- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви очи обичам :)
mi az nai-mnogo haresvam sinite ochi za protivopolojniq pol.Inache moite sa nai-typiq cvqt-kafevi
MORSKO SINITE RULZZZZZZZZZZ![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Харесвам момчета със сини очи.
Аз също съм със сини. )) :P
аз харесвам мом4ета със кафяви или зелени о1и моте са зелени![]()
trevisto zeleni![]()
![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
много ме кефят момичета с зелени или сини очи... може и преливащи се цветове като преобладава син и зелен(пъстри).... гласувах за зелени... мноогоо ме кефат такива
... иначе аз съм с зелени преливащи към кафяви(малко кафевичко) с тъмно кестенява коса
![]()
![]()
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
ами по принцип обожавам кафевите очи, за мен те са най-нежните, мили и дълбоки. но очите, които най-много съм обичала, са зелени, или по-точно зелени с примеси на кафяво. и за мен те са най-красивите![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Кефят ме много тъмно кафеви почти черниИначе мойте са си кафеви
![]()
Харесвам момчета със сини очи
пък може и с кафяви..
Моите са сини понякога са сиви.. И аз незнам кви са ми..![]()
"Никога не позволявай на страха да провали живота ти."
Az sam sas zeleni o4i, no nai mi haresvat 4ernite
Ne obi4am sini![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Сини очи
ami obi4am tymno-sinite o4i , 6ot kato pogledna 4oveka s/u mene , se edno vijdam celiq okean... a obi4am i pystri o4i4ki![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Май кафеви
Но и синички може
Така или иначе гласувах за кафевите
Животът е прекрасен
aMm obi4aMm s pustri o4i4ki ili pak siniA moite sa zeLeni :P
:P
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
4erna kosa sini o4i..prosto Peace` :P
moite sa kafevi,no nai-haresvam sinitebratov4ed mi ima strahotni sini o4i,prosto rako6ni
No MaN, No CrY!!!
\m/
o4ite na momi4e trqbva da sa 4erni ili kafqvi..naj dulbokite i moje bi iskreni o4i.. jivota si bih dal za takiva o4i..
zelenite....makar che i mnogo tumnite nikak ne sa za izhvurliane i vse pak smiatam che zelenite ochi v kombinacia s tumna kosa e mnogo sexy
ami zelenite o4i me kefqt mnogo,ina4e i kafevite ne sa lo6i![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
mi ... kefqt me Tymnosini o4i... tva sam go vidql 1 pat prez jivota si ... oba4e e JESTOKO!!!!
az li4no .... kvi o4i imam ... abre vijte mi avatara :} ei tam sa :}
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Определено черните и тъмно кафевите..толкова са горещи![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Tez ochi zeleni, shto li gi obicham...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!