Цитирай Първоначално написано от MMF
Allicia, напълно те подкрепям...смятам, че към думите ти трябва да се отнесем напълно сериозно, защото в крайна сметка това може да се случи на всеки . За съжаление за повечето хора това наистина е "чужд" проблем, а ние по принцип сме свикнали с убеждението, че "след като не ми се е случило, не ме засяга!", заради което страда едно цяло поколение ...Жалко наистина, че на СПИН не се обръща достатъчно внимание от страна на младите хора, а всъшност точно те(т.е. ние) сме потърпевшите . Е, надявам се, че все пак всеки си има достатъчно мозък в главата, но наистина БРАВО! за темата( само си помисли, че може би с нея ще спасиш човешки животи), и дано има повече хора като теб !
Blagodarq za podkrepata, nadqvam se naistina da sym uspqla da postigna neshto pyk makar i malko. Prosto...strashno mnogo iskam da promenq neshto v toq shiban svqt! Ot nas si zavisi vsichko, ili pone 99% ot vsichkoto! Dano poveche hora se zainteresuvat i da mi obyrnat vnimanie. I da ne si kajat "Taq kvi gi plqmpa" ami da se vslushat v dumite mi. Mislq che na roditelite i na uchitelite pochti ne im se obryshta veche vnimanie kato zagovorqt za takiva raboti, zatova mislq che pone v men nqma da se osymnqt poneje ne sym nito na 50, nito na 30, nito na 25, a sym na 17 i mislq che mnozinstvoto vyv foruma e gore-dolu na moqta vyzrast! Kato sme zagubili interes da slushame uchitelite, roditelite i vsichki vyzrastni pone vyv vrysnicite si da se vslushvame!