Ами виж..зависи и на колко години си.То затова и художествените конкурси си имат възрастови групи,защото възможностите на една възраст и на друга са различни(логично).Така че ще ми е интересно да знам на колко си Иначе като "съмишленичка"(имам в предвид,че и аз рисувам,но при мен е малко по-различно-ходя на уроци,участвам в конкурси и тн) ще си дам мнението напълно обективно:на рисунката и липсва чувство;самото движение не изразява нищо(едни разперени ръце във въздуха?),а и лицето на девойката можеше да е мъничко по-изразително;леко грубоватичка си я направила в областта на раменете и врата,можеше да е с повече финес,по-изящни линии(и малко по-късо вратле)..и относно роклята-като цяло е добре..но можеш да поработиш малко в/у светлосенките на плисетата .И вече последно-струва ми се,че торсът е прекалено издължен.В смисъл,извивката от гръдния кош към кръста и д-то е прекалено издължена и така просто не стои съразмерно.Ами това е,просто искам да ти помогна,а не да те обезкуражавам,защото човек все пак се учи от грешките си Но като се има в предвид и че не ходиш на уроци..Браво!Продължавай да се занимаваш,вярвам,че ще имаш успех !