- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Podarache...
Imam munikak problem ... nablijavat praznici i ne znam kakvo da podarya na brat mi ... molya ako nyakoi ima nyakakvi idei da mi kaje
P.S. toi e na 13
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
e ama mnooooogo te biva.pone kaji kakvo haresva i kakvo ne 4e ne moga izob6to da razbera kvo da napi6a kato ideqПървоначално написано от -=Denito=-
Любовта е най-висшата степен на омразата
aha saglasna sam nie kak da razberem kvo haresva toy mi kupi mu diskove s muzika de a znam..ama parvo ni kaji kvo haresva i posle bihme mogli da ti pomognemПървоначално написано от amy lee
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
parfum![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
niakakva igrachka
E kak 6e kaje kakvo haresva,ako znae6e nqma6e da ni pita,ami ne znam,naistina nekav disk ili nekoq markova 6apka li ko 6e e,ne6to ot toq sort...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ми значи...съвсем сериозно го казвам..не ти знам възможностите ма... купи му примерно някаква малка играчка..ма супермен или от тея..и една по голяма кутия да я опковаш...значи..купи много бонбони от 3 стинки..(може и различни) и сложи на дъното..после сложи играчката и на края залей сичко с бонбони и го опаковай хубаво![]()
![]()
..But why?...
Bratle,mom4eto e na 13,a ne na 5Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Misi :] dade mi chudesna ideya samo che ... ne sas igrachka ... vse pak e na 13Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa
е не го знамПървоначално написано от -=Denito=-
)
![]()
..But why?...