.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хахах а не мислите ли че му е мноу голям
    кеф да чете тая тема и да се хили тука на кфот
    сме писали?
    бтв мразя го щот е нацистче миризливо...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    хахах а не мислите ли че му е мноу голям
    кеф да чете тая тема и да се хили тука на кфот
    сме писали?
    бтв мразя го щот е нацистче миризливо...
    На майкати в позйорската путка ве ахаха ква анархияте гони ве смешна си ве даже не си и пъкнарка ахаха от 1991 ва ви ебаваме майките и пънковете яко го духате ахахах колко от вас осактихме за цял живот а ? колко от вас са на колички в момента а бройката е над 10 човкеа сладурано ама ти даже и един пънкар не познаваш 100 % хахах колко си зле я кажи кой е давид като толкоз много се правиш на пънкарка я ми кажи една пънк група освен Sex Pistols ве бил съм скпано нацистче поне да беше пънкарка като хората да се говори с тебе а ти си [size=24]ПОЗЙОР[/img] и няищо повече няма да бъдеш кой знай ква си била преди да станеш севдо пънкарче ахахах кой знай какава ще си след ч година може би рейвърка.
    МАйкати да еба позйорска я ми кажи като си пънкарка кой познаваш от големите пънкове ве ахахах позйорче

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    да да и аз те обичам много
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    да да и аз те обичам много
    ми явно те затапх яко а ? Щото си яко позйорче и нищо не знаеш за вашата история докато аз знам всичко що се отнася до Skin Heads и всичките му разновидности !!!А ти кво просто позйор !!!

^BellisiMa^
    Guest
    milq 4e u vseki "lo6" tvardo kazano moje da se nameri dobro ili pri4ina za negovoto povedenie.vlizam mn 4esto vav foruma i go razglejdam i sam vijdala nqkoi negovi otgovri koito naistina ne sa mnogo hubavi[meko kazano],no...ima nqkoi temi koito sa naistina za 1000000 pat povtarqni i na nego qvno mu e pisnalo da gi gleda.vie kazvate da se promeni ami toi moje poprincip da ne e takav az kazah v na4aloto 4e u vseki lo6 ili pone 4ovek koito pokazva nepristoino otno6enie moje da se nameri dobroto i pri4inata poradi koqto go prafi tva.ne mislq 4e moje sas ubidi ili tem podobni da predizvikane u NSpi4 da se darji super po dobre.spored men[TVA SI E LI4NO MOE MNENIE EST] samo s normalen 4ove6ki razgovor moje da se postigne ne6to...

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Цитирай Първоначално написано от Silver_Blade
    А някои ми говорят, че бил отпуснат тоя фрум...аз поне имам съвест...НЯМА ДРУГ ФОРУМ В БГ В КОЙТО ДА СЕ ПИШЕ НА ШЛЬОКАВИЦААААААААААА !!! Да сте ме видели до сега да пиша на латиница ? НИКОГА ! Пишете толкова неграмотно
    Абе така ли не разбра че не всички имат възможност да пишат на кирилица.А що се отнася до темата-PEACE.Разберете се с мир,и на мен не ми е приятно да чета тъпи теми,ама като не ви харесват-не ги четете.Все пак този свят е свободне и всеки може да приказва каквото си иска.Пък и той ще се умори все някога.PEAСE PEOPLE

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от bad_baby_girl
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Силно се съмнявам. Надеждата е умряла при него, когато се е родил...
    saglasna sam
    i az
    apsoliutno!!!

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

haha.. tupo tupo ta chak vdlubnato..

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    амхм...а дали му трябва да се променя?!

..But why?...

Повече от фен
    Според мен единственото, което трябва да промени е в изказа си. Всеки си има разбирания и затова е разли4ен, нормално е. Но трябва да защитаваме аргументите си културно, без излищни псувни. Наистина понякога 4овек има нужда да изпсува едно хубаво, за да се оттърси от напрежението, но не трябва това да е основното, което говорим. Някои ще кажат "Е какво като се изразявам така?Хубаво е 4овек да е разли4ен", но то4но с проста6ки изказвания ли искате да сте разли4ни от другите?

Hmmmmmmmmmmm puk i moje tuka da se pravi na takuv kakuvto ne e!!A dano da e po-dobre v deistvitelnost 6toto.............mnoo zle za mom4eto
    Tuka moje bi iska da stane izvesten!!!NSpi4 tova nqma da ti pomogne mom4e ,,VERVAI MI!!!!!''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си