- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated by ^npocTo^a3^f^: Ако не съм правила секс от 6мес.
iskam da vi pitam xora neshto,znachi az sam na 16 i sam momiche,predi 6 meseca pravix za 1 pat seks,no ottogava ne sam pravila i iskam da vi pitam ako mine mnogo vreme tova vliae li neshto za 2 pat kogato go pravish,mersi predvaritelno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Предполагам удоволствието от половият акт ще е по-голямо.
хм...... ДА може да ти се отакчи клитора за това по хубу не прави секс повече
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 11 от правилника!
Благодаря!
ne moje da povliqe po drug na4in osven da ti e po-hubavo i da se 4uvstva6 po-spokoina![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
momiche mn qsno che ne vliqe
mi spored men 6te ti e po qko![]()
ако девствената ти ципа не се е разкъсала напълно при първия път, вероятно е при втория да те боли малко, но зависи и от това дали при първия път те е боляло.
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
Няма да има никакъв проблем, но има вероятност да има лека болка
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ми не знаеш ли, че ако не правиш секс един месец девствената ти ципа се възстановява и ти на практика си все още девствена - тва е същото когато ако си махнеш обицата и след няколко дни дупката зараства.
може би 6те си о6те тясни4ка и неразработена което 6те е добре за теб и приятеля ти![]()
"Ми не знаеш ли, че ако не правиш секс един месец девствената ти ципа се възстановява и ти на практика си все още девствена - тва е същото когато ако си махнеш обицата и след няколко дни дупката зараства "
....haha..iskam samo da kaja 4e tova e palna prostotiq..izmi6liotina..kak 6te zarastva be ti 4uva6 li se kakvo prikazva6?!..nqma takova ne6to 4e se vaztanovqva..![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Темата се изчерпа.
Нищо няма да ти стане, спокойно.