандели, защото разбрах, че не съм прав", цитират българския национал в уеб-страницита.
"Повече отвсякога искам да играя и да докажа, че заслужавам да нося виолетовата фланелка. Извиних се дори и на хората, които срещнах на площада във Флоренция", е казал Божинов.
Голямата новина от Фиорентина е връщането на българина в първия състав, което бе оповестено на специална пресконференция.
Според шефовете на "виола", те никога не са имали намерение да се разделят с българина по време на трансферния прозорец, а всичко е било търсене на шумен ефект от страна на медиите. Поведението на Божинов и неговите необмислени изказвания обаче са принудили ръководството на отбора да вземе по-радикални мерки срещу родната звезда.
!!!!
Аз Вальо го познавам и мога да ви кажа че няма да ходи в никъф интер в голяма грешка си WILD__BOY
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Ти какво, да не си му майка? Или първа приятелка? Или той просто ти дава всекидневно обяснения по телефона, относно неговото бъдеще? Ако е така, имай предвид, че той ми е любимец, затова ме информирай, ако има нещо интересно около него. Това е наистина страхотен талант. Пълна мистерия за мен е защо е резерва (е, още по-голяма мистерия е защо се заби във Фиорентина, но...).Първоначално написано от Death_F
![]()
Левски шампион але але!
inter e nai-golqmata futbolna 4erna dupka.16 godini bez titla v rodnoto purvenstvo...pulni neuda4nici.Solo Juve!
Радвам се че се извинил...така и трябваше да стане
po-hubavo 6te e da be6e v Bayern Munchen
Кви са тия глупости?Валери Божинов играе в Ювентус![]()