.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Повече от фен

s

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    LATINCA RulllZ
    puk i mn nbavno pi6a na kirilica a ne mi se habqt MBti ot neta za da si teglq taq programka...qqqqqqq
    a pak i ko da praqt horata,det ne sa v BG?!?!?!?!!?!?
    az bqh 1godina v Korea i znam kvo e taka 4e se prisuedinqvam kum Fire_of_satan i Kittie_ !!!
    Ами ... програмата е 20 килобайта ... надали ще ти навреди много ... бати тъпото оправдание ...

вече няколко пъти казах за хората в чужбина,ама вие се правите на тъпи и все го повтаряте ...

Уважавайте езика си ... Пишете на Кирилица ... Българи сте все пак.

neshto mi se e bugnala foneti4nata...a i ne moga da q instaliram....sorry naistina imah jelanieto da zapo4na na kirilica....

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от teddy_bear
    neshto mi se e bugnala foneti4nata...a i ne moga da q instaliram....sorry naistina imah jelanieto da zapo4na na kirilica....
    Какво не можеш да и инсталираш немога да разбера ? аре ве толкова ли е сложно да пишете на кирилица ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от teddy_bear
    Teddy_bear отиди в http://www.data.bg напиши BG PHONETIC и ще ти излязат достатъчно резултати ... все един ще стане

Повече от фен
    хаха хора и аз имах проблем с бавното писане на БГ, оба4е знаете ли ко напраих? ка4их си Flex Type и си направих своя БГ Фонетика, така 4е сега на латинските букви отговарят съответните БГ букви, но така както аз искам, а не както по принцип е BG Phonetic на Flex Type, така 4е не се оправдавайте, 4е пи6ете бавно - просто ви мързи да си го направите или може би не знаете. Ама то и с нормалното БГ се свиква, стига да има6 желание. Айде със здраве!

Повече от фен
    ©@|)@|\/|@®73®1 , тази кирилица BG PHONETIC е същата ... латинските букви съответстват на българските

F Ф
    G Г
    R Р
    S С

и т.н. ... така че прав си ... бавното писане не е оправдание .. просто са мързели ...

Голям фен
    Никога не съм чела мнения написани на лат. по-дълги от два три реда и смятам така и да си остане. Е, съжалявам, но нямам намерени да си развалям очите заради някой си капризен юзър. Те хората са си го каза - поискаш ли нещо, винаги може да намериш начин да го направиш, нямаш ли желание - намираш си оправдание...

- Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от moviemaker
    ©@|)@|\/|@®73®1 , тази кирилица BG PHONETIC е същата ... латинските букви съответстват на българските

F Ф
    G Г
    R Р
    S С

и т.н. ... така че прав си ... бавното писане не е оправдание .. просто са мързели ...

абсолютно..и аз тва им казвам...и аз пиша на ВР...по удобно е..и е много по-красиво....има само две три букви дет се разминават...
    w в
    q я
    \ ю
    j й
    v ж
    [ ш
    и ...
    ] щ...
    аааа и..
    ` ч
    ух забравих....
    u у ,
    y ъ
    уеуе майко колко сложно..

..But why?...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    abe moga i na kirlica da pi6a ama mi e po trydno..
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Guest
    Който не пише на кирлица да го духа !!!

Повече от фен

F Ф
    G Г
    R Р
    S С

знам, аз имах впредвид, 4е заради някои разминавания си направих моя. Например:
    на BG Phonetic W В, а при мен V В и съм си го направил да ми е удобно, щото ина4е наистина трее време се свикне

I az sum za pisaneto na kirilica! Oba4e sega kato si instalirah windows-a nanovo i ne sum si opravila kirilicata...t.e. imam, no vse mi izlizat nqkvi drugi bukvi...be ne moga da obqsnq, no sum ZA. Az vinagi pi6a na kirilica, no sega nqmam izbor.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Crazy*4_Usher
    I az sum za pisaneto na kirilica! Oba4e sega kato si instalirah windows-a nanovo i ne sum si opravila kirilicata...t.e. imam, no vse mi izlizat nqkvi drugi bukvi...be ne moga da obqsnq, no sum ZA. Az vinagi pi6a na kirilica, no sega nqmam izbor.
    еми тогаа си оправи кирилицата или викни някой дето разбира пове4е от теб да я оправи и дотогава не пи6и с латински букви, 4е си за кирилицата, щото е сме6но Базикам се, хубаво е 4е уважава6 езика си - говори добре за теб, дано скоро се оправи6 и кирилизираните станем с 1 пове4е

Guest
    grah4e s cqloto mi uvajenie, no trqbva da e ne ``Е, съжалявам, но нямам намерени да си развалям очите заради някой си капризен юзър.`` ,
    a

`No nqmam namerenie da si razvalqm kapriznite ochi zaradi nqkoi user.`

vie ne razbrahte li 4e tova ne moje da stane?!ima hora vuv 4ujbina i nqkoi be6e kazal 4e kato ne mogat da 4etat kirilica nqma da vlizat tuka.emi izvinqvaite mnogo oba4e ne mojete da im zabranite da vlizat.prosto ne stava.dobre,da re4em 4e mogat da si instalirat kirilica(vapreki 4e nqkoi kategori4no ne mogat,no tova ne zna4i 4e ne iskat).oba4e ima hora koito vse pak pi6at ot klubove vav koito NQMA kirilica.i ne mogat da q instalirat,i sledovatelno ne mogat da pi6at na kirilica

Любовта е най-висшата степен на омразата

E, dobre de, vseki ima pravo da si pishe kakto si iska v kraina smetka! Shtom na nqkoi ne mu haresvat mneniqta na kirilica ili latinica, prosto da ne gi chetat. Nikoi ne gi zadyljava. Kakto i nikoi ne moje da zadylji nqkoi na kakvo da pishe. Shto se otnasq do tova za tezi, koito ne jiveqt v bg ili pyk tezi, koito pishat ot klubove, veche se kaza dostatychno, zatova nqma da se povtarqm.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ми аз пък се отказвам да чета мненията на латиница..и без тъй..потребителите(които ги дават...само повечето де не сичките...) не са ми грабнали окоото с нещо..

..But why?...

Повече от фен
    Може да стане (със съвсем малки изключения)
    Пример
    Aia - India - Пише на кирилица
    slun4ice - Germany - и тя пише на кирилица

Така,че понякога това оправдание чужбина не върви ...

И аз вече теми по-дълги от 4-5 реда на латиница няма да чета
    Няма да си развалям "капризните" очи заради някой мързелив юзър

moviemaker,добре,този път пи6а на кирилица.сега доволен ли си?ти сам го каза:"понякога"тоест-не винаги!!!!!!!за6тото както казах има хора които не могат да си инсталират кирилица дори и да искат.а какво 6те ми каже6 за тези които пи6ат от клубове,а?????????????

Повече от фен
    amy lee , вече във всеки горе-долу сносен клуб има Кирилица и то фонетична ..

Уважавайте езика си ... Пишете на Кирилица

е не е то4но във всеки.все о6те има клубове в които няма

Повече от фен
    [quote="amy lee"]
    Ами ако посещаваш клуб с 6-7 компа - някой квартален смешен клуб - права си - няма !

[quote="moviemaker"]
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Ами ако посещаваш клуб с 6-7 компа - някой квартален смешен клуб - права си - няма !

е не е много уместно то4но мене да дава6 за пример

Повече от фен
    [quote="amy lee"][quote="moviemaker"]
    Цитирай Първоначално написано от amy lee

е не е много уместно то4но мене да дава6 за пример
    Имах предвид по принцип , а не точно теб ...

Guest
    i dori i da e v nqkav zabutan net club - kakvo ot tova! dai da smenim mestata kadeto poseshtavame samo za da ti e na teb kef da 4etesh na kirilica! CHUI SE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си