.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Podarache...

Podarache...

Imam munikak problem ... nablijavat praznici i ne znam kakvo da podarya na brat mi ... molya ako nyakoi ima nyakakvi idei da mi kaje
    P.S. toi e na 13
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Re: Podarache...

Цитирай Първоначално написано от -=Denito=-
    Imam munikak problem ... nablijavat praznici i ne znam kakvo da podarya na brat mi ... molya ako nyakoi ima nyakakvi idei da mi kaje
    P.S. toi e na 13
    e ama mnooooogo te biva.pone kaji kakvo haresva i kakvo ne 4e ne moga izob6to da razbera kvo da napi6a kato ideq

Любовта е най-висшата степен на омразата

Re: Podarache...

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    P.S. toi e na 13
    e ama mnooooogo te biva.pone kaji kakvo haresva i kakvo ne 4e ne moga izob6to da razbera kvo da napi6a kato ideq
    aha saglasna sam nie kak da razberem kvo haresva toy mi kupi mu diskove s muzika de a znam..ama parvo ni kaji kvo haresva i posle bihme mogli da ti pomognem

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    parfum
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

niakakva igrachka

E kak 6e kaje kakvo haresva,ako znae6e nqma6e da ni pita,ami ne znam,naistina nekav disk ili nekoq markova 6apka li ko 6e e,ne6to ot toq sort...
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ми значи...съвсем сериозно го казвам..не ти знам възможностите ма... купи му примерно някаква малка играчка..ма супермен или от тея..и една по голяма кутия да я опковаш...значи..купи много бонбони от 3 стинки..(може и различни) и сложи на дъното..после сложи играчката и на края залей сичко с бонбони и го опаковай хубаво

..But why?...

Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    ми значи...съвсем сериозно го казвам..не ти знам възможностите ма... купи му примерно някаква малка играчка..ма супермен или от тея..и една по голяма кутия да я опковаш...значи..купи много бонбони от 3 стинки..(може и различни) и сложи на дъното..после сложи играчката и на края залей сичко с бонбони и го опаковай хубаво
    Bratle,mom4eto e na 13,a ne na 5
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Misi :] dade mi chudesna ideya samo che ... ne sas igrachka ... vse pak e na 13
    Chakaj me na zavoa moa doa moa ne doa ma ako doa ti pokaa ko moa

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Misi :] dade mi chudesna ideya samo che ... ne sas igrachka ... vse pak e na 13
    е не го знам)

..But why?...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си