.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    i dori i da e v nqkav zabutan net club - kakvo ot tova! dai da smenim mestata kadeto poseshtavame samo za da ti e na teb kef da 4etesh na kirilica! CHUI SE!
    Не казвам това ... казвам,че това не е оправдание , а ти преди да се заяждаш прочети внимателно за какво става дума ....

na latinica e po qko......

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Цитирай Първоначално написано от moviemaker
    Цитирай Първоначално написано от teddy_bear
    Men me murazi da gledam v klavishite kakvi bukvi pisha!Sviknala sam na latinica i pisha burzo ,bez da gledam.I Ako trqbva da pisha na kirilica shte mi otneme mn vreme!A i mislq pove4eto koito 4atqt i se izobshto se zanimavat po nqkakuv na4in s e-net sa sviknali da pishat na latinica ,a na krilica im e mn Shit.....A i vseki put shtom trqbva da pisha v foruma i da trqbva da si smenqm na kirilica.....az ne pravq samo tova...az 4atq i razglejdam saitove i kakvo li oshte ne ,Na tebe kakuv ti e problema???Po-bavno 4etesh na latinica ili kakvo?Ako e taka zasrami se !Sestra mi e na 4 godini i 9 mesetza i 4ete glatko na kirilica i Na LATINICA,a dori ne e u4ila nukvite...a b c....
    A i oshte neshto horata koito ne sa v Bg kak shte vijdat kakvo pishem ako e samo na kirlica??Zamisli se i za tova i ne stavai egoist!

Значи Teddy Bear ... когато си инсталираш BG PHONETIC ... ще имаш българските букви на местото на латиница и ще си отговарят ... "F" ще ти е "Ф" , "R" ще ти е "Р" и така нататък...така че кирилицате не е SHIT ... с BG PHONETIC *линка в подписа ми...се пиша на кирилица точно толкова бързо колкото на латиница*

Ми знаеш ли къв ми е проблема ... ДРАЗНЯ се когато чета SKAPANATA LATINICA .... За какво да се засрамя , че искам да си чета СОБСТВЕНИЯ език ли ... ???

А ако хората от чужбина не виждат кирилица , няма да влизат тук изобщо ...
    Засрамих се!От днес започвам да пиша на кирилица.

Cyberdyne_101
    Guest
    Айде стига сте се карали Да поставим нещата така: който има техническа възможност и се чувства БЪЛГАРИН нека пише на родния език. Стига с тва тъпо оправдание "на латиница е по-лесно и по- яко" Не мислите ли че Българският език заслужава уважение и като не пишете на кирилица го скверните,а оттам обиждате и себе си . В наше време останаха толкова малко ценности. Хайде да запазим поне езика си ....

А за останалите нямащи възможност:
    Ако не можете на кирилица-не се косете. Разбирам че вас обстоятелствата ви принуждават.
    Но останалите нищо не ги оправдава
    П.П. Нека някой ми прати сайт със снимка на трибагреника, че нещо не мога да намеря сам

Guest
    Не мога да разбера какво сте се заръбали с тази кирилица всички.Много пушек за нищо.Всеки гледа да се пише ма кирилица а самия постинг повечето случаи или има грешки или рядко изказва някакво компетентно мнение.Гордеем се с езика си - добре, ама все пак нека всеки е свободен да пише на по удобния за него език! Това е форум и трябва всички да имат право да се изкажат по един или друг начин - било то и на латиница.Пак ще го разберете ама нали сте горделиви българи мнението му ще бъде изтрито.Има толкова неща, с които да се гордеем, нека да не издребняваме и да дадем свобода на всички да пишат на удобния за тях език.Нека всеки сам за себе си реши дали е горд с азбуката си и дали иска да пише на нея.

П.С. ОСТАВЕТЕ ИЗБОРА ДА НАПРАВИ ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ПОТРЕБИТЕЛ - НЕ ГО ПРАВЕТЕ ВМЕСТО НЕГО. НЕ ОТНЕМАЙТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!!!

Cyberdyne_101
    Guest
    Ахахах Гост ти наистина си бил мноо зле.... Ако родния ти език за теб е "нищо" и "издребняване"..... аз просто съм БЕЗ КОМЕНТАР

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Aз когато започнах , да пиша и въобще се докоснах до това нещо наречено клавиятура ме научиха първо на латиница. макар и с фонетика си има някои знаци, които са различни. На мен ми е по-кофти, да пиша с грешки и да чета писания пълни с грешки отколкото да чета латиница. Наистина е по-приятно за окото, да чете кирилица, но не можем да задължаваме никой да пише на нея. Все пак тук влизаме не толкова да работим, колкото да се забавляваме и да ни е приятно. Нали така? Нека направим този форум приятно място и не се обиждаме взаимно. Пък който не го марзи, като мен например, да се научи, да пише на кирлица , нека го направи. така ще направм форума по-български
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    Spored men vseki da pi6e na kvoto si iska, az na latinica pi6a 75 znaka v minuta a na kirilica po 20
    + tova imam pove4e rabora na latinica niama da natiskam prez 2 sec alt+ctrl
    Marzi me- moje bi!
    MOIA SI RABOTA

Cyberdyne_101
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Aз когато започнах , да пиша и въобще се докоснах до това нещо наречено клавиятура ме научиха първо на латиница. макар и с фонетика си има някои знаци, които са различни. На мен ми е по-кофти, да пиша с грешки и да чета писания пълни с грешки отколкото да чета латиница. Наистина е по-приятно за окото, да чете кирилица, но не можем да задължаваме никой да пише на нея. Все пак тук влизаме не толкова да работим, колкото да се забавляваме и да ни е приятно. Нали така? Нека направим този форум приятно място и не се обиждаме взаимно. Пък който не го марзи, като мен например, да се научи, да пише на кирлица , нека го направи. така ще направм форума по-български
    Аз по-горе бях малко грубичък(бях ядосан като го писах)
    Мисля че това мнение е балансирано между двете страни...
    И наистина е много правилно Който иска-добре, който не иска- то си е за него

Повече от фен
    ....от4аян съм... на някои хора не им пука въобще,4е не проявяват и грам уважение към езика ни,заслужил мн пове4е. Секи си намира оправдяние или просто си признава,4е го е мързел. Явно мързела е по-голям от любовта им към родина и език, мн жалко за тях... Но това е въпрос на възпитание, на вътре6на налгласа, никой не може да те накара да го прави6. Ло6ото е,4е после такива хора ги изкарват най-големите патриоти и мислещи за БГ.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хахааххаах о боже..тряя сте мн зле
    да казвате че е проява на патриотизъм
    да пишеш с Бг букви ебахти и
    патриотизъма...
    аз примерно не съм изобщо патриотка(хаха)
    ама пак пиша на латиница...защо ли..ми
    щото така се чете по-лесно :P
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Извинявам се много, ама вече ставате смешни...4 страници изписани със едно и също нещо!Добре де, живеем в свободна страна, нали така всека да си пише както си му харесва!Хората не са длъжни да се съобразяват с "капризните" очи на някой хора!И супер смешно ми става като прочета нещо от сорта:
    ...и се чувства БЪЛГАРИН нека пише на родния език. Стига с тва тъпо оправдание "на латиница е по-лесно и по- яко" Не мислите ли че Българският език заслужава уважение и като не пишете на кирилица го скверните,а оттам обиждате и себе си .
    и какво искаш да кажеш с това, 4e kato pi6a na latinica ne pi6a na bulgarski taka li?!?!?!?Извинявай много, ама ако пишеш на латиница съвсем не означава, че не пишеш на български!!!Не е ли така?!?!?Всеки да си пише както си иска!Хората не са длъжни да се съoбразяват с вашите претенции и капризи!Вие като не искате не четете мненията им-проблема си е единствено ваш!

Cyberdyne_101
    Guest
    ....от4аян съм... на някои хора не им пука въобще,4е не проявяват и грам уважение към езика ни,заслужил мн пове4е. Секи си намира оправдяние или просто си признава,4е го е мързел. Явно мързела е по-голям от любовта им към родина и език, мн жалко за тях... Но това е въпрос на възпитание, на вътре6на налгласа, никой не може да те накара да го прави6. Ло6ото е,4е после такива хора ги изкарват най-големите патриоти и мислещи за БГ.
    Първо да уточня, под "български" всички се сещат, че говория за кирилица( то е ясно че пишем на български, макар и с латински букви). Просто грешно употребих думата.
    И ощв нещо(което вече писах). Който иска-да пише на кирилица който не иска- ми то си е за него
    Доволни ли сте вече всички
    Нямам какво повече да добавя....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да ве всички са т*паци и незнаят как да си сложат БГ и за т'ва карат на латинеца, ама са в България и трябва от уважение да пишат на БГ

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Значи... Аз съм твърдо против латиницата... Няма да говоря за уважение км езика, въпреки че споделям тва мнение- вие явно не го разбирате така. А ще говоря за нормални и ненормални неща....

НОРМАЛНО е когато хората пишат на своя език със своята азбука.

НЕНОРМАЛНО е когато хората не искат да го правят, при положение, че нищо не ги спира... И не ми се слушат обяснения от рода на "свикнал съм на латиница... Аз също не мога да ползвам българската клавиатура и затва пиша на фонетична. За тези, чийто малки мозъчета още на са проумели- натискаш латинската буквичка, и ХОП- излиза на кирилица... Сложно,а? Малиии, много зле работата...

Няма нищо нормално в това да се пише на латиница и НЕ Е въпрос на личен избор... На мен може да ми е кеф с китайски йероглифи да пиша, но ще ме разбирате ли вие???
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    kvo zna4enie ima

Град
    Стара Загорка
    Оставете ги тея... ибаси хората, те дори не уваават езикаа си, и неразбират на къде ще ни отведе латинеца (няма да е на добре)

Guest
    a bre samo neznam koi e prostii?
    i KOI GO PRAI NA PROBLEM KAK DA SE PISHE?
    NE LI Li4NO PRAWO KOI KAK ISKA TAKA DA SI PISHE
    KAT NE TE KEFI
    NEMA DA PISHESH WE NIKOI NE OPRQL PISTOLET NA 4ELOTO TI I DA KAZWA KAK DA PISHESH!

HEHE A ZA TOWA DALI UWAJAVASH EZIKA SI...
    AZ GO UWAJAWAM
    AMA ZA JALOST WUW 99% OT PROGRAMITE NE MI WURSHI RABOTO TOZI EZI I PO TO4NO KIRILICATA! ZA KAKWO SAMO DA SMEQNM BUTONITE?

A BRE NEMATE SI RABOTA..i SAMO GLUPoSTI RAZISKWATE...(AKO TOWA SE NARI4A RAZIKSWANE
    A TAM I ZA pATRIOTITE DET SA PiSALI
    A BRE DECA VIE ZNAETELI KAKWO ZNA4I TAZI DUMA ZA DA Q UPOTREBQWATE?

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    ако щеш вярвай, ама като прочетох и това тук най-накрая реших и си сложих! аз преди никога не съм писала на кирилица не е трудно бе, просто трябва малко време да се свикне. аз даже незнаех от къде да си сваля ама едни българи (тук в сащ) ми казаха от къде аз даже се радвам, защото все по рядко и по рядко пиша на български!
    не 4е има колко голямо зна4ение кои как пише! пак се 4ете както и да е написано!!!
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Оправих се с кирилицата.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    bibonda,Crazy*4_Usher е...смело напред

..But why?...

Град
    Стара Загорка
    Хорцата започнаха да се оправят :P

добре де,кво значение има кои как пише?негова си работа.или като не е на кирилица не е мнение ли???и нали пак е на български така че не знам къде ви е проблема иначе и аз съм за кирилицата ама сега на които както му е кеф.на мене ми е се тая кои как пише.Грахче извиняваи ама...как ще си развалиш очите от латиницата :P като имаш англииски едва ли учебника е написан на кирилица

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

добре де,кво значение има кои как пише?негова си работа.или като не е на кирилица не е мнение ли???и нали пак е на български така че не знам къде ви е проблема иначе и аз съм за кирилицата ама сега на които както му е кеф.на мене ми е се тая кои как пише.Грахче извиняваи ама...как ще си развалиш очите от латиницата :P като имаш англииски едва ли учебника е написан на кирилица

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от toTaLy_Me_F

Тц, колко сме заядливи всички, нали Хех...

ами да, развалят ти се очите,защото се напрягат като четат букви на лат., ако не си забелязвала един пост на лат. се чете двоино по-бързо кир. А не се връщаш по сто пъти да дочетеш, нито се втренчваш и пулиш на поста, да го разшрифроваш
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си