- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КАМПАНИЯ АНТИ-ЛАТИНИЦА
Не казвам това ... казвам,че това не е оправдание , а ти преди да се заяждаш прочети внимателно за какво става дума ....Първоначално написано от Kittie_
na latinica e po qko......
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Засрамих се!От днес започвам да пиша на кирилица.Първоначално написано от moviemaker
![]()
Айде стига сте се карали![]()
Да поставим нещата така: който има техническа възможност и се чувства БЪЛГАРИН нека пише на родния език. Стига с тва тъпо оправдание "на латиница е по-лесно и по- яко" Не мислите ли че Българският език заслужава уважение и като не пишете на кирилица го скверните,а оттам обиждате и себе си . В наше време останаха толкова малко ценности. Хайде да запазим поне езика си
![]()
....
А за останалите нямащи възможност:
Ако не можете на кирилица-не се косете. Разбирам че вас обстоятелствата ви принуждават.
Но останалите нищо не ги оправдава![]()
![]()
П.П. Нека някой ми прати сайт със снимка на трибагреника, че нещо не мога да намеря сам![]()
![]()
Не мога да разбера какво сте се заръбали с тази кирилица всички.Много пушек за нищо.Всеки гледа да се пише ма кирилица а самия постинг повечето случаи или има грешки или рядко изказва някакво компетентно мнение.Гордеем се с езика си - добре, ама все пак нека всеки е свободен да пише на по удобния за него език! Това е форум и трябва всички да имат право да се изкажат по един или друг начин - било то и на латиница.Пак ще го разберете ама нали сте горделиви българи мнението му ще бъде изтрито.Има толкова неща, с които да се гордеем, нека да не издребняваме и да дадем свобода на всички да пишат на удобния за тях език.Нека всеки сам за себе си реши дали е горд с азбуката си и дали иска да пише на нея.
П.С. ОСТАВЕТЕ ИЗБОРА ДА НАПРАВИ ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ПОТРЕБИТЕЛ - НЕ ГО ПРАВЕТЕ ВМЕСТО НЕГО. НЕ ОТНЕМАЙТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!!!![]()
Ахахах Гост ти наистина си бил мноо зле.... Ако родния ти език за теб е "нищо" и "издребняване"..... аз просто съм БЕЗ КОМЕНТАР![]()
![]()
![]()
Aз когато започнах , да пиша и въобще се докоснах до това нещо наречено клавиятура ме научиха първо на латиница. макар и с фонетика си има някои знаци, които са различни. На мен ми е по-кофти, да пиша с грешки и да чета писания пълни с грешки отколкото да чета латиница. Наистина е по-приятно за окото, да чете кирилица, но не можем да задължаваме никой да пише на нея. Все пак тук влизаме не толкова да работим, колкото да се забавляваме и да ни е приятно. Нали така? Нека направим този форум приятно място и не се обиждаме взаимно. Пък който не го марзи, като мен например, да се научи, да пише на кирлица , нека го направи. така ще направм форума по-български![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Spored men vseki da pi6e na kvoto si iska, az na latinica pi6a 75 znaka v minuta a na kirilica po 20
+ tova imam pove4e rabora na latinica niama da natiskam prez 2 sec alt+ctrl
Marzi me- moje bi!
MOIA SI RABOTA![]()
Аз по-горе бях малко грубичък(бях ядосан като го писах)Първоначално написано от Josefinne
![]()
Мисля че това мнение е балансирано между двете страни...![]()
И наистина е много правилно![]()
Който иска-добре, който не иска- то си е за него
![]()
![]()
....от4аян съм... на някои хора не им пука въобще,4е не проявяват и грам уважение към езика ни,заслужил мн пове4е. Секи си намира оправдяние или просто си признава,4е го е мързел. Явно мързела е по-голям от любовта им към родина и език, мн жалко за тях... Но това е въпрос на възпитание, на вътре6на налгласа, никой не може да те накара да го прави6. Ло6ото е,4е после такива хора ги изкарват най-големите патриоти и мислещи за БГ.
![]()
Извинявам се много, ама вече ставате смешни...4 страници изписани със едно и също нещо!Добре де, живеем в свободна страна, нали такавсека да си пише както си му харесва!Хората не са длъжни да се съобразяват с "капризните" очи на някой хора!И супер смешно ми става като прочета нещо от сорта:
и какво искаш да кажеш с това, 4e kato pi6a na latinica ne pi6a na bulgarski taka li?!?!?!?Извинявай много, ама ако пишеш на латиница съвсем не означава, че не пишеш на български!!!Не е ли така?!?!?Всеки да си пише както си иска!Хората не са длъжни да се съoбразяват с вашите претенции и капризи!Вие като не искате не четете мненията им-проблема си е единствено ваш!...и се чувства БЪЛГАРИН нека пише на родния език. Стига с тва тъпо оправдание "на латиница е по-лесно и по- яко" Не мислите ли че Българският език заслужава уважение и като не пишете на кирилица го скверните,а оттам обиждате и себе си .
Първо да уточня, под "български" всички се сещат, че говория за кирилица( то е ясно че пишем на български, макар и с латински букви). Просто грешно употребих думата.....от4аян съм... на някои хора не им пука въобще,4е не проявяват и грам уважение към езика ни,заслужил мн пове4е. Секи си намира оправдяние или просто си признава,4е го е мързел. Явно мързела е по-голям от любовта им към родина и език, мн жалко за тях... Но това е въпрос на възпитание, на вътре6на налгласа, никой не може да те накара да го прави6. Ло6ото е,4е после такива хора ги изкарват най-големите патриоти и мислещи за БГ.
И ощв нещо(което вече писах). Който иска-да пише на кирилица който не иска- ми то си е за него![]()
Доволни ли сте вече всички![]()
![]()
Нямам какво повече да добавя....
Да ве всички са т*паци и незнаят как да си сложат БГ и за т'ва карат на латинеца, ама са в България и трябва от уважение да пишат на БГ
Значи... Аз съм твърдо против латиницата... Няма да говоря за уважение км езика, въпреки че споделям тва мнение- вие явно не го разбирате така. А ще говоря за нормални и ненормални неща....
НОРМАЛНО е когато хората пишат на своя език със своята азбука.
![]()
НЕНОРМАЛНО е когато хората не искат да го правят, при положение, че нищо не ги спира...И не ми се слушат обяснения от рода на "свикнал съм на латиница...
Аз също не мога да ползвам българската клавиатура и затва пиша на фонетична. За тези, чийто малки мозъчета още на са проумели- натискаш латинската буквичка, и ХОП- излиза на кирилица... Сложно,а?
Малиии, много зле работата...
Няма нищо нормално в това да се пише на латиница и НЕ Е въпрос на личен избор... На мен може да ми е кеф с китайски йероглифи да пиша, но ще ме разбирате ли вие???![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
kvo zna4enie ima![]()
Оставете ги тея... ибаси хората, те дори не уваават езикаа си, и неразбират на къде ще ни отведе латинеца (няма да е на добре)
a bre samo neznam koi e prostii?
i KOI GO PRAI NA PROBLEM KAK DA SE PISHE?
NE LI Li4NO PRAWO KOI KAK ISKA TAKA DA SI PISHE
KAT NE TE KEFI
NEMA DA PISHESH WE NIKOI NE OPRQL PISTOLET NA 4ELOTO TI I DA KAZWA KAK DA PISHESH!
HEHE A ZA TOWA DALI UWAJAVASH EZIKA SI...
AZ GO UWAJAWAM
AMA ZA JALOST WUW 99% OT PROGRAMITE NE MI WURSHI RABOTO TOZI EZI I PO TO4NO KIRILICATA! ZA KAKWO SAMO DA SMEQNM BUTONITE?
A BRE NEMATE SI RABOTA..i SAMO GLUPoSTI RAZISKWATE...(AKO TOWA SE NARI4A RAZIKSWANE
A TAM I ZA pATRIOTITE DET SA PiSALI
A BRE DECA VIE ZNAETELI KAKWO ZNA4I TAZI DUMA ZA DA Q UPOTREBQWATE?
![]()
![]()
![]()
ако щеш вярвай, ама като прочетох и това тук най-накрая реших и си сложих! аз преди никога не съм писала на кирилицане е трудно бе, просто трябва малко време да се свикне. аз даже незнаех от къде да си сваля ама едни българи (тук в сащ) ми казаха от къде
аз даже се радвам, защото все по рядко и по рядко пиша на български!
не 4е има колко голямо зна4ение кои как пише! пак се 4ете както и да е написано!!!
-------------
love is friendship set on fire!!!
Оправих се с кирилицата.![]()
bibonda,Crazy*4_Usher е...смело напред![]()
![]()
..But why?...
добре де,кво значение има кои как пише?негова си работа.или като не е на кирилица не е мнение ли???и нали пак е на българскитака че не знам къде ви е проблема
иначе и аз съм за кирилицата ама сега на които както му е кеф.на мене ми е се тая кои как пише.Грахче извиняваи ама...как ще си развалиш очите от латиницата :P като имаш англииски едва ли учебника е написан на кирилица
![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
добре де,кво значение има кои как пише?негова си работа.или като не е на кирилица не е мнение ли???и нали пак е на българскитака че не знам къде ви е проблема
иначе и аз съм за кирилицата ама сега на които както му е кеф.на мене ми е се тая кои как пише.Грахче извиняваи ама...как ще си развалиш очите от латиницата :P като имаш англииски едва ли учебника е написан на кирилица
![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
Първоначално написано от toTaLy_Me_F
Тц, колко сме заядливи всички, налиХех...
ами да, развалят ти се очите,защото се напрягат като четат букви на лат., ако не си забелязвала един пост на лат. се чете двоино по-бързо кир. А не се връщаш по сто пъти да дочетеш, нито се втренчваш и пулиш на поста, да го разшрифроваш![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.