.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Валери Божинов в Интер

Валери Божинов в Интер

да му е честито - момчето се стара.

Мега фен
    Не ми пука.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Няма да отлепи от резервната скамейка според мен..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Валери Божинов остава във Фиорентина. Информацията ти е грешна. Темата вече може спокойно да бъде изтрита.
    Левски шампион але але!

ами да му е честито...ще поживеем и ще видим дали си го е заслужил..

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Валери Божинов остава във Фиорентина. Информацията ти е грешна. Темата вече може спокойно да бъде изтрита.
    са го казаха по нова .. знаех си че не може да се вярва на тая гръцка телевизия

`Death`Whore` като не ти пука що пишеш в темата?!

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    не се интересувам много от футбол...(Само Левски шампион) ама Божинов ми е мн симпатичен...браво на него...само така...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Божинов поиска прошка

Нападателят на Фиорентина Валери Божинов поиска извинение от наставника Чезаре Прандели, съобщи официалният интернет-сайт на "волетовите".

"Поисках извинение от г-н Прандели, защото разбрах, че не съм прав", цитират българския национал в уеб-страницита.

"Повече отвсякога искам да играя и да докажа, че заслужавам да нося виолетовата фланелка. Извиних се дори и на хората, които срещнах на площада във Флоренция", е казал Божинов.

Голямата новина от Фиорентина е връщането на българина в първия състав, което бе оповестено на специална пресконференция.

Според шефовете на "виола", те никога не са имали намерение да се разделят с българина по време на трансферния прозорец, а всичко е било търсене на шумен ефект от страна на медиите. Поведението на Божинов и неговите необмислени изказвания обаче са принудили ръководството на отбора да вземе по-радикални мерки срещу родната звезда.

!!!!

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Аз Вальо го познавам и мога да ви кажа че няма да ходи в никъф интер в голяма грешка си WILD__BOY
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Аз Вальо го познавам и мога да ви кажа че няма да ходи в никъф интер в голяма грешка си WILD__BOY
    Ти какво, да не си му майка? Или първа приятелка? Или той просто ти дава всекидневно обяснения по телефона, относно неговото бъдеще? Ако е така, имай предвид, че той ми е любимец, затова ме информирай, ако има нещо интересно около него. Това е наистина страхотен талант. Пълна мистерия за мен е защо е резерва (е, още по-голяма мистерия е защо се заби във Фиорентина, но...).
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Голям фен
    Град
    SF

inter e nai-golqmata futbolna 4erna dupka.16 godini bez titla v rodnoto purvenstvo...pulni neuda4nici.Solo Juve!

Радвам се че се извинил...така и трябваше да стане

Guest
    po-hubavo 6te e da be6e v Bayern Munchen

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Кви са тия глупости?Валери Божинов играе в Ювентус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си